Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

AnimeCast: Animanga Podcasting in Greece


  • Please log in to reply
84 replies to this topic

Poll: Θα θέλατε να δείτε διαδικτυακή εκπομπή που να αφορά τα anime και τα manga; (51 member(s) have cast votes)

Θα θέλατε να δείτε διαδικτυακή εκπομπή που να αφορά τα anime και τα manga;

  1. Φυσικά, θα με ενδιέφερε (19 votes [37.25%])

    Percentage of vote: 37.25%

  2. Ναι, είναι καλή ιδέα (18 votes [35.29%])

    Percentage of vote: 35.29%

  3. Γιατί όχι; (7 votes [13.73%])

    Percentage of vote: 13.73%

  4. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3 votes [5.88%])

    Percentage of vote: 5.88%

  5. Όχι, δεν με ενδιαφέρει (4 votes [7.84%])

    Percentage of vote: 7.84%

Vote Guests cannot vote

#31 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 21 June 2011 - 17:29

Για την ώρα θα το πάμε έτσι μέχρι το youtube να μας δώσει το ok για μεγαλύτερα βίντεο!

Υ.Γ Μπορείτε αν θέλετε να προτείνετε κομμάτια για τις επόμενες εκπομπές, όπου φυσικά θα σας αναφέρουμε!

Edited by Zetto2Saiyan, 21 June 2011 - 17:50.


#32 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 21 June 2011 - 19:05

Λοιπόν δεν μου άρεσε, θα σας προτιμούσα πιο άνετους και θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας εντυπώσεις και παρατηρήσεις αντί να σας ακούω να διαβάζετε απλές πληροφορίες.
Δηλαδή θα ήθελα να το δω ως μια συζήτηση 2 φίλων για το anime/manga και όχι ως πληροφορίες από την wikipedia. Δηλαδή να μου πείτε τις απόψεις σας για τους χαρακτήρες κτλ πολύ"μηχανικά" μου φάνηκαν τα πάντα...χαλαρώστε και συζητήστε για τα anime και τα manga.
Posted Image

#33 Flameking1

Flameking1

    Ikkaku Rapeface

  • Members
  • 181 posts

Posted 21 June 2011 - 19:09

Λοιπόν δεν μου άρεσε, θα σας προτιμούσα πιο άνετους και θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας εντυπώσεις και παρατηρήσεις αντί να σας ακούω να διαβάζετε απλές πληροφορίες.
Δηλαδή θα ήθελα να το δω ως μια συζήτηση 2 φίλων για το anime/manga και όχι ως πληροφορίες από την wikipedia. Δηλαδή να μου πείτε τις απόψεις σας για τους χαρακτήρες κτλ πολύ"μηχανικά" μου φάνηκαν τα πάντα...χαλαρώστε και συζητήστε για τα anime και τα manga.


Συμφωνώ απόλυτα.

#34 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 23 June 2011 - 19:07

Δέκτες όλες οι απόψεις σας παιδιά. Το μόνο που μπορώ να πω και σίγουρα θα το προσπαθήσουμε είναι να γινόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι.

#35 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 28 June 2011 - 14:57

Posted Image

AnimeCast Εκπομπή 5η! Στο σημερινό μας podcast, θα βρείτε πληροφορίες που σίγουρα δεν υπάρχουν αλλού πάνω στη μεταγλώττιση του Dragon Ball GT και των Ταινιών του Dragon Ball από την DeAgostini που σίγουρα η εταιρεία δεν θα ήθελε να διαδοθούν! Έπειτα σχολιάζουμε και κάνουμε κριτική στο Anime και Manga Katekyo Hitman Reborn και σας δίνουμε και λίγες πληροφορίες για καλύτερο seinen anime της χρονιάς γνωστό ως Ano Hana, όπως επίσης και τη γνώμη μας πάνω σε αυτό! Τέλος, κάνουμε μια γενική συζήτηση πάνω στο One Piece, σχολιάζοντας πολλές από τις απόψεις του! Καλή σας απόλαυση!

Υ.Γ Και πάλι, λόγω των περιορισμών του Youtube, μπορείτε να ακούσετε την ολόκληρη εκπομπή μας με μουσικές επιλογές και όλα τα θέματα μας από το site της AnimeClipse! Link για να την ακούσετε:

Για Windows Media Player: http://radio.animeclipse.com/Animecast_20110628.wpl
Για Winamp: http://radio.animeclipse.com/Animecast_20110628.pls
Για κατέβασμα στον υπολογιστή σας: [media]http://radio.animeclipse.com/Animecast_20110628.mp3[/media]
Δύο θέματα της εκπομπής: [media]http://www.youtube.com/watch?v=P7Jwd2ObT_c[/media]

#36 One_metal_dragon

One_metal_dragon

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 30 June 2011 - 22:48

η καλύτερη εκπομπή μέχρι στιγμης κατα τη γνώμη μου. Βλέπω σας έφυγε το αρχικό άγχος και μου αρέσει και έτσι το χαλαρό στυλάκι που έχετε σε ορισμένες φάσεις.
Spoiler:

Το σχολιασμό του one piece τον καταευχαριστήθηκα !!!!!!!

