Όχι mono δεν με κατάλαβες δεν είπα αυτό. Εννοώ αυτό που είπα. Ότι το άνοιξαν σαν fans του είδους και το κέρδος δεν είναι η πρoτεραιότητα τους. Αν το συνεχίσει να πάει καλά θα έχει κάποτε και αυτό κέρδος. Τώρα δεν έχει. Γιατί αν το ήθελε δεν θα ανεφοδιαζόταν και δεν θα έφερνε και νέα πράγματα και θα κοιτούσε να πουλήσει όσο όσο και να κλείσει. Pure logic.
Και ούτε στο επόμενο συμφωνώ. Για να υπάρξει ένας χώρος πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα συστατικά. Δεν μπορεί επ'αορίστων να μένει στάσιμος στην ύπαρξη και μόνο των fora και των party. Όλα αυτά συμβάλλουν στη ανάπτυξη του σαν σύνολο από διαφορετική οπτική το καθένα και σε διαφορετικό σύνολο κοινού επίσης. Αλλιώς θα είχαν 'πέσει όλοι τυχαία' και σε αυτό και σε κάθε δικτυακό τόπο και θα ήταν όλοι μεαζεμένοι σε ένα μέρος. Δεν είναι. Επειδή εκατοντάδες δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτών. Όταν όμως μπεις 'κάπου', ακόμα και στο FB page του καταστήματος στην χειρότερη ή θα δεις affiliations ή θα βρεις και άλλα άτομα και θα μπλεχτείς και με άλλες οπτικές του χώρου. Όλα συμβάλλουν το ξαναλέω και το βλέπω συνέχεια.
Δεν άνοιξα ποτέ εγώ το παρόν thread,αλλά το πόσταρα στα ανάλογα θέματα.Από εκεί και πέρα εφόσον το thread ανοιξε στο όνομα μου και ξέρω τι γίνετε στο παρασκήνιο, και δεν υποθέτω όπως άλλοι, εσύ τι λες θα κάνω την πάπια για πράγματα που είναι αβάσιμα και για τα οποία γνωρίζω επειδή φρόντισα να μάθω σε αντίθεση με άλλους, ιδιαίτερα όταν πρακτικά είναι πισώπλατη λασπολογεία εφόσον δεν είναι εδώ γραμμένοι να διατηπώσουν την θέση τους; I think not. Νομίζω νομική σπούδασες ή κάνω λάθος, ξέρεις ποιο είναι το σωστό έτσι;
Εσύ γνωρίζεις τι παίχτηκε με το newletter;Εγώ ρώτησα και έγραψα ότι απάντηση πήρα σχετικά με αυτό.Σχετικά το ότι δεν μένεις Θεσσαλονίκη και δεν έχεις FB υπάρχει και το 'Contact' στην σελίδα τους.
Που ακριβώς έχωσα κάτι σε κάποιον πάλι

; Από πότε έγινε 'παράνομο' να εκφράζει κανείς όσα γνωρίζει ενάντια σε υποθέσεις; Ότιναναι λέμε τώρα;
Anyway, και πολύ τράβηξε αυτή η ιστορία χωρίς ουσία. Πείτε ότι θέλετε όσοι θέλετε. Εγώ ότι είχα να πω το έγραψα με το θέμα και ο καθένας κριτής του εαυτού του

.