Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#271 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 18:42

most overrated εεε...
αυτο θα ειναι το dragonball
one piece και naruto

#272 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 21:50

Πολλά ανιμέ έχουνε ξεχαστεί. Αρκετά από αυτά δεν το αξίζανε.

Και όσο κι αν μας αρέσει το Ναρούτο ή το Πόκεμον, αυτές είναι εμπορικές σειρές και σίγουρα όχι αριστουργήματα που ακούγονται λόγω διαφήμισης και hype.

Ποιά ανιμέ γνωρίζετε που τα βρήκατε καταπληκτικά αλλά μυστηριωδώς δεν τα ξέρει ή δεν τα δίνει σημασία σχεδόν κανένας;

#273 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 22:02

Μερικά, από το ομώνυμο blog του φίλου Justin...

Buried Treasure - Anime News Network

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#274 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 22:02

σόρρυ για το off topic post αλλά αυτή είναι μία ερώτηση που πολύ θα ήθελα να μάθω και εγώ την απάντηση της :D
και κανένα link(?) μήπως?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 24 Μάρτιος 2009 - 22:32

#275 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 22:15

τι εννοείς ακριβώς, σαν να λέμε underrated anime που να είναι κ καινούργια ή παλιά κυρίως;

θα ήθελα να πω angel's egg αλλά όταν το καλοσκέφτομαι ούτε underrated μου φαίνεται, ούτε ξεχασμένο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#276 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 22:19

Ok, να μερικά για βοήθεια.

Brigadoon
Mahoujin Guruguru
Le Maison de petit cubes

#277 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 22:27

Εννοούμε δουλειές που είναι αρκετά καλές, αλλά για τον οιοδήποτε λόγο δεν είναι αρκετά γνωστές στο fanbase.

Για παράδειγμα, από ξεχασμένες δουλειές του Ghibli όπως το Umi ga Kikoeru μέχρι αναρίθμητα OVA και ταινίες της δεκαετίας του 80 που δεν γίνονται πιο γνωστά για τεχνικούς λόγους (από το Twilight Q μέχρι το the laughing target) ,πιο πρόσφατες δουλειές που δεν γίνονται fasubbed όπως το Nagasaki 1945: Angelus no Kane, και πάει λέγοντας...

Le Maison de petit cubes

Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο La Maison en petits cubes.
Short που κερδίζει oscar φέτος, δεν χωράει σε αυτή την κατηγορία imo...όχι ότι δεν το αξίζει βέβαια...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 24 Μάρτιος 2009 - 22:32

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#278 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 22:34

Roriconfan από που και ως που το " La maison en petits cubes" είναι underrated anime? Aν θυμάμαι καλά κερδισε το φετεινό Oscar στην κατηγορία Best Animated Short Film.

Και πίστεψέ με μια χαρά κόσμος το ξέρει.

Με πρόλαβε ο Dante :hahaha::hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 24 Μάρτιος 2009 - 22:40

#279 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 23:42

Merged με παλιότερο thread (μα τι θυμάμαι ο ******* :8):).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#280 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 14:45

Ουτε που το θυμομουν αυτο το thread :oo: Παλιοτερα ειχα ποσταρει το Kasimasi, τωρα προσθετω το Air Master. Το θεωρω το καλυτερο Martial Arts non-Superpower anime που εχω δει (κοινως καθαρο ξυλο και τιποτ'αλλο) , αλλα αφενος το εχουν δει λιγοι fans του genre και αφετερου το κρινουν για την αχαρη πρωταγωνιστρια αντι για τη δραση του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#281 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 01:47

Να προσθέσω στην λίστα των πιο underrated το Terra E.. ένα απ'τα καλύτερα seinen scifi δράματα με "powers" που έχω δει που όσο πάει ανακαλύπτω πως το έχουν δει όλο και λιγότεροι από τους γύρω μου...

Άξιο απορίας το πως αυτό το anime δεν πήρε κανένα βραβείο με τόσα θετικά στοιχεία που είχε... (βέβαια είχαν πάει σχεδόν όλα σε death note/ttgl/nana/seirei no moribito εκείνη την χρονιά, οπότε έμεινε στην αφάνεια, ενώ και το mononoke της ίδιας χρονιάς είναι εξίσου underrated)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 26 Μάρτιος 2009 - 20:34

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#282 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 02:11

Kino no Tabi.

Ένα πανέμορφο anime σχετικά άγνωστο απ ότι έχω καταλάβει με μερικούς που έχω μιλήσει.

#283 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 02:43

Kino no Tabi.

Ένα πανέμορφο anime σχετικά άγνωστο απ ότι έχω καταλάβει με μερικούς που έχω μιλήσει.

+1 και όχι τπτ άλλο αλλά το έχει και στο download section του φόρουμ, και είναι και μικρό... δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να ξεφεύγει αυτό από κάποιους...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#284 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 20:31

Shounen Onmyouji.....ενα τελειο ανιμ πολυ πρωτοτυπο ...και πολυ αγνωστο ....ειναι 26 επ εχω ανοιξει και θρεντ αλλα κανεις δν εχει απαντησει.....:unlucky:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#285 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 07:09

Kino no Tabi.

Προσωπικά δε θα το χαρακτήριζα ούτε underrated ούτε άγνωστο (αντιθέτως πολλές φορές έχω δει να το προτείνουν ως καλό), αλλά πράγματι η παρακολούθησή του θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική για όλους! Και η πλάκα είναι πως μοιάζει τελείως παιδικό στην αρχή.
:drink:

Τώρα πραγματικά underrated σειρές δε μπορώ να σκεφτώ (ίσως γιατί δεν είμαι ο τύπος που έχει την υπομονή να ψάχνει ανάμεσα σε σκουπίδια με την ελπίδα να βρει διαμάντια). Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να δουν περισσότεροι άνθρωποι το Kigeki. Είναι απίστευτο το πόσο καλοφτιαγμένο και πλήρες είναι, παρά τη μικρή διάρκειά του.

edit: Ένα search αποκάλυψε ότι το Kigeki έχει ήδη αναφερθεί στο thread. Δεν πειράζει.