#37 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 03 July 2011 - 12:03

Ευχαριστώ για τα σχόλια σου! Δυστυχώς την Τρίτη δεν θα βγάλουμε εκπομπή γιατί δεν είχαμε χρόνο να την ηχογραφήσουμε και να την ετοιμάσουμε... Ελπίζω όμως την επόμενη βδομάδα να σας ετοιμάσουμε και πάλι μια εκπομπή!

#38 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 July 2011 - 17:08

Ας κάνω και εγώ μερικές παρατηρήσεις...

Καταρχάς να πω ότι έκατσα να ακούσω μόνο το κομμάτι για το anohana καθώς δεν με ενδιέφερε το υπόλοιπο. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να έχετε ως βάση το shounen κοινό αλλά ακόμα και έτσι βλέπω ότι η εκπομπή ασχολείται ελάχιστα με οτιδήποτε άλλο...Υπάρχουν τόσα απίστευτα anime να ασχοληθείτε και εσείς δίνετε στο κοινό απόψεις για χιλιοσυζητημένα θέματα. Δικαίωμα σας βέβαια αλλά αυτά είναι τα 2 cents μου όσον αφορά γενικά την εκπομπή.


Τώρα όσον αφορά το anohana, η παρουσίαση δεν ήταν καλή. Για κάποιον που δεν το έχει δει αποκαλύπτετε υπερβολικά πολλά στοιχεία και για κάποιον που το έχει δει δεν προσφέρετε απολύτως τίποτα πέρα από κάποιες σκόρπιες γενικολογίες. Λυπάμαι αλλά αν δεν είχα δει τη σειρά δεν θα την έβλεπα χάρη σε αυτή τη παρουσίαση. Επίσης επειδή άκουσα πολλές φορές τη λέξη seinen~αναρωτιέμαι γιατί~ το anohana μπορεί να ανήκει στην ευρεία κατηγορία των seinen σειρών αλλά πιο πολύ πρόκειται για ένα slice of life, coming of age anime και νομίζω θα έπρεπε να δωθεί βάση εκεί για να καταλάβει ο ακροατής καλύτερα περί τίνος πρόκειται...Γενικά ως παρουσίαση ήταν ανέμπνευστη.


Η κριτική είναι φυσικά καλοπροαίρετη. Καλή συνέχεια.

xbJ3b2w.jpeg


#39 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 July 2011 - 17:18

Well θα πρέπει να συμφωνήσω και εγώ ειδικά στο κομμάτι της παρουσίασης του Ano Hana. Kαλό είναι να αποφασίσετε από πριν αν θα απευθύνεστε σε αυτούς που την έχουν δει ή σε ατομα που δεν την έχουν δει και να το ξεκαθαρίζετε. Αν πάτε να πιάσετε τους πάντες φαίνεται σαν να μην έχετε παρακολουθήσει τη σειρά και απλά να διαβάζετε απόψεις που είδατε κάπου αλλού (προς Θεού δεν υπονοώ ότι κάτι τέτοιο έγινε). Και η δομή της παρουσίασης φάνηκε λίγο περίεργη. Επαναλαμβάνονταν πράγματα και άλλα περνιόντουσαν στο έτσι. Προσπαθείστε να ακριβολογείτε λίγο περισσότερο και να περιορίσετε τον νεκρό χρόνο, ειδικά από την στιγμή που πιάνετε πολλά θέματα.

Πάντως υπάρχει σαφής βελτίωση.H ιδέα με τον διάλογο έδινε μεγαλύτερη ζωντάνια. Προσπαθήστε να υπάρχει περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στους συνομιλητές και θα είστε τζιτζι. Keep it up.

PS: Στο θέμα με την Deagostini καλό θα ήτανε να αναφέρετε ξεκάθαρα πηγή εφόσον υπάρχει online διαφορετικά φαίνεται σαν να ρίχνετε λάσπη.

