Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#391 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:50

επίσης πιστεύω οτι τα shounen είναι ο έυκολος στόχος στο να τρώνε το κράξιμο

Γιατί άραγε; *points at WSJ*

αλλά τις μάχες που έχει το bleach δεν τις έχω δει πουθενά αλλού.

Με το συμπάθειο κιόλας, δεν έχεις δει και τόσα πολλά αξιόλογα action anime για να συγκρίνεις τις μάχες του Bleach.

Το One Piece τώρα τι να το κριτικάρουμε ο Oda είναι genius που έχει φτιάξει αυτό το φοβερό παρμύθι συν τοις άλλοις περνάει μηνύματα στον ακροατή που τον κάνει να σκέφτεται και να συγκρίνει με πραγματικές καταστάσεις.

Να, αυτό δεν μπορώ τώρα. Μου παρουσιάζετε το OP ως την απόλυτη φόρμουλα επιτυχίας και τον Oda σαν θεό... Κάτι τέτοια είναι που με κάνουν να αντιπαθώ το OP. Ευτυχώς δεν το έχω μισήσει, αλλά δεν θέλει και πολύ, αμά την ίδια πρόταση την ακούς από όλους του πορωμένους φίλους.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#392 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 00:04

Γιατί άραγε; *points at WSJ*

Με το συμπάθειο κιόλας, δεν έχεις δει και τόσα πολλά αξιόλογα action anime για να συγκρίνεις τις μάχες του Bleach.

Να, αυτό δεν μπορώ τώρα. Μου παρουσιάζετε το OP ως την απόλυτη φόρμουλα επιτυχίας και τον Oda σαν θεό... Κάτι τέτοια είναι που με κάνουν να αντιπαθώ το OP. Ευτυχώς δεν το έχω μισήσει, αλλά δεν θέλει και πολύ, αμά την ίδια πρόταση την ακούς από όλους του πορωμένους φίλους.

αν και βγαίνουμε offtopic, τι έχεις να προτείνεις φίλε μου ;
για KHR το σταμάτησα κάπου στο chapter40 αφού το βαρέθηκα αλλά θα το συνεχίσω μιας και μου αρέσει το σχέδιο και πρέπει να αποκτά ενδιαφέρον.

σε σχέση με One Piece βλέπω το anime είμαι κάπου στο επ-320, πολλές φορές το βαρέθηκα και οι μάχες με έχουν απογοητέυσει ειδικά του Zoro, πολύ κακή μεταφορά σε anime(οι μάχες Zoro), αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω το έργο του Oda, και αυτά που έκανε στο marineford πρέπει να είναι φοβερά.

#393 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 10:27

Δεν είμαι οικείος με το είδος, οπότε έκανα βλακεία που είπα την παραπάνω πρόταση. Έχω κάποια στο μυαλό μου, αλλά από τη στιγμή που δεν τα έχω τσεκάρει δεν μπορώ να πω άποψη.
Το ότι το KHR είναι το αγαπημένο μου anime/manga δεν σημαίνει ότι πιστεύω ότι είναι το καλύτερο.
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα spoilers πέρνα από το manga thread και δες τα ποστς μου.

Για το op. Οκ να αναγνωρίσεις το έργο του Oda, δεν αντιλέγω, αλλά μη μου λες ότι το op "περνάει μηνύματα στον ακροατή που τον κάνει να σκέφτεται και να συγκρίνει με πραγματικές καταστάσεις."
(που btw είναι θεατής, αλλά τεσπά).

Αν θες να σου πω άνιμε που περνάνε μηνύματα, αλλά το op ΔΕΝ περνάει μηνύματα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#394 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 11:11

Το op περνάει μυνήματα αλλά βαριέμαι να υπεραναλύω τώρα...μπορώ να στο κάνω όταν θα είσαι up to date..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#395 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 11:23

οντως πεφτει πολυς fanboyσμος οσον αφορα το one piece,αυτο το συνειδητοποιησα προσφατα.....παροτι ειναι το καλυτερο αναμεσα στα shounen(για μενα)και παροτι ειναι το ακρως αντιθετο του bleach δηλαδη εχει απιστευτη συνοχη το σεναριο του
Spoiler:
και ο mangaka ξερει ακριβως που κατευθυβεται,ειναι υπερβολη να'χεις τον oda ως τον απολυτο θεο του χωρου και total genius μην ξεχναμε και ποσα breaks κανει(ασχετο βεβαια).....αυτο με χαλαει εμενα μονο κατα τ'αλλα ασφαλως και το op ειναι εξαιρετικο!!!

ps και ναι περναει μηνυματα με ωραιο τροπο απλα αυτα τα μηνυματα δεν εχουν και τρελη πρωτοτυπια(το οποιο δεν ειναι κακο απαραιτητα)....

