Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

matassos photography

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#16 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 20:08

Μερικές φωτογραφίες που τράβηξα στις πορείες για τη ΔΕΘ

(ημουν αρκετα ψαρωμενος, την επομενη υποθετω θα ειμαι πιο χαλαρα τωρα που εχω καποια εμπειρια :himitsu:)

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

#17 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 21:00

ακόμα δεν μου είπες τι ώρα τράβηξες εκείνη την φωτογραφία..μήπως τρολλάρω και δεν έχω πάρει χαμπάρι?

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#18 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 21:09

ακόμα δεν μου είπες τι ώρα τράβηξες εκείνη την φωτογραφία..μήπως τρολλάρω και δεν έχω πάρει χαμπάρι?

ναι, σορρυ ξεχασα..
δεν ξερω τι κανεις :P αν λες εκεινη στο λιμανι κατα τις 8 το απογευμα νομιζω
thx για τη γατα

#19 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 21:09

Αγαπώ αυτό το thread! Και ειδικά την φωτογραφία με τον κεραυνό! Love your photos.. GREAT job! :)

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#20 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 01:43

Πρόσφατα πήγα σε ενα hip hop live (συναυλια) και τραβηξα μερικες πολυ ωραιες φωτο :)
το live ήταν στο Μυλο (Θεσσαλονικη), Αγνωστος Χειμωνας - Detro (σφυρια του 90)

εδω περα βρίσκονται όλες: http://flic.kr/s/aHsjwfjWMR
(ή στο facebook σε πολυ χαλια ποιοτητα ομως http://www.facebook.com/media/set/?set=a.219189518145675.58412.168807946517166&type=3&l=ec860745c0 )

εδω οι καλυτερες:
Spoiler:

Spoiler:

οι συναυλιες ειναι η μεγαλυτερη προκληση για φωτογραφιση και νομιζω πλεον εχω γινει εξπερ σε αυτο το θεμα :D (εμ σε τοσα live εχω φαει χωμα για να βγαλω με την παλια τη μηχανη δεν θα βγαζα τωρα με την γ@ματη?!)

στις συγκεκριμενες εσπασα ρεκορ αφου τις ειχα ετοιμες μεσα σε 3 μερες (πολυ δουλεια :dazed:)

τελος παντον στην περιγραφη του αλμπουμ εχω και 3 βιντεο αλλα δεν αξιζουν πολα (μονο για οσους ηταν εκει)

Αγαπώ αυτό το thread! Και ειδικά την φωτογραφία με τον κεραυνό! Love your photos.. GREAT job! :)

ευχαριστω πολυ :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 07 Οκτώβριος 2011 - 01:51

#21 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 01:02

για αρχη μια που τραβηξα χθες (αστραπη αυτη τη φορα)

Spoiler:

επισις μερικες ακομη φωτογραφιες απο μια αλλη συναυλια (Μωρα στη Φωτια, Θεσσαλονικη, 8ball) , το σετ στο φλικρ εδω: http://flic.kr/s/aHsjwwGcb1 (18 φωτογραφιες)

οι καλυτερες:
Spoiler:

#22 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 13:37

ΩΩΩΩ...και γ@μώ οι φωτογραφίες.....Ενθουσιάστηκα...Μιλάω για αυτές τις τελευταίες από την συναυλία...Τί φως τι λάμψη και τι κακό...Η τέταρτη είναι αγαπημένη..

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#23 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 01:16

μερικες φωτογραφιες απο τις πορειες στη θεσσαλονικη (γενικη απεργεια 19-20 οκτωβρη)

επισις εγραψα αυτο εδω το "μπλογκ εντρι" στο da που δεινω μερικες πληροφοριες κ στοχους http://matassos.deviantart.com/journal/45299959/

τελος την αλλη παρασκευη εχει ανιμε παρτυ θεσσαλονικη αρα και φωτοσουτινγκ. αν τα καταφερω να παω (πλεον ειμαι θρακη για σχολη) που για την ωρα ειμαι 50-50 θα προσθεσω επιτελους μετα απο καιρο και αλλες φωτογραφιες απο cosplay (ισως οτι καλυτερο μεχρι τωρα αν εχουμε και καλη ποιοτητα στολων). αν δεν τα καταφερω σιγα σιγα θα αρχησω να διωρθωνω παλιες φωτογραφιες απο cosplayers και να τις ξανανεβαζω redited σε πολυ καλητερη μορφη (που ουτος η αλλος θα το εκανα καποια στιγμη)

@speedfreak ευχαριστω πολυ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 27 Οκτώβριος 2011 - 01:32

#24 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2013 - 18:25

Χθες ήμουν στο live των MONO (ιαπωνικό ποστ ροκ συγκρότημα) στη Θεσσαλονικη και εφόσον έχει κάποια σχεση με ιαπωνία ας μοιραστώ τις καλύτερες φωτογραφίες που εβγαλα και εδω πέρα (ολόκληρο το αλμπουμ εδω: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.499987730065851.1073741825.168807946517166&type=1&l=021845f54d )
Spoiler: