Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

AnimeCast: Animanga Podcasting in Greece


  • Please log in to reply
84 replies to this topic

Poll: Θα θέλατε να δείτε διαδικτυακή εκπομπή που να αφορά τα anime και τα manga; (51 member(s) have cast votes)

Θα θέλατε να δείτε διαδικτυακή εκπομπή που να αφορά τα anime και τα manga;

  1. Φυσικά, θα με ενδιέφερε (19 votes [37.25%])

    Percentage of vote: 37.25%

  2. Ναι, είναι καλή ιδέα (18 votes [35.29%])

    Percentage of vote: 35.29%

  3. Γιατί όχι; (7 votes [13.73%])

    Percentage of vote: 13.73%

  4. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3 votes [5.88%])

    Percentage of vote: 5.88%

  5. Όχι, δεν με ενδιαφέρει (4 votes [7.84%])

    Percentage of vote: 7.84%

Vote Guests cannot vote

#16 One_metal_dragon

One_metal_dragon

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 11 June 2011 - 13:23

πολύ καλή μου φάνηκε και την απόλαυσα.
Μου ακουγόσουν λίγο αγχωμένος αλλά και ποιος δε θα ΄ταν (μπορεί και ιδέα μου).

Κάτι που δε μου άρεσε όμως ήταν το soundtrack του db που ακουγόταν από πίσω. Αν και μου αρέσουν πολύ αυτά τα soundtrack και καταχάρηκα που ξεκίνησε η εκπομπή έτσι, περίμενα στη συνέχεια να κλείσει (ή να χαμηλώσει κάπως) αλλά έπαιζε κανονικά και δε σε άκουγα καλά (μπορεί να είμαι και λίγο περίφανος :) ). Απλά πιστεύω θα ήταν καλύτερα να χαμηλώνει κάπως για να ακούγεσαι εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά σε άλλες εκπομπές πιο δυνατά από τη μουσική.

Κατά τα άλλα την απόλαυσα και περιμένω και τις επόμενες. Πολύ καλή κίνηση :thumbup:


Edit: Κάτι τελείως άσχετο, τα anime στα ελληνικά πώς προφέρονται ; άνιμε, ανίμε, ή ανίμ ; τα έχω ακούσει και από φίλους με όλες τις παραλλαγές.

Edited by One_metal_dragon, 11 June 2011 - 13:34.


#17 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 11 June 2011 - 13:43

Έχεις δίκιο, όταν το επεξεργαζόμουν μου ακουγόταν καλά κι έτσι δεν το παρατήρησα. Τα επόμενα δεν θα έχουν τέτοια θέματα από πλευράς background music. Τα anime προφέρονται άνιμε στα ελληνικά.

#18 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 14 June 2011 - 14:30

Η δεύτερη εκπομπή είναι εδώ. Σε αυτή την εκπομπή, σας δίνουμε γενικές πληροφορίες για το One Piece και την πορεία του στην Ελλάδα και στη συνέχεια κάνουμε μια κριτική για το επεισόδιο 501. Θα ακολουθήσουν κριτικές και για τα επόμενα επεισόδια -σε λίγες μέρες για το επεισόδιο 502- αλλά και αφιερώματα πάνω στην αγαπημένη μας σειρά -σε λίγες μέρες πολιτική ανάλυση στο One Piece-. Όσο αναφορά το μικρόφωνο, υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα αλλά ελπίζουμε από την επόμενη φορά να έχει φτάσει το μικρόφωνο που μόλις παρήγγειλα. Αυτά για σήμερα, μην ξεχνάτε να πατάτε το κουμπί εγγραφή αν σας άρεσε και μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη εκπομπή. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Υ.Γ Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε εδώ

