Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%

• Please log in to reply
67 replies to this topic

#16 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 July 2011 - 17:30

Τέλειο και το 2ο φιλενάδες απλά έσπειρε!

Τόση τυρίλα έχω να δω από τότε που τελείωσε το America's Next Top Model, μιλάμε είμαι ενθουσιασμένη! :smokingg:

Posted Image

#17 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 July 2011 - 03:26

Ε αφού δε λέει καλά το σιγμα, ψευδή είναι! Λέτε να το χρησιμοποιήσουν σε κανένα storyline αυτό παρεμπιπτόντως; Θα είναι τέλειο.

Νομίζω ότι το δεύτερο επεισόδιο ήταν ελαφρώς πιο αδύναμο, λόγω του κοκκινομάλη ο οποίος δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον. Κατά τ'άλλα το τυρί και εμένα με ικανοποίησε!

Το αγαπημένο μου σε αυτή τη σειρά πάντως είναι τα στατιστικά.
Άντρες: 3/3
Γυναίκες: 1/4
Mήπως είναι shounen τελικά;

#18 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 July 2011 - 12:07

Σήμερα ξύπνησα με καλή διάθεση, έφτιαξα το καφεδάκι μου και είπα στον εαυτό μου: "Ή τώρα ή ποτέ!" Ξεπερνώντας την αρχική αναγούλα που ένιωσα όταν ξαναείδα τα σκατουλί μάτια της φτωχής πλην τίμιας πρωταγωνίστριας που ντύνεται σαν τη γιαγιά μου, συνέχισα να βλέπω και τελικά το δεύτερο επεισόδιο δεν ήταν τόσο επίπονο όσο το πρώτο :P

Νομίζω σε αυτό συντέλεσαν σημαντικά τα yaoi vibes που έπιασα ανάμεσα στους δύο ξανθούληδες <33333

Επομένως έχουμε και λέμε...

Πρωταγωνίστρια φτωχή πλην τίμια και απίστευτα ταλαντούχα (έμαθε να διαβάζει μουσική μέσα σε μια μέρα XD) με πονεμένο παρελθόν και ευαίσθητη καρδιά συναντά ένα κοκκινομάλλικο carebear που την έχει πατήσει άσχημα μαζί της αλλά προβλέπω να γίνεται ο καληνυχτάκιας της σειράς, έναν ξανθό ερωτύλο, ένα gay couple εκ των οποίων ο ένας έχει φετιχ με "γλυκούλικα" ζωάκια, έναν σοβαρό, αμίλητο και με πιθανώς ένα παλούκι κάπου που δεν βλεπει φως και μια ελιά στη μούρη που μου θυμίζει τον τυπά από το charlie's angels 2 που έκοβε τούφες και φτιαχνόταν και τέλος τον δίδυμο του του idol με το οποίο έχει φάει κόλλημα, ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει για την πολυπλοκότητα και το βάθος της προσωπικότητας του...

Η σειρά έχει δυνατότητες!

xbJ3b2w.jpeg

#19 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 July 2011 - 00:42

Επιβεβαιώθηκε, είναι το καλύτερο της σεζόν.

#20 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 July 2011 - 17:31

Πφφ το ξέραμε ήδη αυτό.
Spoiler:

Posted Image

#21 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 July 2011 - 18:50

Και ΝΑΙ, μπορεί να παίξει ξανά το πιάνο.
Είναι τόσο heartbreaking ρε γαμώτο. :

Posted Image

#22 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 July 2011 - 11:02

Άχου το μωρέ...Και ο μπλεμαλλάκιας το είχε τελικά το πονεμένο παρελθόν :if:

Ένα ένα πέφτουν τα παληκάρια στην ποδιά της Nanami...Μπορεί να έκαναν όλη τη ζωή τους μουσική αλλά τίποτα πιο συγκινητικό και motivating από κάτι παιδάκια που τραγουδάνε στο πάρκο...Επίπεδα τυριού = over 9000 !

To gay ζευγαράκι συνεχίζει να με διασκεδάζει, ο δίδυμος συνεχίζει να είναι obscure και απλησίαστος, ο κοκκινομάλλης συνεχίζει να είναι αγκαλίτσας ενώ δεν κατάλαβα αν ο ξανθός γκομενάκιας ζήλευε στο τέλος για τα μάτια της Nanami ή για τα μάτια του μπλεμαλλάκια?

Σε πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα της σειράς αναδεικνύεται φυσικά η γάτα που έκλεψε τελευταία στιγμή τη θέση από τα προβατάκια στο background...

xbJ3b2w.jpeg

#23 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 July 2011 - 11:15

Είδα και το τέταρτο και δεν μπορώ να μην σχολιάσω!

Πόσο καθυστερημένη είναι η πρωταγωνίστρια? Είπαμε να είσαι carebear αγάπη μου αλλά εκεί που έψαχνε να βρει σαν την τρελή τα κομματάκια από το χαρτί που είχε πάρει ο άνεμος έκανα το ένα facepalm μετά το άλλο...

