Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)
Posted 20 February 2011 - 15:42
Posted 20 February 2011 - 15:54
όχι παιδιά η σκηνή με το Mihawk ήταν haki....αφού και ο ίδιος ο ξιφομάχος λέει πως ήταν αναπάντεχα ανοικτόμυαλός...θα το καταλάβετε αν δείτε που το κάνει και rayleigh με τον ελέφαντα
Μιν κολάς σε αυτήν την σκηνή μπορεί να ήταν μπορεί και όχι , εγώ απλά λεω οτι με το χακι ο κομπυ δεν θα μπορούσε να ξέρει απο πρίν οτι ο λουφη θα πέθαινε όπως υπέθεσε ο φίλος zoro στο προιγούμενο ποστ
Posted 20 February 2011 - 15:59
ναι σε αυτό συμφωνώ ....άλλοι ήταν οι λόγοι που το έκανε αυτό ο cobyΜιν κολάς σε αυτήν την σκηνή μπορεί να ήταν μπορεί και όχι , εγώ απλά λεω οτι με το χακι ο κομπυ δεν θα μπορούσε να ξέρει απο πρίν οτι ο λουφη θα πέθαινε όπως υπέθεσε ο φίλος zoro στο προιγούμενο ποστ
Posted 20 February 2011 - 16:54
Οσο για τον Coby, δεν βλεπει οραματα. Απλως ακουει φωνες και κτλβαινει ποτε πεθαινουν.
Με λιγα λογια ο SupG18 ειναι ολοσωστος

Posted 20 February 2011 - 17:01
Δεν ξερω ισως να χετε δικιο αλλα και εδω το λεειhttp://onepiece.wikia.com/wiki/Monkey_D._Luffy/Abilities_and_Powers
Posted 20 February 2011 - 17:04
Οσο για το wiki, το αφηνω ασχολειαστο. Οτι ξερουν αυτοι ξερουμε κι εμεις. Δεν νομιζω να διαβασουνε εξτρα σελιδες...
Posted 20 February 2011 - 17:15
Χακι ηταν και ειχε αναφερθει.
Τεσπα θα δειξει.
Posted 20 February 2011 - 17:33
και ο luffy απεφυγε τη σφαιρα του ψευτικου εαυτου του sto archipelago...δεν νομιζω να ειδε κανα οραμα,ουτε να ειδε το μελλον απο καμια μαγικη σφαιρα...απλως το haki νομιζω οτι δινει την δυνατοτητα στον χρηστη να προβλεπει της επιθεσεις του αντιπαλου..Οκ πες οτι το δεχομαστε. Στο Kuja arc πως εξηγηται οτι μια απο τις αδερφες τις Χανκοκ(Σαντερσονια) απεφευγε τις επιθεσεις του λουφυ?
Χακι ηταν και ειχε αναφερθει.
Τεσπα θα δειξει.
Posted 20 February 2011 - 17:40
luffy-λύκοι
luffy-blackbeard
luffy-mihawk
Posted 21 February 2011 - 00:43
Posted 21 February 2011 - 01:03
και ο luffy απεφυγε τη σφαιρα του ψευτικου εαυτου του sto archipelago...δεν νομιζω να ειδε κανα οραμα,ουτε να ειδε το μελλον απο καμια μαγικη σφαιρα...απλως το haki νομιζω οτι δινει την δυνατοτητα στον χρηστη να προβλεπει της επιθεσεις του αντιπαλου..
Ειδε την κινηση του αντιπαλο οσον αφορα τον μιχοκ. Προβλεψε οτι ηταν πιο γρηγορος και του κοψε τα χερια με το σπαθι του. Εξαλλου δειτε τι λεει του μιχοκ μετα'' You seem UNUSUALLY calm...http://www.mangareader.net/103-36562-6/one-piece/chapter-561.html
Απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ο oda πιστευω ηθελε να το τονισει και να παρουμε εμεις μια μυρωδια.
Τεσπα οπως ειπα θα δειξει. Θα φανει και καλυτερα μολις το δουμε σε ανιμε το επισοδειο που ο ρευ εξηγει στον λουφυ για το χακι.
Οσο για τη θεση του αντμιραλ, πραγματικα εχω αγωνια να δω ποιος θα την παρει. Ισως να συγκεντρωνει περισσοτρες πιθανοτητες ενας vice admiral. Δεν αποκλειω βεβαια και τον smoker..
Posted 21 February 2011 - 01:35

H μονη ενσταση που εχω για σμοκερ admiral ειναι που ειναι ακομα αρκετα χαμηλα
(οταν τον πρωτογνωρισαμε ηταν commodore) και πολυ συχνα κανει του κεφαλιου του. Αλλά ναι, θα τον ηθελα.
Posted 21 February 2011 - 01:51

πάντως μπορεί να δούμε και άκυρα άτομα στο ναυτικό....και μπορεί ο smoker να μη δεχτεί τη θέση του vice-admiral γιατί θα έχει όση ελευθερία του χρειάζεται...if you know what i mean:tensai:
Posted 21 February 2011 - 01:52
Posted 21 February 2011 - 01:52

Παντως φιλε Otinane1000 εγω επρεπε να ειχα το username σου!