#40 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 03 July 2011 - 18:47

Αυτό με την πηγή είναι ένα θέμα καθώς η ίδια η πηγή δεν θέλησε να μιλήσουμε επώνυμα και λογικό είναι νομίζω. Σε όσα αναφέρθηκαν για το AnoHana και τις άλλες σειρές έχετε απόλυτο δίκιο, απροσεξία από μέρους μου και συζητήθηκε και στα πλαίσια της ομάδας για να το προσέξουμε. Πάντως το ότι παρουσιάζουμε κατά κύριο λόγο σειρές shounen δεν σημαίνει πως εκεί αποσκοπούμε αλλά δυστυχώς μπορούμε και κάνουμε εκπομπές για anime και manga που έχουμε δει και διαβάσει αντίστοιχα. Σε επόμενες εκπομπές σίγουρα θα δείτε θέματα για τις ταινίες του Miyazaki γιατί το ετοιμάζουμε αλλά και συζήτηση-κριτική για το Neon Genesis Evangelion.

#41 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 11 July 2011 - 08:39

Μετά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν στην πραγματική μας ζωή, σας φέρνουμε τα καλά (ελπίζουμε για όσους μας παρακολουθούν) νέα πως αυτή τη βδομάδα θα δείτε νέα μας εκπομπή! Μείνετε συντονισμένοι την Πέμπτη λοιπόν, καθώς θα είναι και η νέα μέρα κυκλοφορίας των podcast μας! Μέχρι τότε, μπορείτε να προτείνετε μουσική, από anime ή όχι, για να συμμετέχετε κι εσείς σ' αυτή την προσπάθεια! Θα κοιτάξουμε τις μουσικές σας επιλογές και θα τις βάλουμε στις εκπομπές και φυσικά θα σας αναφέρουμε!

#42 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 14 July 2011 - 17:56

Posted Image
Επιστρέψαμε! Μετά από ένα διάλειμμα δύο βδομάδων, η ομάδα μας επιστρέφει δυναμικά και σας παρουσιάζει το έκτο της podcast! Με νέο λογότυπο από τον φίλο Nick7LF, πολύ μουσική και πληθώρα θεμάτων! Στην σημερινή μας εκπομπή θα βρείτε τις δικές σας μουσικές επιλογές, όπως τις επιλέξατε με τα σχόλια σας,
παρουσιάσεις για σειρές όπως το Darker than Black και το Full Metal Alchemist,
τις απόψεις μας πάνω στην επετειακή ταινία του Yu-Gi-Oh! και τέλος μια γενική
συζήτηση μεταξύ φίλων πάνω στο αγαπημένο Full Metal Alchemist! Σας ευχόμαστε καλή σας ακρόαση και απόλαυση! Περιμένουμε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας! Αν όλα πάνε καλά, θα σας κάνουμε συντροφιά και την επόμενη βδομάδα με νέο podcast! Μέχρι τότε συνεχίστε να μας ακούτε και να προτείνετε μουσική για τις επόμενες εκπομπές!

Υ.Γ Λόγω των περιορισμών του Youtube, για ακόμη μια φορά στο βίντεο θα βρείτε μόνο ένα μέρος της εκπομπής με δύο θέματα. Παρ' όλα αυτά, ακούστε την ολόκληρη εκπομπή από τα παρακάτω link και μην ξεχνάτε να πατάτε τα κουμπιά "Εγγραφή" και "Μου αρέσει" για να μας υποστηρίξετε!

Υ.Γ 2 : Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και σας προσφέρουμε ένα "καυτό" Wallpaper για να ανταποδώσουμε για τις πολύ όμορφες μουσικές επιλογές που μας προτείνατε!

Θα το βρείτε εδώ: http://tinyurl.com/AnimeCastWallpaper

Link για να ακούσετε την εκπομπή από Windows Media Player: http://tinyurl.com/ForWMP
Link για να ακούσετε την εκπομπή μέσω Winamp: http://tinyurl.com/ForWinamp
Link για να κατεβάσετε την εκπομπή στον υπολογιστή σας: http://tinyurl.com/ForDownload

#43 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 July 2011 - 19:36

Επειδή την προηγούμενη φορά δεν ενθουσιάστηκα, είπα να ακούσω και αυτή μπας και αλλάξω γνώμη αλλά βασικά η γνώμη μου χειροτέρεψε :/

Καταρχάς όσον αφορά τα τραγούδια, σίγουρα το ότι αρχίσατε να βάζετε τραγούδια από anime είναι μια σχετική βελτίωση αλλά το ότι επιλέξατε να βάζετε το ένα βαρετό τραγούδι μετά το άλλο επί 40 συνεχόμενα λεπτά δεν βοήθησε καθόλου την κατάσταση. Και άντε δεν συνάδουν τα μουσικά μας γούστα να το δεχτώ. Αλλά ποιά η αναγκαιότητα να τα βάλετε όλα μαζεμένα στην αρχή? Καταντάει βαρετό για αυτόν που τα ακούει και δεν έχει και απολύτως κανένα νόημα. Τα τραγούδια στις εμπομπές μπαίνουν σαν διάλειμα ανάμεσα στις συζητήσεις. Άλλωστε δεν νομίζω εν έτει 2011 να περίμενε κανείς εσάς για να ακούσει το οποιοδήποτε τραγούδι...

