Κάτι ενδιαφέρον.
Μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς του το MLP: FiM το χρωστά στο 4chan. Κάποια στιγμή τα ponies έγιναν εκεί τόσο δημοφιλή, ώστε είχαν πια μονοπωλήσει τον χώρο, οπότε απαγορεύτηκαν από τους κανονισμούς. Θα το ξαναπώ για να το νοιώσετε:
Το 4chan κουράστηκε τόσο πολύ από τα πολλά ponies που τα απαγόρευσε από τους κανονισμούς! Σαν αποτέλεσμα γεννήθηκε ένα νέο meme:
Οι Bronies, λοιπόν, άρχισαν να αντιμετωπίζονται ως spammers, και τα flames από τους haters ξεκίνησαν. Η απάντηση των Bronies, όμως, ήταν μέσα στο πνεύμα της σειράς:
Μάλιστα κυρίες και κύριοι, οι Bronies αγάπησαν τόσο πολύ τη σειρά αυτή, που υϊοθέτησαν, ουσιαστικά, στον τρόπο της ιντερνετικής τους συμπεριφοράς την φιλία και την ανοχή όπως παρουσιάζεται στη σειρά! Για την ακρίβεια, οι Bronie spammers λέγεται πως είναι από τους λιγότερο επιθετικούς!
Φυσικά, οι colts (ονομασία που δόθηκε στους Bronies του 4chan επειδή σύχναζαν πολύ στο /co/ ) δεν μπορούσαν να το δεχτούν αυτό. Τι έκαναν λοιπόν; Δημιούργησαν το δικό τους /chan !
Και έτσι γεννήθηκε το
Ponychan !
Μιλάμε για πολύ δυνατό fanbase εδώ περα!
On a different note, τη σειρά δυστυχώς την τελειώνω σιγά σιγά, και θα μου φανεί αιώνας μέχρι να βγει η δεύτερη σαιζόν. Ως τώρα, πάντως, την λατρεύω! Αν και θα ήθελα κάθε επεισόδιο, βέβαια, να έχει κι από ένα καλό τραγούδι, ωστόσο αρκούμαι στα λιγοστά τραγούδια που έχει, καταλαβαίνοντας πως, δυστυχώς, δεν μπορεί κάθε σειρά να είναι σαν το Phineas & Ferb. Τα τραγούδια, πάντως, που έχει η σειρά μπορεί να είναι λίγα, αλλά, μα την Σελέστια, είναι πολύ καλά! Προσωπικό αγαπημένο, Winter Wrap Up!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iJJ94uw05KQ&playnext=1&list=PL9BE751B83DBE46D9[/YOUTUBE]
Γενικά σε εκείνο το επεισόδιο, αλλά ειδικά σε αυτό το τραγούδι, νομίζω πως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!
Επίσης, κάποιος fan έκατσε κι έφτιαξε ένα remix του "Art of the Dress" με το "Hangar 18" των Megadeth! Αηδιάσατε; Ακούστε το! Κι όμως, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είναι καθόλου άσχημο!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Rk3aeQae5Ys&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Όπως είπε πολύ σωστά κάποιος στο Ponychan, "It shouldn't work, but it does! What the f*ck, laws of reality?"
EDIT:Μόλις τελείωσα το τελευταίο επεισόδιο. Τα συναισθήματά μου που δεν έχω άλλο Friendship is magic να δω συνοψίζονται σε αυτή την εικόνα:
Και τώρα σε αναμονή για τη δεύτερη σαιζόν.
*Αααααχ* Δεν πειράζει. Δεν χάλασε κι ο κόσμος. Μια σειρά είναι. Θα περιμένω.
.....Θα περιμέεεεεεενωωωωωω.......ΟΚ, απλά δεν βλέπω την ώρα. Αλλά δεν πειράζει, Hasbro, φτιάξ'τε τη δεύτερη σαιζόν με την ησυχία σας. Αν είναι καλή θα αξίζει την αναμονή, έτσι; Μπορώ να περιμένω, έτσι;
Έτσι;
...Εμ...
...Βασικά...
ΦΕΡ'ΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΙΖΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!1
Edited by Kain, 18 May 2011 - 23:12.