Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 17:02
Έπειτα Naruto Shippuden, δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει κόσμος που το ανέχεται. Το animation και το σχέδιο έχουν γίνει τόσο χάλια που σχεδόν φτάνουν την αθλιότητα των πρώτων επισοδείων One Piece (το οποίο τουλάχιστον, είχε ενδιαφέρον σαν υπόθεση σ'εκείνα τα επισόδεια).
Τέλος (εδώ θα φάω κράξιμο) Speed Grapher. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λάτρεψε τόσος κόσμος, (οπώς και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι δεν μου άρεσε). Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, για άλλα thread.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 17:59
No arguments in the rest but........
Devil May Cry release date: August 23, 2001
Hellsing release date: 1997
So if Capcom has not developed a time travelling machine it's kinda hard for Alucard to copy Dante
Oooops.Δικιο έχεις,λάθος μου (είχα την εντύπωση πως το Hellsing κυκλοφόρησε πρώτη φορά κάπου στα early 00s,άλλα όντως,το manga κυκλοφορεί από το 1997.)
Απλά να προσθέσω ότι και έγω αναφερομαι στην πρώτη σειρά και όχι στα ovas.
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 14:09

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 20:59
παντως το πιο υποτιμημενο σιγουρα ειναι το Gintama.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 23:23
Dbz
Dedective Conan(πολλοι μιλανε για αυτην την μλκια,κ οντως ειναι μλκια!)ofc i haven't seen it
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 17:33
το Ποκεμον,ελεοσ τοσα χρονια ποκεμον και αυτοσ ο Ash δεν λεει να μεγαλωσει,εχει μεινει στην ιδια ηλικεια ΕΛΕΟΣ

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 01:06
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sonic13: 03 Δεκέμβριος 2008 - 01:54
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 04:36
Cowboy Bebop, απιστευτα υπερεκτιμημενο...
φιλε sorry αλλα πιστευω οτι εδω λες απιστευτη βλακεια no offence...α και εγω πιστευω το seirei no moribito πολυ overrated...
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 14:25
α και εγω πιστευω το seirei no moribito πολυ overrated...
Εγώ πάλι πιστεύω πως το seirei είναι πολύ underrated. Ειδικά στην Ελλάδα.
Απ'την άλλη στο εξωτερικό μια χαρά έχει αναγνωριστεί.
PS : Όσο αφορά το Cowboy Bebop, αν και δεν είναι αριστούργημα, overrated δε το λες. Εκτός κι αν δεν έχει κάποιος γούστο στη μουσική ή μισεί πια τόσο πολύ την Jazz και τους στυλάτους χαρακτήρες.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 14:34
+921.223.213το πιο υπερεκτιμημενο δεν ξερω πιο ειναι.
παντως το πιο υποτιμημενο σιγουρα ειναι το Gintama.
To Gintama μετα απο One Piece,το θεορω το καλυτερο Shonen!
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 18:46
Να και μερικα δικα μου
1. Elfen Lied
2. Cowboy Bebop
3. 12 Kokuki
4. Suzumiya Haruhi no Yuutsu
5. Death Note
6. Monster (Τωρα τελευταια μπηκε αυτο μιας και ειδα το Kaze no Yojimbo προσφατα)
Στην δικη μου most overated λιστα βαζω anime που θεωρω οτι ειναι κατωτερα απο αλλα ,με χαμηλοτερη βαθμολογια σε διαφορα anime sites, του ιδιου ή παρομοιου στυλ και εχουν υψη.
Τωρα για τα κλασικα naruto, db, bleach δεν θα αναφερθω πολυ απλα μονο για το db να πω οτι ηταν μια σειρα που κρατησε 10 χρονια 1986-1996 και μονο για αυτο αξιζει σεβασμο.
χεσε τα αλλα !!!
overrated to ''monster'' ????
παμε καλα ;;;;;;;
ρε φιλε , νατξ , ξερω , μαλλον δεν μπορεις να απαντησεις τωρα , αλλα ας που οι αλλοι κατι ...
ειναι δυνατον , ομως το ανιμε αυτο να ειναι υπερεκτιμημενο ???
εγω το αντιθετο θα ελεγα ....

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 19:10

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 21:57
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 22:43
Rahxephon. (χειρότερη σκηνοθεσία ever, χαρακτήρες σχεδόν αδιάφοροι, σενάριο γεμάτο τρύπες, ποτέ δε θα καταλάβω την πόρωση των fans)
Code geass, αν κρίνω απ'το πόσο μανία έχει πέσει με το συγκεκριμένο. Αμάν δλδ πια, σιγά μην είναι και masterpiece ffs.
School rumble, (ειδικά το 2ο season ήταν μεγάλη πατάτα, και παρ'όλα αυτά όλοι κάνουν σαν τρελοί)
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 01:28
+1Code geass, αν κρίνω απ'το πόσο μανία έχει πέσει με το συγκεκριμένο. Αμάν δλδ πια, σιγά μην είναι και masterpiece ffs.
Ok, καλουτσικη σειρα με κανα-δυο πολυ καλα επεισοδια, αλλα σε καμια περιπτωση δε δικαιολογειται ο ντορος γυρω απο το ονομα του, ειδικα με τις απειρες τεραστιες τρυπες του σεναριου του.