Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
440 replies to this topic

#226 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 22:34

Κανει και μαθηματα παλης ο καλος μου.:blush2:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=dh7LQvq95Y0[/media]

O6rrvsU.jpg

#227 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 23:47

Λοιπόν ήρθε η ώρα να εκφράσω το παράλογο του παρόντος thread (ναι μόνο ένα παράλογο βρήκα). Παραθέτω τα στοιχεία:
1. Έχουμε ένα άτομο που ζει στην Αμερική
2. Εξασκεί πρακτικές που στηρίζονται στο λόγο
3. Τις εξασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία
4. Οπότε από 1, 2 και 3 συμπεραίνουμε ότι μιλάει αμερικάνικα.
5. Η παρακάτω δήλωση

εγω εβαλα το ελληνικο κειμενο αυτο που με βοηθησε εμενα ναι εχει μερικες δυσκολιες αλλα στο κατω κατω της γραφης και ενα βιβλιο στα ελληνικα να διαβασεις δυσκολευεσαι οσονανε,δλδ νομιζω τα λαθακια παραβλεποντε αν το παρεις για τη μεγαλη εικονα.

φυσικα να σας δωσω και το κανονικο κειμενο οποιος ξερει καλα αγγλικα μαγκια του να διαβασει το κανονικο αλλα προτινω να αφισουμε και το μεταφρασμενο ωστε να μπορω να εχω και εγω μπουσουλα

http://www.rsdwiki.com/index.php?title=Deep%2C_Identity-Level_Change

6......
7. Profit

#228 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 23:52

Spoiler:

ヤクザ   あいしてる!

#229 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 00:07

Spoiler:

Spoiler:

#230 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 00:11

Κόψε τα ταχυόνια. Σε χαλάνε.

xbJ3b2w.jpeg

#231 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 00:17

Nah, gravitons is the new shit, M theory 11 διαστάσεις που η αρχη και το τέλος αυτών που δεν αντιλαμβανόμαστε κάνουν loop ή ταυτίζονται και τα σχετικά. Παράλληλη διασταση, παράλληλα σύμπαντα, ταχυόνια, Cern, παλιό.:kakaka:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nervouslightofsunday: 06 Μάιος 2011 - 00:27

#232 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 00:25

Και εγώ θέλω τέτοια μαθήματα. Τα χρειάζομαι για να ενισχύσω το ακαταμάχητο βλέμμα μου και να κάνω τις γυναίκες να μαλώνουν για εμένα, για το ποια θα με πρωτοπάρει.
Πρέπει να μεγαλώσει η απήχηση μου, μαζί με τις τεχνικές του Abe και του RSD θα γίνω ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6FlQ8qfxpt8[/YOUTUBE]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 00:27

Posted Image

#234 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 00:31

Για ανεφοδιασμό?

Posted Image

#235 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 00:51

το thread θα καταχωρηθεί στο hall of fame ...nuff said

EDIT:damn you matassos:nanteee:

#236 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 01:07

Επιμένω, μία μπλουζίτσα, άντε πες 400 ευρώ μιας και έχουμε κριση ή ένα τζάκετ 1000+ είναι μεγάλη επένδυση για το μελλον, η το παρελθον, η το μελλον...ΑΑΑΑΑ. Μπερδεύτηκα!:blurah5: Που βρίσκομαι. Που ποστάρω????

Για ανεφοδιασμό?

Spoiler:

η μπλουζιτσα που ελεγες :hihi2:
Spoiler:

@κενομπι muahahahahahaha

#237 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 01:12

Λοιπον διαβαζω το thread εδω και λιγη ωρα και εχω μεινει καπως ετσι:kakaka::kakaka:.Παντως καλο ειναι να μην μπλεκουμε νοοτροπιες και καταστασεις αλλων χωρων με την ελληνικη.Μιλαω εκ πειρας γιατι και εγω απο το New Jersey ειμαι.Θα παω και τον αλλον μηνα προς τα εκει και θα επιστρεψω με περισσοτερες πληροφιες επι του θεματος.:tensai:.
Δημοσιευμένη  εικόνα
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#238 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 01:13

Φτου. Μου λείπουν μόνο 398,5 ευρώ για την μπλούζα. Πω, τι κάνω τώρα?:Crying2:

Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς στους Έλληνες του N. Jersey περιμένουμε πλήρη εννημέρωση ;)

#239 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 07:19

Φτου. Μου λείπουν μόνο 398,5 ευρώ για την μπλούζα. Πω, τι κάνω τώρα?:Crying2:

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 14:27

παιδια κανετε λαθος δεν ειμαι απο new jersey αλλα λατρεβω jershey shore τη σειρα μου την εμαθε ενας φιλος τη βλεπουμε μαζι και μου κολησε απο τοτε επειδη το μερος ειναι με πολλη πουα αισθιτικη και πολυ ωραια τυπακια πραγματικα μακαρι να ζουσα εκει ισως μια μερα παω πρεπει να προπονηθω στα αγγλικα μου ακομα αλλα τοτε θα γινει πανικος θελω να συναντισω νεους πουα αμερικανους και να κανουμε σερτζινγ μαζι και να ριχνουμε τα τσικια να βρουμε νεες μεθοδους πιο επιστημονικες κε ο κοσμος να τον τραβαει το πραμα και να κερδιζει.

