Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

AnimeShop.gr (ελληνικό διαδικτυακό anime / manga κατάστημα)
Posted 05 September 2011 - 22:55
http://www.animeshop.gr/contact/
Νομίζω μπορείς να ζητήσεις να σου φέρουν πράγματα επίσης αν θυμάμαι καλά.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 05 September 2011 - 23:56
Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις στα παιδιά που έχουν την σελίδα εδώ:
http://www.animeshop.gr/contact/
Νομίζω μπορείς να ζητήσεις να σου φέρουν πράγματα επίσης αν θυμάμαι καλά.
α οκ ευχαριστώ πολύ

Posted 06 September 2011 - 23:33
Posted 07 September 2011 - 08:28
Μια ερώτηση, υπάρχουν καθόλου official anime products ή είναι όλα..ε.... πιθηκάκια; Γιατί κάποιες φιγούρες σίγουρα δεν είναι αυθεντικές.
Όχι ότι έχω πρόβλημα (σταμάτησα να είμαι collector εδώ και χρόνια), ίσα ίσα συμφέρει όταν είναι και καλής ποιότητας και φθηνό, απλά δεν το λέει πουθενά στο site και παραξενεύτηκα (και είναι κρίμα για αυτούς που συλλέγουν φιγούρες). :S
Edited by Anelis, 07 September 2011 - 08:39.
Posted 07 September 2011 - 09:07

Εξαιρετική δουλειά στο site ! Και cosplay products~! Ελπίζω να συνεχίσει ακάθεκτα
Posted 12 September 2011 - 00:23

Posted 12 September 2011 - 01:06
Πολύ όμορφο το site! Έχω σταμπάρει εδώ και καιρό μια φιγουρίτσα αλλά ακόμα να την παραγγείλω.
Μια ερώτηση, υπάρχουν καθόλου official anime products ή είναι όλα..ε.... πιθηκάκια; Γιατί κάποιες φιγούρες σίγουρα δεν είναι αυθεντικές.
Όχι ότι έχω πρόβλημα (σταμάτησα να είμαι collector εδώ και χρόνια), ίσα ίσα συμφέρει όταν είναι και καλής ποιότητας και φθηνό, απλά δεν το λέει πουθενά στο site και παραξενεύτηκα (και είναι κρίμα για αυτούς που συλλέγουν φιγούρες). :S
Βασικά όπως έγραψα στην αρχή δεν είναι πιθηκάκια,γιατί κοιτάνε να φέρνουν μόνο αυθεντικά από Ιαπωνία ή Ευρώπη.Από εκεί και πέρα αν ξεφύγει εν άγνοια τους κάποιο 'πιθηκάκι' γι'αυτό υπάρχει η εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν μείνει ικανοποιημένος ο αγοραστής,ακόμα και αν δεν είναι 'πιθηκάκι'. Γιατί η ίδια συζήτηση έγινε και στο FB σχετικά με κάποιες που ανέφερε ένα άτομο ότι θεωρεί 'μαϊμού', μόνο που οι εν λόγο 100% αυθεντικές ήταν. Λάβε επίσης υπόψη ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τους ίδιους, επομένως δεν δύναται πάντα να τις συγκρίνεις με άλλες του διαδικτύου λόγο διαφορετικών συνθηκών λήψεως και φωτισμού. Πάντως ο σκοπός ήταν και πάντα θα είναι η παροχή αυθεντικού εμπορεύματος εκ μέρους τους όπως έχουν δηλώσει.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 12 September 2011 - 11:21
Posted 12 September 2011 - 21:54
Instant email delete filter created.
P.S. This is bad business.
Posted 13 September 2011 - 11:00
AnimeShop.gr, βρήκες άνθρωπο να στείλεις newsletter χωρίς να γραφτώ... και δεν έχεις και επιλογή αφαίρεσης από τη λίστα.
Instant email delete filter created.
P.S. This is bad business.
Quoted for truth, και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ήρθα να κάνω ποστ... Πως είναι δυνατόν χωρίς να έχω γραφτεί να μου στείλετε διαφημιστικό; Sorry αλλά μετά απο αυτή τη κίνηση θα συνεχίσω να παραγγέλνω απο Hobby Link Japan και CDjapan και δεν θα προσπαθήσω καν να στηρίξω αυτή τη προσπάθεια...
Καλή τύχη στο μαγαζάκι σας...
Edited by Seraphimon-T.K., 13 September 2011 - 11:08.
Posted 13 September 2011 - 11:12
Posted 13 September 2011 - 11:58
Σιγα ρε ντιβες...
Τώρα θα γελάω όλη μέρα, πες τα ρε Serestrum!!!

Και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί γίνονται τα παράπονα εδώ και όχι στο site. Αφού τόσες φορές το 'χει πει ο κακομοίρης ο Cassiel, οι άνθρωποι που το άνοιξαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Απλά στείλτε κατευθείαν στη σελίδα τους να τ' ακούσουν και αυτοί που πρέπει να ξέρουν...
Edited by LuluChan92, 13 September 2011 - 12:04.
Posted 13 September 2011 - 12:15
what serestrum said, ελαβα και γω email χωρις να εχω γραφτει αλλα σιγα το πραγμα.. (προφανως τα πειραν απο κανα animeplanet ή κατι τετοιο)Σιγα ρε ντιβες...
Προσωπικα αν και θα ήθελα να στηριξω την προσπαθεια 2-3 πραγματακια μονο μου γυαλισαν, ελπιζω τα επομενα να μου πουν κατι παραπανω
επισις αν τελικα το φερουν αυτο http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=526004&postcount=45 ενδιαφερομαι και γω (μαλλον θα τους στειλω μηνυμα)
το site παντος και η δουλεια που ριξαν ειναι πολυ καλη, απλα αυτο , τα καινουργια που θα φερνουν να ειναι απο λιγοτερο mainstream anime

Posted 13 September 2011 - 12:22
Posted 13 September 2011 - 14:56
Σαφώς και στο forum υπάρχουν πολλά άτομα που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα του μαγαζιού, όμως φερθείτε σωστά και δώστε στους χρήστες την δυνατότητα να ξεγραφτούν από τα newsletters, που μπήκαν άλλωστε χωρίς τη θέλησή τους. Αλλιώς θα αντιμετωπιστούν ως spam mails από τους περισσότερούς μας.