Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
440 replies to this topic

#301 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:12

δάσκαλε RSD, είδα το βίντεο.

σχετικά με το state transfer:

αν είμαι καμένος και το τσίκι δεν καταλαβαίνει το χιούμορ τι να κάνω;

μήπως πρέπει να δοκιμάσω με καμένα τσίκια;

ευχαριστώ.

φιλε μου το θεμα ειναι οταν εισαι σε state αυτη τη κανεις και κρεμετε πανω σου βασικα δεν εχει σημασια καν τι λες αλλα πως το λες αν το πεις σωστα και ναμη καταλαβει θα γελασει και θα σκεφτει ποπο δε καταλαβα ειμαι χαζη και δε θα σκεφτει ασχημα γιασενα.Αν δεις οτι ακομα και τοτε δε πιανει που ειναι δυσκολο να μη πιασει κανεις ενα παλιο καλο νεγκ του στιλ μου φενετε δε τα περνεις ευκολα τα αστεια κλπ

ο φιλος που ειπε για διαφιμιση εγω ποτε εγω απλα εξηγω εδω και λεω τι ειναι τι και αμα ηταν διαφημηση θα εδιχνα προιοντα που τα εχουν και πανακριβα εγω οτι λεω το βρισκεις τζαμπα και δε ζηταω λεφτα ουτε τιποτα παιδια μη ειναι σα να λεμε αμα λεμε για το ντραγκομπολ οτι κανουμε διαφιμιση του σογκοκου

παιδια εγω θα με εδω για λιγες ωρες ακομα ρωτατε οτι θελετε

#302 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:14

Ναι καλά όλα αυτά, αλλά ΠΟΤΕ επιτέλους θα οργανωθούμε να κάνουμε μάθημα ρε συ LSD?

Το έχω ανάγκη ο κακομοίρης..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:19

Ναι καλά όλα αυτά, αλλά ΠΟΤΕ επιτέλους θα οργανωθούμε να κάνουμε μάθημα ρε συ LSD?

Το έχω ανάγκη ο κακομοίρης..

φιλε μου να μαζευτουνε καμια 10ρια και ξεκιναμε

#304 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:29

Εγώ που δεν έχω χέρια και το πρόσωπο μου είναι παραμορφωμένο έχω καμιά ελπίδα? Αυτά τα γράφει ένας φίλος μου καθώς του το υπαγορεύω!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#305 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:29

Έχουμε μαζευτεί ήδη ... Ώρα και μέρος πες μας !!!

#306 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:39

Έχουμε μαζευτεί ήδη ... Ώρα και μέρος πες μας !!!

το αλλο σαβατο μπορείτε?εχετε καπιο μερος που συναντιεστε να ερθω?

#307 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:47

τυχεροι αθηναιοι :unlucky:

#308 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:49

Εγώ που δεν έχω χέρια και το πρόσωπο μου είναι παραμορφωμένο έχω καμιά ελπίδα? Αυτά τα γράφει ένας φίλος μου καθώς του το υπαγορεύω!

φιλε μου δε μπρει με δουλεβεις αν ναι τοτε τι να πω ειναι δυσκολο ισως πρεπει να διαβασεις πρωτα νευρογλωσσικο προγραμματισμο για να νιωσεις στη ψυχη καλα και μη σε νιαζει ομως σιγουρα θα βρης πικοιλια τσικια αλλα νομιζω δε το εννοεις κανεις πλακα καλη η πλακιτσα φιλε οχι ομως με τετια ανθρωοι τα παθενουν και μετα τι πια παρηγορια δεν ειναι σωστο ειναι σαν να μην αποδεχεσε τα δωρα του θεου που εχεις ως ανθρωπος αφου μιλας και κινησε μπορεις τα παντα

#309 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 12:59

Φίλε RSD ο Τenshi δεν κάνει πλάκα, στο εγγυώμαι και εγώ που τον έχω γνωρίσει. Είναι ένας πολύ γενναίος άνθρωπος που παρά τις δυσκολίες της ζωής δεν το βάζει κάτω. Νομίζω θα μπορούσε να γίνει και αυτός master pua, τόσο μεγάλη θέληση έχει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 13:02

Φίλε RSD ο Τenshi δεν κάνει πλάκα, στο εγγυώμαι και εγώ που τον έχω γνωρίσει. Είναι ένας πολύ γενναίος άνθρωπος που παρά τις δυσκολίες της ζωής δεν το βάζει κάτω. Νομίζω θα μπορούσε να γίνει και αυτός master pua, τόσο μεγάλη θέληση έχει.

φιλε μου αν ειναι ετσι τι να πω του ζιτω συγγνωμη δηλαδη ειναι δυσκολος δρομος αν διαλεξει πουα αλλα να ξερει αν εχει state κανενα τσικι δε θα λυπυθει ουτε τιποτα θα ειναι εκει θα κανει τις κινησεις με περιφανια και θα διαβαζει τη γλωσσα του σωματος φενετε ενδιαφερον τυπος απο τα αγαλματα που εχει στις εικονες ψαγμενο τυπακι θα τα παει οντος καλα

#311 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:14

πάντως φίλε RSD είσαι top, δεν κάνω πλάκα.

Το κατέχεις το άθλημα. Εμένα με κέρδισες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 15:04

το αλλο σαβατο μπορείτε?εχετε καπιο μερος που συναντιεστε να ερθω?

Μπορούμε , μπορούμε ... Το μέρος διαλεξε το εσύ , κάπου με πολλά τσίκια .

νευρογλωσσικο προγραμματισμο

Αυτό είναι σε C , C++ , Java ?

#313 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 15:06

φιλε rsd θελω να μου πεις μερικες must ατακες για οταν μιλας στο fb μ ετην κοπελια που γουσταρεις(με την οποια εχεις ηδη αποκτησει μια φιλικη σχεση)!!!!!!επισης τι μπορω να της πω οταν εχουμε εξαντλησει ολα τα θεματα συζητησης(νεα,μαθηματα,θαψιμο του πρωην της,καιρος κλπ)???

και κατι αλλο υπαρχει τροπος να εκμεταλλευτω καποια αλλη που εχει κολλημα μαζι μου για νε πετυχω τον στοχο μου???

plz sensei i need some answers!!!!

#314 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 15:14

RSD παντρεψου με!

ezgif.com-resize.gif

#315 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 15:27

ρε rsd πανω που ειχα ριξει ολα τα γκομενακια στο φορουμ ερχεσε και μου τα κλεβεις :if: