Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 02:26
Επειδή εγώ είμαι χαμένος με τον δημιουργό θα μπορούσε κάποιο καλό παιδάκι να ρίξει ένα link με την συνέντευξη του Oda; Ευχαριστώ
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 13:10

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 13:33
Τεσπα αυτος που βλεπω θα ειναι στυλ arlong, kuro, gin, hachi αντε και επειδη μιλαει για εκπληξη εγω βλεπω τον Bellamy γιατι θυμαμαι προβληματιζοταν με τις θεωριες του λουφυ+ το οτι πριν τον τιμωρησει ο Doflamingo ειχε πει, ''δος μου μια ευκαιρια, φιλοδοξω ακόμα και να φτασω στην θεση στην οποία εισαι''.. Τον Crocodile ξεχαστε τον.
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 16:57
moria παιδια δεν θα ήθελα επειδη μου την σπαει λιγο. Θα μπορουσε να ταιριαξει με το πληρωμα γιατι ο oda τον ειχε δειξει και καπως ψιλοαστειο και οχι τοσο σοβαρο. Αλλα θεωρω το ίδιο του το φρουτο του δεν ταιριαζει για να ειναι με τους ''καλους''...
Τεσπα αυτος που βλεπω θα ειναι στυλ arlong, kuro, gin, hachi αντε και επειδη μιλαει για εκπληξη εγω βλεπω τον Bellamy γιατι θυμαμαι προβληματιζοταν με τις θεωριες του λουφυ+ το οτι πριν τον τιμωρησει ο Doflamingo ειχε πει, ''δος μου μια ευκαιρια, φιλοδοξω ακόμα και να φτασω στην θεση στην οποία εισαι''.. Τον Crocodile ξεχαστε τον.
γιατι να μην ειναι με τους καλους;μπορει να αναστησει κανεναν ace και να βαλει καμια καλη σκια...
(JK)

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 17:27
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 18:08
(ποιος θα τα βαλει με τον γοριλλα που ειναι στο πληρωμα του blackbeard)
πιστεύω chopper σε monster point
αν κρίνω από τη συνέντευξη εγώ πιστεύω πολύ στο caribou γιατί ...το πλήρωμα έχει μουσικό,μάγειρα,οδηγό αλλά ..ιερέα έχει????άστε που είναι και logia που δεν έχει και την απίστευτη δύναμη να καίει ακόμα και τη φωτιά

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 18:42
γιατι ειναι ιερεας??πιστεύω chopper σε monster point
αν κρίνω από τη συνέντευξη εγώ πιστεύω πολύ στο caribou γιατί ...το πλήρωμα έχει μουσικό,μάγειρα,οδηγό αλλά ..ιερέα έχει????άστε που είναι και logia που δεν έχει και την απίστευτη δύναμη να καίει ακόμα και τη φωτιά και έχει και περιθώρια βελτίωσης

Παντως για τον gin, ο ιδιος ειχε πει στον sanji τα λεμε στην Grand line. Μαλλον βεβαια ως εχθρο. Θα δουμε.
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 18:56
γιατι ειναι ιερεας??
Ποτε το δειξε?
εδώ θέλω να πιστεύω ότι έδειξε σημάδια...θα δούμε αλλά κολλάει
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 19:00
αα δεν το θυμομουν :hot:xDSpoiler:
εδώ θέλω να πιστεύω ότι έδειξε σημάδια...θα δούμε αλλά κολλάει
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 19:26

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 19:53
- Crocodile
- Hachi
- Caribou
- Mr.2
- Mr.3
- Enel
- Rob Lucci
- Perona
- Arlong
- Gecko Moria
- Κάποιος που δούλευε για το World Goverment
Bellamy is Dead
Boa is not an enemy
Gin is way to weak for something like that.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο πολύ κολλάει να μπει ο Caribou γιατί βρίσκεται ήδη μαζί τους σε αυτό το ARC. Όλοι όσοι έμπαιναν ήταν κάποιοι από κάθε διαφορετικό arc.
Ο Zoro όταν τον έσωσε ο Luffy
H Nami όταν την έσωσαν από Arlong
Sanji από τον μάγειρα
Chopper από τον σιδεροσαγόνια
Robin από Crocodile ( arabasta arc )
Franky από Enes Lobies arc
Ussop από Kuro arc
Brook από Thriller Bark arc
etch etch....
Άρα με βάση αυτά τα στατιστικά κατά 90% πλέον ταιριάζει πιο πολύ ο Caribou.
Μιας και είναι καινούργιο arc είναι μαζί τους, και πιστεύω κάτι θα γίνει με αυτόν!
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 20:01
Νταξει θα δουμε

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 20:07
Gin was way to weak for something like that.
fixed
please remember coby! Απο καμπιν μποι μπήκε στους μαρίνες και πέταξε και Χάκι!

also για παλιό enemy δεν λεει??
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 20:20