Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#496 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2012 - 10:40

Σκατοψυχιά: το επεισόδιο. Άνετα το επεισόδιο που με έκανε να αισθανθώ περισσότερο άσχημα από όσα έχουν βγάλει μέχρι τώρα.

xbJ3b2w.jpeg

#497 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 April 2012 - 10:40

Spoiler:

Γιατί ειδικά το συγκεκριμένο επεισόδιο; Όταν
Spoiler:

#498 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 10 April 2012 - 11:36

O Varys να είναι μέσα στο δωμάτιο με τη Shae ήταν κατι που με αιφνιδιασε γιατι απο τον Varys το περίμενα κατι τετοιο..απλα δεν πιστευα οτι ο Tyrion θα ηταν τοσο ''ανυποψίαστος''. imo αν εγω ειμουν ο Tyrion εκινη την στιγμη θα είχα βαλει καποιον να τον σκοτωσει τον Varys --επιτόπου ομως-- χωρισ δευτερη σκεψη...Ακόμα κ αν δεν μου αρεσαν οι συνέπειες απλα ως παραδειγματισμό....

And Varys keeps on paddling. ;)

Στο τέλος του επεισοδίου ποίος χτυπάει τον Jon Snow. To αφεντικό της Νυχτερινησ Φρουρας ???

Ήταν ο Craster, o τύπος που άφησε το μωρό στο δάσος / έχει την 'κομπίνα' με τις κόρες του.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#499 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 10 April 2012 - 12:14

Αυτός που παίζει τον Varys (Conleth Hill) είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Μαζί με τον Tyrion είναι οι δύο χαρακτήρες που παίζουν 100% τους αντίστοιχους στο βιβλίο. Είδαμε την οικογένεια Greyjoy από την οποία μου άρεσε ο μπαμπάς Balon αλλά όχι η αδελφή του Theon, η Yara (Asha). Επιπλέον, οι ηθοποιοί που πάιζουν τον Gendry και την Arya φαίνεται να έχουν καταπληκτική χημεία και περιμένω το συγκεκριμένο storyline με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Πιστεύω πως στο επόμενο να δούμε Renly, αδέλφια Tyrell (Loras + Margaery) και Brienne. Ενώ προσωπικά θέλω πολύ να δω τον Roose Bolton (Michael McElhatton).

#500 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 April 2012 - 09:57

Γιατί ειδικά το συγκεκριμένο επεισόδιο; Όταν

Spoiler:

Σαν να μου ρθαν λίγο μαζεμένα σε αυτό όμως...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#501 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 April 2012 - 10:03

^
Spoiler: 2

#502 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 April 2012 - 10:11

^Καλά ναι και αυτό... Και από ότι έχω καταλάβει η σκατοψυχιά μόνο θα κορυφώνεται από δω και πέρα οπότε πρέπει να χτίσω γερό στομάχι :P

xbJ3b2w.jpeg

#503 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 11 April 2012 - 11:27

HBO has officially confirmed a third season of Game of Thrones. Presumably this third season will follow the third book in the series, Storm of Swords.

Source.

^Όχι πως είχαμε και καμιά αμφιβολία ότι θα συμβεί.

#504 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 April 2012 - 11:48

Heartbreaking~

Youtube Video

Arya <3 Snow <33333

xbJ3b2w.jpeg

#505 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 12 April 2012 - 15:48

Οκει πρεπει να το βγαλω απο μεσα μου.ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΗΣ SANSA.

Ειναι ελεινη μιλαμε ουτε να κανει τη γογο απ'το καφε της χαρας δεν θα ηταν ικανη.Δηλαδη οταν την βλεπεις διπλα στο καταπληκτικο ηθοποιο του joffrey σε κανει να αναρωτιεσαι αν ηταν τυφλος ο σκηνοθετης οταν τη διαλεξε.Ελεος δηλαδη.

Season 2 γαμαει μεχρι τωρα και βλεπω οτι δεν ακολουθουν και πολυ πιστα την ιστορια των βιβλιων.Θελω να δω πως θα εξελιχτει η ιστορια.

(page 34 huh?i make this post in the name of lambda XD)

sc5bab.jpg

#506 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 12 April 2012 - 16:26

παιδες δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα η arya ειναι και γαμω τους χαρακτηρες :P συμβαλει και η ηθοποιος η οποια εμενα μου αρεσει πολυ

Posted Image

#507 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 April 2012 - 19:23

Με το 2ο επεισόδιο άρχισα να ξενερώνω με τη 2η σεζόν. Το adaptation είναι άσχημα συμπυκνωμένο και πολύ κατώτερο σε σύγκριση με την απίστευτη δουλειά που είχαν κάνει στην προηγούμενη σεζόν. :(

Posted Image

#508 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 12 April 2012 - 20:57

^Πολύ νωρίς για να ξενερώσει κάποιος imo αλλά να σε ρωτήσω, πέρυσι τα είχες δει μαζεμένα τα 10 επεισόδια;
Πρέπει να τους δώσεις κάποια ελαφρυντικά. Πολύ πιο δύσκολη η adaption του Clash of Kings σε σχέση με το Game of Thrones. Περισσότεροι χαρακτήρες, οι οποίοι αυτή την φορά δεν είναι όλοι μαζεμένοι σε δύο ή τρία μέρη αλλά σε πολλά περισσότερα με πολλά subplots τα οποία θα αργήσουν εξαιρετικά να διασταυρωθούν. As a reader you should have seen this coming. Συγκριτικά πάντα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σεναριογράφοι, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συμπυκνώσουν το setting στο οποίο θα κινηθεί η φετινή σεζόν.

Spoiler:

#509 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 12 April 2012 - 21:24

^Πολύ νωρίς για να ξενερώσει κάποιος imo αλλά να σε ρωτήσω, πέρυσι τα είχες δει μαζεμένα τα 10 επεισόδια;
Πρέπει να τους δώσεις κάποια ελαφρυντικά. Πολύ πιο δύσκολη η adaption του Clash of Kings σε σχέση με το Game of Thrones. Περισσότεροι χαρακτήρες, οι οποίοι αυτή την φορά δεν είναι όλοι μαζεμένοι σε δύο ή τρία μέρη αλλά σε πολλά περισσότερα με πολλά subplots τα οποία θα αργήσουν εξαιρετικά να διασταυρωθούν. As a reader you should have seen this coming. Συγκριτικά πάντα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σεναριογράφοι, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συμπυκνώσουν το setting στο οποίο θα κινηθεί η φετινή σεζόν.

Spoiler:

why not make more episodes then,δεν καταλαβαινω??

#510 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 12 April 2012 - 21:31

Μήπως απλώς δεν είχατε διαβάσει τα βιβλία όταν βλέπατε την 1η season;