Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kimi no Iru Machi

• Please log in to reply
267 replies to this topic

#61 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 23 June 2011 - 20:09

αυτος ο Seo ρε γμτ εχει αρχισει να μου την σπαει.....ολο κωλοτουμπες κανει δεν μπορει να μεινει καπου σταθερος......Θα συμφωνησω οτι μαλλον προκειται για τσαπατσουλικη δουλεια κατι που δε συνηθιζει αν παρουμε ως παραδειγμα το Suzuka!!!!

Υ.Γ Α και ξεχασα να πω οτι αυτη η Eba παιζει να ειναι 2πλη προσωπικοτητα δεν εξηγειται αλλιως αυτο που γινεται σε ολη γενικα την σειρα!!! Παρ'ολα αυτα παραμενει ΤΟΠ στις προτιμησεις μου

+10000 for the bold ones! Το suzuka είναι απο τα favorites μου και το έχω διαβάσει 2,5 φορές :8):

Αnother one fan is here!! Βασικά απο χθες ήθελα να γράψω εδώ αλλά δεν πρόλαβα και σήμερα βλέπω 4 σελίδες και πάμε...το έχετε κάψει το θέμα!

I vote for EBA as well αλλά της αξίζει να φάει μερικά γερά χαστούκια:beaten:(και λίγα της θα είναι) για όσα έκανε και το πόσο ευκολα κοροϊδεψε τον Haruto, θυμηθείτε το Chapter 70 που του έδωσε την τσάντα δώρο με το γράμμα :burningbe3:.
Επισης μισησα το Hospital Arc :burningbe3: με όλα εκείνα τα βαρετά επεισόδια που έδειξαν την αλήθεια για την Eba.

Τέσπα, On topic τώρα για το τελευταίο chapter
Spoiler:

#62 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 23 June 2011 - 20:17

Γνώμη μου , όλα αυτά έγιναν και πάντα γινόντουσαν για το τελικό
Spoiler:
το οποίο υποστηρίζω ολόψυχα . Αφού διατηρήθηκαν τα συναισθήματα και των 2 μετά από τόσο καιρό ένα πράγμα συμβαίνει : TRUEE LOOOVVEE :lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Ναι τα είχα πάρει με την
Spoiler:

Αλλά με τον Seo δεν ξέρεις , το σίγουρο είναι πως δεν θα μας το δώσει τόσο εύκολα και ότι το brain damage από το κοπάνημα στον τοίχο θα είναι over 9000 !:burningbe3:

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#63 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 23 June 2011 - 20:34

Spoiler:
το οποίο υποστηρίζω ολόψυχα . Αφού διατηρήθηκαν τα συναισθήματα και των 2 μετά από τόσο καιρό ένα πράγμα συμβαίνει : TRUEE LOOOVVEE :lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Ναι τα είχα πάρει με την
Spoiler:

Αλλά με τον Seo δεν ξέρεις , το σίγουρο είναι πως δεν θα μας το δώσει τόσο εύκολα και ότι το brain damage από το κοπάνημα στον τοίχο θα είναι over 9000 !:burningbe3:

Εδώ κάνεις λάθος! Ο Seo θα το δώσει και απο την αρχή το ξέραμε αυτό, όσοι διάβασαν Suzuka ξέρουν τι λέω...
Αν αναλογιστείς ότι και το Suzuka πήγε μέχρι τα 166 chapters περιμένουμε και το Kimi no Iru Machi να πάει μέχρι εκεί...ίσως και λιγότερα, ποτέ δεν ξέρεις :canthelp:

#64 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 23 June 2011 - 20:38

Το ξέρω ότι θα το δώσει man ! Δεν ξέρω όμως πόσο ακόμα brain damage θα υποστούμε μέχρι να το κάνει ! Ήδη μας έχει προξενήσει αρκετό και δεν το έχει σε τίποτα να το κάνει περισσότερο ! Suzuka το ψήνω να το διαβάσω αλλά θέλω να τελειώσει πρώτα αυτό !

Set by Mangawolf

#65 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 23 June 2011 - 22:36

Spoiler:

Συμφωνω μαζι σου.

Spoiler:

Spoiler:

Συμφωνω μαζι σου απολυτα.

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:

#66 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 23 June 2011 - 23:14

Καλά ναι η σκηνή
Spoiler:

Βασικά ο Haruto θα καταλάβει
Spoiler:

Ειδικά στην σκηνή πάντως ,
Spoiler:
Μετά από αυτή την σκηνή πήγα να κοπανήσω κάναν τοίχο , να πετάξω κάνα μαχαίρι να δω και κάνα double lariat στο youtube να ξεθυμάνω λίγο γιατί το rage meter χτύπησε κόκκινο ! :madtodeath::madtodeath:

Anyway , I have high hopes for this manga ! Go for it , Haruto-kun !!! :8):

Set by Mangawolf

#67 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 June 2011 - 00:25

+10000 for the bold ones! Το suzuka είναι απο τα favorites μου και το έχω διαβάσει 2,5 φορές :8):

Αnother one fan is here!! Βασικά απο χθες ήθελα να γράψω εδώ αλλά δεν πρόλαβα και σήμερα βλέπω 4 σελίδες και πάμε...το έχετε κάψει το θέμα!

