Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 24 September 2008 - 19:53
Posted 24 September 2008 - 22:45
Hellsing.Oκ,περί ορέξεως που λένε...Το βρήκα πολύ ρηχό,πρωταγωνιστή σχεδόν κλεμένο από το dmc και επίσης βαρετό από ένα σημείο.
Posted 24 September 2008 - 22:46
Επίσης το elfen lied...

Posted 24 September 2008 - 23:19
Hellsing.Oκ,περί ορέξεως που λένε...Το βρήκα πολύ ρηχό,πρωταγωνιστή σχεδόν κλεμένο από το dmc και επίσης βαρετό από ένα σημείο.
No arguments in the rest but........
Devil May Cry release date: August 23, 2001
Hellsing release date: 1997
So if Capcom has not developed a time travelling machine it's kinda hard for Alucard to copy Dante
Posted 24 September 2008 - 23:23
Posted 24 September 2008 - 23:33

Posted 25 September 2008 - 08:20
Posted 25 September 2008 - 08:48
Posted 25 September 2008 - 09:04
Είχα ξεκινήσει και γω να το βλέπω, αλλά κάποια στιγμή το παράτησα. Πολύ μπλα μπλα, λίγη ουσία. Εμείς στην Κονόχα γ******* και δέρνουμε, έχουμε τους πιο δυνατούς νίντζα, και τα άλλα χωριά είναι για την πλάκα. Πολύ προπόνηση, και όλο οι ίδιες και οι ίδιες επιθέσεις. Και το μάνγκα που το διάβασα δεν με ενθουσίασε περισσότερο, εκτός ίσως από κανένα δύο σημεία. Το ναρούτο θα έπρεπε να τελειώσει στον πρώτο κύκλο με την ιστορία του Ζάμπουζα. Εκεί θα ήταν κορυφαίο, αλλά από ένα σημείο και μετά το γ******* πολύ και πέθανε, όπως γράφει και κάποιος άλλος.
Pokemon
Δεν θα το έλεγα overrated. Δεν νομίζω κανένας να έχει ακούσει "Δες πόκεμον, είναι τρομερό" από άνθρωπο πάνω των 12 χρονών. Είναι για παιδάκια και για προόθηση του παιχνιδιού, και νομίζω ότι επιτυγχάνει στο στόχο του.
Ghost in the shell / Akira
Από τα πρώτα άνιμε που έγιναν ευραίως γνωστά σε Ελλάδα και δύση. Τότε ήταν cool να βλέπεις και να μάνγκα (τότε τα λέγαμε μάνγκα), οπότε πολύ έχουν επιρεαστεί από το παρελθόν, και δεν μπορούν να δουν καθαρά. Το Ghost δεν μου άρεσε, το Akira δεν το θυμάμαι καλά. Θυμάμαι μόνο ότι δεν πορώθηκα βλέποντας το.
NGE
Ίσως η πλέον γνωστή σειρά, με άπειρο hype (δεν ξέρω αν χρησημοποιώ σωστά τον όρο) από πίσω. Σε κάποιου σίγουρα θα άρεσε, κάποιοι κάπου άκουσαν ότι είναι δύσκολο να την καταλάβεις και απλός θέλουν να το παίξουν ότι τα κατάφεραν. Δεν το έχω δει, δεν ξέρω αν θα το δω.
Dragonball Z
Σε αντίθεση με το απλό που για μένα είναι πολύ καλύτερο, το ντράγκονμπολ το χαλάνε πολύ τα φίλερ των επισοδειών. Στη μάχη Σονγκόκου-Βετζίτα π.χ. που όλοι οι άλλοι είναι μαζεμένοι στο σπίτι και βλέπουν τη μάζη από την τηλεόραση. Μπορούσε να είναι πολύ πιο μικρό, και πιο ωραίο. Αλλά από την άλλη, στην Ελλάδα έχουμε ένα συναισθηματικό δέσιμο με τη συγκεκριμένη σειρά, και δεν μπορώ να πω αν είναι overated ή όχι. Πάντως το μάνγκα είναι πολύ καλύτερο.
Posted 25 September 2008 - 13:55
ομολογο hellsing ultimate δεν εχω δει, μονο για το κανονικο μιλαω
Και καλά κάνεις. Το συγκεκριμένο ΕΙΝΑΙ ρηχό. Το Hellsing του Hirano (aka Hellsing Ultimate) δεν είναι.
Να προσθέσω, αφού το τελείωσα μόλις εχτές το βράδυ...
Le Portrait de Petit Cossette.
Όχι απλά δε μου έκανε καλή εντύπωση, δε μου έκανε ΚΑΜΙΑ εντύπωση! Είτε το είδα, είτε δε το είδα, το ένα και το αυτό. Μόνο η μουσική άξιζε, αλλά σιγά μην είναι λόγος αυτός για να αγαπήσω ένα anime.
Posted 25 September 2008 - 14:13
Αkira/Elfen Lied,για τους λογους που ειπε ο Radagast...
Hellsing,η σειρα με τα 13 επεισοδια και οχι το Ultimate,για τον λογο που ειπε η Teachan..
and last but not least:
Trigun{ανιμε μονο,δεν ξερω μανγκα}....ειχα ακουσει πολλα για την σειρα οταν την ειδα και,παρ οτι δεν ηταν κακιστη και οντως προωθουσε καποια μυνηματα οπως η ειρηνη,δεν μου φανηκε τπτ το τρομερα φοβερο περα απο πιστολιδια,μαχες και ρεζιλεματα απο τον Vash...ακουσα και οτι πολλα επεισοδια ηταν φιλλερ και πιστευω αυτα βοηθησαν και στο να χαλασουν καπως την σειρα γιατι εκαναν πιο βαρετο το ταξιδι του Vash...
αυτα!
Posted 25 September 2008 - 14:23

