Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Posted 05 September 2011 - 04:38
Σόου έπικχχχ

Posted 05 September 2011 - 15:49
A-MAI-GONT!
Η σκηνή με τον οργασμό του headmaster ήταν όλα τα λεφτά. Είμαι σίγουρη ότι πήδηξε μετά τόσο γρήγορα στο ελικόπτερο για να αλλάξει βρακάκι. Έπος!
Ένα (λολ) είναι το πρόβλημα του επεισοδίου. Ο ξανθός μακρυμάλλης. Έλεος ρε φίλε. Άντι να θέλει και να προσπαθεί
Τελικά το 1000% αναφέρεται στο pandering. Mystery solved!!
/double post yay!
Edited by Anelis, 05 September 2011 - 16:18.

Posted 05 September 2011 - 16:09
10:
harsh sexual language:Spoiler:
Μα τι ωραία που τα λες. Ντάξει, ρε συ είπαμε να είμαστε χαλαρά μέσα στο φόρουμ και μπορεί και το άνιμε να μην είναι το καλύτερο που υπάρχει αλλά χαλάρωσε. Δεν θα σου πούνε βέβαια τίποτα γι' αυτό που έγραψες αλλά ναι όταν ο άλλος το διαβάζει είναι κάπως.
Όσο για τον διευθυντή ο τύπος είναι έπικ, μόνο η φωνή του Wakamoto αρκεί.
Βέβαια γίνεται της τρελής εκεί μέσα, το bishounen μαλώνει με το άλλο bishounen και πάει λέγοντας και χαίρονται αλλά τέλος πάντων.
Edited by Zura, 24 September 2011 - 21:13.
Posted 05 September 2011 - 16:18
But spare the irony.
Edited by Anelis, 05 September 2011 - 16:23.

Posted 05 September 2011 - 16:23
Τέλος πάντων.
Posted 05 September 2011 - 16:28
Βάλε όμως κ εσύ spoiler tag στο quote, μην πάει τζάμπα η αλλαγή που ήθελες.

Posted 05 September 2011 - 16:58
Απο δω και κάτω όμως παρακαλώ, ας επιστρεψουμε στα του θέματος.
Posted 15 September 2011 - 13:20
Posted 20 September 2011 - 01:22
Πραγματικά έχω εξτασιαστεί!
Posted 20 September 2011 - 01:46
κ 2. γιατι ο διευθυντης μου την δινει(δυστυχως) ιδιαιτερα σε αντιθεση μ εκεινον του skip beat που τον λατρεψα!
με λιγα λογια ο κυριος λογος που τ βλεπω ειναι τα μαναρακια!
日本 が 好き

Posted 20 September 2011 - 07:04
Αυτό. Είναι πολύ κρίμα που είναι τόσο κακή αντιγραφή γιατί πραγματικά θα μπορούσε να βγάλει γέλιο αν τον είχαν χειριστεί διαφορετικά.ο διευθυντης μου την δινει(δυστυχως) ιδιαιτερα σε αντιθεση μ εκεινον του skip beat που τον λατρεψα!
Edited by Anelis, 20 September 2011 - 09:02.

Posted 20 September 2011 - 13:19
Spoiler:
Γιατί είναι anime για κοριτσάκια στην Ιαπωνία
Άσχετο αν το βλέπουμε εμείς και χαιρόμαστε για τελείως άλλους λόγους
Posted 20 September 2011 - 13:46

Posted 20 September 2011 - 19:20
To 12 ήταν μπορώ να πω FABULOUS!
Spoiler:
Πραγματικά έχω εξτασιαστεί!
Και το ονομα πολυ το σκεφτηκανε; Αλλη μια γελοιοτητα προστεθηκε στην λιστα. Η οποια λιστα τείνει στο απειρο.
Ειλικρινά αυτη η σειρα παιζει να ειναι η πιο βαρετη και ανουσια που έχω δει στη ζωή μου. Απο την αρχη βρωμουσε το πραγμα φυσικά αλλα εχε χαριν που είχε ωραιο σχεδιο και ηταν μικρη. Και πάλι όμως τι γολγοθάς ώ θεοι...
Επεισοδιο το επεισόδιο καταφερα και ειδα τελικα ως το 12 και να περιμενω το 13 με ανυπομονησία........ ΣΑΦΩΣ και οχι!
Τι να πω που δεν τo ειπατε ηδη; Για την αρχη να πω εκει με την παρτιτουρα. Είναι τοσο ηλιθιο που την καναν να μην ξερει να διαβαζει μουσικη... Είναι δυνατον να εισαι σ' ενα σπιτι με την γιαγια σου που παιζει πιανο για τουλαχιστον δεκαετια, να μαθεις να παιζεις με το αυτι και όλο αυτο το διαστημα να μην σου εχει δειξει να διαβαζεις μια παρτιτουρα; Επειδη αναφερθηκε πιο πριν, αυτο το μαθαινεις σε μια ωρα, δεν χρειαζεται μια νυχτα. Αυτο που ομως δεν μαθαινεις με τιποτα τοσο ευκολα είναι η συνθεση. Είναι εντελως διαφορετικα πραγματα.
Βεβαια να μου πειτε σιγα τα τραγουδια που έγραφε.
Α και btw που αναφερατε οτι ολοι την θελουν. Δεν θελουν αυτην αλλα τα τραγουδια της.
*Για το fanservice, να το χέσω.
**Νομιζω ακου ακου μου κολλησε το τραγουδι του τελους. Γιατι!!!
Fixed:PΓιατί είναι anime για λοβοτομημενα κοριτσάκια στην Ιαπωνία
Edited by Nighteyes, 20 September 2011 - 19:27.
Posted 23 September 2011 - 02:25
Να πω την αλήθεια μου έριξα αρκετό γελάκι. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό σε story και εξέλιξη (έκανε κρα εξαρχής οτι ήταν ολίγον τι χαζοχαρούμενο). Κρίμα όντως που δεν είδαμε καθόλου romance (και φυσικά δεν ελπίζω ότι θα δω στο τελευταίο επεισόδιο). Και όντως η τύπισα είναι η πιο ανάλατη (όπως έλεγε η γιαγιά μου) πρωταγωνίστρια ever. Δύο ¨καλά¨ αγόρια είχε μέσα, και τα ξεφτύλισαν και αυτά....Και τέλος, κρίμα τα bishounens, ας τα παίρνανε όλα μαζί (ή μάλλον ας βγάζαν απλά την χαζή από την ιστορία) και να κάνανε κανά yaoi να φχαριστηθεί το ματάκι μας
(btw nighteyes μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, κι εμένα μου έχει κολλήσει το τραγούδι στο τέλος)