Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kimi no Iru Machi

• Please log in to reply
267 replies to this topic

#91 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 12:04

Man εγώ πολύ φοβάμαι ότι κάτι κακό θα συμβεί στην Eba , θα την χάσει και θα μείνει ολομόναχος ... Well , that's the worst case senario . Πέρα από αυτό άμα δεν γίνει κάτι συνταρακτικό για να έχουμε εξελίξεις ( και δυστυχώς brain damage ) τότε το τέλος είναι ( πολύ ) κοντά .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#92 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 12:18

Μπα πιστευω κοντευουμε στο τελος και για να ειναι και happy ending

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#93 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 18:40

Ε ενταξει, και στην αναγκη οταν μας αφησει συξυλους παμε για καμια βουτια στην κρυα θαλασσα και επιστρεφουμε..

Spoiler:

On another note, παντε checkarete το αλλο manga που γραφει, το Princess Lucia, το οποιο εκδιδεται ανα 6μηνο. Θα δειτε παρα πολλα οικεια character design.

#94 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 20:08

Όντως αρκετά κλισέ είναι αναπόφευκτα και το παρατηρώ όλο και περισσότερο όσο διαβάζω romance mangas . Πάντως μπορώ να πω πως ο Seo πρωτοτυπεί πολύ στην σειρά . Από την άλλη θεωρώ πως δεν έχουμε δει αρκετά από το παρελθόν της Yuzuki και θα ήθελα ένα flashback . Αλλά και εγώ πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γίνει , κάτι συνταρακτικό το οποίο θα τους φέρει ξανά μαζί .

Set by Mangawolf

#95 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 01:29

Ταραραρανννν .. Ετοιμαστείτε γιατί έχουμε ... νέο chapter !!!
http://manga.redhawkscans.com/?manga=Kimi+no+Iru+Machi&chapter=Kimi+no+Iru+Machi+143#page=1
Τρέχω να το διαβάσω !!!

AAAA !!! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ !!!! Το βλέπω , το βλέπω ... Έρχεται το rage .... Ετοιμαστείτε για wall banging οι Eba fans . Α , Fandom μπορείς να χαρείς πιστεύω , δεν παίζει να μην γίνει τίποτα ! :(

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 12 Ιούλιος 2011 - 01:42
merged

Set by Mangawolf

#96 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 01:47

Ε δεν το πιστευω:madtodeath:!!!

Spoiler:

Εχω ενα μεγαλο παραπωνο απο το Seo

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#97 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 01:52

ΝΑΙ !!! Θέλουμε kissing scene dammit !!! Αν και την βλέπω πολύ desperate και (ευτυχώς) ο Haruto (πιστεύω) πως δεν θα κάνει κάτι αφού πέρασε τόσα για να καταλήξει με την Eba . Μάλλον αυτή θα προσπαθήσει κάτι και θα έχουμε παρεξήγηση ( braindamage ) ή απλά θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα ξαναγίνουν φίλοι ( ναι καλά ! ) . Με τον Seo είμαι πλέον πάντα σε επιφυλακή !

Set by Mangawolf

#98 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 19:53

Your face, goddammit (και οσοι καταλαβαν, καταλαβαν).

Spoiler:

#99 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2011 - 23:46

Το ξεκίνησα μετά παροτρύνσεως του φίλτατου jiohnis (ευχαριστώ) και έχω μείνει ενεός. 3ο vol είμαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2011 - 01:19

3ο volume δηλαδή .... 30+something chapters ?? Που'σαι ακόμα φίλος ! Μετά είναι τα μεγάλα γλέντια ! Σε αυτό το manga ο Seo δημιούργησε μία καινούρια κατηγορία ... το rage romance ! Μόνο και μόνο τα κολοσσιαία threads των 300-1000 σελίδων που υπάρχουν στο mangafox για αυτό το manga τα λένε όλα ! Θέλω να δω τι στάση θα πάρεις στο τέλος !!!

Set by Mangawolf

#101 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2011 - 01:30

3ο volume δηλαδή .... 30+something chapters ?? Που'σαι ακόμα φίλος ! Μετά είναι τα μεγάλα γλέντια ! Σε αυτό το manga ο Seo δημιούργησε μία καινούρια κατηγορία ... το rage romance ! Μόνο και μόνο τα κολοσσιαία threads των 300-1000 σελίδων που υπάρχουν στο mangafox για αυτό το manga τα λένε όλα ! Θέλω να δω τι στάση θα πάρεις στο τέλος !!!

