Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kimi no Iru Machi

• Please log in to reply
267 replies to this topic

#121 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 14:51

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΩ ΤΟΝ TAKASHI ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!:madtodeath: Δεν με νοιάζουν
Spoiler:

ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ!!! Εγώ λατρεύω τον Takashi,ήταν ο πιό αστείος και τέλειος,και έχει να τον δείξει πόσα κεφάλαια!!!Άντε να τα βρούνε! Και τι είναι αυτά τα chapters πια??? Λες και είναι filler επισόδεια απο anime είναι!! Ή βάλε μια ωρία ιστορία με κανένα σασπενς ή κλειίσ'το το μαγαζάκι!!!
Και έλεος με όλες τις γκόμενες!!!Είπαμε, harem shoujo,αλλά αυτό παραπάει!! Βάλε και κανένα αγόρι πια!!!
Spoiler:

(νομίζω έγινε αντιληπτό οτι με έχι τσατίσει λιγουλάκι η ιστοριούλα :D Απλά ξεκίνησε και συνέχισε πολύ ωραία και με πολλές προοπτικές και τώρα ο έχει χ*σει το θεματάκι,σορυ κιολλας!)
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#122 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 18:50

Βασικά shonen είναι :P ! Κι εγώ θέλω Takashi πίσω αλλά let's face it , οι φίλοι του είναι ότι να'ναι .
Spoiler:

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ !!!!
Spoiler:

PS. Εγώ λατρεύω Akari . Θα θελα και yuri καταστάσεις στο πρόγραμμα .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#123 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 20:37

shonen το kmi no iru machi? Γιατί? που είναι η δράση? Αγοράκια το διαβάζουν αυτό?Μονο και μονο επειδή είναι harem!...όχι?:OMG3:

Ναι,είναι αλήθεια οτι they suck.Αλλα τουλάχιστον έκαναν το manga κάπως ζωντανό.και όχι ΒΑΡΕΤΟΟΟ!!:roar:

A,και εγώ ψήνομαι για λίγο yuri:hehehe:.Άντε βαρεθήκαμαν!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 30 Αύγουστος 2011 - 21:46
double post merged

#124 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2011 - 00:40

Ποιος είπε πως τα shonen είναι όλα δράση ??? Απλά τα romance shonen μοιάζουν αρκετά με τα shoujo μόνο που είναι από την οπτική του τύπου και όχι της τύπισσας . Και έχουν πολύ περισσότερο fanservice + ecchi . Και τώρα really πότε ήταν βαρετά τα πράγματα βαρετά στο knim ακόμα και χωρίς τους φίλους του . Άμα εξαιρέσεις το arc της αξιομίσητης για εμένα Asuka όλο το υπόλοιπο πάντα σε κρατάει σε αγωνία . Για rage δεν συζητάμε είναι ασυναγώνιστο στον τομέα αυτό ... Α και αυτό believe me harem δεν είναι . Άμα θες harem δες ichigo 100% .

Set by Mangawolf

#125 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2011 - 13:18

μμμμμμμμμμμμμμμμάλιστα,η πληροφορία της ημέρας,το knim shonen....wow!:oo:
Αρχικά ούτε εμένα δεν μου φαινόταν βαρετό.Ούτε τότε με την Asuka(αν μου φαινόταν δεν θα το διάβαζα:canthelp:) ΤΩΡΑ δεν μου αρέσει.το βρίσκω χωρίς πλοκή.Και γεμάτο rage,και αρχίζει και χάνει λίγο,κατα την γνώμη μου...αλλά whatever,εχουμε πίστη:8): θα δείξει.
Και btw,δεν μου αρέσουν τα harem.Πολλές γκόμενες για τα γούστα μου :kakashithumbup:

#126 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 11:32

Ποιος είπε πως τα shonen είναι όλα δράση ??? Απλά τα romance shonen μοιάζουν αρκετά με τα shoujo μόνο που είναι από την οπτική του τύπου και όχι της τύπισσας . Και έχουν πολύ περισσότερο fanservice + ecchi . Και τώρα really πότε ήταν βαρετά τα πράγματα βαρετά στο knim ακόμα και χωρίς τους φίλους του . Άμα εξαιρέσεις το arc της αξιομίσητης για εμένα Asuka όλο το υπόλοιπο πάντα σε κρατάει σε αγωνία . Για rage δεν συζητάμε είναι ασυναγώνιστο στον τομέα αυτό ... Α και αυτό believe me harem δεν είναι . Άμα θες harem δες ichigo 100% .

Να προσθεσω οτι εκτος απο την οπτικη γωνια (το οποιο δεν ισχυει παντα), ασχετα με το fanservice, καταλαβαινεις τη διαφορα κυριως και απο το art style. Επισης τα Shounen/Shoujo υπαρχουν ως διευκρινισεις για το κοινο στο οποιο αναφερονται και οχι τοσο (οχι παντα βεβαια) ως αυτονομα γενη. Ειναι πιο εμφανες οταν το Shounen συμβαδιζει με Action/ Mystery/ etc. αλλα και τα Shoujo ξεχωριζουν ακομη και οταν συμπεριλαμβανουν Action, etc. Ειναι 2 genres τα οποια εχουν σαφεις οριοθετησεις.

Και φυσικα δεν σημαινει οτι τα κοριτσια τα απωθει το Shounen στοιχειο ή οτι απωθει τα αγορια το Shoujo.
(Αν και για να ειμαστε ειλικρινεις, πιο ευκολα θα διαβασει μια κοπελα ενα Shounen παρα ενας αντρας το Shoujo)

Spoiler: On another note

#127 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 12:42

Spoiler:

Set by Mangawolf

#128 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 20:09

Spoiler:

#129 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 01:51

Spoiler:

4) Λογικά τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι θα σταματήσει να μας τρολλάρει ο Seo ( αμήν )

Set by Mangawolf

#130 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 20:58

Spoiler:

4) Λογικά τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι θα σταματήσει να μας τρολλάρει ο Seo ( αμήν )

Spoiler:

4)Hopefully...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 03 Σεπτέμβριος 2011 - 23:45

#131 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 00:27

Για τον Kazama :
Spoiler:

Set by Mangawolf

#132 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 23:44

Spoiler:

#133 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 23:47

Here !
Spoiler:

Oh yeah he did it !!!!

Set by Mangawolf

#134 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 01:00

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 05 Σεπτέμβριος 2011 - 01:14

#135 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 01:26

Συμφωνώ με τον jiohnis

Spoiler:

'Οσο για τα τωρινά chapters, βαριέμαι τόοοοοοοσο πολύ~ Πάνε πιο αργά κι απ'το θάνατο~