Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#511 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 07:52

why not make more episodes then,δεν καταλαβαινω??

It costs.

#512 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 12:45

Παιδια το ASOIAF εχει ενα σωρο γεγονοτα.Χιλιαδες.Δεν πειραζι ακομα και αν αλλαξουν το 90% αρκει να κρατησουν το σκελετο της ιστοριας.Εγω βρηκα πολυ εξυπνες τις αλλαγες και ανυπομονω για τη συνεχια.

sc5bab.jpg

#513 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 13:53

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Πολύ αγωνιώδης η δεύτερη σαιζόν!

Spoiler: 3

#514 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 10:43

Να έχεις την Natalie Dormer γυμνή μπροστά σου και να μην σου σηκώνεται... Μα πόσο ξεφωνημένη πια;

Spoiler: S02E03

Η ηθοποιός που παίζει την Brienne γεννήθηκε γι'αυτό το ρόλο ενώ favourite έγινε και η Margaery Tyrell η οποία φαίνεται να είναι πολύ πιο "πολιτικοποιημένη" -ας το πούμε έτσι- από την αντίστοιχη στο βιβλίο. Επίσης η Σάε, όπως και η Ρος, πρέπει να πεθάνουν.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 01 Μάιος 2012 - 10:43
spoiler tag inserted

#515 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 13:33

Spoiler:

sc5bab.jpg

#516 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 14:19

Να έχεις την Natalie Dormer γυμνή μπροστά σου και να μην σου σηκώνεται... Μα πόσο ξεφωνημένη πια;

Spoiler: S02E03

Η ηθοποιός που παίζει την Brienne γεννήθηκε γι'αυτό το ρόλο ενώ favourite έγινε και η Margaery Tyrell η οποία φαίνεται να είναι πολύ πιο "πολιτικοποιημένη" -ας το πούμε έτσι- από την αντίστοιχη στο βιβλίο. Επίσης η Σάε, όπως και η Ρος, πρέπει να πεθάνουν.

Spoiler:

Ποιος τους χεζει αυτους ρε,εγω θελω joffrey!!!!! :burningbe3:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 01 Μάιος 2012 - 10:45
spoiler tag inserted at quote

#517 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 15:43

Qarthians FTW ! The next episode is gonna be epic !
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#518 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 11:00

^Πολύ νωρίς για να ξενερώσει κάποιος imo αλλά να σε ρωτήσω, πέρυσι τα είχες δει μαζεμένα τα 10 επεισόδια;
Πρέπει να τους δώσεις κάποια ελαφρυντικά. Πολύ πιο δύσκολη η adaption του Clash of Kings σε σχέση με το Game of Thrones. Περισσότεροι χαρακτήρες, οι οποίοι αυτή την φορά δεν είναι όλοι μαζεμένοι σε δύο ή τρία μέρη αλλά σε πολλά περισσότερα με πολλά subplots τα οποία θα αργήσουν εξαιρετικά να διασταυρωθούν. As a reader you should have seen this coming.

Την ξενέρα δεν την ελέγχεις όσο κ αν θες. Δε με ενδιαφέρει αν έχει ή αν δεν έχει ελαφρυντικά, αν είναι πιο δύσκολο το να γίνει adaptation ή αν "i should have seen it coming." Τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν ήταν καλά επεισόδια. Ούτε το αν εγώ είδα την πρώτη σεζόν ongoing ή όχι. (που ongoing την είδα, με 4εις φορές rewatch μετά, έχοντας διαβάσει το βιβλίο ~Gilmaru this probably answers your question too.)

Τα δύο πρώτα επεισόδια ήταν κακά, με αποκορύφωση το 2ο που ήταν κάκιστο, και γάμησε το χαρακτήρα του Stannis. Πραγματικά όχι μόνο απογοητεύτηκα, αλλά σχεδόν τσαντίστηκα.

Ευτυχώς το 3ο επεισόδιο ΕΣΠΕΙΡΕ. Πραγματικά είχα πει ότι αν suckαρε όσο τα προηγούμενα θα το έκανα stall και θα το συνέχιζα αφού είχε ολοκληρωθεί. Πάλι καλά που βαριόμουν αρκετά και το έβαλα να το δω χτες.

Στεναχωρήθηκα που δεν είδα Dany, αλλά και μόνο που με έκανε να χαρώ που είδα το ψοφίμι τον Θίον, παίρνει εύσημα. Μου άρεσε πολύ το γράψιμο της Μαρτζορι (όλοι το υποψιαζόμασταν ότι είναι πουτανάκι) και η απίστευτα καλογραμμένη μεταφορά των σκηνών της Άρια, όπου έκοψαν δύο κεφάλαια σε μια 5λεπτη σκηνή και δεν ενόχλησε πουθενά. Την ίδια προσοχή που έδωσαν σε αυτό το επεισόδιο, έπρεπε να είχαν και τα 2 πρώτα.
Μου άρεσε και το πώς έδειξαν τις δολοπλοκίες του νάνου. Πολύ καλή η οικονομία της σειράς και το έδειξε και με πλήρως κατανοητό τρόπο.

Αρχίζω και ξαναπορώνομαι, γιέα.

~Μπάη δι γουέη, ο Gendry της 2ης σεζόν παίζεται από διαφορετικό ηθοποιό απ' ότι στην 1η;;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#519 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 11:39

H Natalie Dormer πάντως έκανε μία εξαιρετική Anne Boleyn στο The Tudors. Της πάνε τέτοιου είδους σειρές πάντως. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη όταν την είδα αν και την προτιμώ μελαχροινή :P

Το τρίτο επεισόδιο είχε όλα αυτά που μου αρέσουν στο game of thrones. Δολοπλοκίες, ψυχολογικά παιχνίδια, αγωνία και μερικές στιγμές ανθρωπιάς. Ο λόγος που θεώρησα τόσο σκατόψυχο το προηγούμενο επεισόδιο δεν ήταν γιατί δεν καταλαβαίνω ότι μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό δεν θα υπάρχουν και στιγμές που θα σε κάνουν να στεναχωριέσαι ή να αισθάνεσαι άβολα αλλά γιατί τις πετάξανε μαζεμένες στοχεύοντας στο να σε σοκάρουν χωρίς περαιτέρω ουσία, κάτι που το τρίτο επεισόδιο κατάφερε να ισοροπήσει.

Ακόμα μπερδεύομαι όμως με τις τοποθεσίες και τα ονόματα ρε γμτ!

xbJ3b2w.jpeg

#520 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 11:47

Την ξενέρα δεν την ελέγχεις όσο κ αν θες. Δε με ενδιαφέρει αν έχει ή αν δεν έχει ελαφρυντικά, αν είναι πιο δύσκολο το να γίνει adaptation ή αν "i should have seen it coming." Τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν ήταν καλά επεισόδια.

Την ξενέρα μπορείς να την ελέγξεις αν σκεφτείς από πριν τί θα πρέπει να περιμένεις από μια σειρά. Δεν προσπαθώ φυσικά να σου αλλάξω γνώμη ή να σε κάνω μαγικά να σου αρέσουν τα δύο πρώτα επεισόδια αφού αυτό δεν γίνεται, όμως μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα ξενέρωσες και ήθελα να μάθω το τι σε έκανε να πιστεύεις πως είναι άσχημα συμπυκνωμένη η πλοκή. Εν πάση περιπτώση, είναι τηλεοπτική σειρά άρα απευθύνονται και σε θεατές που δεν έχουν απαραίτητα διαβάσει τα βιβλία. Τα δύο πρώτα επεισόδια ήταν φτιαγμένα έτσι ώστε να τους υπενθυμίσει τους χαρακτήρες και το τι θα παίξει σε μέσες-άκρες φέτος. Και κατα κάποιον τρόπο δούλεψε αφού όσα άτομα ξέρω που δεν διάβαζαν τα βιβλία, έμειναν ευχαριστημένα και μπήκαν στο κλίμα. Δεν ήταν καθόλου "κακά". Στην τελική, ακόμα και αν ο ίδιος ξενερώνεις δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κρίνεις με κάποια αντικειμενικά κριτήρια. Ναι, και εγώ απογοητεύτηκα όταν πρωτοάκουσα ότι αφήνουν έξω Tullys και Reeds αλλά βλέπω την σειρά πολύ ευχάριστα ακόμα και δίχως αυτούς.

Ο Gendry παίζεται από τον ίδιο ηθοποιό Joe Dempsie με πέρυσι. Επίσης, πηγαίνετε να δείτε το όνομα του ηθοποιού που παίζει τον Lommy, τον νεαρό που took an arrow to the knee και είχε την ατυχή έμπνευση να ζητήσει να τον κουβαλήσουν.

@pink cherry of doom brace yourself. Έχουμε καινούριους χαρακτήρες και στο επόμενο.

#521 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 13:59

Επίσης, πηγαίνετε να δείτε το όνομα του ηθοποιού που παίζει τον Lommy, τον νεαρό που took an arrow to the knee και είχε την ατυχή έμπνευση να ζητήσει να τον κουβαλήσουν.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stasou%2520mygdala.jpg

#522 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 14:08

Καλα ακομα και γω που χω διαβασει τα βιβλια ψιλομπερδευομαι με αρκετα ονοματα.Και το καλυτερο ειναι οτι εχει αλλα τοσα αργοτερα.Brace yourselves,endless names are coming. :kakaka:

Also γιατι την Asha την καναν Yara?What's the point?

sc5bab.jpg

#523 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 15:40

....ήθελα να μάθω το τι σε έκανε να πιστεύεις πως είναι άσχημα συμπυκνωμένη η πλοκή. Εν πάση περιπτώση, είναι τηλεοπτική σειρά άρα απευθύνονται και σε θεατές που δεν έχουν απαραίτητα διαβάσει τα βιβλία. Τα δύο πρώτα επεισόδια ήταν φτιαγμένα έτσι ώστε να τους υπενθυμίσει τους χαρακτήρες και το τι θα παίξει σε μέσες-άκρες φέτος. Και κατα κάποιον τρόπο δούλεψε αφού όσα άτομα ξέρω που δεν διάβαζαν τα βιβλία, έμειναν ευχαριστημένα και μπήκαν στο κλίμα. Δεν ήταν καθόλου "κακά". Στην τελική, ακόμα και αν ο ίδιος ξενερώνεις δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κρίνεις με κάποια αντικειμενικά κριτήρια. Ναι, και εγώ απογοητεύτηκα όταν πρωτοάκουσα ότι αφήνουν έξω Tullys και Reeds αλλά βλέπω την σειρά πολύ ευχάριστα ακόμα και δίχως αυτούς.

Ο Gendry παίζεται από τον ίδιο ηθοποιό Joe Dempsie με πέρυσι.

Νομίζω ότι τα πιο βασικά τα ανέφερα. Θα ήθελα να κάνω ένα αναλυτικό mini-rant για το τι με ενόχλησε, και ίσως όταν βρω το χρόνο να το κάνω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω την απαραίτητη ενέργεια που απαιτεί αυτό.

Όσο για το αν πέτυχαν το σκοπό τους, well...εγώ πάλι ξέρω άτομα που επίσης μίσησαν τα 2 πρώτα επεισόδια ~για τους ίδιους λόγους~, μερικοί εκ των οποίων είχαν διαβάσει τα βιβλία ενώ άλλοι δεν τα είχαν αγγίξει ποτέ. Νομίζω όμως ότι ο κύκλος του καθένα δε λέει και πολλά πράγματα και σίγουρα δεν είναι ένα αντικειμενικό κριτήριο-επιχείρημα.
Οπότε όχι, για μένα δε δούλεψε καθόλου, άλλα οκ, το καταλαβαίνω ότι για σένα δούλεψε. Άλλα γούστα κ άλλες απαιτήσεις. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος και εν προκειμένη δε νομίζω ότι ξενέρωσα γιατί τα κριτήριά μου ήταν λιγότερο αντικειμενικά.

Ο φετινός Gendry πάντως είναι και γαμώ τα γκομενάκια, ενώ πέρσι ήταν λίγο χλεχλές. Κοίτα να δεις αλλαγές που φέρνει ενάμισης χρόνος! Άη ντικλέαρ μαησέλφ ιμπρέσντ!

Καλαμαράκι, την Asha την έκαναν Yara για να μην υπερτιμήσουν το μέσο αμερικάνικο mainstream κοινό, που θα την μπέρδευε με την Osha (το wildling γκομενάκι που έχουν στο Winterfell.) Από τη μία τους καταλαβαίνω, γιατί με τόσο ονόματα γίνεται ήδη πανικός, από την άλλη μου φαίνεται πολύ μικρή λεπτομέρεια. I guess they know better?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#524 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 00:19

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Martin, που απαντά στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα σε περίπτωση που δεν την έχετε δει (δεν έχει spoilers από τ βιβλία):

Youtube Video

#525 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2012 - 10:21

Ο Gendry οχι μονο τα σπαει σαν χαρακτηρας αλλα ειναι γαματος και ο ηθοποιος που τον παιζει,για οσους δεν ξερουν επαιζε τον chris στην πρωτη γενια skins.

Γι'αυτο που λετε για τα ονοματα παντως παντως και εγω εχω μπλεξει τα μπουτια μου.