Δεν ξέρω εάν σε βοηθάει, αλλά ήδη έχω δύο τρείς φορές μπεί στο τρυπάκι να δω τι θα έκανα εάν ήμουν ο Haruto και κατέληξα πως 3-4 φορές μέχρι στιγμής θα είχα κλειστεί στο δωμάτιο μου με σχιζοειδή κατάθλιψη. Λυπάμαι που το λέω αυτό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2011 - 23:28

Από τώρα ? Δηλαδή στα επόμενα τι θα κάνεις ??? Θέλω να δω τι εντύπωση θα έχεις για την ιστορία και τους χαρακτήρες στο τέλος .

Set by Mangawolf

#103 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 00:54

Stairway to Heaven ειναι το manga πλεον. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΡΑΙΑ.
Απλα απο το να χτυπαμε το κεφαλι μας απο δω και απο κει απλα απεβιωσαμε καποια στιγμη καθως ακομη και το ποντιακο μας (ειναι προτερημα σε αυτες τις καταστασεις) κεφαλι "λυγισε" (ανοιξε στα 2 σαν καρπουζι).

Spoiler:

#104 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 12:36

Γιατί μήπως θα δεχόσουν πίσω την Eba ? Αν και υποστηρίζω αυτήν την κατάληξη πιστεύω πως και πάλι είναι πολύ βιαστική δουλειά για να τελειώσει το manga με αυτή που άρχισε . GodGlance το λες αυτό διότι τα romance παρουσιάζουν το romance ως το κεντρικό νόημα της ζωής . Guess what ? Δεν είναι ! Σε real life situation θα νοιαζόταν λίγο περισσότερο για το σχολείο , τους φίλους , τα hobby του την μαγειρική του και το μέλλον του και όχι όλο Eba . Οπότε για την κατάθλιψη δεν , απλά έτσι μας τα παρουσιάζει ο ποιητής .

Set by Mangawolf

#105 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2011 - 18:46

α Έφτασα στο 6ο volume (chapter 53) και παρακάτω ακολουθεί μία ανάλυση που έκανα σταδιακά, διαβάζοντας παράλληλα το manga.

Μέσα στην όποια υπερβολή μπορεί να ΄χει (άλλωστε μιλάμε γιά manga), το kimi no iru machi είναι από τα πιό αληθοφανή romance manga. Νομίζω συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Επίσης έχει κάτι για όλους, όσον αφορά στην ταύτιση. Για το κοινωνιολογικό του θέματος, προσπαθώ να δω τα πράγματα από την οπτική γωνία όσων περισσότερων χαρακτήρων γίνεται. Εντάξει, ενοείται πως είναι δύσκολο να ταυτιστώ με τις γυναίκες της υπόθεσης, αλλά εντάξει, επιστημονικά γίνεται και αυτό. Με λίγη "ανοιχτή" ψυχολογία όλα γίνονται. Τέλος πάντων.

