Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 28 March 2009 - 11:31
Posted 30 March 2009 - 02:59
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 30 March 2009 - 08:10
Posted 30 March 2009 - 09:22
Το Spiral δεν είναι υποτιμημένο.Είναι απλά άθλιο.
εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ τόσο η πλοκή όσο και οι χαρακτήρες ^^
και το θεωρώ "υποτιμημένο" γιατί ενώ εγώ κι άλλοι πέντε σ'όλο τον κόσμο =D βρίσκoυμε πράγματα σε αυτό,άλλοι δεν του δίνουν καν σημασία είτε δεν τους αρέσει =]
φυσικά it's all about taste .
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
Posted 30 March 2009 - 09:56
Πέρασε σχετικά απαρατήρητο.
Δεν λέω ότι είναι το πιο αδικημένο σίγουρα υπάρχουν κ πιο αδικημένα αλλά ήταν μια ωραία μικρή σειρά που μου άρεσε πολύ, κ πιστεύω άξιζε πολύ άλλα ούτε δημοφιλής ήταν ούτε την είδε κόσμος
12 επεισόδια ήταν αλλά μου άρεσε πολύ .
Από τα λίγα ανιμέ που κρατάω

Posted 30 March 2009 - 15:14
Υποτιμημένο δεν ξέρω αν θα το έλεγα, γιατί είναι αρκετά εκνευριστικό που τελειώνει έτσι, αλλά έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με άλλες σειρές (πχ Claymore) και μια χαρά γνωστές είναι.
Εγώ πάντως στο spiral βρήκα λιγάκι από το σασπενς του Death note. (Καμία σχέση από κει και πέρα.)
Posted 30 March 2009 - 15:21
Το Spiral άθλιο δεν είναι. Και συμπαθητικό σχέδιο έχει και ενδιαφέρουσα υπόθεση και σκοτεινιά και σασπένς. Το αρνητικό του είναι ότι από την μέση και μετά η υπόθεση προχωράει με βήματα χελώνας και έχει filler. Λογικό αφού δεν υπήρχε άλλο υλικό από το manga.(Το οποίο περιμένω να βγουν τα τελευταία chapter στα αγγλικά για να μάθω πως τελειώνει επιτέλους.)
Υποτιμημένο δεν ξέρω αν θα το έλεγα, γιατί είναι αρκετά εκνευριστικό που τελειώνει έτσι, αλλά έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με άλλες σειρές (πχ Claymore) και μια χαρά γνωστές είναι.
Εγώ πάντως στο spiral βρήκα λιγάκι από το σασπενς του Death note. (Καμία σχέση από κει και πέρα.)
αυτό με τα fillers είναι σπαστικό και με έχει κάνει να παρατήσω σειρά (naruto,bleach πχ)
το manga αν δεν κάνω λάθος είναι στον 2ο κύκλο τώρα.
όταν μάθεις πως τελειώνει πες μου και μένα plzzzzzzzzzz

Posted 02 April 2009 - 14:59
Posted 02 April 2009 - 18:17
Oκ γούστα είναι αυτά,αλλά για εμένα το Spiral είχε ίσως το πιο άθλιο σχέδιο και animation που έχω δει σε anime και σίγουρα το πιο άθλιο opening.Eπαναλαμβάνομαι το ξέρω αλλά ίσως είναι το χειρότερο anime που έχω δει.Αν και παραδέχομαι ότι τα πρώτα επεισόδια είχαν αρκετό ενδιαφέρον και μυστήριοΚαι συμπαθητικό σχέδιο
Και ναι δεν το droppαρα.
Posted 03 April 2009 - 21:31
και ετσι οι αλλοι το λενε υποτιμιμενο...αυτη ειναι η ολη αληθεια...απο οσο νομιζω...
Posted 09 April 2009 - 10:51

Posted 30 April 2009 - 22:09
Δενπιστευω οτι θα μπορουσα να το εκφρασω καλυτερα.=φωνω με χιλια και κυριως για Slayers και Robin Hood αλλα θα συμπληρωσω και το trigun:deadga6:Έχουμε ξανασυζητήσει για το πιο Anime πιστεύουμε πως είναι υπερεκτιμημένο. Όμως πολλοί από εμάς έχουμε δει σειρές που δεν έτυχαν της αναγνώρισης που τους άξιζαν. Πόσοι από εσάς έχετε δει anime που δεν αναγνωρίστηκαν όπως τους άξιζαν ? Και ποια είναι αυτά ? Φυσικά μπορείτε να μιλήσετε και για manga, τα οποία ενώ ήταν εξαιρετικά, δεν αξιώθηκαν ποτέ να μεταφερθούν σε Anime, και γενικά δεν τους δόθηκε η δέουσα σημασία.
Μερικά από αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα:
Slayers series (για αυτό τα έκανα αλυσίδα, για να τα γνωρίσει πιο πολύς κόσμος). Η συγκεκριμμένη σειρά είναι το λιγότερο επική, και στέκει ισάξια στις υπόλοιπες μεγάλες σειρές 70+ επεισοδείων
![]()
Vampire Hunter D (Το πρώτο, του '86), η οποία είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, συμπεριλαμβανομένης και της ηλικίας της
Tekkaman Blade
Και για να πω τον πόνο μου, το Robin Hood No Dai Bouken δεν το έχει δει πολύς κόσμος , ενώ είναι πολύ όμορφο Anime. Μακάρι κάποτε να το βγάλει κάποιο group
Manga δεν πολυδιαβάζω, για αυτό δεν θα μιλήσω για κανένα

"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:
Posted 30 April 2009 - 22:31
Υ.Γ.Εγω μιλαω για παιδια που ξερω απο κοντα και οχι παιδια απο εδω περα.Μπορει καποιοι που ειναι στην ηλικια μου να το εχουν δει και να τους αρεσει...

Posted 03 June 2009 - 09:28