Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

My Little Pony: Friendship is Magic

• Please log in to reply
148 replies to this topic

#16 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 May 2011 - 12:09

Το γεγονός οτι καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς τώρα που βλέπω τη σειρά με κάνει furry; :blurah5:

Όχι, καθόλου. Η ίδια η δημιουργός σε συνέντευξή της αποκάλυψε τη σεξουαλικότητα της
Spoiler:

:gotit:

Ας κάνουμε μια κουβέντα όσοι έχουμε δει επεισόδια.

Spoiler:

ΩΡΕ EDIT: Η νέα σεζόν θα έχει 26 επεισόδια αντί για 24!
Τέλεια!!! Posted Image

Edited by Tea-chan, 17 May 2011 - 12:24.

Posted Image

#17 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 17 May 2011 - 23:39

Posted Image
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#18 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 18 May 2011 - 06:11

Κάτι ενδιαφέρον.

Μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς του το MLP: FiM το χρωστά στο 4chan. Κάποια στιγμή τα ponies έγιναν εκεί τόσο δημοφιλή, ώστε είχαν πια μονοπωλήσει τον χώρο, οπότε απαγορεύτηκαν από τους κανονισμούς. Θα το ξαναπώ για να το νοιώσετε: Το 4chan κουράστηκε τόσο πολύ από τα πολλά ponies που τα απαγόρευσε από τους κανονισμούς! Σαν αποτέλεσμα γεννήθηκε ένα νέο meme:

Spoiler:

Οι Bronies, λοιπόν, άρχισαν να αντιμετωπίζονται ως spammers, και τα flames από τους haters ξεκίνησαν. Η απάντηση των Bronies, όμως, ήταν μέσα στο πνεύμα της σειράς:

Spoiler:

Μάλιστα κυρίες και κύριοι, οι Bronies αγάπησαν τόσο πολύ τη σειρά αυτή, που υϊοθέτησαν, ουσιαστικά, στον τρόπο της ιντερνετικής τους συμπεριφοράς την φιλία και την ανοχή όπως παρουσιάζεται στη σειρά! Για την ακρίβεια, οι Bronie spammers λέγεται πως είναι από τους λιγότερο επιθετικούς!

Φυσικά, οι colts (ονομασία που δόθηκε στους Bronies του 4chan επειδή σύχναζαν πολύ στο /co/ ) δεν μπορούσαν να το δεχτούν αυτό. Τι έκαναν λοιπόν; Δημιούργησαν το δικό τους /chan !

Και έτσι γεννήθηκε το Ponychan !

Μιλάμε για πολύ δυνατό fanbase εδώ περα!

On a different note, τη σειρά δυστυχώς την τελειώνω σιγά σιγά, και θα μου φανεί αιώνας μέχρι να βγει η δεύτερη σαιζόν. Ως τώρα, πάντως, την λατρεύω! Αν και θα ήθελα κάθε επεισόδιο, βέβαια, να έχει κι από ένα καλό τραγούδι, ωστόσο αρκούμαι στα λιγοστά τραγούδια που έχει, καταλαβαίνοντας πως, δυστυχώς, δεν μπορεί κάθε σειρά να είναι σαν το Phineas & Ferb. Τα τραγούδια, πάντως, που έχει η σειρά μπορεί να είναι λίγα, αλλά, μα την Σελέστια, είναι πολύ καλά! Προσωπικό αγαπημένο, Winter Wrap Up!

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iJJ94uw05KQ&playnext=1&list=PL9BE751B83DBE46D9[/YOUTUBE]

Γενικά σε εκείνο το επεισόδιο, αλλά ειδικά σε αυτό το τραγούδι, νομίζω πως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Επίσης, κάποιος fan έκατσε κι έφτιαξε ένα remix του "Art of the Dress" με το "Hangar 18" των Megadeth! Αηδιάσατε; Ακούστε το! Κι όμως, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είναι καθόλου άσχημο!

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Rk3aeQae5Ys&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Όπως είπε πολύ σωστά κάποιος στο Ponychan, "It shouldn't work, but it does! What the f*ck, laws of reality?"

EDIT:

Μόλις τελείωσα το τελευταίο επεισόδιο. Τα συναισθήματά μου που δεν έχω άλλο Friendship is magic να δω συνοψίζονται σε αυτή την εικόνα:

Spoiler:

Και τώρα σε αναμονή για τη δεύτερη σαιζόν.
*Αααααχ* Δεν πειράζει. Δεν χάλασε κι ο κόσμος. Μια σειρά είναι. Θα περιμένω.

Posted Image
.....Θα περιμέεεεεεενωωωωωω.......

ΟΚ, απλά δεν βλέπω την ώρα. Αλλά δεν πειράζει, Hasbro, φτιάξ'τε τη δεύτερη σαιζόν με την ησυχία σας. Αν είναι καλή θα αξίζει την αναμονή, έτσι; Μπορώ να περιμένω, έτσι;

Έτσι;

...Εμ...
...Βασικά...

Posted Image
ΦΕΡ'ΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΙΖΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!1

Spoiler:

Edited by Kain, 18 May 2011 - 23:12.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#19 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 30 May 2011 - 07:20

Tea Chan σε μισώ.
Είναι η 2η φορά που καίγομαι άσχημα εξαιτίας σου (μετά το princes Tsutsu). Γιού σουντ μπι ασέημντ! Τ-Τ

Κοίταζα το θρεντ, το ξανακοίταζα, και δεν καταλάβαινα γιατί όλοι λένε ότι είναι καλό χωρίς να λένε γιατί είναι καλό. Well now i know...!
Έχω παίσει σε busy σεζόν και δεν έχω καταφέρει να το τελειώσω ακόμα. Βρίσκομαι αισίως στο 13ο επεισόδιο (και έχω δει και το 19ο από σπόντα).
Έχω πέσει πολύ χαμηλά πλέον. Και όχι μόνο εγώ δηλαδή.
Έκαψα και άλλους μαζί μου, σε σημείο που να γυρνάει ο φίλος μου σε άκυρες στιγμές και να με παρακαλάει να δούμε My Little Pony, κάνοντας ταυτόχρονα puppy-eyes για να μην μπορέσω να αντισταθώ!!
Για να μην αναφέρω δε ότι στο τέλος του 2ου επεισοδίου ήμασταν και οι 2 έτοιμοι να μας πάρουν τα ζουμιά.
Ποτέ, και επαναλαμβάνω, ΠΟΤΕ δεν περίμενα ότι θα το ζήσω αυτό!

Νιώθω την αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου να καλπάζουν καταπάνω μας τραγουδώντας και χοροπηδώντας.
The horror, the horror, the horror...

Fav pony: Pinky Pie. Ενώ στα πρώτα επεισόδια με ενοχλούσε τώρα πλέον ξέρω ότι τα σπάει!

Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο pony?!:kawaii:

Posted Image

#20 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 30 May 2011 - 15:09

Έτσι έτσι, κυλίσου & εσύ στο βούρκο της pony-ακολασίας!! :kakaka:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#21 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 30 May 2011 - 16:30

@Anelis:

Posted Image

Νομίζω πως γενικά το αγαπημένο πόνυ των περισσοτέρων Bronies είναι η Pinky Pie. Και δεν απορώ καθόλου, καθώς έχει αυτή την καψιμαΐλα ως χαρακτήρας...

Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που την μισούν. Σε αυτούς λέμε:

Posted Image

Επίσης αυτό:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ynBiJg-LrI8[/YOUTUBE]

Τέλος, απλώς να σου πω πως μάλλον θα λατρέψεις το προτελευταίο επεισόδιο... Posted Image

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#22 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 June 2011 - 10:53

Something cute, for the haters
Spoiler:

:hihi2:

Posted Image

#23 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 June 2011 - 12:25

@ Anelis, λυπάμαι, αλλά άι εμ νοτ ασέιμντ ετ ολ! Άι εμ πράουντ!!! :8): Και πού να φτάσεις στα επόμενα. Το τελευταίο ειδικά θα τελειώσει με ένα bang!

Η αγαπημένη μου εμένα όπως είπα και πιο πάνω είναι η Twilight Sparkle. Ταυτίζομαι με την awkward nerd της παρέας. Εξέχουσα θέση έχει και η Fluttershy.She must have out-moed every other moe anime character in existence.

Youtube Video

I mean, seriously! :blingeye2:

Και τώρα νέα: H Lauren Faust δεν θα είναι πλέον παραγωγός της νέας σεζόν.

Ελπίζω να μην έχει επιπτώσεις αυτό στη ποιότητα!!!! Δε θα αντέξω να δω τα καλά μου μικρά πόνυ να γίνονται ανεγκέφαλα! :sadist:

Posted Image

#24 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 03 June 2011 - 13:32

Οκ, κάτι πάει στραβά με το υπέροχο μυαλό μου, γιατί μου αρέσει τόσο πολύ; Από την άλλη οι haters/φίλοι μου τι άλλο να κάνουν από το να hatαρουν το γεγονός ότι είναι remake της ίδιας σειράς που χλευάζουν εδώ και τόσο καιρό... I am torn between two worlds.

Fav pony σίγουρα η fluttershy, γιατί έτσι μας αρέσει.

#25 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 June 2011 - 14:02

υπάρχει typo στον τίτλο

#26 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 June 2011 - 14:36

H πριγκίπισσα μονόκερος πήγασος ουράνιο τόξο είναι η πιο cool.

#27 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 03 June 2011 - 14:49

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cbmim5-4wWY[/media]
Spoiler:

Imagination is the only limit!

#28 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 03 June 2011 - 18:57

Youtube Video

#29 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 June 2011 - 22:34

Μα η Twilight Sparkle δεν είναι neeeerd!!! Είναι ένα bookworm, που τις περισσότερες φορές αφήνει τα βιβλία της για να πάει να παίξει. That is not a nerd!!

/σίριους μπίζνα :hahaha:

Posted Image

#30 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 June 2011 - 23:01

Έλα καημένη, εδώ μπιτζάμα πάρτυ πήγαινε να κάνει διαβάζοντας βιβλία με οδηγίες! :hihi2: Αλλά δεν είμαι και Η ειδική όσον αναφορά ορολογίες, οπότε πάω πάσο.

@ Kain, ομοιοπαθής. Τ_Τ Μέχρι να βγει η νέα σεζόν, θα φάω τα νύχια μου μέχρι τις ρίζες. (ή απλά θα βλέπω τη πρώτη ξανά και ξανά, μέχρι να μάθω όλους τους διαλόγους από όλα τα επεισόδια απ'έξω.)

Posted Image