Η αλήθεια πίσω από το προσωπείο της ψυχο-κοινωνιολογικής μου σκοπιάς είναι ότι παρασύρομαι συναισθηματικά από τον ψυχισμό του Haruto, μιάς και μοιάζουμε σε σημεία και υπάρχει μία σύνδεση χαρακτήρων. Πετάγοντας το προσωπείο του ανοιχτόμυαλου ερευνητή, θα σας πω τι βλέπω εγώ ώς "Εγώ" και όχι ώς ένα αντικειμενικό "Αυτό". Ο Haruto είναι ο κλασικός αγαθιάρης που κάνει το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει. Δηλαδή, να προσπαθήσει να δείξει το ειλικρινές, φιλάνθρωπο, αγαθό του πρόσωπο μέσα σε μιά κοινωνία ατομικιστικών πιθηκοειδών. Έτσι καταλήγει να ενδιαφέρεται για την κάθε Rin και την κάθε Eba, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μία ευγενική "δεν γίνεται να είμαστε μαζί" ρίψη στον Καιάδα από την κάθε Kanzaki. Κι αυτό επειδή δεν ήθελε να αφήσει την Eba στην μαύρη της την μοίρα. Και αυτό ενόχλησε την Kanzaki επειδή ο άμοιρος, χωρίς να τον ρωτήσει κανείς τον έβαλαν να μένει με την Eba και τώρα η Kanzaki δεν μπορεί να καταλάβει. Το μικρό σκατό δεν μπορεί να καταλάβει πως ο άνθρωπος το μόνο κακό που έχει κάνει είναι να ενδιαφέρεται για τους γύρω του. Βλέπετε, όσο κι αν κρύβεται πίσω από το προσωπείο της καλής κοπέλας, η Kanzaki, όπως και όλοι οι υπόλοιποι εκεί δα, στο βάθος, είναι ο ορισμός των ατομικιστικών, εγωκεντρικών και εγωπαθών ατόμων που δεν μπορούν να καταλάβουν πως κανένας δεν ανήκει σε κανέναν. Και -ω τι έκπληξις- βλέπεις τον Haruto στο chapter 41 να συνεχίζει επιμένοντας να κρατήσει την ίδια πολιτική γραμμή ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο. Γι' αυτό, εαν επρόκειτο για πραγματικότητα, θα έμενε μόνος του στο τέλος και όλοι θα τον παρατούσαν. Συνήθως αυτοί οι τύποι μετά από ένα σημείο, καταλήγουν μισάνθρωποι. Και αυτό γιατί βγαίνουν στην κοινωνία με την "παράλογη απαίτηση" (!) να θέλουν να βοηθούν τους άλλους! Και φυσικά, σε μιά κοινωνία που έχει συσταθεί από αρπακτικά, τέτοιες ανήκουστες συμπεριφορές τιμωρούνται. Μπορείς να είσαι διπρόσωπος, αδίστακτος, εγωκεντρικός και "παρτάκιας", μπορείς να κάνεις "ζαβολιές" για να πετύχεις αυτό που θέλεις, μπορείς να πληγώνεις τους άλλους και να καλύπτεις με γελοίες δικαιολογίες τον εαυτό σου. Όλα αυτά η κοινωνία τα συγχωρεί και στην τελική τα προτρέπει. Όχι όμως να ενδιαφέρεσαι γιά τους άλλους χωρίς αντάλλαγμα, έτσι επειδή είσαι φιλέσπλαχνος. Αυτό είναι μεγάλο ταμπού, πολύ κατακριτέα συμπεριφορά και (όπως βλεπουμε και στο kimi no iru machi) εάν τους βάλεις τρικλοποδιά, οι άνθρωποι θα σε συγχωρέσουν. Εάν σκύψεις και τους δώσεις το χέρι να τους βοηθήσεις, όχι.

