Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 01 August 2006 - 16:59
Posted 01 August 2006 - 17:07
Posted 01 August 2006 - 17:11

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 01 August 2006 - 17:12

Edit: Δεν βλέπω γιατί το FMA είναι overated... Πιστεύω ότι σε σκηνοθεσία το 99% των ¶νιμε τα μαμάει... :@ Επίσεις οι χαρακτήρες του είναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΜΕΝΟΙ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΟΣΟΦΙΜΕΝΟΙ. Η ιστορία του είναι πρωτότυπη, αν και απο τη στιγμή που ηλοποιήτε τόσο καλά δεν έχει τόση σημασία.
Posted 01 August 2006 - 17:27
πιστεύω προς το τέλος έκανε μια κοιλίτσα και όλα έγιναν πολύ απότομα,ένιωθες ότι τους κυνηγάει ο χρόνος.είχε και 2-3 κενά στο σενάριο

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 01 August 2006 - 17:38
Δεν βλέπω
Δεν βλέπω
¶ντε σε κανέναν οφθαλμίατρο...

imho, το πιο overrated anime, είναι το Dragonball, επειδή υπάρχει πολύς κόσμος πωρωμένος μ'αυτό, και ας μη μιλάμε για κανένα αριστούργημα..

Επίσης, imho, overrated είναι και το SHnY....

Posted 01 August 2006 - 18:13

Ρουφιάνε! Αλλητη!!! Ανυθηκε!!! (το άλλο θα στο πω στο msnΕπίσης, imho, overrated είναι και το SHnY....

Εισαι και μικροσ βεβαια... θα καταλάβεις

Posted 01 August 2006 - 18:24
Ρουφιάνε! Αλλητη!!! Ανυθηκε!!! (το άλλο θα στο πω στο msnΕπίσης, imho, overrated είναι και το SHnY....
) :x: :x: :x: :x:
![]()
![]()
:x: :x:
![]()
:x: :x:
![]()
. Τα παιδιά στις μέρες μας δεν καταλαβαίνουν απο τεχνη...
![]()
![]()
Εισαι και μικροσ βεβαια... θα καταλάβεις![]()
:@ :happy2: :laughing:
![]()
![]()
:dry:
8D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:idea: :idea: :idea:
![]()
![]()
![]()
:rolleyes2: :rolleyes2:
![]()
![]()
Πάνε κουρέψου ρε βλάκα.... :dry: (το 'άλλο' θα στο πω στο MSN..

Δε λέω πως δεν είναι καλό anime, αυτό άλλωστε το δηλώνει και η sig και το avatar μου... :dry:
Αλλά ότι είναι καράοverrated είναι και παραείναι... :pinch:
Posted 01 August 2006 - 19:39
Να αναφέρω πως στα 37 πρώτα επεισόδεια του FMA είχα βαρεθεί την ζωή μου. (Έτυχε να μου αρέσει λιγότερο από όλους

Επίσης το Elfen Lied κατά την γνώμη μου είναι αρκετά υπερεκτιμημένο. Πολύ ωραίο anime, αλλά δεν νομίζω να αξίζει τόσο όσο λένε.
Γενικά, τίτλοι που τους παρουσιάζουν ως τέλειους και αψεγάδιαστους (FMA και Lied) δεν μου κίνησαν τόσο το ενδιαφέρον. Μάλλον επειδή περίμενα πολύ περισσότερα από αυτά που είχα ακούσει. Για αυτό φοβάμαι να δω και το Melancholy Of Haruhi Suzumiya, επειδή ίσως να απογοητευτώ από όλα όσα ακούω (το καλύτερο anime όλων των εποχών, έχει σαρώσει τα βραβεία, στο εξωτερικού έχουν κάνει ειδικά Forums μόνο για αυτό το Anime κλπ κλπ)
Posted 01 August 2006 - 20:21
Για αυτό φοβάμαι να δω και το Melancholy Of Haruhi Suzumiya, επειδή ίσως να απογοητευτώ από όλα όσα ακούω (το καλύτερο anime όλων των εποχών, έχει σαρώσει τα βραβεία, στο εξωτερικού έχουν κάνει ειδικά Forums μόνο για αυτό το Anime κλπ κλπ)
αυτά δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση tbh... :sleep:
Posted 01 August 2006 - 22:53

Πιστεύω πως είναι ιδιαίτερα υπερεκτιμημένο....
[spoiler:b52e86a34f]
Βασικότερο μειονέκτημα του,είναι η απουσία plot twists στην
1st Season του...
Σεναριακά και μόνο,αυτό αποτελεί μειονέκτημα.......
Παρακολουθείς ένα anime που κυριολεκτικά έχει ελάχιστο νόημα (1-26) και μια σχεδόν μηδενική συνοχή....
Ανεξήγητα φαινόμενα,απορία στην απορία,κλπ....
Επίσης ένα πράγμα που αντιπάθησα στη σειρά ήταν η απροσδιοριστία του γενικότερου είδους που αντιπροσώπευε....Σαν να λέμε λίγο κωμωδία,λίγο adventure,λίγο action,μερικά ιστορικά στοιχεία(αμφιβόλου ακρίβειας),λίγο
ψευτοscience(καινούργια λέξη..

μια σταλιά fanservice......
Ήταν τελικά ένα μείγμα.... :dry:
[Η ιστορία ξεδιπλώνεται τελικά μερικώς,και με έναν τρόπο που ουσιαστικά
επισκιάζει τους χαρακτήρες...
Και αρκετά άλλα......
P.S : Τα σχόλια μου αναφέρονται κυρίως στο 1ο μέρος
του anime...(1-26)..Μετά βελτιώνεται κάπως η κατάσταση...αλλα αναμφίβολα όχι τελείως ...
Σκότωσαν και τον Hughes....
Επίσης το Hellsing....
Έλεος πια....Σιγά... :shock:
[Melancholy Of Haruhi Suzumiya]??????
Αξίζει??Να το δώ η μπα???
(I can hear ash approaching......

Spare my Life....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 01 August 2006 - 23:10
Βάλε σε "SPOILER FOR FMA" αυτό το Major Spoiler για το FMA

Posted 01 August 2006 - 23:53
Fixed....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 01 August 2006 - 23:58
Posted 03 August 2006 - 00:01