Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Transformers The Movie (2007)


  • Please log in to reply
73 replies to this topic

#61 Terry Bogard

Terry Bogard

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 155 posts

Posted 18 July 2007 - 20:34

Έχει ηδή βγει και έπαθα πλάκα...

Κάποιοι είδαν το transformers σαν anime..Λοιπόν σας υπενθυμίζω ότι οι transformers δημιουργήθηκαν από τους Αμερικάνους και είναι cartoon.

Η ταινία αρχικά ήταν η αρχή της δημιουργίας των transformers και του πως εξελίχθηκαν.Λογικό είναι να μην μοιάζουν σαν τα cartoons με τέτοια FX που τους ρίξανε.Είναι παντελώς διαφορετικοί από τα cartoons και μάλιστα και με την ακριβέστατη λεπτομερεία που τους δόθηκε.

Όμως έπαθα την πλάκα του αιώνα με τις τιτάνιες μάχες που κάνανε οι Autobots εναντια των κακών bots(μου διαφέυγει το όνομα του είδους τους).Ούτε το God of War II να ήτανε με τέτοιες τιτάνιες μάχες...

Σας συνιστώ να το δείτε όλοι και περιμένω να έρθει(αν έρθει...) το 2 !!

#62 Mythos

Mythos

    Anime Fan

  • Members
  • 181 posts

Posted 18 July 2007 - 21:57

Κατ' εμέ, η ταινία τα έσπασε.
Τόσο γέλιο δεν έχω ρίξει ούτε σε comedy movies, χωρίς αυτό να χαλάσει το action στοιχείο.
Το ending "φωνάζει¨για sequel:wis:

#63 gianakin

gianakin

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 19 July 2007 - 09:59

Αγαπητε φιλε gianakin

Μαλλον δεν με καταλαβες...

Δεν επικρωτω και δεν μου αρεσει καθολου η προπαγανδα και η διαφημηση του χολιγουντ και προφανως δεν υπαρχει κανενας που να του αρεσει...

Το ζητημα ειναι οτι ημουν γνωστης αυτου πριν καν παω να δω την ταινια! Αφου τα 3/4 των ταινιων τους περναν τετεια μυνηματα.

Οσο αναφορα την ιδια την ταινια οπως ειπα και ποιο πανω ειχε εκπληκτικα εφε και σε κραταγε ολοι την ωρα χωρις να βαρεθεις ουτε για μια στιγμη...οποτε περα απο τα σκηνοθετικα λαθοι που λετε ,εγω θεωρω σκηνοθετικο επιτεβμα να περναν 2:30+ ωρες χωρις να το καταλαβεις.

Παρολαυτα οπως ειπε και παραπανω ο Hazuki ειναι και θεμα γουστου του καθενος.



Δε διαφωνω οτι το ηξερες. Το ηξερα κ εγω (βεβαια το περιμενα σε ΠΟΛΥ μικροτερο βαθμο). Το θεμα ειναι οτι εσυ λες οτι δεν επικροτεις κτλ κτλ (αρα λες οτι ειναι αρνητικα στοιχεια της ταινιας) κ λιγες παραγραφους πιο κατω λες οτι δεν μπορες να φανταστεις πιο τελεια μεταφορα. Δεν το θεωρεις αντιφαση?

Απο κει κ περα, εσενα περασαν 2.30 ωρες χωρις να το καταλαβεις, εγω ειχα 2 φιλους μαζι μου κ μονο επειδη σχολιαζαμε καταφεραμε κ οι 3 κ αντεξαμε αυτο το εκτρωμα. Οποτε ειναι υποκειμενικο.

Σε αυτο το σημειο να πω οτι διαφωνω με καποια απο τα επιχειρηματα του stratwhat, αλλα θα του δωσω μπραβο σε ενα μονο πραγμα που ειπε: Οτι φαινεται πως στο Τρανσφορμερς, ολος ο κοσμος ξεχασε ή εθελοτυφλουσε στις αμερικανιες, ενω σε αλλες ταινιες με 80% λιγοτερες αμερικανιες, ο κοσμος τις εβρισκε, τις ξεθαβε κ τις χρησιμοποιουσε ως αρνητικο της ταινιας. Στα χρονια που ασχολουμαι με σινεμα, τετοια τυφλη στροφη δν εχω ξαναδει ποτε. Δεν μιλαω για εσενα ή για καποιον συγκεκριμενο (αν κ μεχρι ενα σημειο θα σε αφορα αυτο που λεω), αλλα ειναι μια γενικη παρατηρηση που εκανα.