Το άλλο πού το πας; Όταν αποφάσιζαν ποιοί θα είναι οι τέσσερις στην επιτροπή για το σχολικό φεστιβάλ (chapter 45) μετά την Eba, τον haruto και τον τρίτο τον τυπά, η "κυρία" Kanzaki πήγε να σηκώσει δειλά-δειλά το χέρι της, για να συμμετάσχει, με εκείνο το ενοχικό "θέλω να είμαι στην επιτροπή μαζί με τον Haruto" βλέμμα. Δηλαδή συγγνώμη κοπελιά, την μία σου κάνει εξομολόγηση ο άνθρωπος και του λες "σε βλέπω σαν φίλο". Μετά στο άκυρο του πετάς "δώσε μου λίγο χρόνο να σκεφτώ την πρόταση σου". Τον γράφεις καλά-καλά και μετά τον "αδειάζεις" στην ψύχρα. ΟΚ, όλα καλά. "Πάει τέλειωσε αυτή η ιστορία" λέμε. Ε τώρα τι θέλεις; Δεν πας να παίξεις με τίποτ' άλλο λέω 'γω! Και σαν να μην φτάνει όλο αυτό, πετάει και εκείνο το "i'm glad that we could talk" στο chapter 47, με εκείνο το χαμόγελο του γέρου που δίνει στα κοριτσάκια καραμέλες για να τα χουφτώσει. Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ δεν καταπίνω αυτή την κλισέ δικαιολογία περί "αβύσσου της ψυχής της γυναίκας" κλπ. Έχω θηλυκό μυαλό (και δεν μιλάω μεταφορικά) και σας διαβεβαιώ πως αυτό το παραμυθάκι περι πεζού άντρα και ποιητικής γυναίκας είναι φαιδρό. Απλά επιβιώνει από τις εκατέρωθεν πλευρές. Οι γυναίκες το συντηρούν διότι τις συμφέρει να κρύβουν πίσω από την δήθεν πολύπλοκη σκέψη τους τις αδυναμίες τους. Οι άντρες το διαιωνίζουν διότι τους βοηθάει να δικαιολογούν την αχρηστία τους να συνυπάρξουν με μία σύντροφο και να την καταλάβουν. Βλέπεις η συνύπαρξη έχει την απαίτηση εκατέρωθεν παραχωρήσεων και υποχωρήσεων. Τέλος πάντων. Τι έλεγα; Α, ναι. Και εκεί που όλα μοιάζουν κουβάρι, ξαφνικά πετάγεται ο (Άγιος) Himuro και πριζώνει τον Haruto. Και έτσι φτάνουμε στο σκηνικό, εκεί στον δρόμο με την Kanzaki που τον χαστούκισε. Και είχε δίκιο. Και εγώ έχω περισσότερο δίκιο όμως, όταν λέω πως θα έπρεπε να είναι ένας γραψαρχίδης και να τον νοιάζει μόνο πως θα διαμορφώσει την ζωή του και την ζωή των άλλων, ώστε να "ρίξει" την Kanzaki, θυσιάζοντας όλα τα άλλα. Έτσι και με την Kanzaki θα τα είχε τώρα και δεν θα του γινόταν η ζωή πατίνι για να βοηθάει την Eba. Και μετά που θα έβλεπε ότι τα πάντα λειτουργούν έτσι, θα σταματούσε να βοηθάει τους πάντες (βασική ψυχολογία: "βοήθεια+Eba=όχι Kanzaki" άρα "βοήθεια=κακό πράγμα") και θα γινόταν απλώς ένας κοντόφθαλμος εγωιστής.

Θα ρωτήσει κάποιος "μήπως την αγαπάει την Eba;". Well, ακόμα και να συνέβει αυτό, σκέψου πόσο της αντιστάθηκε μέχρι τώρα, για να μείνει πιστός στην αγάπη του για την Kanzaki και πόσο δύσκολο ήταν αυτό. Και επιπλέον, συνέχιζε να βοηθάει την Eba και ταυτόχρονα να τις αντιστέκεται, προσπαθόντας να είναι σωστός και καλός με όλους, βάζοντας την αγάπη για τον συνάνθρωπο πάνω από το προσωπικό όφελος. Και ποιό το αποτέλεσμα; Η "χιλόπιτα" από την Kanzaki. Ε συγγνώμη, αλλά εάν μετά από αυτό απομακρύνονταν από όλους (ομοίως με πριν, "βοήθεια προς τον συνάνθρωπο=όχι Kanzaki" άρα "βοήθεια προς τον συνάνθρωπο=κακό πράγμα") και γινόταν ένας ατομιστής μισάνθρωπος, θα έφταιγε αυτός; Και -οποία η έκπληξις- σιγά-σιγά αρχίζει να σκέφτεται ατομικιστικά. Μιλάω γιά το σκηνικό με την ανακοίνωση της Eba ότι επιστρέφει στο Τόκιο και την αντίδραση του. Την κατηγορεί ότι είναι εγωίστρια, ενώ αυτή η ίδια η σκέψη του είναι εγωιστική, να μην θέλει να τα βρεί επιτέλους η κοπέλα με την οικογένεια της. Και εδώ φτάνουμε στην πιό έξυπνη κίηση που θα μπορούσε να κάνει ο δημιουργός του manga.