#396 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 11:27

Ή μπορεί πολύ απλά οτιδήποτε περνάει το op και το κάθε op να μην συγκινεί όλους το ίδιο και να μην το αξιολογούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι θέμα κατανόησης όπως υπονοείται συχνά πυκνά. :P

Και για μένα πχ τα όποια μηνύματα του Saikano μπορεί να βλέπει ένας fan της σειράς που το βλέπει ως το υπέρτατο αντιπολεμικό δράμα, σημαίνουν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου, γιατί το βρίσκω ηλίθιο και επιφανειακό. Δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πει. xD

#397 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 11:37

Για μένα τα 3 most watched (Bleach,one piece kai naruto) ειναι άκρως overrated...Δεν λέω οτι δεν εχω δει καθολου κλπ ουτε ειμαι εναντιον τους.π.χ naruto και Bleach βλέπω (βέβαια δεν σχολιαζω οτι σε καποια φάση είδα 40 επεισόδια του Bleach σε fast forward απο τη βαρεμάρα). Είναι απλά καλα anime..Δεν θα τα έλεγα τα υπέρτατα super wow anime series.

#398 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 12:53

το τελευταίο anime που είδα και θα χαρακτήριζα ως Overrated χαλαρά είναι το Rainbow
έχει την φτηνιάρικη ιστορία ενός Shonen και μια εκνευριστικά γραμμική αφήγηση που το κάνει ανιαρά προβλεπόμενο τόσο σε char development όσο και σαν ιστορία ,επίσης τα concept που περνάνε είναι τα τυπικά του shonen φιλία , προστάτεψε , θα τα καταφέρουμε κτλ ... Παρόλα αυτά η σειρά έχει αρκετή βίαια για να χαρακτηριστεί Seinen (τρομάρα τους ) τα αποτέλεσμα της οποίας δεν φαίνονται στους χαρακτήρες (οι χαρακτήρες τους φαίνονται ανεπηρέαστοι σχεδόν 100% από αυτά που περνάνε ) ... και μετά βλέπεις τις βαθμολογίες και λες μα είναι δυνατόν ??
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#399 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 21:37

Για μένα μέχρι στιγμής 2 είναι ta overrated , το FMA και το Hellsing . Το FMA μου άρεσε και αρκετά μάλιστα αλλά όχι τόσο πολύ όσο λένε όλοι . Το βγάζουν πάντα το καλύτερο , ότι αξίζει τα περισσότερα βραβεία κλπ . Ναι συμφωνώ είναι καλό αλλά ως εκεί , υπάρχουν πολύ καλύτερα . Όσο για το Hellsing , άκουγα συνέχεια δες το , θα σου αρέσει πολύ , είναι από τα καλύτερα κλπ κλπ αλλά εμένα με άφησε πολύ αδιάφορο . Και αν και παρόλο που είναι μικρό δεν άντεξα να το τελειώσω , το έχω αφήσει εδώ και κάτι μήνες μπας και το δω σε κάποια στιγμή απίστευτης βαρεμάρας .

#400 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 22:06

Για μένα μέχρι στιγμής 2 είναι ta overrated , το FMA και το Hellsing . Το FMA μου άρεσε και αρκετά μάλιστα αλλά όχι τόσο πολύ όσο λένε όλοι . Το βγάζουν πάντα το καλύτερο , ότι αξίζει τα περισσότερα βραβεία κλπ . Ναι συμφωνώ είναι καλό αλλά ως εκεί , υπάρχουν πολύ καλύτερα . Όσο για το Hellsing , άκουγα συνέχεια δες το , θα σου αρέσει πολύ , είναι από τα καλύτερα κλπ κλπ αλλά εμένα με άφησε πολύ αδιάφορο . Και αν και παρόλο που είναι μικρό δεν άντεξα να το τελειώσω , το έχω αφήσει εδώ και κάτι μήνες μπας και το δω σε κάποια στιγμή απίστευτης βαρεμάρας .

Οπως εχω ξαναπει το αληθινο hellsing ειναι το ultimate!!Το αλλο ειναι μια μπουρδα.Οσο για το fma(φανταζομαι εννοεις το brotherhoοd) προσωπικα το βρισκω ιδιοφυες(ειδικα αυτο εμ το πολεμο)!Ουτως η αλλος λιγοι το βλεπουν για τις μαχες.

sc5bab.jpg

#401 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 23:12

Ένα σχόλιο για τα 3 μεγάλα shonen. Σαφώς είναι και τα τρία υπερεκτιμημένα, όπως κάθε τι εμπορικό άλλωστε. Αλλά σίγουρα και τα τρία αξίζουν ως shonen αρκετά imo.

Το Bleach (είμαι σε κάποιο βαθμό Bleachtard) αυτή τη στιγμή είναι κατώτερο από τ' άλλα δύο όσον αφορά την πλοκή και τη ροή του. Πιο αργό, πιο μονοδιάστατο, έχει λιγότερη συνοχή και καταφέρνει να σε κουράζει πολλές φορές. Κάποιος θα μπορούσε και να το θεωρήσει αποτυχημένο. Ωστόσο, στο στενό πυρήνα του ως shonen, έχει δυνατά χαρακτηριστικά. Μας έχει δώσει όμορφους και επιβλητικούς χαρακτήρες, δυνατές και εντυπωσιακές μάχες κι έχει να παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον στυλ μάχης, που μοιάζει αρκετά με τον πατέρα των shonen (Dragonball). To καλύτερο στοιχείο του κατ' εμέ είναι οι όμορφοι χαρακτήρες του (μπορώ να πω ότι οι χαρακτήρες του είναι αρκετά πιο γοητευτικοί απ' ότι των άλλων 2 shonen). Και το fanservice πάντα μετράει.

Το Naruto, με το οποίο έχω ασχοληθεί λιγότερο, μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλοφτιαγμένο έργο. Έχει συνοχή, έχει πλοκή και είναι άρτιο σαν σύνολο. Οι μάχες του έχουν και σπιρτάδα και αρκετή ποικιλία, σε αντίθεση με του Bleach που είναι πιο μονοδιάστατες και προσπαθούν να σε θαμπώσουν πιο πολύ με τα εφφέ. Το καλύτερο στοιχείο του Naruto είναι το δράμα. Μας έχει δώσει συγκινητικές στιγμές (πραγματικά συγκινητικές) και σε συνδυασμό με τον αντιπολεμικό του χαρακτήρα και τα ωραία soundtrack έχουμε ένα μικρό διαμάντι σ' αυτήν την κατηγορία. Έχει όμως φοβερά κλισέ. Βασικά μπορώ να πω ότι έχει πάνω κάτω όλα τα κλισέ που βρίσκεις σε ένα shonen. Επίσης πολλές φορές είναι αρκετά προβλέψιμο και αυτό σε συνδυασμό με τον καρτουνίστικο χαρακτήρα του κάνει το θεατή να το θεωρεί ρηχό.

Το One Piece είναι πιο ισορροπημένο από τ' άλλα δυο στους περισσότερους τομείς. Τα κύρια χαρακτηριστικά του (χιουμοριστικό στοιχείο, καρτουνίστικο στυλ, πειρατές, εξερεύνηση, απέραντη θάλασσα, αμέτρητες περιπέτειες) το βοηθούν ώστε να μην έχουν μεγάλο αντίκτυπο τα μειονεκτήματα του στο θεατή. Με άλλα λόγια, έχει τα καλύτερα εργαλεία που θα μπορούσε να έχει ένα endless shonen για να πετύχει. Το γεγονός ότι είναι τεράστιο σε έκταση και σε ποικιλία βοηθά ώστε να αποκτήσει ένα σταθερό και αφοσιωμένο fanbase. Δεν έχει σοβαρά μειονεκτήματα γι΄ αυτό και είναι γενικά συμπαθές στον περισσότερο κόσμο που ασχολείται με τα anime. Το πιο δυνατό του στοιχείο είναι το χιούμορ και η ευχάριστη ατμόσφαιρα που εκπέμπει, κάτι που σε κάνει να παραβλέπεις τα αρνητικά του σημεία. Δράμα, έχει κι απ'αυτο, αλλά όχι και τίποτα συγκλονιστικό για να πω την αλήθεια (το δραματικό του κρεσέντο ήταν στα πιο πρόσφατα αρκ μπορώ να πω). Εν ολίγοις, είναι ένα ευχάριστο, συμπαθητικό, μεγάλο παραμύθι. Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε ο Όντα είναι ιδιοφυία ούτε το OP είναι αριστούργημα. Η fanbase του μπορώ να πω ότι είναι μακράν το πιο ενοχλητικό σημείο του. Τελικά, αν δε τη βρίσκεις με το χιουμοριστικό χαρακτήρα του έργου (προσωπικά δεν τρελαίνομαι) δεν πρόκειται και να λατρέψεις το OP.

Προσωπικά είμαι ελαφρώς (ελαφρώς λέω:erk:) Bleachtard. Αν είχα ασχοληθεί πιο πολύ με το Naruto πολύ πιθανό να ήμουν και narutard. Οptard δε νομίζω ότι θα γίνω ποτέ.

