Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 02:52
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 02:55
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 03:22
Τον βρησκουν συνεχεια μπροστα τους για να φαει το ξυλο που δεν προοριζεται για κανεναν ωστε να μαθουν οι SH λιγα πραγματα για τον αντιπαλο τους. Αλλα ουτε πιστευω να ειναι καποιος Supernova. Αν ειναι θα πρεπει, οπως ειπατε, να ειναι καποιος που θα τα εχει χασει ολα. Θα μπορουσε να ειναι ο Jinbe. Εγω παντως κλαιω ακομα για τη Hancock...Λογικα πιστευω οτι ο καινουργιος nakama θα είναι ο Hacchi απο οτι βλεπουμε και στα τελευταια chapter.....τον βρισκουν συνεχεια στον δρομο τους αρα μπορει και να τον παρουν μαζι τους...
Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 03:38
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 04:15
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 10:24
χμμμμ..δεν το ειχα σκεφτει,καθολου κακη ιδεα...θα προχωρησουν τα chaps και θα δουμε οταν θα ξετυλιγεται ο χαρακτηρας του decken.παντως εγω δεν εχω καταλαβει, ο decken μπορει να κολυμπησει παρολο που εχει φαει φρουτο;;Εγώ για το crew λέω τον decken , είναι fishman κάτι που λύπει απο το crew + οτι έχει αστείο παρουσιαστικό (4 πόδια? φάτσα άστα να πάνε
) + οτι ο oda είπε ότι θα είναι παλιός εχθρός και τέλος είναι ο απόγονος IX (ix=9) , ο καινούργιος nakama θα είναι το 9 μέλος (εκτός του luffy πάντα) κάτι που κολάει αρκετά....ποιά μπορεί όμως να είναι η αιτία που θα τον κάνει να μπεί ?
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 12:45
πολύ έξυπνο!!...μπράβο...αν και δε τον πολυθέλω αλλά θα είναι ο μόνος fisherman που δεν θα μμπορεί να κολυμπήσειΕγώ για το crew λέω τον decken , είναι fishman κάτι που λύπει απο το crew + οτι έχει αστείο παρουσιαστικό (4 πόδια? φάτσα άστα να πάνε
) + οτι ο oda είπε ότι θα είναι παλιός εχθρός και τέλος είναι ο απόγονος IX (ix=9) , ο καινούργιος nakama θα είναι το 9 μέλος (εκτός του luffy πάντα) κάτι που κολάει αρκετά....ποιά μπορεί όμως να είναι η αιτία που θα τον κάνει να μπεί ?
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 14:29
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 19 Φεβρουάριος 2011 - 15:07
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 14:37
πολύ έξυπνο!!...μπράβο...αν και δε τον πολυθέλω αλλά θα είναι ο μόνος fisherman που δεν θα μμπορεί να κολυμπήσει
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 17:45
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 14:52
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 15:22
τωρα που ειδα το επεισοδιο με τον coby σκεφτηκα οτι στα οραματα που ειδε(ξερουμε στο μανγκα οτι τα ειδε λογω haki) θα ειδε και τον εμδεχομενο θανατο του luffy..Ισως με αυτη την παρεμβαση να τον εσωσε..
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 15:28
Ο coby δεν βλέπει οράματα , έχει το haki που είχαν ο enel , οι priest και η μικρή στο sky island.
Δηλαδή μπορεί ανα πασα στιγμή να ξέρει πόσοι βρίσκονται σε μια σιγκεκριμένη περιοχή (ανάλογα το master που το έχει) και κάθε φορά που κάποιος πεθαίνει το καταλαβένει γιατί "χάνετε" μια "φωνή" ,η κάθε "φωνή" αντιπροσωπέυει κάποιον.Τι θέλω να πω , οτι αν ο luffy ιταν να πεθάνει δεν θα το καταλάβενε αλλα θα την στιγμή που θα πέθαινε θα χανόταν η "φωνή" και θα το αντιλαμβανόταν ακόμα και ας μην τον είχε στο οπτικό πέδιο του.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 15:34
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 15:36
Ισως λαθος λεξη το οραμα που χρησιμοποιησα.
Ομως αυτος που εχει χακι μπορει να αλλαξει αυτο που ειδε χαρη στο χακι του. Π.χ θυμησου τον λουφυ οταν εκανε jet bazooka στον mihawk ειδε σε ''οραμα''οτι θα του κοψει τα χερια. Τοτε την πηρε πισω την επιθεση και σωθηκε. Αυτο ηταν haki..