Αυτό που με τσατίζει είναι ότι η μόνη πλευρά του χαρακτήρα της που μας δείχνουν είναι ότι είναι ΠΟΛΥ καλός άνθρωπος. ΟΚ αγαπητοί σεναριογράφοι το καταλάβαμε αυτό, τώρα προχωρήστε και δώστε της και καμιά άλλη διάσταση...Και αυτό που τον έριξαν knock out τα μάτια της... Μιλάμε για τα ίδια μάτια που έχουν το χρώμα του πρωινού τσιρλιού?

Τα μόνα καλά σημεία ήταν όταν μας έδειχνε τον Ren παιδάκι επειδή ήταν γλυκούλης και συγκινήθηκα και λίγο...Τελείως χαζά και κλισέ flashbacks αλλά στους τυφλούς βασιλέυει ο μονόφθαλμος...

xbJ3b2w.jpeg

#24 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 August 2011 - 18:51

Το 6 όχι μόνο άγγιξε, αλλά ξεπέρασε την τελειότητα. Δεν το πιστεύω ότι είχα την τύχη να δω ένα τόσο υπέροχο πράγμα στη ζωή μου. Μπορώ πλέον να πεθάνω χαρούμενη!

Τι να πρωτοαναφέρω;! Τη διπλή προσωπικότητα του γυαλάκια, το impromptu take-over της σκηνής, το ότι το idol είναι (πιθανότατα) το tsunderιασμένο bishounen, ή το ότι όλα αυτά έγιναν line on national television?!

Είμαι συγκλονισμένη. Αυτή τη σειρά πρέπει να τη δει όλος ο κόσμος!:kawaii:

Posted Image

#25 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 August 2011 - 13:04

Πραγματικά το 6ο ήταν beyond epic...Μα πού πάνε και τα σκέφτονται θα θελα να ξερα!

Ο Satsuki πάντως ήταν HOT-T-T-T!

Σκέφτομαι ότι δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Είτε ο Ichinose ήταν all along ο Hayato και ο Hayato ήταν μία persona για χάρη του star system, είτε τον αντικατέστησε προσωρινά... Όπως και να χει τελειώσαμε με την παρουσίαση- προσωπικό δράμα των υπολοίπων οπότε υπολογίζω από το επόμενο επεισόδιο να έχουμε action ανάμεσα στην τσιρλομάτα και το dark and ominous bishounen <33333

xbJ3b2w.jpeg

#26 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 15 August 2011 - 13:25

Το 5ο και το 6ο ίσως ήταν από τα πιο νορμάλ επεισόδια της σειράς. Ειδικά στο 5ο έσκασα στα γέλια με την Syoko-chan. Ήταν επική η σκηνή. Από τα επεισόδια που με έκαναν να γελάσω. Τα bishonens πάντως συνεχίζουν δυνατά. Και το θέμα με τον γυαλάκια ήταν ενδιαφέρον, η σκηνή που έδειχνε όταν ήταν μικρός τον έκανε πιο ενδιαφέρον. Αλλά το bishonen που κάνει voice o Miyano Mamoru -άλλο μαρτύριο και αυτό θέε μου- πραγματικά μου σπάει τα νεύρα xD
Μπορεί να έχει λόγους όπως δείχνει και στο 7 και αποκαλύπτεται και το θέμα Hayato-Tokiya αλλά πραγματικά δεν θέλω με κανένα λόγο να ασχολείται μαζί του η άλλη η κατακαημένη. Αλλά πού. Φυσικά τα μυστήρια, και καλά σοβαρά bishonen τραβάνε την προσοχή.

7:
Spoiler:

Ο διευθυντής και η τραβεστί είναι επικοί για να ρίξω και ένα άσχετο σχόλιο.
Και ο prince of fights καλός είναι. Πώς το χαίρομαι όταν την λέει στο bishonen με τα μπλε μαλλιά-κλαίω την ζωή μου, δεν έχω τίποτα άλλο πια. Από την στιγμή εκείνη τον πήγα :P

#27 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 August 2011 - 13:55

Μετά την τελειότητα του 6 το 7 ήταν μέτριο σχετικά αν και ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα αλλά το 8 άγγιξε επίσης επικά επίπεδα!

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#28 sophia24

sophia24

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 04 September 2011 - 22:47

Καλησπέρα παιδιά! έχω ψάξει παντού αλλά δεν βρίσκω πότε βγαίνει το 11ο επεισόδιο. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί έχω φάει κόλλημα!!!!! Η σειρά είναι καταπληκτική!!!!

Edited by iristella, 04 September 2011 - 23:03.
A fabulous greeklish conversion for a fabulous show XDDDD

#29 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 September 2011 - 23:00

Επεισόδιο βγαίνει κάθε Κυριακή. Σήμερα βγήκε το 10ο. Ένα καλό site για να παρακολουθείς πότε βγαίνουν οι σειρές που βλέπεις και ποιά groups τις μεταφράζουν είναι το anidb.

Επίσης στο forum δεν επιτρέπονται τα greeklish.

xbJ3b2w.jpeg

#30 sophia24

sophia24

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 05 September 2011 - 00:55

thanks!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ!!!!!! και συγνωμη για τα greeklish δεν το ηξερα!!!!!!!!!