Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%

• Please log in to reply
67 replies to this topic

#31 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 September 2011 - 04:38

Χριστέ μου ακόμα και η γάτα της τη γουστάρει..
Σόου έπικχχχ

Posted Image

#32 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 September 2011 - 15:49

10:
A-MAI-GONT!
Η σκηνή με τον οργασμό του headmaster ήταν όλα τα λεφτά. Είμαι σίγουρη ότι πήδηξε μετά τόσο γρήγορα στο ελικόπτερο για να αλλάξει βρακάκι. Έπος!

Ένα (λολ) είναι το πρόβλημα του επεισοδίου. Ο ξανθός μακρυμάλλης. Έλεος ρε φίλε. Άντι να θέλει και να προσπαθεί
Spoiler: harsh sexual language
όπως θα έκανε κάθε playboy που σέβεται τον εαυτό του, κάθεται και λέει ότι τον άλλαξε επειδή την είδε να τραγουδάει στην παιδική χαρά. Είσαι καλά ρε αγορίνα;
Τελικά το 1000% αναφέρεται στο pandering. Mystery solved!!

/double post yay!

Edited by Anelis, 05 September 2011 - 16:18.

Posted Image

#33 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 05 September 2011 - 16:09

10:
harsh sexual language:

Spoiler:

Μα τι ωραία που τα λες. Ντάξει, ρε συ είπαμε να είμαστε χαλαρά μέσα στο φόρουμ και μπορεί και το άνιμε να μην είναι το καλύτερο που υπάρχει αλλά χαλάρωσε. Δεν θα σου πούνε βέβαια τίποτα γι' αυτό που έγραψες αλλά ναι όταν ο άλλος το διαβάζει είναι κάπως.

Όσο για τον διευθυντή ο τύπος είναι έπικ, μόνο η φωνή του Wakamoto αρκεί.
Βέβαια γίνεται της τρελής εκεί μέσα, το bishounen μαλώνει με το άλλο bishounen και πάει λέγοντας και χαίρονται αλλά τέλος πάντων.

Edited by Zura, 24 September 2011 - 21:13.

#34 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 September 2011 - 16:18

Χουμ, έχεις δίκιο τώρα που το σκεύτομαι θα βάλω ένα spoiler tag. Αν και, στα πλαίσια του τι έχει λεχθεί στο φόρουμ, δεν το θεωρώ καθόλου σκληρό και θεώρησα ότι θα είναι υποκριτικό αν έβαζα mature "spoiler" tag εξ' αρχής. Λάθος μου αν ενόχλησε.

But spare the irony.
Spoiler:

Edited by Anelis, 05 September 2011 - 16:23.

Posted Image

#35 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 05 September 2011 - 16:23

Σόρρυ κιόλας, αλλά ήταν κάπως αυτό που έγραψες γι' αυτό και το τι ωραία που τα λες. Δεν ξέρω τι γίνεται στο φόρουμ και τι έχουν αναφέρει άλλοι και δεν με ενδιαφέρει. Εξάλλου οι περισσότερες "σκληρές" εκφράσεις νομίζω υπάρχουν μέσα στο black hole και όχι σε άλλα thread. Ας κρατάμε και λίγο τους τύπους. Δεν το λέω για την γνώμη σου για τους χαρακτήρες και τα λοιπά (ίσα-ίσα καταλαβαίνω), αλλά για τον τρόπο. Το υπονόησες μεν, αλλά εντάξει είπαμε. Εξάλλου είναι άνιμε το οποίο μπορεί να το βλέπουν και 12-13χρονα (όχι ότι δεν γνωρίζουν και δεν μιλάνε και αυτά έτσι στις μέρες μας.)

Τέλος πάντων.

#36 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 September 2011 - 16:28

Καλά διαφωνώ κάθετα με αυτά που λες γενικώς, ειδικά για τους τύπους, αλλά έχει και κανόνες το φόρουμ, κ εφόσων ενοχλήθηκες το άλλαξα. No need to keep this up. Το ειρωνικό το είπα χαριτολογώντας, θα ήταν γελοίο να πω εγώ σε κάποιον να μην ειρωνεύεται όταν είναι personal beloved practice.

Βάλε όμως κ εσύ spoiler tag στο quote, μην πάει τζάμπα η αλλαγή που ήθελες. :P

Posted Image

#37 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 05 September 2011 - 16:58

Θα συμφωνήσω με τη Zura ότι καλό είναι να αποφευγονται τετοιες "περιγραφές". Μια στις τόσες δεν εγινε και τίποτα, αλλα μπορει ανετα να ακολουθήσουν το παραδειγμα κι αλλοι και να επεκταθει σε φαινομενο στο υπολοιπο forum και δεν το θέλουμε νομίζω αυτό, έτσι;

Απο δω και κάτω όμως παρακαλώ, ας επιστρεψουμε στα του θέματος.:wis:

Posted Image

Posted Image

#38 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 September 2011 - 13:20

To 11 πήρε μια αναπάντεχη δραματική τροπή, κοινώς βαρέθηκα τη ζωή μου :P

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#39 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 September 2011 - 01:22

To 12 ήταν μπορώ να πω FABULOUS!

Spoiler:

Πραγματικά έχω εξτασιαστεί!

xbJ3b2w.jpeg

#40 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 posts

Posted 20 September 2011 - 01:46

εχω δει μεχρι το 11..το 12 δεν το εχω δει ακομη..εχω να παρατηρησω οτι ειναι απο τα anime που βλεπω το επομενο επισοδειο μονο οταν δεν εχω τπτ αλλο να κανω 1. γιατι η κοπελια παραειναι χαζη για να την θελουν τοσα μαναρια!:erk:
κ 2. γιατι ο διευθυντης μου την δινει(δυστυχως) ιδιαιτερα σε αντιθεση μ εκεινον του skip beat που τον λατρεψα!:awww:
με λιγα λογια ο κυριος λογος που τ βλεπω ειναι τα μαναρακια!:nbleed:

日本 が 好き

Posted Image

#41 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 September 2011 - 07:04

ο διευθυντης μου την δινει(δυστυχως) ιδιαιτερα σε αντιθεση μ εκεινον του skip beat που τον λατρεψα!

Αυτό. Είναι πολύ κρίμα που είναι τόσο κακή αντιγραφή γιατί πραγματικά θα μπορούσε να βγάλει γέλιο αν τον είχαν χειριστεί διαφορετικά.

Spoiler: mono

Spoiler: don't read this spoiler tag if under 18

Edited by Anelis, 20 September 2011 - 09:02.

Posted Image

#42 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 September 2011 - 13:19

Spoiler:

Γιατί είναι anime για κοριτσάκια στην Ιαπωνία :hihi2:

Άσχετο αν το βλέπουμε εμείς και χαιρόμαστε για τελείως άλλους λόγους :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#43 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 September 2011 - 13:46

Όχι δεν εννοώ explicit πράγματα. Ακόμα και στα μέτρια shoujo του σορού, το ρομάντζο είναι πιο εμφανές. Εδώ δε μας έχει δείξει και τίποτα στα σίγουρα.

Posted Image

#44 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 September 2011 - 19:20

To 12 ήταν μπορώ να πω FABULOUS!

Spoiler:

Πραγματικά έχω εξτασιαστεί!

:hihi2::hihi2::hihi2:
Και το ονομα πολυ το σκεφτηκανε; Αλλη μια γελοιοτητα προστεθηκε στην λιστα. Η οποια λιστα τείνει στο απειρο.

Ειλικρινά αυτη η σειρα παιζει να ειναι η πιο βαρετη και ανουσια που έχω δει στη ζωή μου. Απο την αρχη βρωμουσε το πραγμα φυσικά αλλα εχε χαριν που είχε ωραιο σχεδιο και ηταν μικρη. Και πάλι όμως τι γολγοθάς ώ θεοι...
Επεισοδιο το επεισόδιο καταφερα και ειδα τελικα ως το 12 και να περιμενω το 13 με ανυπομονησία........ ΣΑΦΩΣ και οχι!