I vote for EBA as well αλλά της αξίζει να φάει μερικά γερά χαστούκια:beaten:(και λίγα της θα είναι) για όσα έκανε και το πόσο ευκολα κοροϊδεψε τον Haruto, θυμηθείτε το Chapter 70 που του έδωσε την τσάντα δώρο με το γράμμα :burningbe3:.
Επισης μισησα το Hospital Arc :burningbe3: με όλα εκείνα τα βαρετά επεισόδια που έδειξαν την αλήθεια για την Eba.

Τέσπα, On topic τώρα για το τελευταίο chapter

Spoiler:

Το Hospital ark ηταν και το σημειο στροφης στη σχεση του Haruto με την Eba. Οπως ειχε φυγει η Suzuka ετσι εφυγε και η Eba απλα αποφασισε να το κανει λιγο πιο δραματικο και τους χωρισε για αυτο το διαστημα.

Spoiler:

Spoiler:
Ναι τα είχα πάρει με την
Spoiler:

Spoiler:

#68 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 24 June 2011 - 00:43

Εγώ πάλι θα νιώσω μια απέραντη γαλήνη αλλά και λύπη που τελείωσε το manga και δεν θα μπορώ να διαβάσω το Suzuka γιατί μου φαίνεται πως είδα το πιο major spoiler που υπάρχει για αυτό ! Damn I was careless !
Zentsugi αυτό το
Spoiler:

Edit : I start smelling yandere situation !!! Είναι πολύ ευαίσθητη και άμα σπάσει .. και βίαιη επίσης
Spoiler:
. Λέτε να έχουμε κάτι παρόμοιο με το UxU ? Θα είναι πρωτότυπο πάντως !

Edited by jiohnis, 24 June 2011 - 01:55.

Set by Mangawolf

#69 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 June 2011 - 02:09

Εγώ πάλι θα νιώσω μια απέραντη γαλήνη αλλά και λύπη που τελείωσε το manga και δεν θα μπορώ να διαβάσω το Suzuka γιατί μου φαίνεται πως είδα το πιο major spoiler που υπάρχει για αυτό ! Damn I was careless !
Zentsugi αυτό το

Spoiler:

Edit : I start smelling yandere situation !!! Είναι πολύ ευαίσθητη και άμα σπάσει .. και βίαιη επίσης
Spoiler:
. Λέτε να έχουμε κάτι παρόμοιο με το UxU ? Θα είναι πρωτότυπο πάντως !

Καθε αλλο, σου προτεινω να το διαβασεις, γιατι ειναι η διαδρομη που ειναι το ωραιοτερο σημειο.
Spoiler:

Παρεπιπτωντος καμια σχεση με UxU. Το UxU ειναι korean drama σε μορφη manga. Τιποτε τοσο δραματικο δεν προκειται να συμβει.

Also, δεν νομιζω οτι η Asuka ειναι τοσο Yandere. Ισως ηταν πιο παλια λιγο. Εξαλλου δεν νομιζω πως σε αυτο το σημειο θα χρειαζοταν κατι τετοιο.

#70 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 24 June 2011 - 17:13

Με το τελευταίο chapter καταλάβαμε πάντως
Spoiler:

Και ας μην γελιόμαστε όταν
Spoiler:

Οπότε I was expecting this to happen sooner or later . Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Seo θέλει να τραβήξει την ιστορία και να καταλήξουν μαζί αλλά και η όλη κατάσταση έχει δείξει πως ήταν αναμενόμενο να συμβεί sooner or later !

Set by Mangawolf

#71 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 June 2011 - 22:13

Απ'οτι θυμαμαι αυτη ηταν η Kanzaki? Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ομως και βαριεμαι να το ψαξω..

Ποιος ψυχολογικος εκβιασμος? Κανουν κατι τετοιο οι γυναικες:hmmm:?

:chigau:Ποτέ, και ντροπη σας κυριε που δυσφημειτε το γυναικειο φυλο κατα τοιουτο τροπω.

Spoiler:

#72 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 28 June 2011 - 23:40

Oi oi feeeeetaaaa !!! Μην μου κατηγορείς την Eba γιατί θα σφαχτούμε ! :P
Spoiler:

Τεσπα με τόσο character development που έχει κάνει ο Seo πιστεύω τα έχει φιλοσοφήσει αυτά . I love this mangaka and his work !!! Καινούριο chapter την Πέμπτη νομίζω έτσι ???

Set by Mangawolf

#73 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 28 June 2011 - 23:48

Oi oi feeeeetaaaa !!! Μην μου κατηγορείς την Eba γιατί θα σφαχτούμε ! :P

Spoiler:

Τεσπα με τόσο character development που έχει κάνει ο Seo πιστεύω τα έχει φιλοσοφήσει αυτά . I love this mangaka and his work !!! Καινούριο chapter την Πέμπτη νομίζω έτσι ???

Βασικα το chapter θα βγει λογικα αυριο στο site τον red hawk γιατι εχουν βγει τα raws ειδη.
Posted Image
Spoiler:

#74 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 29 June 2011 - 22:07

oh yeah so what's going to happen now??

KNIM 141 hereeeee

#75 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 30 June 2011 - 00:00

OMGOMGOMGMG !!!! NEW CHAPTER !!! Και τι chapter παρακαλώ ! I like where this relationship is going !
Spoiler:

Και τώρα τίθεται το ερώτημα friends or love ?? I vote for the 2nd αν και κρίμα γιατί τους είχα συμπαθήσει όλους ( ειδικά την Akari-chan:nbleed: ) !!!

Set by Mangawolf