Posted 25 September 2008 - 19:09
Σχετικα με το Hellsing, τωρα, θα πρωτοτυπησω υπερασπιζομενος το παλιο, και οχι τα OVAs, που δεν χρειαζοναται και καμια υπερασπιση εν τελει. Το Hellsing το διασκεδασα πολυ, επειδη φυσικα ειμαι και οπαδος της badassery, αλλα και επειδη μου εβγαζε ενα b-movie mood, το οποιο ειναι η πρωτη φορα που ειδα σε anime. Απο τη μια, ειναι σκοτεινο και gothic. Απο την αλλη, εχει κατι υπερβολες και κατι corny ατακες. Ειναι κοινως αποδεκτο, οτι θα μπορουσε να αποδιδει το mood καλυτερα.
Π.χ. το Texhnolyze, απεδιδε το σκοτεινο mood τελεια.......... Ε, μισο λεπτο... Ομως το Texhnolyze δεν ειναι ενα anime για ενα φοβερο βαμπιρ που δερνει ολο τον κοσμο!
My point is, το Hellsing επιτυγχανει να εχει μια cult ποιοτητα. Και αυτο το βαζει σε αλλη κατηγορια. Δεν εχει σοβαρο σεναριο, αναπτυξη χαρακτηρων κλπ., αλλα εχει attitude.
NGE
Ίσως η πλέον γνωστή σειρά, με άπειρο hype (δεν ξέρω αν χρησημοποιώ σωστά τον όρο) από πίσω. Σε κάποιου σίγουρα θα άρεσε, κάποιοι κάπου άκουσαν ότι είναι δύσκολο να την καταλάβεις και απλός θέλουν να το παίξουν ότι τα κατάφεραν. Δεν το έχω δει, δεν ξέρω αν θα το δω.

Υπαρχει ενα παλιο καλο thread που θαφτηκε αδικα.... Να μαστε....

Posted 26 September 2008 - 16:43
Σίγουρα δεν είναι πια τόσο καλό όσο λένε. Μετά τα φιλλερς ειδικά έχει κάνει τεράστια κοιλιά. Πάντως στην αρχή, εκεί με το Zabuza (όπως προαναγέρθηκε ήταν πάρα πολύ καλό). Αν είχε μείνει σε αυτά τα επίπεδα θα ήταν αντάξιο της φήμης του.
Hellsing
Ψιλοβαριόμουν όταν το έβλεπα. Τα Όva δεν τα έχω δει αλλά η σειρά δε μου έκανε εντύπωση μετά από τόσα καλά λόγια που είχα ακούσει.
Zatch Bell
Στη μέση της πρώτης σαιζόν κόντευα να κόψω τις φλέβες μου.
Akira
Ωραίο δε λέω, τα είχε και τα νοήματά του. Πάντως δεύτερη φορά δε θα το ξανάβλεπα.
Posted 26 September 2008 - 16:51