Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Rurouni Kenshin: Shin Kyoto Hen (New Kyoto Chapter)

• Please log in to reply
85 replies to this topic

#16 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 August 2011 - 16:03

εχουν περασει 10+ χρονια απο την προβολη της σειρας στην Ελλαδα.

Τς τς τς Petran, how old are you, μέχρι πολύ πρόσφατα το έβαζε και το ΜακεδονίαTv :P

Και να έχει πάρει παραπάνω αξία λόγω των παιδικών αναμνήσεων τι πειράζει;
Εξ' άλλου μην ξεχνάμε και τα προηγούμενα OVAs που ήταν υπέροχα.

Posted Image

#17 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 22 August 2011 - 16:04

Με Studio DEEN (βαρέθηκα τα fail τους), άλλη φωνή στον Saito (πέθανε ο seiyuu το 2006) αλλά και char. designer του οποίου καμιά δουλειά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, πραγματικά φταίω να μην περιμένω τπτ καλό;

Το μόνο καλό είναι ο σκηνοθέτης που είναι ο ίδιος με τα Samurai X (+zipang κτλπ αν και έχει κάνει και πατάτες), αλλά για τόσο μεγάλο story που θα πάνε να χωρέσουν σε μόλις 2 ovakia, επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα.

Και πολύ φοβάμαι πως οι γυναίκες θα είναι όπως στο πόστερ σε animation design...

Ξερό milking βλέπω στον ορίζοντα δίχως νόημα... Μακάρι να βγω ψεύτης.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#18 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 22 August 2011 - 16:11

Μόλις που ξεκίνησα την πρώτη σειρά για να την δω, ώστε να δω τη συνέχεια στο remake μου ανακοινώνουν αυτό... Τι να πει κανείς, κρίμα.
Posted Image
Εδώ θα βρείτε το κανάλι μας στο Youtube!
Αλλά και ζωντανά, κάθε Σάββατο 15:00 - 17:00 στο involvedradio.gr!
Facebook: http://www.facebook.com/AnimeCast
Twitter: http://twitter.com/animecastgr
E-mail: animecastgr@gmail.com

#19 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 August 2011 - 16:28

Το Kenshin είναι μια σειρά manga η οποία έχει τελειωσει εδώ και αρκετό καιρό. Με βάση το πώς κινείται η βιομηχανία anime τον τελευταίο καιρο είναι πολύ λογικό που δεν βγάζουν remake της σειράς. Δεν είναι μόνο θέμα του DEEN ο οποιοσδήποτε να είχε ένα τέτοιο project στα χέρια του πιθανότατα το ίδιο θα έκανε.

Οκ κάποια πράγματα λογικό είναι να προκαλούν δυσαρέσκεια. Πριν όμως δούμε τα OVAS είναι δύσκολο να μιλάμε με σιγουριά. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποδειχτούν ευχάριστος τρόπος για να περάσει κανείς την ώρα του. :) (edit: η νέα φωνή του Saito θα είναι just fine trust me on this :) )

YΓ:To Βerserk υποτίθεται ότι είναι ριγμένο με τις ταινίες του 4C? :P Γιατί ξέρω ότι πολλοί οπαδοί άλλων manga θα σκότωναν για κάτι τέτοιο. Μoar like Berserk done right μου θυμίζει η όλη υπόθεση παρά για άρμεγμα.

#20 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 August 2011 - 17:41

Μάλλον πολλοί περιμέναμε Hunta Hunta και brotherhood αντιμετώπιση. Απλά εφόσον είναι ολοκληρωμένο το manga νομίζω η σειρά θα ήταν όντως η καλύτερη λύση anyways...
Posted Image

#21 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 23 August 2011 - 02:02

Ένα έπος σαν το Kenshin είναι αναμενόμενο να πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως τα FMAB, HxH και ειλικρινά απορώ γιατί ποτέ δεν έγινε remake...Ειδικά με τόσους φανς που έχει μια χαρά θα πουλούσε γιατί ακόμα και πατάτα να ήταν όλοι θα το τσέκαραν έστω και περιέργεια...

Επίσης για μένα το Studio Deen έκανε, τουλάχιστον όσον αφορά τα 4 OVA, τρομερή δουλειά και αγάπησα πολύ περισσότερο το σοβαρό,μελαγχολικό και σκοτεινό ύφος που απέδωσαν σε σχέση με την πιο ανάλαφρη πλευρά του manga. Μακάρι όλο το Kenshin να μπορούσε να αποδοθεί με τέτοια ατμόσφαιρα κάτι όμως που αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός λόγω διάφορων στοιχείων που εμποδίζουν.