#19 thanos1547

thanos1547

    Anime Amateur

  • Members
  • 94 posts

Posted 14 June 2011 - 16:07

Φίλε φαίνεσαι πολυ ψαγμένος συνεχισε την καλή δουλειά +1

#20 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 June 2011 - 16:22

Μια παρατήρηση... Όταν κάποιος βλέπει μια κριτική για ένα επεισόδιο/σειρά συνήθως το κάνει αφού έχει δει τον εν λόγω τίτλο. Οπότε η με κάθε λεπτομέρεια περίληψη του τι διαδραματίζεται, είναι αχρείαστη. Πολύ περισσότερο όταν η αναλογία είναι 5 λεπτά εκπομπή,3' περίληψη 1',γενικές πληροφορίες και 1' κριτική. Μου άρεσαν οι πληροφορίες πάνω στην σειρά - αν και πιστεύω ότι ήταν λίγο weird να τiς δίνει κανείς όταν μιλάει για το 501ο επεισόδιο- αλλά I expected more homework στο κομμάτι με το ΕΣΡ.

Keep it up.

Edited by iristella, 15 June 2011 - 16:24.


#21 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 14 June 2011 - 16:52

Καλή η προσπάθεια, αλλά ναι θα συμφωνήσω με την Ιριστέλλα, για να ακούμε το ριβιού του 501ου επεισοδίου μάλλον γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται:kakaka:
Posted Image

#22 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 14 June 2011 - 17:01

Δεν μπορώ να ξεκινήσω από το επεισόδιο 1 δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου. Στην περιγραφή λέω πως έρχονται αφιερώματα για τη σειρά και ένα από αυτά θα είναι συνολικά για το One Piece, συζήτηση που θα κάνω με έναν από τους συνεργάτες μου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν συμφωνώ με όλες τις παραπάνω παρατηρήσεις σας. Εξάλλου αυτές μας κάνουν καλύτερους.

Υ.Γ Μπορεί τα δύο podcast ως τώρα να αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, όταν όμως αρχίσουμε να κάνουμε review ολόκληρων σειρών πιστεύω πως και αφού θα αποκτήσουμε εμπειρία θα σας αρέσουν και περισσότερο. Ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά καλύτερα θα ήταν να γίνονται στο κανάλι μας στο youtube.

EDIT: Πληροφορίες θα δίνουμε για κάθε σειρά με την οποία ασχολούμαστε είτε κάνουμε κριτική στο 1ο είτε στο 501ο επεισόδιο

#23 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 15 June 2011 - 16:01

Έφτασε και η τρίτη μας εκπομπή. Σήμερα, στη μεγαλύτερη μας ως τώρα εκπομπή από άποψη διάρκειας και θεματολογίας, θα ακούσετε κριτικές για τη σειρά Deadman Wonderland και για το επεισόδιο 502 του One Piece. Επίσης σας δίνουμε προτάσεις για τα δέκα καλύτερα τραγούδια αυτού του καλοκαιριού. Ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα δομή της εκπομπής με περισσότερο υλικό από πριν. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο βίντεο και μην ξεχνάτε να πατάτε το κουμπί "Εγγραφή" για περισσότερα. Μείνετε συντονισμένοι~!

Υ.Γ: Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή σε αυτό το σύνδεσμο

Υ.Γ 2: Πλέον μπορείτε να κατεβάζετε την εκπομπή μας από το site της AnimeClipse, κάτω δεξιά στον τομέα του Web Radio!

#24 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 15 June 2011 - 16:12

cool γραφτικα ^^ animeSairon :P
ευχαριστουμε για τη σουλεια ^^
Imagination is the only limit!

#25 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 15 June 2011 - 16:24

Άκουσα την τρίτη έκπομπη, οπότε ας μιλήσω κι εγώ.

Η παρουσίαση του Deadman Wonderland ήταν στην καλύτερη ελλιπής. Εγώ το παράτησα από το πρώτο επεισόδιο, αλλά συνεχίζω να παρακολουθώ το thread που και που και διαβάζοντας τις δημιοσεύσεις εδώ και τα σχόλια στο anidb έχω διαπιστώσει το εξής: η σειρά έχει πολλά προβλήματα στην πλοκή. Ακόμα και σε όσους αρέσει, οι περισσότεροι το έχουν πάρει στην πλάκα. Επίσης, όσοι έχουν διαβάσει το manga υποστηρίζουν ότι το προτιμούν.
Tίποτα από όλα αυτά δεν αναφέρθηκε, ή έστω κάτι που δεν άρεσε σε εσένα. Εκτός αν θεωρείς ότι είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Αυτό που έκανες έμοιαζε περισσότερο με διαφήμιση, παρά με review.

