Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΑΛΜΑΝΑΚΟ


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 Johnyman

Johnyman

    Clear Eyes,Full Hearts

  • Members
  • 142 posts

Posted 17 January 2009 - 15:32

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο site σχετικό με το ΑΛΜΑΝΑΚΟ ή το ΚΟΜΙΞ? :happy2:


για το κομιξ ξερω το παρακατω σαιτ
Spoiler:


το αλμανακο το επερνα γιατι μονο αυτο ειχε ιστοριες με τους υπερηρωες.παλιοτερα ηταν καλυτερο.τωρα εχει πεσει.γνωρισα αργοτερα και το κομιξ και το αλμανακο περασε σε δευτερη μοιρα.

Posted Image


#32 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 09 August 2010 - 02:50

Όταν ήμουν μικρός ήταν το αγαπημένο μου παιδικό περιοδικό. Αλλά από ένα σημείο και μετά χάλασε καθώς και λιγότερες ιστορίες κομικς έβαζε και τα αφιερώματά του ήταν βαρετά κι ηλίθια και οι παρουσιάσεις videogames για κλάματα (τότε ήταν από τα πρώτα περιοδικά ποικίλης ύλης που είχε σελίδες αφιερωμένες στα videogames και δεν είχαν έρθει ακόμα περιοδικά για console games όπως το Gamepro) κι έτσι από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να τ' αγοράζω. Σε κάποια φάση, πάντως, θέλω να πάρω (ή να κατεβάσω) τα παλιότερα τεύχη μέχρι το τεύχος που οι ιστορίες του Iνδιάνα Γκούφη αντικαταστήθηκαν μ' αυτές του Phantom Duck τον οποίο ποτέ δεν πολυγούσταρα (ένας λόγος παραπάνω που σταμάτησα να παίρνω Αλμανάκο).

#33 kyoshuke

kyoshuke

    Retrovertigo

  • Members
  • 155 posts

Posted 14 August 2010 - 15:52

Αρρηκτα συνδεδεμένο με την παιδική μου ηλικία.
Ατου του εννοείται οι ιστορίες Φαντομ Ντακ/Ιντιανα Γκουφυ που δεν βρισκόντουσαν εύκολα σε αλλα περιοδικά.

Βέβαια οκ,τα λοιπά άρθρα,αφιερώματα ήταν λίγο...meh,εκανε μπαμ ότι το target group ηταν παιδιά ηλικίας 12-13 ετών tops.