#22 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 August 2011 - 08:44

Kαι μετά, δεν ξέρω για σένα φίλε Jcenawl αλλά εγώ θα έπεφτα στα αντικαταθλιπτικά -και ναι υπερβάλλω αλλά σκέψου το- γιατί τα OVA ήταν πολύ βαριά και μελαγχολικά. Αφού τα είδα να φανταστείς πήγα και διάβασα το manga κι όταν είδα το χαζοχαρούμενο της υπόθεσης δηλαδή ακρετό comic relief ηρέμησα λίγο. Δε λέω ήταν απλώς απίθανο και υπέροχο σαν καταθλιπτικό OVA αλλά δε θα μπορούσα να δω ολόκληρη σειρά σ'αυτήν την ατμόσφαιρα. Πάλι καλά που δεν το κάνουν έτσι.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι αν την κάνανε έτσι δε θα την έβλεπα απλώς θα είχα ένα μικρό θεματάκι μετά...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#23 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 August 2011 - 09:38

Kαι μετά, δεν ξέρω για σένα φίλε Jcenawl αλλά εγώ θα έπεφτα στα αντικαταθλιπτικά -και ναι υπερβάλλω αλλά σκέψου το- γιατί τα OVA ήταν πολύ βαριά και μελαγχολικά. Αφού τα είδα να φανταστείς πήγα και διάβασα το manga κι όταν είδα το χαζοχαρούμενο της υπόθεσης δηλαδή ακρετό comic relief ηρέμησα λίγο. Δε λέω ήταν απλώς απίθανο και υπέροχο σαν καταθλιπτικό OVA αλλά δε θα μπορούσα να δω ολόκληρη σειρά σ'αυτήν την ατμόσφαιρα. Πάλι καλά που δεν το κάνουν έτσι.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι αν την κάνανε έτσι δε θα την έβλεπα απλώς θα είχα ένα μικρό θεματάκι μετά...

το προβλημα ηταν ομως πως στα OVA καποια πραγματα δεν εξηγουνται και πρεπει να διαβασεις το manga ετσι και αλλιως (19-21), είτε πριν είτε μετά το OVA ωστε να καταλαβεις τι γινεται. Και στο manga παντως η ιστορια αυτη καθε αλλο παρα ευθυμη ειναι. Απλα καναν τους χαρακτηρες εδω πιο ανθρωπινους και ρεαλιστικους σε σχεση με τα υπερφυσικα ρεσαλτα του Kenshin.

οσο για το καταθλιπτικο σκηνικο, το OVA αυτο ειναι ελαφρεων βαρων σε σχεση με καποια αλλα.

#24 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 August 2011 - 09:46

Darling, δε μπορείς να πεις ότι είχε και τόσα υπερφυσικά ειδικά το συγκεκριμένο αλλά θα συμφωνήσω ότι και το manga δεν ήταν χαρές και πανυγήρια αλλά μπορείς να πεις ότι είχε αρκετά σημεία που χαμογέλασες. Πες μου ένα σημέιο που χαμογέλασες στα OVA...

Ναι συμφωνώ ότι σε σχέση με άλλα είναι πιο ελαφρύ αλλά δεν περίμενα να δω τέτοια OVA μετά τη σειρά εξού και το ακόμα πιο βαρύ κλίμα που μου ήρθε!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#25 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 23 August 2011 - 10:02

Για εμένα πάντως και με αυτά που βγάζουν ευχαριστώ λέω :D Δεν λέω, θα ήθελα να δω κάνα Jinchuu arc σε πλήρη διάρκεια, αλλά τι να κάνουμε. Στο κάτω κάτω, αν πάει καλά αυτό τότε ίσως (λέμε τώρα) να το κάνουν κι αυτό.
phmava.php

#26 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 23 August 2011 - 17:44

Χαχα, μπα με τόσα shounen και άνιμε τριγύρω που έχουν ευτυχισμένα και χαζοχαρούμενα θέματα εγώ προτιμώ καμιά φορά να πέφτω στα καταθλιπτικά (άνιμε) :P

Κοίτα έχεις δίκιο ότι άμα κάναν ολη την σειρά έτσι ίσως να ήταν λίγο too much αλλά αν είναι κάτι πιστεύω που ξεχώρισε τα OVA από τον σωρό των υπολοίπων άνιμε και από την σειρά του Kenshin είναι η ατμόσφαιρα που είχαν :)

#27 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 24 August 2011 - 10:52

Χαχα, μπα με τόσα shounen και άνιμε τριγύρω που έχουν ευτυχισμένα και χαζοχαρούμενα θέματα εγώ προτιμώ καμιά φορά να πέφτω στα καταθλιπτικά (άνιμε) :P

Κοίτα έχεις δίκιο ότι άμα κάναν ολη την σειρά έτσι ίσως να ήταν λίγο too much αλλά αν είναι κάτι πιστεύω που ξεχώρισε τα OVA από τον σωρό των υπολοίπων άνιμε και από την σειρά του Kenshin είναι η ατμόσφαιρα που είχαν :)

Ολη τη σειρα οχι αλλα φανταζεσαι jinchu arc ολο ετσι?ΕΠΟΟΟΟΣ:nanana:
Και ναι ουτε εμενα με ξετρελανε το project.Α ρε deen.

sc5bab.jpg

#28 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 August 2011 - 10:36

2 oves με τη misao να droolάρει πάνω από τον Kenshin, τέλεια.....

qzMHWHd.png

#29 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 28 August 2011 - 17:44

Όχι ρε γμτ.. :bahhh::bahhh:

Δε βαριέσαι κάτι είναι κι αυτό..

#30 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 08 September 2011 - 00:26

Tο jinchu arc θελουμε λεμεεεεεε!!!
μετα απο τοσα χρονια αποφασισαν να επιστρεψουν με την μισαο?????απογοητευση..........
:himitsu: