Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

AnimeShop.gr (ελληνικό διαδικτυακό anime / manga κατάστημα)


  • This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#61 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 13 September 2011 - 19:22

Όπως ανέφερα στην αρχή τα άτομα του καταστήματος μάλλον δεν είναι γραμμένα στο παρόν forum.Μετά από επικοινωνία μαζί τους, σχετικά με το θέμα των newsletters, υπήρξε τεχνικό πρόβλημα κατά την αποστολή τους με αποτέλεσμα να μην εμφανίστεί το link αφαίρεσης του παραλήπτη από την λίστα του newsletter σε περίπτωση που επιθυμούσε κάτι τέτοιο (με άλλα λόγια όχι, δεν υπήρξε παράβλεψη προσθήκης του), κάτι που δεν θα επαναληφθεί στα επόμενα όπου θα υπάρχει κανονικά αυτή η επιλογή. Για την προκειμένη περίπτωση δίνετε η δυνατότητα 'reply' στο ήδη παραληφθέν newsletter ώστε όποιος επιθυμεί να ζητήσει με αυτό τον τρόπο την αφαίρεση του από την λίστα του newsletter.

Από την άλλη η προσωπική μου άποψη στο θέμα είναι η εξής. Αυτό σας ενόχλησε; Όπως και σε μένα έτσι και σε σας το e-mail account σίγουρα θα είναι τίγκα σε spam mails κάθε μέρα. Το θέμα είναι ότι είναι όντως spam mail τα περισσότερα, ενώ αυτό είναι υποτίθεται κάτι που σας αφορά, γιατί αν δεν κάνω λάθος από την στιγμή που είστε εδώ και ποστάρετε, -υποτίθεται- είστε και anime fans. Άλλωστε για σας υπάρχει το κατάστημα, όχι για να κάνει 'χρυσές δουλειές' (με τι 'κέρδος' άλλωστε) όπως κάποια άλλα διαμέσου εσάς.

Τέλος παρακαλώ άλλη φορά κάντε απλά ένα post στο FB για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε/ζητήσετε/σας απασχολεί σχετικά με το θέμα του καταστήματος.Όλοι πάνω κάτω έχουν άλλωστε λογαριασμό εκεί:)


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#62 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 14 September 2011 - 15:38

Εξωφρενικά πράγματα ακούγονται σε αυτό το thread.

Οι άνθρωποι βρήκαν (ή θεώρησαν ότι βρήκαν) ένα κενό στην ελληνική αγορά και προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν. Μέχρις εδώ καλά. Σας ικετεύω, ΜΗΝ προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις ότι το έκαναν επειδή είναι κι αυτοί fans και επειδή θέλουν να μας εξυπηρετήσουν. Είναι ψέματα. Δεν είμαστε παιδάκια δημοτικού. Κέρδος θέλουν ΜΟΝΟ, και καλά κάνουν και το θέλουν.

Όσον αφορά τα newsletters τώρα. Δεν ξέρω κατά πόσο ενοχλητικά είναι, αλλά αν γινόταν το ίδιο για κάθε thread μαγαζιού σε όλα τα forum που είμαστε γραμμένοι θα επικρατούσε χάος στα mail μας. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι ότι έχασαν πελάτες από αυτήν την πανηλίθια (επιεικώς) κίνηση.
Τώρα για "τεχνικά προβλήματα" και αηδίες δε θέλω να ακούω. Δικό τους πρόβλημα. Συγγνώμη, αλλά δε γίνονται έτσι σωστές δουλειές.

#63 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 14 September 2011 - 17:54

Πες μου εσύ κάτι που προφανώς το έχεις αναλύσει το όλο θέμα και ξέρεις πως λειτουργεί το όλο εγχείρημα. Πως μπορεί να βγάλει κανείς κέρδος την στιγμή που έχει φέρει πολλαπλάσια κομμάτια από το καθένα από 500+ προϊόντα από την αρχή (που σημαίνει σπατάλη τεράστιου ποσού χρημάτων, εφόσον μιλάμε και για πράγματα αξίας ως και άνω των 100 ευρώ το ένα), τα οποία τα πουλάει με πολύ ελάχιστο κέρδος για τον ίδιο, των οποίων τα δωρεάν έξοδα αποστολής τα πληρώνει από την τσέπη του το κατάστημα στις αγορές άνω των 50 ευρώ (δεν υπάρχουν τόσο φιλότιμα courier αν δεν το κατάλαβες), που συνεχίζει να φέρνει τόσα νέα πράγματα συνεχώς σε επίσης πολλαπλάσιες ποσότητες το καθένα και να ανεφοδιάζει σε πολλαπλάσια κομμάτια με τον ίδιο τρόπο όσα έχει πουλήσει;

Αλλά ναι φυσικά για το κέρδος γίνετε και όλα είναι ψέματα επειδή είναι άποψη σου τεκμηριωμένη με στοιχεία που μάλλον ξέχασες να παραθέσεις. Επιπλέον γνωρίζεις και τα ίδια τα άτομα και τους έχεις κρίνει και από πρώτο χέρι πέρα από την 'λογική' με την οποία κατέληξες στο συμπέρασμα.

Με κάτι τέτοια τι 'σαμποτάζ' να χρειάζεται ο χώρος από άλλους εκτός αυτού, εφόσον μια χαρά αυτοπυροβολείτε από άτομα που και καλά τον υποστηρίζουν. Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι δικαίωμα σου, μην ασχολείσαι, αλλά την αβάσιμη λασπολογία γι'αυτά (ή και άλλα σχετιζόμενα με τον χώρο εγχειρήματα που γίνονται και θα γίνουν) την κρίνεις απαραίτητη εφόσον είναι μόνο η μη τεκμηριωμένη άποψη σου;


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#64 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 September 2011 - 18:00

Cassiel εσύ τι είσαι? Το γραφείο Τύπου του animeshop? Από ότι μας έχεις πει ούτε εσύ ανήκεις σε αυτούς που το έχουν άρα ούτε εσύ ξέρεις ακριβώς τί γίνεται.

Από κει και πέρα αυτό με τα mails όπως και να το δεις ήταν τρελό foul και όσοι ασχολούνται με ηλεκτρονικές αγορές το ξέρουν καλά...

Τώρα για την αυθεντικότητα των προιόντων άς μην το πιάσουμε το θέμα καλύτερα...Αλλά μην κοροϊδεύουμε και τον κόσμο :P

xbJ3b2w.jpeg


#65 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 14 September 2011 - 18:15

Όχι, είμαι αυτός που υποστηρίζει αυτά που προωθούν τον χώρο όπως πρέπει να κάνει ο καθένας μας mono, δεν συμφωνείς; Επιπλέον έχω γνωρίσει και από πρώτο χέρι τα άτομα, όπως μπορεί να κάνει και ο καθένας που έρχεται στα meetings/party εδώ πάνω οπότε ξέρω τι υποστηρίζω τεκμηριωμένα:)

Με τα mail ναι όπως είπαν από λάθος δεν εμφανίστηκε η επιλογή για να αφαιρεθεί κάποιος.

Για τα προϊόντα παρήγγειλε, δες το και κρίνε και μετά αν θες επέστρεψε το αν το κρίνεις μη αυθεντικό (ακόμα και ενώ είναι:P). Σου δίνετε η δυνατότητα αυτή άλλωστε:)


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#66 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 September 2011 - 18:19

Όχι δεν πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να προωθεί αυτά που γίνονται στο χώρο όπως δεν πιστεύω ότι είσαι αρμόδιος να μιλάς εκ μέρους του animeshop επειδή τους γνωρίζεις...

Α και έχω παραγγείλει και παραλάβει :P

xbJ3b2w.jpeg


#67 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2011 - 18:52

Με τα e-mail το "λάθος" είναι το από που τα βρήκαν τα στοιχεία για να στείλουν το newsletter πρώτα από όλα και μετά το ότι δεν είχαν επιλογή το να μην αποστέλνεται. Γιατί αν όντως τα πήραν από κάποιο forum αυτό είναι faoul και κατάχρηση της εμπιστοσύνης που έδειξαν οι χρήστες.

Μπορεί κάποιος τα παραπάνω να τα πάρει περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά. Έχουν όλοι αυτό το δικαίωμα. Προσωπικά είμαι διατεθειμένη να δώσω μία ακόμη ευκαιρία στο συγκεκριμένο online κατάστημα αλλά σέβομαι και την άποψη κάποιου που ξενέρωσε την ζωή του.

Από εκεί και πέρα όμως

- Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κάποιος κάνει ένα λάθος δεν φταίει αυτός αλλά φταίει ο θιγόμενος που θα διαμαρτυρηθεί. Και δεν καταλαβαίνω πώς οι διαμαρτυρίες/παρατηρήσεις εξισώνονται με λασπολογίες. Αυτό το "μη μιλάτε γιατί θα θιχτεί ο χώρος" τριπάκι, όσο και να προσπαθω δεν το δέχομαι.

- Εγώ ακόμη και με όσα ανέφερες Cassiel μια χαρα επιχειρηματική πρωτοβουλία βλέπω με τακτική η οποία μάλιστα ακολουθείται από πολλά site του εξωτερικού. Γιατί προσπαθείς απεγνωσμένα να μας πείσεις ότι δεν μιλάμε για κατάστημα αλλά για μη κυβερνητικό οργανισμό που δίνει animistiki βοήθεια στους κατατρεγμένους otaku επί της Ελλάδας που προστατεύονται από την συνθήκη της Konoha or smth? Δεν είναι κακό ούτε από μόνο του σημαίνει ότι τα παιδιά δεν αγαπάνε τα anime.

Για το θέμα των προϊόντων θα ήθελα να ακούσω περισσότερες λεπτομέρειες από τα άτομα τα οποία έχουν αγοράσει, και αν γίνεται και links για το ποιά υποπτεύονται ως μη αυθεντικά ώστε να τα εξακριβώσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε.

#68 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 14 September 2011 - 18:58

Βασικά νομίζω ότι ο Warchief δεν χρειάζεται να τεκμηριώσει και πολύ αυτό που είπε γιατί δεν χρειάζεται. Οι καλές προθέσεις των παιδιών στάματάνε στο ότι δε φουσκώνουν πολύ τις τιμές σε σχέση με άλλα ελληνικά μαγαζιά και έτσι είναι πιο εύκολο να τα αγοράσει κάποιος στηρίζοντας την αγορά του. Από εκεί και πέρα θα ήταν αφελές άπό τους ίδιους αν δεν έβγαζαν κάποιο κέρδος (ειδικά τέτοια εποχή), όποιο κι αν είναι αυτό, και αφελές να το πιστέψουμε κι εμείς.

Tα παραπάνω βέβαια δεν ισχύουν αν τα παιδιά είναι εκατομμυριούχοι και απλά προσφέρουν στην ελληνική anime κοινότητα.

ySss0UF.jpg


#69 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 14 September 2011 - 19:07

Εγώ το πιστεύω και το κάνω γιατί με εναδιαφέρει η εξέλιξη του χώρου. Το ίδιο κάνω και για οτιδήποτε αφορά τον χώρο (parties, meetings κτλ κτλ κτλ) στις 50-60 σχετιζόμενες ομάδες στο Facebook και με αποστολή προσκλήσεων σε μερικές εκατοντάδες σχετιζόμενους του χώρου για το καθένα στις επαφές μου.Μην αρχίσω για άλλα.Έτσι και εδώ σε πιο απλό τρόπο.Και το ίδιο θα κάνω και όπου αλλού προκύψει cause I care τόσο απλά:wis:.

Και έχεις δίκαιο δεν είμαι αρμόδιος να μιλάω εγώ που τους έχω γνωρίσει...μόνο, αλλά μόνο όσοι τους έχουν γνωρίσει, για τέτοια θέματα. Επειδή νοιάζομαι όπως σου είπα παραπάνω για το πως δουλεύουν όλα αυτά (ας πούμε το έχω 'ανεπίσημη δουλειά') ρώτησα και έμαθα αυτά που άλλοι υποθέτουν, οπότε ξέρω καλά τι γράφω. Από εκεί και πέρα εκεί βρίσκονται στα πάρτι/μίτινγκς, έρχεσε, γνωρίζεις, μιλάς, τόσο απλό. Yπάρχει και το Facebook για περιπτώσεις μεγάλων αποστάσεων. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται άλλωστε:).

Πέρα από το 'έχω παραγγείλει' και 'παραλάβει' λείπει ένα 'και έχω επιστρέψει':P.

Anyway τα 'παράπονα σας' στον τοίχο του Facebook μιας και εκεί μπορείτε να πάρετε απευθείας απάντηση από τους ίδιους. Και χωρίς παράπονα για το 'ποιος είναι αρμόδιος να μιλήσει για το θέμα' :)

EDIT: Για το που στάλθηκε το newsmail δεν γνωρίζω.Εγώ είχα γραφτεί κανονικά σε αυτό από την επίλογη στην σελίδα στην αρχή. Και όχι iristella δεν νομίζω ότι 'προσπαθώ να πείσω' κάποιον. Εγώ γράφω ότι γνωρίζω και από εκεί και πέρα στην κρίση του καθενός, και τις απορίες/παράπονα στον τοίχο του FB, λογικό δεν είναι;


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#70 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 14 September 2011 - 19:23

βρε ας φερουν μπλουζακια K-on και Detroit Metal City και ας ειναι Κινεζικα
αρκει να μοιαζουν με αυθεντικα και να μην γραφουν τιποτα Houftalo Tea Time
και Detroit Metal Shity και ονοματα οπως meo,megi,raccoun,you,azuma :laugh:
και δεν θα ειχα προβλημα (αρκει επιτελους να μας πληρωσουν στη δουλεια)

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#71 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 September 2011 - 20:10

Για να καταλάβω. Πιστεύεις τί? 'Οτι κάποιος έχει ανοίξει μια επιχείρηση για την ψυχή της μανουλίτσας του? Εντάξει συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό είναι αφελές.

Πάμε παρακάτω. Ο χώρος δεν προωθείται με ένα μαγαζί που πουλάει προϊόντα από anime και manga. Κοινώς δεν αυξάνεις το target group του χώρου απλά στοχεύεις στο ήδη υπάρχον κοινό. Ειδικά για ένα online κατάστημα, στο οποίο δεν θα πέσεις πάνω του τυχαία. Που και να πέσεις πάνω του τυχαία πάλι είναι για συγκεκριμένους αγοραστές οπότε επαναλαμβάνω δεν αυξάνεις τους fans απλά απευθύνεσαι στους ήδη υπάρχοντες.

Δεν το λέω για να μειώσω την προσπάθεια. Σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα αλλά πώς να το κάνουμε. Είναι ένα επιχειρηματικό βήμα που έχει κάποια προβλήματα οπότε ακριβώς επειδή ενδιαφερόμαστε για τον χώρο θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

Επομένως spare me τα "προωθώ το χώρο" ενώ όσοι έχουν ενστάσεις τον σαμποτάρουν.

Από κει και πέρα αυτό που ουσιαστικά μου λες είναι ότι άνοιξες το thread απλά και μόνο για να χαϊδεύουμε τα αυτιά του animeshop? Είναι thread συζήτησης!

Προσωπικά δεν μένω Θεσσαλονίκη ούτε έχω fb οπότε να μην πω τίποτα πουθενά?

Αφού δεν ξέρεις για τα newletters ακριβώς τί έγινε τότε πώς έχεις άποψη?

Και το κύριο θέμα μου. Δεν μπορείς να τα χώνεις σε άτομα που απλά λένε την γνώμη τους επειδή κάποιος κάπου σου είπε διαφορετικά. Δεν μας πείθεις.

xbJ3b2w.jpeg


#72 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

    Manga Fan

  • Members
  • 369 posts

Posted 14 September 2011 - 20:37

βρε ας φερουν μπλουζακια K-on και Detroit Metal City και ας ειναι Κινεζικα
αρκει να μοιαζουν με αυθεντικα και να μην γραφουν τιποτα Houftalo Tea Time
και Detroit Metal Shity και ονοματα οπως meo,megi,raccoun,you,azuma :laugh:
και δεν θα ειχα προβλημα (αρκει επιτελους να μας πληρωσουν στη δουλεια)


Ακριβως οπως τα λες Acid.
Spoiler:

Τωρα αν κανουν λειτουργημα απ'την καλη τους την καρδια ή αν με σπαμμαρουν ενα παρατημενο email δεν με ενδιαφερει και πολυ.χΔ

A!Και το τελευταια volumes του Pastel θελω επισης,μπορει να τους στειλω στο ΦΒ γιαυτο.yosh

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,


Alexander Pope


#73 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 14 September 2011 - 20:42

Όχι mono δεν με κατάλαβες δεν είπα αυτό. Εννοώ αυτό που είπα. Ότι το άνοιξαν σαν fans του είδους και το κέρδος δεν είναι η πρoτεραιότητα τους. Αν το συνεχίσει να πάει καλά θα έχει κάποτε και αυτό κέρδος. Τώρα δεν έχει. Γιατί αν το ήθελε δεν θα ανεφοδιαζόταν και δεν θα έφερνε και νέα πράγματα και θα κοιτούσε να πουλήσει όσο όσο και να κλείσει. Pure logic.

Και ούτε στο επόμενο συμφωνώ. Για να υπάρξει ένας χώρος πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα συστατικά. Δεν μπορεί επ'αορίστων να μένει στάσιμος στην ύπαρξη και μόνο των fora και των party. Όλα αυτά συμβάλλουν στη ανάπτυξη του σαν σύνολο από διαφορετική οπτική το καθένα και σε διαφορετικό σύνολο κοινού επίσης. Αλλιώς θα είχαν 'πέσει όλοι τυχαία' και σε αυτό και σε κάθε δικτυακό τόπο και θα ήταν όλοι μεαζεμένοι σε ένα μέρος. Δεν είναι. Επειδή εκατοντάδες δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτών. Όταν όμως μπεις 'κάπου', ακόμα και στο FB page του καταστήματος στην χειρότερη ή θα δεις affiliations ή θα βρεις και άλλα άτομα και θα μπλεχτείς και με άλλες οπτικές του χώρου. Όλα συμβάλλουν το ξαναλέω και το βλέπω συνέχεια.

Δεν άνοιξα ποτέ εγώ το παρόν thread,αλλά το πόσταρα στα ανάλογα θέματα.Από εκεί και πέρα εφόσον το thread ανοιξε στο όνομα μου και ξέρω τι γίνετε στο παρασκήνιο, και δεν υποθέτω όπως άλλοι, εσύ τι λες θα κάνω την πάπια για πράγματα που είναι αβάσιμα και για τα οποία γνωρίζω επειδή φρόντισα να μάθω σε αντίθεση με άλλους, ιδιαίτερα όταν πρακτικά είναι πισώπλατη λασπολογεία εφόσον δεν είναι εδώ γραμμένοι να διατηπώσουν την θέση τους; I think not. Νομίζω νομική σπούδασες ή κάνω λάθος, ξέρεις ποιο είναι το σωστό έτσι;

Εσύ γνωρίζεις τι παίχτηκε με το newletter;Εγώ ρώτησα και έγραψα ότι απάντηση πήρα σχετικά με αυτό.Σχετικά το ότι δεν μένεις Θεσσαλονίκη και δεν έχεις FB υπάρχει και το 'Contact' στην σελίδα τους.

