My Little Pony: Friendship is Magic
Και ναι, δε σας γελούν τα μάτια σας. Επιτέλους, το Anime//Gr θα μπει στο χορό, έστω και καθυστερημένα. Αυτό θα είναι το thread για το πιο manly, καμένο, επικό, awesome cartoon στην ιστορία.
Τη νέα γενιά Μικρό μου Πόνυ!
ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ!
Πιστέψτε με, αυτό δεν είναι ένα απλό remake. Η σειρά Friendship is Magic είναι ένα νέο είδος cartoon, τόσο για παιδιά, όσο και για μεγάλους. Δε βλέπεις κάθε μέρα άλλωστε ένα cartoon με moe, lesbians, nerds, herp derp χαρακτήρες και πάει λέγοντας. Δε κάνω καθόλου πλάκα. H δημιουργός, Lauren Faust έχει στο ιστορικό της τα Powerpuff Girls και το Foster's Home for Imaginary Friends, και τα δύο αξιόλογα και δυναμικά cartoon. Το Friendship is Magic όμως είναι το κύκνειο άσμα της.
Η σειρά έχει budget και φαίνεται. Το flash animation είναι από τα πιο λεπτομερή που έχω δει σε αμερικάνικο cartoon και η κίνηση είναι τρομερά ομαλή. Σχεδόν κάθε επεισόδιο έχει ένα catchy τραγούδι με πολύ ωραίες φωνές. Και μιας και μιλάμε για φωνές, το voice acting είναι υπέροχο, καθώς απαρτίζει ηθοποιούς παλιές καραβάνες στο χώρο, δίνοντας έτσι ποιότητα.
Από γράψιμο πάμε πολύ καλά. Οι χαρακτήρες-πόνυ είναι συμπαθέστατες, η κάθε μία έχει τη μοναδικότητά της, ο διάλογος και τα κείμενα έξυπνος και τα καμένα δίνουν και παίρνουν. Έχοντας οπωσδήποτε πάρει μια ιδέα από τα Ιαπωνικά anime και την internet fashion in fandom γενικότερα, η δημιουργός ξέρει τί κάνει και με τί κοινό έχει να κάνει. Να φανταστείτε, έχουμε μέχρι και τη Lady Gaga σε πόνυ σε ένα επεισόδιο.
Μερικά δείγματα:
Το δεύτερο βγάζει νόημα αν δείτε το επεισόδιο. Το υπόσχομαι.
Είπα πριν για λεσβίες. Καλά διαβάσατε. Δε θα πω ποιά πόνυ είναι, όμως. Κάτι μου λέει ότι θα το καταλάβετε. Και πριν αναρωτηθείτε, όχι, η σεξουαλικότητά της δε θίγεται ποτέ, απλά... it's there.
Ο πρώτος κύκλος τελείωσε ακριβώς τη προηγούμενη Παρασκευή, οπότε έχετε 26 επεισόδια να δείτε μονοκοπανιά, τυχεράκηδες. (Εγώ τα περίμενα...

Όποιος σνομπάρει τη σειρά για να το παίξει manly, να σας πω αυτό: το βλέπουν περισσότεροι άντρες παρά κοριτσάκια.
So, move your hooves and download from here. GO!

Για όποιον δε μπορεί να περιμένει, μερικά επεισόδια σε καλή ποιότητα εδώ. H Hasbro θα τα κατεβάσει eventually, οπότε σβέλτα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 12 Μάιος 2011 - 14:29