Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%

• Please log in to reply
67 replies to this topic

#61 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 January 2012 - 21:12

Aπ'τα λίγα που έχω δει...ναι...δεν την άρχισα καν τη σειρά. xD But that's just me.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#62 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 January 2012 - 21:16

Ε όχι!

Posted Image

#63 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 19 February 2013 - 18:52

...Kι αφού περιμένουμε σύντομα τη δεύτερη season, με τον απίστευτα ψαγμένο και βαθυστόχαστο τίτλο να φωνάζει πως διπλασιάζονται τα επίπεδα fabulousness από 1000% σε 2000% - απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει - είπα να δω κι εγώ την πρώτη season. Άντε να δω επιτέλους αυτό το φημισμένο UtaPri που έχει συγκλονίσει τα απανταχού fangirls παγκοσμίως. Καιρό είχα να δω brainless reverse harem, so I took that fateful step.

... Derp. Ήταν τόσο κατεστραμμένο όσο το περίμενα τελικά. Sparkles. Sparkles everywhere. Bishounens. Bishounens everywhere. Plot. Plot nowhere.

Στα θετικά: Απίστευτα χρώματα, απίστευτο animation, καλοί seiyuus. Φαίνεται να έχει πέσει χρήμα στην υπόθεση. Ωραία τελειώσαμε με τα θετικά.

Μεγαλύτερη μείωση του IQ μου είχα να βιώσω από εκείνη τη ρημάδα φορά που έκανα το λάθος να κλικάρω μια εικόνα στο 9gag και να διαβάσω τα σχόλια από κάτω. Πραγματικά ένιωσα πως κορόιδευαν τη νοημοσύνη μου. Υπάρχουν απίστευτα πολλά πράγματα που σηκώνουν σχόλιο, εμένα εντύπωση μου έκαναν όμως τα εξής:
Spoiler:

Βrace yourselves. Uta No Prince sama Maji Love 2000% is coming! :hero:

#64 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 February 2013 - 19:05

Καιρό είχα να δω brainless reverse harem, so I took that fateful step.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες brainless. Προφανώς αναφέρεσαι σε κάποια άλλη σειρά μάλλον.

Posted Image

#65 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 08 April 2013 - 17:23

Όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω δει την πρώτη σαιζόν, αλλά την νέα σαιζόν θα την παρακολουθώ και με το παραπάνω. Είχα ακούσει τα χειρότερα, συνδυασμένα με τα καλύτερα για αυτή τη σειρά, είχα πάρει όσο θάρρος μπορούσα πριν ανοίξω το επεισόδιο, είχα αποφασίσει πως δε θα έπρεπε να περιμένω τίποτα άλλο από bishies, αλλά damn αυτό με χτύπησε πιο πολύ απ'ότι το περίμενα σε δύο σημεία.

Πρώτων, με την πρώτη ματιά, μίσησα την πρωταγωνίστρια απίστευτα. Πλοκή δεν πολυείδα, αλλά απ'ότι κατάλαβα εκεί και στα χειρότερα κυμαίνεται και αυτή.

Δεύτερον, τα bishies. Όχι, δε μπορώ να πω, περίμενα bishies. Είχα προετοιμαστεί για καμιά περίπτωση όπως Arcana Famiglia ή Amnesia (φτου φτου φτου), αλλά αυτό τα πάτησε και τα δύο κάτω XD Bishies σε όλα τα χρώματα και τους τύπους, για όλους, με πολύ καλό design. Και μάλιστα δε σταματάει εκεί, αλλά τραγουδάνε κιόλας. Δε σταματούσε ούτε εκεί όμως. Η σειρά αποφάσισε να με καλωσορίσει με τα δύο παραπάνω + να φοράνε γυαλιστερές στολές και να φωσφορίζουν, καθώς χορεύουνε.

Εκεί ήρθε το πρώτο μεγάλο σάστισμα (τα μικρά ας μη αρχίσω να τα λέω, θα τελειώσω του χρόνου), αλλά δυστυχώς δεν ήταν και τόσο από χαρά.

Ο τίτλος, εντωμεταξύ, δεν έφτανε που ήταν αρκετά ηλίθιος με το 1000%, είπανε να το κάνουνε ηλίθιο εις διπλούν και το κάνανε 2000%.

Ναι, αν αντέξω θα την συνεχίσω αυτή τη σειρά, η χαρά της trashιλας και τα bishies με νίκησε.

#66 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 11 April 2013 - 12:47

Uta No Prince Sama Maji Love 2000% (ένας τίτλος σιδηρόδρομος) ή αλλιώς, η Επιστροφή του Aladdin-γάτα, kyaaaa!!! :kyaaa: Γιατί είπαν οι producers, θέλουμε να κάνουμε δεύτερη season ν' αρμέξουμε κι άλλο αυτό το... διαμάντι, δυστυχώς όμως δεν έχουμε πλοκή. Τι θα κάνουμε λοιπόν; Θα βάλουμε περισσότερα bishies μέσα! Φανταστικό; Πανέξυπνο; Ε, ασφαλώς!

Spoiler:

#67 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 22 July 2013 - 16:23

Την τελειωσα(με) επιτέλους λοιπόν αυτη τη σειρά, και για να μη αρχίσω να αναλύω τα πάντα (που δεν τα θυμάμαι κιόλα) θα πω μια φράση που συνοψίζει τα συναισθήματα μου για την σειρά, και ειδικά για το τελευταίο επεισόδιο: I did not see that coming.

Spoiler:

Μετά από αρκετό καιρό που την τέλειωσα, έχω να πω πως θα μου λείψει αρκετά, και πως μπαίνω στον πειρασμό να δω και την πρώτη for moar brain damage.

#68 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 22 July 2013 - 23:24

θα συμφωνησω απολυτως με τν πολυαγαπημενη μου Keito γτ μετα απο τοσους μηνες τρεναρισματος αυτα τα 5 απανωτα επς ηταν αρκετα για να μας κανoυν το μυαλο πολτο...

Spoiler:

TBH κι εμενα θα μου λειψει ,γτ ηταν παντα μια στροφη στν ποιοτητα οποτε θελαμε να δουμε κατι εκτος τν συνιθεσμενων :Ρ Uta pri α ζεις παντα στν καρδια μας!! :if:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...