Που ακριβώς έχωσα κάτι σε κάποιον πάλι:terror2:; Από πότε έγινε 'παράνομο' να εκφράζει κανείς όσα γνωρίζει ενάντια σε υποθέσεις; Ότιναναι λέμε τώρα;

Anyway, και πολύ τράβηξε αυτή η ιστορία χωρίς ουσία. Πείτε ότι θέλετε όσοι θέλετε. Εγώ ότι είχα να πω το έγραψα με το θέμα και ο καθένας κριτής του εαυτού του:).


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#74 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 14 September 2011 - 21:23

Μας δουλεύεις μάλλον. Eπειδή κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι σε μένα, ή και σε εμένα:

Πισώπλατη λασπολογία; Δεν τους έθαβα (μόνο) στο irc, ξέρεις. Θέλεις να μου πεις ότι δεν πέρασε από το μυαλό τους ποτέ να ελέγξουν το thread του μαγαζιού τους στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ANIME FORUM; Η μήπως δεν είσαι εσύ εδώ, που μας λες ότι τους γνωρίζεις;
Η λασπολογία πάλι ποια ήταν; Ότι συνέβη αυτό με τα newsletters και έχασαν πέλατες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ; Το λένε στην προηγούμενη σελίδα οι ίδιοι οι πελάτες.

Κανένα μαγαζί δεν έχει κέρδη από την πρώτη μέρα, ούτε από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Φτιάχνεις ένα μαγαζί, παίρνεις το ανάλογο ρίσκο ελπίζοντας ότι θα έχεις κέρδος στην πορεία. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.

Τα παραπάνω είναι τα απολύτως λογικά που τα βλέπουν όλοι στο thread εκτός απο σένα. Τώρα θα πω μερικές προσωπικές απόψεις.

Πιο πολύ θα σεβαστώ και θα εκτιμήσω έναν άνθρωπο που δημιούργησε μια επιχείρηση με σκοπό να βγάλει χρήματα και τα κατάφερε επειδή κάλυψε έξυπνα μια ανάγκη της αγοράς, παρά έναν που το κάνει για την ψυχή της μάνας του. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν το κάναν γι'αυτό, το λέω απλά.

Επίσης, χέστηκα για τον χώρο, όπως τον εννοείς εσύ. Μπορεί κάποιος να μου προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσω το manga που θέλω 1 ευρώ φθηνότερα; Έχει καλώς. Αν όχι θα αγοράσω έναν τόμο λιγότερο που και που. Έτσι κι αλλιώς, αν έχει μια ανάγκη η αγορά θα καλυφθεί αργά η γρήγορα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Εγώ και τα anime μου θα δω και τα manga μου θα τα διαβάσω όπως και να έχει. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κάτι άλλο.
Αν κάποιος αξίζει συγχαρητήρια για την προώθηση του χώρου στην Ελλάδα, είναι οι Animeclipse όταν βγάζουν σειρές σαν το Plawres Sanshiro ή το Robin Hood, σειρές της παιδικής ηλικίας πολλών ανθρώπων που δεν υπήρχαν πριν μεταφρασμένες ούτε στα αγγλικά. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να στηρίζουμε τις κακές ή μέτριες προσπάθειες απλώς και μόνο επειδή είναι ελληνικές. Τα κριτήρια ποιότητας δεν αλλάζουν αν περάσεις τα σύνορα.

#75 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 14 September 2011 - 23:44

Ωρέ τίποτ' άλλο δε βρήκατε για να γκρινιάξετε από ένα spam-mail μέσα στα εκατοντάδες, για το οποίο πατάς click-check-delete και έφυγε άκλαφτο? :P Φο'φακ'σέικ που λέει και ο φίλος μου ο Βρετανός να 'ουμ!