Τι να πω που δεν τo ειπατε ηδη; Για την αρχη να πω εκει με την παρτιτουρα. Είναι τοσο ηλιθιο που την καναν να μην ξερει να διαβαζει μουσικη... Είναι δυνατον να εισαι σ' ενα σπιτι με την γιαγια σου που παιζει πιανο για τουλαχιστον δεκαετια, να μαθεις να παιζεις με το αυτι και όλο αυτο το διαστημα να μην σου εχει δειξει να διαβαζεις μια παρτιτουρα; Επειδη αναφερθηκε πιο πριν, αυτο το μαθαινεις σε μια ωρα, δεν χρειαζεται μια νυχτα. Αυτο που ομως δεν μαθαινεις με τιποτα τοσο ευκολα είναι η συνθεση. Είναι εντελως διαφορετικα πραγματα.
Βεβαια να μου πειτε σιγα τα τραγουδια που έγραφε.:kakaka: Όποτε ακουγα λεξεις που χαρακτηριζουν την μαγεια της μουσικης να αναφερονται σ΄αυτα τα τραγουδια μου σηκωνόταν η τριχα. Λες κι αυτα που φτιαχνανε είχαν διαφορά απο τα τραγουδια του κιλου. Και γενικα είναι όλο το εγχειρημα τοσο cheesy απο τους διαλογους μεχρι την μουσική, απο την υποθεση μεχρι τους στίχους που δεν ηξερα απο που να φυλαχτώ.:hihi2: Προς το τελος του 12, εκει με την "συνοδο κορυφής" των 6 έφτασα να παραμιλάω κιολας(τα συμπτωματα χειροτερεύουν:P) , "ε ρε δραμα που ζει ο κοσμος"...

Α και btw που αναφερατε οτι ολοι την θελουν. Δεν θελουν αυτην αλλα τα τραγουδια της.:kakaka: Δεν ξερω τι είναι πιο τραγικο όμως απο αυτα τα 2.:hihi2:

*Για το fanservice, να το χέσω.:P 2 ενδιαφεροντες τυπους ειχε εκει μεσα κι ο ένας μας βγηκε λουλου κι ο αλλος εξημερωμενη αρκούδα.:redcard2:
**Νομιζω ακου ακου μου κολλησε το τραγουδι του τελους. Γιατι!!!:cry5:

Γιατί είναι anime για λοβοτομημενα κοριτσάκια στην Ιαπωνία :hihi2:

Fixed:P

Edited by Nighteyes, 20 September 2011 - 19:27.

Posted Image

Posted Image

#45 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 23 September 2011 - 02:25

oh my god the epicness......έκατσα και το είδα μονοκοπανιά από το 1 ως το 12.....oh my god ξανά......:dazed:
Να πω την αλήθεια μου έριξα αρκετό γελάκι. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό σε story και εξέλιξη (έκανε κρα εξαρχής οτι ήταν ολίγον τι χαζοχαρούμενο). Κρίμα όντως που δεν είδαμε καθόλου romance (και φυσικά δεν ελπίζω ότι θα δω στο τελευταίο επεισόδιο). Και όντως η τύπισα είναι η πιο ανάλατη (όπως έλεγε η γιαγιά μου) πρωταγωνίστρια ever. Δύο ¨καλά¨ αγόρια είχε μέσα, και τα ξεφτύλισαν και αυτά....Και τέλος, κρίμα τα bishounens, ας τα παίρνανε όλα μαζί (ή μάλλον ας βγάζαν απλά την χαζή από την ιστορία) και να κάνανε κανά yaoi να φχαριστηθεί το ματάκι μας:kyaaa:
(btw nighteyes μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, κι εμένα μου έχει κολλήσει το τραγούδι στο τέλος)