Τώρα, για τις μουσικές επιλογές.
Τα summer club hits που έβαλες δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται με μια anime εκπομπή. Πέραν τούτου, είναι τραγούδια με εκατομμύρια hits στο youtube που τα γνωρίζουν όλοι, θέλοντας και μη. Να ήταν και καλά τουλάχιστον...
Τα τραγούδια από anime ήταν απο Ao no Exorcist, Fairy Tail, One Piece, Deadman Wonderland. Δεν ξέρω αν συμβαίνει τα αγαπημένα σου τραγούδια να τα έχουν αυτές οι σειρές, αλλά να υποθέσω ότι δεν έχεις δει και πολλά από τα άλλα anime της σεζόν. Sket Dance, βαριά βαριά. Που αυτό γεννά αλλά ερωτήματα βέβαια.

Αυτά.

#26 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 15 June 2011 - 16:53

Δυστυχώς, επειδή είμαστε 3 άτομα ως τώρα σε αυτή την προσπάθεια, δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα όσο αναφορά τα anime και τη μουσική. Γι' αυτό και απλώς παραθέτουμε τις προσωπικές μας απόψεις. Όσο αναφορά για το που κολλάνε οι μουσικές επιλογές με τα anime, όταν είχα πρωτοκάνει το poll, σε άλλα forum ζητούσαν και γενικές μουσικές επιλογές εκτός των anime.

#27 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 21 June 2011 - 13:43

Posted Image

AnimeCast Εκπομπή 4η. Σήμερα σας παρουσιάζουμε την νέα μας εκπομπή με πολύ περισσότερο υλικό από την προηγούμενη ξεκινώντας με δύο μουσικές επιλογές από τον The Truth και στη συνέχεια κριτικές 3 σειρών. Το Ao No Exorcist από τον ZettoSaiyan, το Toriko από τον ChaosMagc και το Tengen Toppa Gurren Lagann του The Truth. Τέλος, ένα αφιέρωμα - πολιτική ανάλυση του Manga και Anime One Piece! Στο βίντεο αυτό μπορείτε να ακούσετε τις τρεις κριτικές μόνο(Link για το youtube εδώ), λόγω των περιορισμών του Youtube, όμως μπορείτε να την ακούσετε ολόκληρη στον τομέα Web Radio του www.animeclipse.com. Link για να ακούσετε την εκπομπή μπορείτε να βρείτε εδώ:

Για Windows Media Player: http://radio.animeclipse.com/Animecast_20110621.wpl
Για Winamp: http://radio.animeclipse.com/Animecast_20110621.pls
Για κατέβασμα στον υπολογιστή σας: [media]http://radio.animeclipse.com/Animecast_20110621.mp3[/media]


Ελπίζουμε να σας αρέσει και σας ευχόμαστε καλή ακρόαση! Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να πατάτε το κουμπί "Εγγραφή" για περισσότερα.

Edited by Zetto2Saiyan, 21 June 2011 - 14:05.


#28 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 21 June 2011 - 14:00

Καλά ακούγονται τα σημερινά θέματα, για να σας δω:)
Ανεβάστε το και στο youtube.
Posted Image

#29 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

    Ambicious Podcaster

  • Members
  • 177 posts

Posted 21 June 2011 - 14:02

Υπάρχει και στο tube αλλά δεν είναι ολόκληρη η εκπομπή, ακόμα δεν μπορούμε να ανεβάσουμε πάνω από 15 λεπτά, so... Link για το youtube εδώ

#30 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 June 2011 - 17:13

Μπορειτε να το ανεβασετε σε 2 part. Για 15λεπτο νομιζω πρεπει να βρεις κατι σαν "συναιτερο" or something like this. Θα την ακουσω παντως ^^


2bbd14fc.jpg