Και πάμε στο προκείμενο. Στη παρουσίαση του darker than black κάνατε ότι και τις προηγούμενες φορές. Μας είπατε αναλυτικά την υπόθεση και μερικά στοιχεία που δίνει το anidb. Ίσως για άτομα που δεν πολυασχολούνται αυτό να είναι αρκετό ~βαρετό αλλά αρκετό~ αλλά για όλους τους υπόλοιπους είναι σίγουρη συνταγή για καταπολέμηση της αυπνίας. Το θέμα είναι να αποδώσετε με λέξεις την ουσία της σειράς και το συναίθημα που βγάζει με μια κριτική ματιά...Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει η wikipedia. Όσο για αυτά που είπατε για τη μουσική της σειράς πάλι διαφωνώ αλλά αυτό είναι το λιγότερο...

Στην παρουσίαση της ταινίας yugioh με χάσατε τελείως. Απλά άκουγα την εκνευριστική μουσική από πίσω και εσάς κάτι να μουρμουρίζετε...


Και στο fma τα ίδια. Δεν έχετε αποφασίσει σε τί κοινό απευθύνεστε και αυτό βγαίνει και παραέξω. Εκεί που είπατε ότι θα συνεχίσετε για αυτούς που έχουν δει τη σειρά περίμενα λίγη περισσότερη εμβάθυνση αλλά το μόνο που άκουσα ήταν προσωπικές εμπειρίες για το πως το αρχίσατε, αν είναι ή όχι το αγαπημένο σας anime και ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας...Ίσως αυτά να ενδιαφέρουν τους φίλους σας αλλά κανέναν άλλον πιστέψτε με...


Και όλα αυτά βάζοντας στην άκρη τα συντακτικά και γραμματικά λάθη, την αμηχανία και την αίσθηση ότι τα μισά τα διαβάζατε.

Κοινώς μιάμιση ώρα εκπομπής που δεν άκουσα τίποτα ενδιαφέρον εκτός από το "row row fight the powah"

xbJ3b2w.jpeg


#44 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 15 July 2011 - 01:50

Ευχαριστούμε για τον κόπο σου να γράψεις τα σχόλια σου αλλά θα πω και πάλι το ίδιο. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και προσπαθούμε να βγάζουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Δεν είμαστε επαγγελματιές. Αν θέλετε να ακουστούν άλλες απόψεις για τα άνιμε τα οποία έχουμε σχολιάσει, μπορείτε να ηχογραφήσετε το δικό σας κομμάτι και να το βάλουμε σε επόμενη εκπομπή. Ειδάλλως, δεν νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για να σας αρέσει το αποτέλεσμα, παρά να προσπαθήσουμε περισσότερο την επόμενη φορά.

Υ.Γ Ναι, διαβάζουμε τις γενικές πληροφορίες και την πλοκή γιατί δεν έχουμε σκοπό να τις μάθουμε απ' έξω γιατί είναι γενικές. Τα υπόλοιπα τα ετοιμάζουμε σαν κείμενα και κάνουμε συζητήσεις πάνω σε αυτά.
Posted Image
Εδώ θα βρείτε το κανάλι μας στο Youtube!
Αλλά και ζωντανά, κάθε Σάββατο 15:00 - 17:00 στο involvedradio.gr!
Facebook: http://www.facebook.com/AnimeCast
Twitter: http://twitter.com/animecastgr
E-mail: animecastgr@gmail.com

#45 ZeroSky

ZeroSky

    Decimo

  • Members
  • 5 posts

Posted 15 July 2011 - 02:08

Τώρα είδα και εγώ την εκπομπή σας παιδιά και μου άρεσε πάρα πολύ! Συγκεκριμένα μου άρεσε πιο πολύ η παρουσίαση του Darker Than Black, και το έχω ήδη βάλει για κατέβασμα! (Αν και ο ένας που έκανε κάποιες ερωτήσεις φαινόταν λιγάκι αγχωμένος, τι να γίνει δεν είστε και επαγγελματίες στο χώρο!) Αυτό που με χάλασε ήταν η γενική συζήτηση του FMA μιλούσατε όλοι μαζί και γινόταν μπάχαλο. Κατά τ' άλλα ήσασταν πολύ ωραίοι, συνεχίστε έτσι!