Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#61 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 May 2011 - 17:00

αθηνα ειμαι τωρα μη σε νιαζει φιλε μου ολα οκ

α ωραια. και πιο κλαμπ ειναι το καταλληλοτερο γι αυτη τη δουλεια?

#62 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 05 May 2011 - 17:00

οι ρουτίνες χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τη κλάση έχεις απέναντι σoυ ;
φαίνεται πολύ ψαγμένη κατάσταση.

#63 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 May 2011 - 17:01

το Diamonds. Επιτυχια 100%

#64 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 17:01

Αχ, ηρέμησα...Γιατί πέρα από το κόλπο που σου είπα με το ρόπαλο δεν ξέρω άλλα...Και μου πάθαιναν διάσειση καμιά φορά και έπρεπε να τις τρέχω στα νοσοκομεία και χάλια η βραδιά...Άστα άστα δράμα :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#65 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 05 May 2011 - 17:02

λοιπον να και η νο2 ρουτινα
Αυτη η ρουτηνα ειναι για 10ρια μονο.μη τη δοκιμασετε σε 8ρακι πχ γιατι θα σας κυνηγησει.Τα 10ρια εχουν πολλα κομπλεξ με εμφανιση κε ας μη τους φαινεται.

εισαι στο κλαμπ,την βλεπεις,προχωρας με το ποτο στο χερι και της λες μα καλα αλλα ρουχα δεν ειχες να βαλης?
σου λεει αυτη αποριμενη γιατι τι εχουν αυτα?
Τις απαντας σε παχαινουν
αυτη τοτε βλεπεις τα χανει δε ξερει τι να πει δε θυμωνει ομως αλλα ειναι ετιμη να κλαψει
τοτε τη πιανεις απο τη μεση και τις λες δεν ειπα οτι δε μου αρεσει

τωρα με αυτη δε πεφτει φιλη ειναι πολλη νωρις ομως της εριξες το στατους και βγηκες μπροστα εισαι σε καλο δρομο
απο εκει και περα ειναι θεμα να εχεις σωστη σταση τονο φωνης να διχνεις οτι ξερεις πιος εισαι αλλα αυτο θελει πιο πολλα μαθηματα

Επειδή με απασχολεί καιρό το θέμα γιατι έφτασα τα 25 και είπα να αρχίσω να ρίχνω γκόμενες, αμα τις σβουριξω και καμια σφαλιάρα να το παίξω πιο άγριος δε θα έχω καλύτερα αποτελέσματα;

Δηλαδή προτείνεις να παω σε ένα κλάμπ και να πιάσω μια γκομενάρα και να τις πω "αλλα ρούχα δεν είχες να βάλεις; Αυτά σε παχαίνουν" REALLY;;

Και αμα πέσω σε καμια έξυπνη και μου πεί : "Και εσένα η φάτσα σου, αλλα δυστυχώς είναι ενσωματωμένη" πως το μαζέυουμε Sensei;; Να γυρίσω τη συζήτηση στον καιρό;;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#66 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 May 2011 - 17:03

Sex in The Vip !

Tiger-stock-blog-header.jpg

#67 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 May 2011 - 17:04

Youtube Video

βαλτός είσαι εσύ σήμερα...

qzMHWHd.png

#68 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 17:04

Άμα μου έρχεται στο μυαλό χρώμα;
Να δηλαδή αν μου έρθει στο μυαλό το μπλε που δε μου αρέσει και πολύ, τότε τι νούμερο είναι η γκόμενα;

Πωπω βρε αδερφάκι μου, τι στουρνάρι είσαι συ.....με σένα θα το κάνουμε αλλιώς. Τι anime character θα φοράει στο μπλουζάκι η γκόμενα, θα χρησιμοποιείς την ανάλογη ρουτίνα:hero:
Posted Image

#69 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 17:06

Πρέπει να είναι θηλυκός ή αρσενικός χαρακτήρας στο μπλουζάκι?

xbJ3b2w.jpeg

#70 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 17:06

Πωπω βρε αδερφάκι μου, τι στουρνάρι είσαι συ.....με σένα θα το κάνουμε αλλιώς. Τι anime character θα φοράει στο μπλουζάκι η γκόμενα, θα χρησιμοποιείς την ανάλογη ρουτίνα:hero:

Φίλοσ σε παρακαλώ μη με προσβάλεις, απλά προσπαθώ να μάθω και εγώ!!

Και αν δε φοράει μπλουζάκι τι να κάνω;

Sensei το Rohypnol κάνει δουλειά άμα κομπλάρω να της μιλήσω;

Posted Image

#71 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 17:08

Εξαρτάται σε ποιο κλαμπ είσαι. Αν είσαι όντως στο Blue Oyster όπως ανέφερε ο τρελοκαπελάς μπορεί να χει και τον Sasuke πάνω:ureshii:
Posted Image

#72 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

φιλοι μου μη κολατε στα κλαμπς αυτα οπου και να πας νυχτα στις καταλληλες συνθηκες πιανουν εγω τα χω κανει σε λεοφοριο τρενο αρκει να μη φανεις περιεργος

#73 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 posts

OXI!Τι φλασιά?!??!Γιατί ανοίξατε αυτό το thread? Τι θυμήθηκα διάολε.Είχα γνωρίσει ένα παιδί πρεπει να ήταν 2 χρόνια φοιτητής κάπου το 2009, έκανε και αυτός nihongo αλλά αλλού και πως έκατσε η φάση και βγήκαμε δυό τρεις φορές. Μου έλεγε κάτι τέτοια, για κάτι ειδικούς στις γυναίκες που ντυνόντουσαν υπερβολικά ώστε να τραβήξουν προσοχή και έκαναν και κάτι κόλπα στο φλερτ. Νομίζω τον έναν τον έλεγαν Μιστερι. Και το παιδί να έχει λιώσει κάτι βίντεος και να με πρήζει να πάμε για κοπέλες. 'Ηταν όμως στη φάση να λιώνει Ναρούτο One piece, bleach και να παίζει WOW οπότε έτσι την γλίτωσα την περιπέτεια.

Το παράξενο όμως ήταν πως μετα από μερικές βδομάδες που τον είχα χάσει,ήμουν σε ένα πάρτυ συμφοιτητή και για πλάκα είχα κάνει κάτι που μου είχε πει αυτός στο πως να μιλάς και να κινείσαι στο χώρο και να μιλάς άσχετα πράγματτα με όλους σαν να μην σε νοιάζει να πετάς κάτι άσχετα για το ότι αυτή η κοπέλα δεν ξέρει από μόδα και και άλλα που δεν θυμάμαι (διάολε αυτή η μπύρα) και θυμάμαι πως η πρώην μου που ήταν εκέι και οι στρίγγλες οι φίλες της τα είχαν παίξει που με έβλεπαν μέσα στη διάθεση και στο χαβαλέ και συνέχεια προσπαθούσαν να μου τραβήξουν την προσοχή. Πολύ γέλιο. Αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί πάντα ήταν στριμένες. Τώρα όμως αρχίζω και σκέφτομαι τον ναρουτάκια...Μείνε μακρυά!!!!

Edited by nervouslightofsunday, 05 May 2011 - 20:01.

#74 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 05 May 2011 - 17:11

Posting in..
Posted Image

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#75 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 May 2011 - 17:11

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο , υπάρχουν και yaoi/yuri καταστάσεις .

Και αν δε φοράει μπλουζάκι τι να κάνω;

Φίλοσ τότε nosebleed :nbleed: