Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2012 - 21:16

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2013 - 18:52
... Derp. Ήταν τόσο κατεστραμμένο όσο το περίμενα τελικά. Sparkles. Sparkles everywhere. Bishounens. Bishounens everywhere. Plot. Plot nowhere.
Στα θετικά: Απίστευτα χρώματα, απίστευτο animation, καλοί seiyuus. Φαίνεται να έχει πέσει χρήμα στην υπόθεση. Ωραία τελειώσαμε με τα θετικά.
Μεγαλύτερη μείωση του IQ μου είχα να βιώσω από εκείνη τη ρημάδα φορά που έκανα το λάθος να κλικάρω μια εικόνα στο 9gag και να διαβάσω τα σχόλια από κάτω. Πραγματικά ένιωσα πως κορόιδευαν τη νοημοσύνη μου. Υπάρχουν απίστευτα πολλά πράγματα που σηκώνουν σχόλιο, εμένα εντύπωση μου έκαναν όμως τα εξής:
Βrace yourselves. Uta No Prince sama Maji Love 2000% is coming!
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2013 - 19:05
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες brainless. Προφανώς αναφέρεσαι σε κάποια άλλη σειρά μάλλον.Καιρό είχα να δω brainless reverse harem, so I took that fateful step.

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 17:23
Πρώτων, με την πρώτη ματιά, μίσησα την πρωταγωνίστρια απίστευτα. Πλοκή δεν πολυείδα, αλλά απ'ότι κατάλαβα εκεί και στα χειρότερα κυμαίνεται και αυτή.
Δεύτερον, τα bishies. Όχι, δε μπορώ να πω, περίμενα bishies. Είχα προετοιμαστεί για καμιά περίπτωση όπως Arcana Famiglia ή Amnesia (φτου φτου φτου), αλλά αυτό τα πάτησε και τα δύο κάτω XD Bishies σε όλα τα χρώματα και τους τύπους, για όλους, με πολύ καλό design. Και μάλιστα δε σταματάει εκεί, αλλά τραγουδάνε κιόλας. Δε σταματούσε ούτε εκεί όμως. Η σειρά αποφάσισε να με καλωσορίσει με τα δύο παραπάνω + να φοράνε γυαλιστερές στολές και να φωσφορίζουν, καθώς χορεύουνε.
Εκεί ήρθε το πρώτο μεγάλο σάστισμα (τα μικρά ας μη αρχίσω να τα λέω, θα τελειώσω του χρόνου), αλλά δυστυχώς δεν ήταν και τόσο από χαρά.
Ο τίτλος, εντωμεταξύ, δεν έφτανε που ήταν αρκετά ηλίθιος με το 1000%, είπανε να το κάνουνε ηλίθιο εις διπλούν και το κάνανε 2000%.
Ναι, αν αντέξω θα την συνεχίσω αυτή τη σειρά, η χαρά της trashιλας
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 12:47
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2013 - 16:23
Την τελειωσα(με) επιτέλους λοιπόν αυτη τη σειρά, και για να μη αρχίσω να αναλύω τα πάντα (που δεν τα θυμάμαι κιόλα) θα πω μια φράση που συνοψίζει τα συναισθήματα μου για την σειρά, και ειδικά για το τελευταίο επεισόδιο: I did not see that coming.
Μετά από αρκετό καιρό που την τέλειωσα, έχω να πω πως θα μου λείψει αρκετά, και πως μπαίνω στον πειρασμό να δω και την πρώτη for moar brain damage.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2013 - 23:24
θα συμφωνησω απολυτως με τν πολυαγαπημενη μου Keito γτ μετα απο τοσους μηνες τρεναρισματος αυτα τα 5 απανωτα επς ηταν αρκετα για να μας κανoυν το μυαλο πολτο...
TBH κι εμενα θα μου λειψει ,γτ ηταν παντα μια στροφη στν ποιοτητα οποτε θελαμε να δουμε κατι εκτος τν συνιθεσμενων :Ρ Uta pri α ζεις παντα στν καρδια μας!! ![]()