#402 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2011 - 02:12

Ανετα το Ναρουτο.. Υπερβολικα επαναλαμβανομενο γεματο φιλλερσ και πραγματικα αξιζε μενο το τσουνιν εξαμ και η πρωτη αποστολη.. Η καβλα φεβγει μετα. Και ναι απο τα 300-400 επσ που χει δε ξερω ποσα.. 4 μαχεσ ηταν τρομερεσ, υπερβολικα οβερρατεντ..>.>

#403 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 16:08

αλλο πραγμα να ειναι κατι υπερεκτιμημενο επειδη το βλεπαμε σκατομπομπιρες και μας αρεσε ή δεν ειχαμε τιποτα καλυτερο να δουμε ή να κάνουμε και αλλο να ειναι ετσι επειδη το προτεινουν αρκετοι, ενω μας ηταν άγνωστο πριν. Πχ οι σειρες Οne Piece και Dragon Ball ανηκουν στην πρωτη κατηγορια για την Ελλάδα. Αν τις κρινουμε με αυτον τον τροπο, τοτε δεν ειναι απιθανο σε λιγα χρονια μαντραχαλοι πλεον να λεμε πως σειρες οπως Barbie, Ben 10, New Scooby Doo κλπ ηταν αριστουργηματα, παρολο που βλεπαμε τους γονεις μας να γυριζουν το βλεμμα τους με αποστροφη οταν βλεπαμε την εκπομπη. Η FullMetal Alchemist ηταν υπερεκτιμημενη αλλα στην Ελλαδα περασε σχεδον απαρατηρητη γιατι ο κοσμος ειχε μανια να βλεπει τα παιδικα των Σταρ και Αλτερ απο συνηθεια ή μάλλον πλύση εγκεφάλου.....Παντως απο θεμα animation η FMA ηταν η κορυφαια σειρα που προβληθηκε εδω.

Με την ιδια λογικη θα επρεπε και η Καντυ να ειναι υπερεκτιμημενη, μονο που σε αντιθεση με τη DB, προσείλκυσε ολες τις ηλικιες αρα επρεπε να ειχε μια καποια ποιοτητα εκεινη την εποχη.

Πριν 8 χρονια η Νάρουτο ηταν στα φόρτε της και η Οne Piece όχι και τόσο υπερεκτιμημενη. Και αυτο γιατι στην Ελλάδα τοτε τη βλέπαν αρκετά παιδιά, οπως και πριν 20 χρονια με τη db και μετά άρχισαν να ασχολούνται και να εκφέρουν τη γνώμη τους.

Ομως οι σειρες αυτες ξεπερασαν τη DB σε διαρκεια και αριθμο επεισοδιων και, παρα τα οποια προβληματα τους, την κανουν πραγματικα να δειχνει φτωχη και αθλια, ιδιως οι GT και Ζ

οποτε καλυτερα μια καλη overrated σειρα, παρα μια χαλια.

το τελευταίο anime που είδα και θα χαρακτήριζα ως Overrated χαλαρά είναι το Rainbow
έχει την φτηνιάρικη ιστορία ενός Shonen και μια εκνευριστικά γραμμική αφήγηση που το κάνει ανιαρά προβλεπόμενο τόσο σε char development όσο και σαν ιστορία ,επίσης τα concept που περνάνε είναι τα τυπικά του shonen φιλία , προστάτεψε , θα τα καταφέρουμε κτλ ... Παρόλα αυτά η σειρά έχει αρκετή βίαια για να χαρακτηριστεί Seinen (τρομάρα τους ) τα αποτέλεσμα της οποίας δεν φαίνονται στους χαρακτήρες (οι χαρακτήρες τους φαίνονται ανεπηρέαστοι σχεδόν 100% από αυτά που περνάνε ) ... και μετά βλέπεις τις βαθμολογίες και λες μα είναι δυνατόν ??

και εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα σε σχεση με αλλες νεες αθλιες σειρες, καλουτσικη ειναι. τι να κανουμε.....α και η Blue Literature ( διαβαστε διεξοδικοτερα στο αναλογο θεμα) μονο που πλεον δεν τολμω να κρινω νεες σειρες γιατι θα με καταντησουν ρακο με το δηλητηριο που σταζουν εδω μεσα.....:beaten:

ενας παραπανω λογος που οι σειρες ειναι Overrated. Δεν μπορεις να κανεις κριτικη (η οποια περιλαμβανει και θετικα και αρνητικα) και θαβεσαι απο τους διθυραμβους και τις απαξιωτικες κριτικες, οι οποιες μαλλον διαφημιζουν περισσοτερο, παρα απαξιωνουν.

#404 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 10:33

χαλαρα ναρουτο , ανυπαρκτο σε πολλους τομεις και με τοσους φανς (κυριως στη δυση) και fangirls του Sasuke. Μετα το Bleach , που πλεον ειναι πιο fail κι απ'το fail και εχει τοση δοξα και φημη χωρις λογο.....

:hmmm:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#405 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 00:46

Αν πω ότι το Death Note είναι overrated θα με φάτε? 40 επισόδεια για έναν τύπο που με τρόμαζε όταν έλεγε "I will became the God of this new world".