Μεχρι κ στο Batman Begins εχω δει να λενε "Α, ο καλος αμερικανος Μπατμαν νικησε τον κακο ασιατη Ra's Al Ghul?", δλδ εψαξαν μεχρι τον πυρηνα της Γης να βρουν μια αμερικανια, ή εσκισαν το τελευταιο πλανο του Spiderman 1 με την αμερικανικη σημαια. Αλλα στο Τρανσφορμερς οχι μονο δν τα συγκαταλεγουν στο review τους ως αρνητικα (εστω κ απλη αναφορα), αλλα εχουν με καποιο τροπο καταφερει να τα βγαλουν κ απο τη σκεψη τους. Ειναι απιστευτο.

Να πω επισης σχετικα με την απαντηση σου στον stratwhat να μην το παιζει επαναστατης που πληρωσε οπως εσυ, οτι γινεσαι τελειως αδικος, διοτι εκεινος κατα 90% δν ηξερε τι παιζει με την ταινια (το τρεηλερ φαινοταν λιγοτερο αισχος απο την ταινια ομολογω) κ πηγε (οπως.... ξερεις, το 90% των απλων θεατων που δν ειναι φανς). Το οτι ανακαλυψε εκ των υστερων οτι δν του αρεσε, δε σημαινει οτι δν εχει δικαιωμα να θαβει την ταινια.

Εγω πληρωσα ομολογω ξεροντας οτι θα ειναι μεγαλη πατατα, αλλα δν περιμενα οτι θα εβγαινα με πονοκεφαλο κ με τη γνωμη οτι ειναι μεσα στις 10 χειροτερες ταινιες μου (περιμενα τουλαχιστον καλη δραση κ δεν πηρα ουτε αυτο, πηρα ενα ματσο κουνημενα πλανα με ζουμ ιν στα καλωδια του χεριου του ρομποτ). Πηγα κ δν την κατεβασα διοτι ηθελα να εχω την πληρη αποψη του τι ταινια θα κρινω, ωστε σε συζητησεις με ατομα (οπως τωρα) που τους αρεσε, να εχω εμπεριστατωμενη αποψη κ να μην ειμαι αμυαλο fanboy hater.

Δεν λεγεται "το παιζουμε επαναστατες", λεγεται "κρινουμε την ταινια που ειδαμε". Και ναι, αν ο stratwhat δν περιμενε τοση απροκαλυπτη προπαγανδα, δν εχεις κ καποιο ιδιαιτερο point οταν του ελεγες "Α, εγω το ηξερα", διοτι απλα μαντεψες σωστα. Αυτο δεν του αφαιρει το δικαιωμα ή το δικο μου να ειχαμε την ελπιδα για κατι πιο αξιοπρεπες.

#64 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

    of DisAstaaAhhhH!

  • Members
  • 254 posts

Posted 25 July 2007 - 20:42

Η καλητερη ταινια καταστροφης μετα το godzilla!!!
εγινε και σεισμος κατα την διαρκεια της προβολης και ποροθικαμε :P:P:P

παντος ανυπομονο για το 2 AMERICA F*cK YEAh!!!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#65 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 25 July 2007 - 21:06

Την είδα πριν 5 μέρες και έχω να πω ότι δεν διάβασα τίποτα πριν την δω για να μην πάω προκατειλημένος.
Ήταν από τα αγαπημένα μου cartoon μικρός και πήγα να δω μία ταινία η οποία θα με διασκέδαζε, θα γέλαγα, θα πορωνομουν, θα έκανα σχόλια με την παρέα μου σε διάφορες σκηνες.
Έτσι βγήκα με το αίσθημα της απόλυτης κινηματογραφικής ικανοποίησης!:Blissfull:
Είχε περισσότερο γέλιο από ότι περίμενα(όχι ότι αυτό είναι κακό), τα γραφικά ήταν από άλλη...διάσταση και οι μάχες χορταστικές.
Το ότι θα δω διαφήμιση σε ένα αμερικάνικο blockbuster είναι δεδομένο και δεν με απασχολεί καθόλου!
Και το sequel θα πάω σίγουρα να δω!!!
Στον κινηματογράφο πάω πλέον για να δω ταινίες με πλούσια γραφικά και ηχητικά εφέ. Αν θελήσω να δω μια ταινία με υπόθεση θα την δω σε dvd στο σπίτι(γιατί να πληρωνω 8 ευρω εισιτηριο αφου δεν θα μου προσφέρει κατι που δεν έχω σπίτι ο κινηματογράφος;)
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#66 Despic

Despic

    Κουρδιστός Μανταρίνης

  • Members
  • 284 posts

Posted 26 July 2007 - 01:11

Ρε παιδια... Δεν θελει τοσο πολυ μπλα μπλα.
Ασχετα με την σκηνοθεσια, ασχετα με το σεναριο, ασχετα με τους ηθοποιους...
Ειναι TRANSFORMERS!! Posted Image
Δηλαδη μολις ειδατε οτι θα εχετε την ευκαιρια δειτε μια ταινια που ζωντανευει τις παιδικες σας αναμνησεις διστασατε να πατε? (ή να την κατεβασετε)

Posted Image :burningbe3:
Posted Image

#67 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 26 July 2007 - 01:28

Εμένα μου άρεσε αλλά όπως είπε και πατάτα εντελώς να ήξερες ότι είναι πάλι θα πήγαινες να τη δεις.Είναι βαρύ το όνομα για να τη παραβλέψεις.

Posted Image


#68 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 179 posts

Posted 26 July 2007 - 13:44

ο jiraia μιλαει σοφα οπως παντα...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)


#69 KageHitsu

KageHitsu

    Kage

  • Members
  • 630 posts

Posted 27 July 2007 - 12:52

Ok εσπασε ρεκορ ........ Απο οτι ελεγε στο teletext του Μεγα p131
τα σπαει την ειδα την ταινια αλλα...... πολλα λεφτα ξοδεψαν για την ταινια 150 εκ
I put up my headphones and listen to the deftones

#70 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 July 2007 - 13:17

Βασικά όταν άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν όταν μεταμορφώνονται, συγκινήθηκα :blush2: . Είχα να τον ακούσω από όταν ήμουν τρίτη δημοτικού :blingeye2:

#71 Despic

Despic

    Κουρδιστός Μανταρίνης

  • Members
  • 284 posts

Posted 28 July 2007 - 15:52

Βασικά όταν άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν όταν μεταμορφώνονται, συγκινήθηκα :blush2: . Είχα να τον ακούσω από όταν ήμουν τρίτη δημοτικού :blingeye2:

x19826498154 :awww:
Posted Image

#72 rebelos

rebelos

    Inhale/Exhale

  • Members
  • 147 posts

Posted 06 August 2007 - 16:46

ενας σοβαρος παραγωντας να δεις την ταινια ειναι η Μεγκαν Φοξ

και εμενα παντως μου αρεσε πολυ η ταινια

#73 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 12 August 2007 - 13:24

Η ταινια ηταν πολυ καλη. τα γραφικα απιστευτα ( παρακαλω ξαναδειτε την σκηνη που επιτιθεται ο Ironhide κανοντας ΠΟΛΛΕΣ κωλοτουμπες). το μονο που τολμω να πω οτι με χαλασε ηταν το γεγονος οτι ο Prime εφαγε ξυλο απο τον Μegatron. ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο υπο συνηθισμενες συνθηκες στο cartoon. φωναζει οντως για σικουελ κα ισαφεστατα θα το δουμε ολοι.

#74 Goregasm

Goregasm

    M_B_L_A_Q

  • Members
  • 29 posts

Posted 18 August 2007 - 13:46

Φοβερή ταινία!!Ακόμη κ στον πατέρα μου άρεσε!!Αν δεν ήταν κάτι μικρά από πίσω να φωνάζουν σε κάθε μάχη ίσως να την είχα απολαύσει περισσότερο

Posted Image