Γεια μένα είναι, και πολύ μάλιστα...
Ήταν πολύ...τεκμηριωμένη η απάντηση σου.Τέλος πάντων..
Για μένα overrated είναι το Vampire Knight και το Nana,αν και το 2ο το παράτησα κοντά στα 20 επεισόδια οπότε ίσως να βελτιώθηκε μετά(αν και δεν το νομίζω).
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 20:26
Γεια μένα είναι, και πολύ μάλιστα...
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 20:52
Ήταν πολύ...τεκμηριωμένη η απάντηση σου.Τέλος πάντων...
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 21:38
Δεν αναφέρομαι μόνο σ' αυτό το ποστ αλλά γενικότερα σε αυτού του είδους.Βαριέμαι να γράφω :/
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 21:43
ουτε και η υπερτεκμηριωση ειναι οτι καλυτερο βεβαια!!!Δεν αναφέρομαι μόνο σ' αυτό το ποστ αλλά γενικότερα σε αυτού του είδους.
Όταν γράφετε την γνώμη σας σ' ένα φορουμ καλό είναι ειδικά αν σας ρωτάνε τι εννοείτε (αυτό αναρωτιούνται οι άνθρωποι) είναι να τεκμηριώνετε. Κανονικά το παραπάνω θα το έσβηνα γιατί είναι εντελώς off topic αλλά το αφήνω σαν παραδειγμα για να το δουν κι αλλοι και να καταλάβουν τι εννοώ.
Ενα φορουμ είναι μια κοινότητα, όπου συζητάμε. Δεν είναι ούτε blog τσιφλίκι του καθένα ούτε chat που πεταμε ότι μας έρθει. Οπότε αν δεν έχει καποιος όρεξη για συζήτηση καλύτερα να μην γράψει τίποτα και να το αφήσει για άλλη ώρα. Γιατί αν πάω και γράψω κάτι έτσι, απλά για να γράψω, γίνομαι αγενής στους υπόλοιπους που κάθισαν και ασχολήθηκαν μαζί μου.
Ξαναλέω, δεν αναφέρομαι μόνο στο παραπάνω διαλογο του συγκεκριμένου χρήστη, αλλά γενικότερα και σε άλλα αναλογα ποστ.
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 21:53
Τουλάχιστον κάτι τέτοιο δείχνει ότι ασχολείται κανείς με τον άλλο που θα διαβάσει το ποστ του και δεν τον έχει γραμμένο.ουτε και η υπερτεκμηριωση ειναι οτι καλυτερο βεβαια!!!
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:28
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:33
Προσθετω one piece και naruto.Dragonball Z και Bleach για εμένα. Ειδικά το db καθώς επειδή οι περισσότεροι έχουνε μεγαλώσει με αυτό το έχουνε θεοποιήσει και το θυμούνται με το μυαλό ενός μικρού παιδιού το οποίο κάθε άλλο παρά ψεγάδια θα ψάξει να βρει και ακόμα αν το ξαναδούνε οι προκαταλήψεις τους δεν θα τους αφήσουν να το κρίνουν αμερόληπτα.
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:33
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:38
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:47
Συμφωνώ μαζί σου και πραγματικά πιστεύω πως το db πρόσφερε πολλά στα shounen anime και σε καμοία περίπτωση δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Απλός ακούω διάφορους να λένε :@κρεμμυδοποτης συμφωνω οτι μπορει να ειναι υπερεκτιμημενο αλλα αν μη τι αλλο ειναι το μοναδικο anime πιστευω που αξιζει τον τρελο ντορο που γινεται γυρω απ'αυτο και αυτο διοτι αν δεν υπηρχε το db δε θα υπηρχε κανενα απ'τα shounen που ξερουμε,ετσι οπως τα ξερουμε....
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:57
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:05
WillOfTheD Μα πως να αντέξω να το δω όλο?Έχω δει διάφορα διάσπαρτα επεισόδια και εχώ τσεκάρει κάποια chapters από το μανγκα.Έχω και αρκετούς φίλους που το βλέπουν οπότε ξέρω.Είναι σε κάθε τομέα απαράδεκτο και παιδιάστικο και φυσικά υπερεκτιμημένο.Για να σε προλάβω,μην μου πεις τσέκαρε αυτό το επεισόδιο ή δώσε του δεύτερη ευκαιρία κ.τ.λ δεν πρόκειται να χαραμίσω τον χρόνο μου σε κάτι τέτοιο αφού ξέρω ότι δεν είναι του γούστου μου και δεν θα αντέξουν τα νεύρα μου τόση χαζομάρα και τόση προτωτυπία.
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:12
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:28
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:33
WillOfTheD Μα πως να αντέξω να το δω όλο?Έχω δει διάφορα διάσπαρτα επεισόδια και εχώ τσεκάρει κάποια chapters από το μανγκα.Έχω και αρκετούς φίλους που το βλέπουν οπότε ξέρω.Είναι σε κάθε τομέα απαράδεκτο και παιδιάστικο και φυσικά υπερεκτιμημένο.Για να σε προλάβω,μην μου πεις τσέκαρε αυτό το επεισόδιο ή δώσε του δεύτερη ευκαιρία κ.τ.λ δεν πρόκειται να χαραμίσω τον χρόνο μου σε κάτι τέτοιο αφού ξέρω ότι δεν είναι του γούστου μου και δεν θα αντέξουν τα νεύρα μου τόση χαζομάρα και τόση προτωτυπία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Flameking1: 09 Απρίλιος 2011 - 17:48
έγραψα ακροατής αντί για θεατής, έλεος