Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#481 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 04 April 2012 - 11:01

^Ναι, για να περιμένουμε 2 εβδομάδες μετά για το επόμενο. Ρε ούστ.

#482 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 April 2012 - 11:55

Ι miss Ned!! :nanteee:

#483 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 April 2012 - 19:24

Spoiler: 2ο επεισόδιο

Shit is gonna get real...
Posted Image

#484 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 April 2012 - 21:33

Ο Tyrion είναι γάτα πάντως. Στην φάση που μπαίνει στο small coucil και αναφέρει το τι έχει περάσει, λέει "so much to be thankfull for" με ένα ειρωνικό βλέμα στον littlefinger (ο littlefinger είχε πει στην Κατ ότι το dagger ήταν του Tyrion - το αν έλεγε αλήθεια δεν ξέρουμε - ). Γενικά ο τρόπος που συμπεριφέρεται δείχνει ότι ξέρει ήδη πολλά.

#485 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 07 April 2012 - 16:10

Βγήκε το 2ο?? :|

Also , μόλις βρήκα στο γκαράζ μου ένα game of thrones board game....... ok. xD

v4kFmx.png

#486 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 April 2012 - 20:29

Δεν κρατηθηκα και ειδα τα 2 πρωτα(αναθεμα σε black kaiser με τα διλημματα που μου εθεσες),κλασσικα η σειρα ειναι καβλα και παροτι το 2ο πηγε λιγο αργα μου φαινεται οτι σιγα σιγα χτιζεται ατμοσφαιρα ωστε απο τη μεση της season και μετα να γινει γλεντι!!!

#487 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 08 April 2012 - 22:37

(αναθεμα σε black kaiser με τα διλημματα που μου εθεσες),

:P
Kαι να φανταστείς πως είσαι χειρότερος και από εμένα γιατί εγώ περιμένω να δω το δεύτερο "κανονικά" την Δευτέρα.

#488 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 08 April 2012 - 23:58

Ο Tyrion είναι γάτα πάντως. Στην φάση που μπαίνει στο small coucil και αναφέρει το τι έχει περάσει, λέει "so much to be thankfull for" με ένα ειρωνικό βλέμα στον littlefinger (ο littlefinger είχε πει στην Κατ ότι το dagger ήταν του Tyrion - το αν έλεγε αλήθεια δεν ξέρουμε - ). Γενικά ο τρόπος που συμπεριφέρεται δείχνει ότι ξέρει ήδη πολλά.

Αν και στο βιβλιο τους ειχε ισοπεδωσει ολους.Δεν θα με χαλαγαν 2-3 ταπουλες ακομη xp

sc5bab.jpg

#489 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 April 2012 - 23:58

ΕΕΕ

:P
Kαι να φανταστείς πως είσαι χειρότερος και από εμένα γιατί εγώ περιμένω να δω το δεύτερο "κανονικά" την Δευτέρα.

Εε καλα εγω τα ειδα χθες και τα 2 μπαμ σιγα θα περιμενω δυο μερες παραπανω απο'σενα δε θα παθω τιποτα :P

#490 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 09 April 2012 - 05:03

Αν και στο βιβλιο τους ειχε ισοπεδωσει ολους.Δεν θα με χαλαγαν 2-3 ταπουλες ακομη xp

Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλες (μακάρι :P).

#491 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 April 2012 - 13:51

Spoiler: s02.e02

#492 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 April 2012 - 14:33

Και μερικές απορίες. Ο Syrio που μας άφησε άδοξα έχει καμιά σχέση με το νησιωτικό βασίλειο των Greyjoy;

Όχι. Οι Greyjoy είναι από ένα σύμπλεγμα νησιών, τα Iron Isles, στα δυτικά του Westeros (χεχ) - πολύ κοντά στην mainland όμως, ενώ ο Syrio Forel είναι από το Braavos, μία από τις Free Cities στα ανατολικά του Westeros, i.e. στην άλλη πλευρά της Narrow Sea (το μέρος όπου άρχισε η Daenerys στο πρώτο - πρώτο επεισόδιο, το Pentos, είναι μία άλλη από αυτές).

Χρήσιμος χάρτης
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#493 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 09 April 2012 - 19:42

Spoiler: s02.e02

Ο Tyrion έχει πάρει την άλλη κρυφά από τον πατέρα του και ο πατέρας του δεν φαίνεται να αστειεύεται όταν λέει κάτι. Ο Varys του είπε ότι το ξέρει αυτό. Ο Varys και ο littlefinger παίζουν το παιχνίδι τους με αυτόν τον τρόπο εν μέρη, ασκώντας την εξουσία τους μέσω των όσων γνωρίζουν για τους άλλους. Είπε στον Tyrion "το μυστικό σου είναι ασφαλές μεταξύ φίλων", με λίγα λόγια είναι σα να του λέει "σε συμφέρει να είμαι φίλος σου και όχι εχθρός σου". Είναι σα να απαιτεί την εύνοιά του εκβιαστικά.

Επίσης, αυτός στον οποίο έδωσε το παιδί δεν είναι ζόμπι, είναι "white walker". Αυτοί δεν είναι ζόμπι και είναι μυστήριο το τι είναι, αλλά φαίνεται να δημιουργούν και να ελέγχουν με κάποιο τρόπο τα ζόμπι.

#494 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 April 2012 - 20:14

O Varys να είναι μέσα στο δωμάτιο με τη Shae ήταν, imo, το πιο intimidating πράγμα του επεισοδίου.

Τι Greyjoys, White Walkers, κλπ...
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#495 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 10 April 2012 - 10:30

O Varys να είναι μέσα στο δωμάτιο με τη Shae ήταν κατι που με αιφνιδιασε γιατι απο τον Varys το περίμενα κατι τετοιο..απλα δεν πιστευα οτι ο Tyrion θα ηταν τοσο ''ανυποψίαστος''. imo αν εγω ειμουν ο Tyrion εκινη την στιγμη θα είχα βαλει καποιον να τον σκοτωσει τον Varys --επιτόπου ομως-- χωρισ δευτερη σκεψη...Ακόμα κ αν δεν μου αρεσαν οι συνέπειες απλα ως παραδειγματισμό....
Στο τέλος του επεισοδίου ποίος χτυπάει τον Jon Snow. To αφεντικό της Νυχτερινησ Φρουρας ???

I would likePosted Image for a pet...