Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#121 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 18:20

Τί είναι το σερτζινγκ?

ειναι το να βγενεις εξω με σκοπο να βρισκεις κοπελες και να κανεις εξασκιση πολλες φορες απλα κανεις εξασκιση δε πας στα ραντεβου αφου εισαι καλυμενος πια το θεμα ειναι να μεγαλωνουν οι πιθανοτιτες

#122 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Να σου κάνω μία, σοβαρή, ερώτηση; Πες ότι για σένα είναι τέχνη, που δεν είναι, θέλεις να γίνεις τέτοιου είδους καλλιτέχνεις; Να σε χαρακτηρίζει σε όλες σου τις κινήσεις η ανάγκη για επιβεβαίωση απο το άλλο φύλλο; Πραγματικά, γιατι συνήθως μου βγαίνουν μακροσκελοί τα ποστ και θα ξεφύγω, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις με την ζωή σου απο το να 'κτηνοβατείς'; Όλα αυτά υποθέτοντας ότι σε παίρνω στα σοβαρά.

#123 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Τί είναι το σερτζινγκ?

surging

Jerk or "surge", the rate of change of acceleration

#124 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 posts

Αλλά να σοβαρευτούμε λίγο. RSD δεν πιάνεις μια μπροστά στους Βαιμακοτσαούσηδες του fightclub σε γνώσεις για φλερτ:tensai:

#125 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

meidei ρώτησα και εγώ αλλά φαίνεται πως οι ρουτίνες δουλεύουν μόνο στις θηλυκιές...Κατά προτίμηση τις λοβοτομημένες.

xbJ3b2w.jpeg

#126 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 18:21

μωρέ ρίξ'την εσύ πρώτα.....xd

I have my trusty spear!
Posted Image

Posted Image

#127 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 18:22

Να σου κάνω μία, σοβαρή, ερώτηση; Πες ότι για σένα είναι τέχνη, που δεν είναι, θέλεις να γίνεις τέτοιου είδους καλλιτέχνεις; Να σε χαρακτηρίζει σε όλες σου τις κινήσεις η ανάγκη για επιβεβαίωση απο το άλλο φύλλο; Πραγματικά, γιατι συνήθως μου βγαίνουν μακροσκελοί τα ποστ και θα ξεφύγω, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις με την ζωή σου απο το να 'κτηνοβατείς'; Όλα αυτά υποθέτοντας ότι σε παίρνω στα σοβαρά.

φιλε μου δουλεβω κοντα 10 ωρες τι μερα εχω ενα σαβατοκιριακο και οτι μπορω καθημερινη εμενα αυτο με καλυπτει ο καθενας κατι αλλο εγω αυτο εσυ εκεινο κλπ

#128 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 05 May 2011 - 18:23

Αυτό το matrix trilogy 1 εβδομάδα να κατέβει βαρέθηκα.

#129 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 18:24

I have my trusty spear!
Posted Image

Θα ήταν πιο αποτελεσματικό αν ήταν στο παντελόνι σου και όχι στο χέρι σου βέβαια:hehehe:
Posted Image

#130 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

rsd ποσο χρονων εισαι?
επισης ...στο google τα μεταφραζεις ολα?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#131 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

meidei ρώτησα και εγώ αλλά φαίνεται πως οι ρουτίνες δουλεύουν μόνο στις θηλυκιές...Κατά προτίμηση τις λοβοτομημένες.

Oh damn. Θα δοκιμάσω να ρίχνω γκόμενους με τρικλοποδιές τότε.

(Μ' απαγοητεύεις δάσκαλε)

#132 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

I have my trusty spear!
Posted Image

and my Axe!

Posted Image

#133 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 18:25

Εγώ για να τις κρατήσω κλαίω και λέω πως έχω μια σπάνια ασθένεια...Συνήθως πιάνει και μένουν...Και άμα τις βαρεθώ λέω στη μάνα μου να τους πει πώς πέθανα.

xbJ3b2w.jpeg

#134 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 18:25

Αλλά να σοβαρευτούμε λίγο. RSD δεν πιάνεις μια μπροστά στους Βαιμακοτσαούσηδες του fightclub σε γνώσεις για φλερτ:tensai:

φιλε μου σε παρακαλω τωρα αυτοι δε ξερουν τι λενε βλεπεις πολλη τηλεοραση και ραδια αλλο συμβουλες που δε δουλεβουν ποτε και αλλο η επιστιμη του πουα μη παρασιρεις το κοσμο και ακουνε αυτες τις εκπομπες δε θα πανε μπροστα στο θεμα

#135 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 posts

Posted 05 May 2011 - 18:26

Posted Image

Γιατί εμείς που έχουμε βρεθεί στα ξένα ξέρουμε :thumbup:

Εμένα με ΤΙΜΕΙ που ακούω fightclub!!!!