παιδια εγω θα πω το βασικο μηνημα της ημερας οτι εισαστε οτι πιστεψετε για αυτο που ειναι ο καθενας αν νομιζεις πως δε μπορεις τοτε δε θα μπορεσεις και οι κοπελες εμεις βασικα οι ελληνες πουα τα λεμε τσικια σα ορολογια καπως οποτε να λεω ετσι γιατι κε γω δε μπορω κοπελες.γγομενες ειναι καπως υποτιμιτικο νομιζω.Πρεπει να μαθεις ο τονος της φωνης και να πιανεις το ραπορτο και να νιωθεις τι κανει το τσικ οταν σε βλεπει σε θελει ναι η οχι ειναι θεμα οχι πως εισαι αλλα αν δειχνεις δυνατος χαρακτηρα και στιλ.Πρεπει να μπορει ο αλλος να διαβαζει το μοιαλο και τις σκεψεις της και να κανει αυτο που πρεπει δηλαδη καλες και οι ρουτινες αλλα να βλεπουμε και μετα τι αλλο υπαρχει με ρουτινες μονο ναι νταξει εχεις επιτυχια αλλα δε θες μονο αυτο θες να σκιζεις σα ροκσταρ.Εγω περα απο RSD συνδυαζω και αλλες τεχνικες εγκαταλιπω σιγα σιγα μιστερι και τα στητα και ασχολουμε με εσωτερικα πραματα δηλαδη Νευρογλωσικο Προγραμματισμο πχ και τετιες τεχνικες που προγραμματιζεις τον εαυτο σου και βλεπεις πως σκεφτοντε και τα τσικια θα κανω και σχετικο θεμα στο μελλον αν θελετε.Μου εχει τυχει να μιλαω με μια και να παθενει αμοκ μου λεει πως καταλαβες ακριβως αυτο σκεφτομουνα και τις λεω το χω σπουδασει το θεμα εμεινε καγκελο ραντεβου αμεσως κλπ.

Επισης εσεις που ασχολειστε με ανιμε ειναι ωραιο πραμα αλλα τα τσικια στα κλαμπς και αλλα ομως δε ξερουν απο αυτα και μπορειτε να κανετε συζυτηση για αυτα και αμα βαρεθουνε τις κανεις ενα νεγκ και συνερχονται δλδ ξερω γω σκηνη:

της μιλας και λες βλεπω ναρουτο τωρα και ειναι πολλη καλο σου λεει αυτη τι ειναι αυτο
της λες ειναι ανιμε σου λεει αυτη τη ειναι αυτο
λες ειναι ιαπωνικο και αυτο και εκεινο εξηγεις και σου λεει α δε μου αρεσουν αυτα
της λες α για αυτο τοση ωρα στο κλαμπ ακομα εισαι μονη αλλα το λες χαμογελαστα να φανει οτι δε θυμωνεις
εκεινη αποκτα ενδιαφερον και σου λεει α για πες και αλλα κε λεει μετα α ειχα δει και εγω κατι και μετα τις μαθαινεις και αυτη προσπαθει να δειξει οτι ξερει γιατι αλλιως θα μεινει μονη της το περασες τωρα παει κολησε η ιδεα.και ετσι την εχεις στη περιοχη σου και ολα τα κολπα πιανουν οτι και να πεις θα την ενδιαφερει και δε θα ψαχνεις πραματα.

η εσωτερικη ταυτοτητα ειναι αυτο που μετραει ωραια τα ακριβα ρουχα και τα καπελα και τα αυτοκινητα εχω προσπαθησει και εγω παλια καμια φορα κανουμε μιστερι φαση και πικοκινγ σε καινουρια μερη ετση εχιε και λιγο πλακα αλλα οχι αυτα δεν ειναι το ιδιο αμα δεν εχεις προσωπικοτητα δλδ πρεπει να μπορεις να εισαι in state και να ριχνεις το τσικ απο το πεντεσταλ και να εισαι 1 προς 1 ισα με αυτο και να μη φοβασε αφου θα βρεις αλλες τοσες εκατομυρια κυκλοφορανε