Τι είναι αυτό το πουά τελικά; Σε λεοπάρ βγαίνει;παιδια με μαθηματικα κε εηω απτο λυκειο ημουν σκραπας δε ξερω καλα αλλα δε χρειαζονται για πουα απτο 1 μεχρι το 10 φτανει
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

RSD για τους φιλους του φορουμ
Posted 05 May 2011 - 18:00
Posted 05 May 2011 - 18:01
Posted 05 May 2011 - 18:03
φιλε κατσε να μαζευτει κοσμος να το σκεφτει καλα θα κανουμε λιστα και θα κανονισουμε μαθηματα οταν ευκερουν ολοι
Posted 05 May 2011 - 18:04
Τις προαλλες εφαγα ηττα.
Ηταν μια πουα περιπου 7αρι, τις ποιανω το χερι ενω περπατει την τραβαω και την λεω
-Εχεις χαρτη?
-Οχι, γιατι? μου λεει
- Γιατι χαθηκα στα ματια σου τις ειπα εγω.
Ξενερωσε και εφυγε ομως :/
Sensei Θελω βοηθεια!
Noμιζω πως η ρουτινα ηταν πολυ καλη. συμφωνεις?
Posted 05 May 2011 - 18:05
Έχεις να μου προτείνεις βιβλιογραφία σε παρακαλώ πολύ;παιδια πουα pua pick-up artist γιατι για καπιος απο εμας ειναι τεχνη να ριχνεις γκομενες θελει προσπαθεια και εξασκηση χρονια και διαβασμα υλικου
φιλε κατσε να μαζευτει κοσμος να το σκεφτει καλα θα κανουμε λιστα και θα κανονισουμε μαθηματα οταν ευκερουν ολοι
Να έρθω διαβασμένος στο μάθημα!
Posted 05 May 2011 - 18:05
ναι αλλα ετσι δε θα ξεκινησουμε ποτε

Posted 05 May 2011 - 18:08
ειναι η κοπελα σε ενα σημειο στο κλαμπ γυρω γυρω αδρες-τις μιλανε προσπαθουν να τη ριξουνε
πας εσυ ορμιτικα την πιανεις απτο χερι και τις λες αστους αυτους και ελα μαζι μου
τελιωσε το παιχνιδι εκεινη τη στιγμη ειναι δεκτικη προς ολους δεν μπορει να σε σταματισει αφου μιλαγε σε τοσους κ τοσους κ ομως τη τραβας διχνεις πιο ειναι ο απο πανω και τους τελιωνεις τους αλλους αστους να τρεμουν απο το αγχος
Posted 05 May 2011 - 18:10

Posted 05 May 2011 - 18:10
Κι εγω θελω!
Τις προαλλες εφαγα ηττα.
Ηταν μια πουα περιπου 7αρι, τις ποιανω το χερι ενω περπατει την τραβαω και την λεω
-Εχεις χαρτη?
-Οχι, γιατι? μου λεει
- Γιατι χαθηκα στα ματια σου τις ειπα εγω.
Ξενερωσε και εφυγε ομως :/
Sensei Θελω βοηθεια!
Noμιζω πως η ρουτινα ηταν πολυ καλη. συμφωνεις?
φιλε μου καλη κινηση να μιλισεις αλλα ζητησες κατι ποτε μη ζητας χαρες στη πρωτη επαφη μεγαλο λαθος την εβαλες σε θεση ανωτερη και εχασες το παιχνιδι το θεμα ειναι να ζιταει απο εσενα
Posted 05 May 2011 - 18:12
σερτζινγ ευχαριστως να σερτζαρουμε παρεα εγω μεσα τα καλοκερια αυτο κανω εδω και 6 χρονια.θα χαρω πολλη πεστουΧαχαχα πηρα τηλέφωνο το παλικάρι, ρε RSD, έλεος, είχα να του μιλήσω 2 χρόνια. του είπα να μπει στο φορουμ να δει και τρελάθηκε, αλλά επειδή δεν έχει λογαριασμό και βαριέται να φτάξει σου έχει μύνυμα από Πάτρα και σου λέει να πας κατά κει το καλοκαίρι για σερτζινγκ η κάτι τέτοιο. Μάλλον θα μπεί το βράδυ να τα πείτε στο ανιμε gr.Που έμπλεξα.
φιλος που ειπε για βιβλια δοκιμασε το the game ελληνική έκδοση και τσεκαρε Blueprint Decoded αμα τα πας τα εγγλεζικα
Posted 05 May 2011 - 18:15
Posted 05 May 2011 - 18:16
Αχ τι καλά! Έφερες κ άλλον ένα. Μπράβο σου φίλοσ, ανεβαίνει η πχιότητα του φόρουμ!!!!!!!!11111ΟΝΕ!!!!111Χαχαχα πηρα τηλέφωνο το παλικάρι, ρε RSD, έλεος, είχα να του μιλήσω 2 χρόνια. του είπα να μπει στο φορουμ να δει και τρελάθηκε, αλλά επειδή δεν έχει λογαριασμό και βαριέται να φτάξει σου έχει μύνυμα από Πάτρα και σου λέει να πας κατά κει το καλοκαίρι για σερτζινγκ η κάτι τέτοιο. Μάλλον θα μπεί το βράδυ να τα πείτε στο ανιμε gr.Που έμπλεξα.
Sensei, αφού τη ρίξουμε τη γκόμενα, πώς την κρατάμε; Φαντάζομαι οι αλυσίδες είναι πασσέ;

Posted 05 May 2011 - 18:18
παντως στην αρχη δεν ειχα καταλαβει τι ηταν ...οπως ενα αλλο αρθρο που λεγε πως να μιλαμε σε ενα φορουμ και να μην μας δουλευουν αμα ειμαστε καπως ασχετοι με το θεμα ...

Posted 05 May 2011 - 18:19
Posted 05 May 2011 - 18:19
Αχ τι καλά! Έφερες κ άλλον ένα. Μπράβο σου φίλοσ, ανεβαίνει η πχιότητα του φόρουμ!!!!!!!!11111ΟΝΕ!!!!111
Sensei, αφού τη ρίξουμε τη γκόμενα, πώς την κρατάμε; Φαντάζομαι οι αλυσίδες είναι πασσέ;
μωρέ ρίξ'την εσύ πρώτα.....xd