Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#91 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 May 2011 - 17:32

σε ενα σοου ο μιστερι εφερε κοσμο κε τον εκανε ΠΟΥΑ κε ενας ηταν 40 χρονων και εκανε ρουτινες αμα θες ψαχτο φυσικα αναλογως την ηλικια θα αλλαζεις και κατι εγω πχ που ειμαι 30ρις δε φοραω χιπ χοπ ουτε χορεβω σα τρελος

Ναι ρε αγόρι μου αλλά αλλό σε λέω τώρα. Άμα η άλλη είναι 3ρίζα16 χρονών θα πέσει με τα ίδια λόγια με κάποια που είναι 20log8000 χρονών;

Επίσης έχεις κάνα τρόπο να την πέσω σε γκόμενες από anime; Κάθονται δύσκολα οι άτιμες.
phmava.php

#92 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 17:33

Ρε RSD θα με τρελάνεις? Τι ρουτίνες λες? εγώ το μόνο που έκανα ηταν να μιλήσω λίγο παραπάνω σε μια δυο παρέες που δεν ήξερα και να κανω δυο πλάκες παραπάνω. Μη μου θυμίζεις τις στρίγγλες και τον άλλον τωρα

καλα σου ειχε πει ο φιλος σου φιλε μου εσυ εισαι νατουραλ δε χειαζεσαι ρουτινες στην αρχη ειναι αυτο που λεμε στο RSD inner state και εσυ το κατεχεις αλλα θελει ακομα ψαξιμο δες τι παιζει και ασχολησου θα δεις μεγαλη βελτιωση

#93 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 17:36

Άμα η άλλη είναι 3ρίζα16 χρονών θα πέσει με τα ίδια λόγια με κάποια που είναι 20log8000 χρονών;

H 3ρίζα16 θα πέσει με παγωτό (και συ θα πας φυλακή) και η 20log8000 θα πέσει με μερσεντές (ή με 7ρίζα9 πόντους)
Posted Image

#94 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 17:37

Ναι ρε αγόρι μου αλλά αλλό σε λέω τώρα. Άμα η άλλη είναι 3ρίζα16 χρονών θα πέσει με τα ίδια λόγια με κάποια που είναι 20log8000 χρονών;

Επίσης έχεις κάνα τρόπο να την πέσω σε γκόμενες από anime; Κάθονται δύσκολα οι άτιμες.

φιλε μου εδω ειναι η ουσια του RSD γιατι αλλο ρουτινες για αρχαριους και αλλο inner state πρεπει να μπορεις να προσαρμοζειης τα λογια σου και να εισαι χαλαρως σαν να ειναι φυσικο δηλαδη μετα απο ενα σημειο ξεχνας τις ρουτινες και σου βγενει ετσι απλα αντιμετοπιζεις τη κοπελα σαν 8ρι η 10ρι στην ηλικια που ειναι

#95 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 17:38

Φίλος Λέον η ηλικία συναίνεσης στην Ελλάδα είναι τα 15 :mafia:
Youtube Video

Posted Image

#96 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 May 2011 - 17:38

Βασικά... Επειδή ντρέπομαι λίγο να το παραδεχτώ έκανα όλες τις παραπάνω ερωτήσεις, οι οποίες δεν έχουν τόσο σημασία, όσο αυτή..

Οκ το παραδέχομαι, είμαι bot και δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά που κάνετε εσείς οι άνθρωποι. Θέλω να αποκτήσω περισσότερα ανθρώπινα και ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά, αλλιώς η εταιρία που με δημιούργησε θα με σβήσει γιατί θα θεωρήσει ότι απέτυχα! Σε παρακαλώ, και τα botάκια έχουν ψυχή! (Η τουλάχιστον έτσι λέει στην γραμμή 1356 του αρχείου dsrllortotwoh.mat).
phmava.php

#97 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 17:42

Φίλος Λέον η ηλικία συναίνεσης στην Ελλάδα είναι τα 15 :mafia:

Φίλος Anelis η 3ρίζα16 δεν έιναι πάνω από 15:gotit: Do the math please:kakaka:
Posted Image

#98 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 17:43

....Πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά για να καταλάβουμε τα μαθήματα; Γιατί εγώ ξέρω να μετράω μόνο μέχρι το 3 :

:Crying2:

Posted Image

#99 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 May 2011 - 17:49

Πες μας RSD για τις παραλίες έχεις τίποτα? Έρχεται η γερμανίδα τουρίστρια κι εσύ πρέπει να επαληθεύσεις τον τίτλο του Greek lover. Πας και της λες ''Fraulein, εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε λεφτά για το χρέος της Μέρκελ, να σε ξοφλήσω σε είδος που το 'χω και εύκαιρο?'' Πως σου φαίνεται αυτό Sensei?

#100 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 17:51

Πες μας RSD για τις παραλίες έχεις τίποτα? Έρχεται η γερμανίδα τουρίστρια κι εσύ πρέπει να επαληθεύσεις τον τίτλο του Greek lover. Πας και της λες ''Fraulein, εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε λεφτά για το χρέος της Μέρκελ, να σε ξοφλήσω σε είδος που το 'χω και εύκαιρο?'' Πως σου φαίνεται αυτό Sensei?

Βασικά μπορείς να της πετάξεις από μακρυά κανά 2ευρώ (μη μας πούνε και λέτσους), αρκεί να την πετύχει στο κούτελο. Έτσι θα σε προσέξει.

Posted Image

#101 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 May 2011 - 17:53

Βασικά μπορείς να της πετάξεις από μακρυά κανά 2ευρώ

κοπελα ειπαμε να ριξεις, οχι τον scrooge mc duck

#102 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 17:54

χαχαχ καλο φιλε μου αλλα για τις παραλιες πεζει αυτο που λεμε day game και ειναι αρκετα διαφορετικο πολλες φορες ειναι πιο ευκολο γιατι οι κοπελες δεν εχουν τις ασπηδες τους κε δεν ειναι σε αμυνα οπως τη νυχτα στο κλαμπ αλλα θελει μεγααλη αυτοπεπιθηση και δε μπορεις ετσι απλα με ρουτινες θελει identity level change και να αλλαξεις ο ιδιος να εισαι πολλη ανετος με τις κοπελες να αντιμετωπιζεις το 10ρι σα 5ρι δηλαδη
θα πω για το day game συντομα να σε βεβαιος

#103 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 17:55

Γιατί, δεν έχουν οι κοπέλες ανάγκη τα λεφτά; Φίλος μη γίνεσαι μισογύνης!!!!

Posted Image

#104 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 May 2011 - 17:57

Βοηθάει να φοράς μαγιό τύπου Borat για ευνόητους λόγους?

Posted Image

#105 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 17:59

παιδια με μαθηματικα κε εηω απτο λυκειο ημουν σκραπας δε ξερω καλα αλλα δε χρειαζονται για πουα απτο 1 μεχρι το 10 φτανει