Ενώ -παρ' όλες τις λεπτές γραμμές που υπάρχουν- μέχρι στιγμής τα συναισθήματα του haruto ήταν ξεκάθαρα, τώρα όλοι τον σπρώχνουν εκεί που θέλουν. Τον κάνουν να πιστέψει πως όντως είναι ερωτευμένος με την Eba. Χειραγώγηση λέγεται αυτό. Τον σπρώχνουν όλοι εκεί που τους συμφέρει, διότι εάν τον άφηναν να στηρίζει την μέχρι τώρα νοοτροπία του, θα είχαν οι ίδιοι πρόβλημα, επειδή αυτοί -σε αντίθεση με τον Haruto- δεν μπορούν να προσφέρουν χωρίς οφέλη. Εάν ο Haruto στήριζε την πραξεολογία του και έτσι αποδείκνυε ότι όντως έτσι σκέφτεται, τότε οι άλλοι θα έβγαιναν αυτομάτως "υπό" επειδή δεν μπορούν να το κάνουν. Οπότε, για να εξασφαλίσουν την διατήρηση της εικόνας τους στα μάτια των ίδιων και των υπολοίπων, θυσιάζουν τον Haruto ώς αποδιοπομπαίο τράγο, επειδή είναι αθώος, άρα και εύκολα χειραγωγήσιμος. Γιά σκεφτείτε το λίγο. Κοιτάξτε γύρω σας. Όταν κάποιος δείχνει σωστός, αυτομάτως δεν προσπαθούν όλοι να πείσουν ότι δεν είναι σωστός, για να αισθανθούν καλύτερα με τον εαυτό τους; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Μην αρχίσετε να γκρινιάζετε. Είναι φυσικό μετά από τόση ψυχολογική πίεση να υποκύψει ο Haruto. Και υποκύπτοντας, αρχίζει να βλέπει πράγματα που (υποτίθεται) είναι ενδείξεις ότι όντως του αρέσει η Eba. Αρχίζει, δηλαδή, υποσυνείδητα να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι του αρέσει και -εν τέλει- να επιβεβαιώσει μέσα του τα λεγόμενα των άλλων, για να μην αισθάνεται ενοχές ότι δεν παραδέχεται την (δήθεν) πραγματικότητα. Όπως κάποιος ερευνητής που του έχει καρφωθεί μιά θεωρία και μελετά τα πράγματα δίνοντας στο κάθε τι την ερμηνεία που χρειάζεται για να αποδειχτεί η θεωρεία του και όχι ψάχνοντας το που τον οδηγούν οι υπάρχουσες ερμηνείες.

Και παρ' όλη αυτή την εσωτερική μάχη των σκέψεων που γεννήθηκαν μέσα του και των σκέψεων που του φύτεψαν οι άλλοι, συνεχίζει πεισματικά να βοηθάει τους γύρω του. Μιλάω για το συμβάν με τα γυαλιά της Kikukawa. Ξέρετε, αυτή είναι πολύ καλή συγκυρία να αποδείξει πως "για όλα φταίει η καλή του η καρδιά", αλλά οι υπόλοιποι κάφροι (διότι περί κάφρων πρόκειται) δεν το έχουν σε τίποτα να πουν πως "παίζει" σε τριπλό ταμπλό. Μέχρι κι ο ίδιος το καταλαβαίνει ("she'll think that I'm just a player" λέει χαρακτηριστικά). Και να, τελικά, που αρχίζει να "δείχνει" η υπόθεση.

Πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει η αντοχή του. Θυμάστε που είχα πεί ότι εάν ήμουν στην θέση του θα κατέληγα στην σχιζοειδή κατάθλιψη. Ε γράψτε λάθος. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα γινόμουν κακεντρεχής. Θα έβγαζα το άχτι μου στους άλλους. Και εγώ και ο καθέ μη ανάπηρος πνευματικά άνθρωπος, πιστεύω. Αλλά ο φίλος μας είναι αθώος και, ώς γνωστόν, η αθωότητα είναι φίλη της βλακείας, μερικές φορές. Και να που αρχίζουν να τον κάνουν πέρα σιγά-σιγά. Χαχαχαχα! Ανόητε Haruto. Ηλίθιε Haruto. Ορίστε τι καταφέρνεις με το να είσαι καλός. Το έχω πεί και θα το ξαναπώ. Μίας καλής πράξης, μύρια κακά έπονται.

*σημείωση: για όποιον ήρωα αντέξει και διαβάσει όλη την ανάλυση μέχρι το τέλος. Περιμένω αποστομωτικές απαντήσεις και γενικά καλό είναι να γίνει συζήτηση, μιάς και το εν λόγω manga σηκώνει πολλή από αυτήν.
Δημοσιευμένη  εικόνα