Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)


  • Please log in to reply
565 replies to this topic

#376 ala1n

ala1n

    Anime Freak

  • Members
  • 330 posts

Posted 16 September 2011 - 15:33

Με αυτά που διάβασε στην εφημερίδα πρέπει να 'ναι εκνευρισμένος....:/
Posted Image

#377 fwto

fwto

    Anime Newbie

  • Members
  • 61 posts

Posted 16 September 2011 - 15:38

Mπα, το μωρο και τη Makino κοιταει... :bleh:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#378 ala1n

ala1n

    Anime Freak

  • Members
  • 330 posts

Posted 17 September 2011 - 00:41

Mπα, το μωρο και τη Makino κοιταει... :bleh:


Posted Image :D
Posted Image

#379 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

    ''ThiS WaR iS MinE''

  • Members
  • 152 posts

Posted 17 September 2011 - 01:45

Τωρα που ειδα την αναφορα σε απροοπτο θανατο καποιου SH εχω παρατηρησει απο την αρχη της σειρας οτι ο Oda προσπαθει να σκοτωσει τον Zoro απο την πρωτη κιολας στιιγμη. Πολυ δραματικο αν τολμησει να κανει κατι τετοιο αλλα εγω προσωπικα αν τυχει και σκοτωσει ο Oda καποιον απο το πληρωμα θα κανω drop το One Piece.(και δεν θα ειμαι η μονη μιας και ειναι ολοι τους πολυ ψηλα στη λιστα των αγαπημενων χαρακτηρων-ποσο μαλλον ο Zoro :wis:)
Oσο για τη Raftel εχω 2 ιδεες. 1)βρησκετε σε μερος με πολυ δυσκολη προσβαση,αλλα σιγουρα οχι sky-island,οπου θα υπαρχουν ολα αυτα που ονειρευοντε(ισως και κατι σαν μια Wonderland) και 2) ειναι σε ενα νησι καπως κρυμμενο,οπου μεσα του κρυβει ολη την χαμενη ιστορια του κοσμου.Αυτες ειναι οι ταπεινες μου σκεψεις,αλλα με τον συγκεκρυμενο δεν ξερεις ποτε τι θα σπου ερθει!:fromabove:


Οντως!εχει προσπαθησει πολλες φορες να το σκοτωσει αλλα σε ολες της φασεις ο Zoro φανηκε παντοδυναμος :Ρ Δηλαδη με τοσα που εχει τραβηξει ειναι φενεται πως δεν νιωθει τιποτα!

Δεν υπαρχει περιπτοση ο Oda να σκοτωσει καποιον StrawHat!Ουτε 1 στο 10000000000000!

Ηδη εχει σκοτωσει πολλους ''καλους'' (εννοω φιλους,συγκενεις των Strawhats)

Και να παει να πεθανει καποιος παλυ θα πεταχτει απο το ξαφνικο ο μεγαλος Reyligh και θα τον σωσει!Ya know ;) :hero:

#380 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 September 2011 - 01:56

Διαφωνω!!!!!!!

Ο Oda ειναι αρκετα εξυπνος και θα το κανει.Νομιζω,αρκετες φορες ο Zoro ειχε πει πως θα προστατευσει τον Luffy με οποιοδηποτε κοστος=θανατος.Ισως πεθανει προστατευοντας τον.Και δεν λεω πως θα το κανει στα μεσα της σειρας.



Ισως,προς τα τελευταια επισοδεια σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαχη,θα εξαντληθει τοσο απο τις μεγαλες πληγες του που θα μας αφησει χρονους,μενοντας στην ιστορια ως ο καλυτερος ξυφομαχος evah.Τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω πως θα κανει για να επιβεβαιωσει το ποσο μεγαλο manga ειναι το One Piece!:awww:

image.jpg


#381 fwto

fwto

    Anime Newbie

  • Members
  • 61 posts

Posted 17 September 2011 - 12:11

Βασικά ο Οda κατά την περίοδο Water 7-Enies Lobby είχε δηλώσει ότι ένας από τους Strawhats θα πεθάνει. Βέβαια, τελικά "πέθανε" η Merry-Go, οπότε μάλλον το πλοίο εννοούσε. Αλλά είμαι σίγουρη οτι δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν χαρακτήρα να πεθάνει χωρίς να έχει πρώτα ολοκληρώσει τα όνειρα του:)
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#382 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 September 2011 - 14:25

Also since when is being a fishman a profession in any way.
Jinbei would be a great power boost for the Sh´s in terms of personal strenght and reputation!
Even more important would he be adding a lot of specialties only he (or someone of his race and strenght) could be providing!
Noone would dare to attack the Sh´s being on the ocean. He would sink a buster call in no time! What should they do about him? A great thing for fruit users imo.

There was a discussion here where someone mentioned them needing a steersman next to Nami being the navigator. Who would fit better into a position like that then a fishman?? He could be rudder and engine of the ship, moving it from within the water when its necessary! He could cling himself to the ship and do manoeuvers no normal ship could follow.
There are many other possibilities in which way his unique skills could be benefitial to the Sh´s! Just think of his ability to "talk" to the creatures of the sea...

Also we should not forget the Ancient History Robin found. I doubt Jinbei ever thought about joining the Sh´s but i am preatty sure that the information Robin found will be his reason to join in order to find the connection between the Fishman and the ancient culture and possibly find a truth that would end or at least explain the ongoing fight between Humans and Fishman.
He is an outcast and no mater if the merfolk might migrate or stay he will not be able to be with them! We saw some of the old crew but right now he doesn´t seem to have any followers. I am saying he is alone even though he is a legend!

That said i have no doubt he will join!!!


Πολυ καλο ποστ,με καλυπτει απολυτα.Μακαρι να ειναι ο επομενος SH ο Jinbe:kill4u:

image.jpg


#383 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 20 September 2011 - 16:51

O Jimbe είναι σαν μπαστουρμάς, είναι μέτριος χαρακτήρας από άποψη προσωπικότητας και δεν έχει καν ένα όνειρο... μακριάααα....
Posted Image

#384 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 September 2011 - 18:54

Μα ρε D.Dragon,δεν σε βρισκω πουθενα βρε παιδι μου :bahhh:

image.jpg


#385 SupG18

SupG18

    BibleThump

  • Members
  • 471 posts

Posted 21 September 2011 - 12:39

μακαρι να μπει ο jinbei ...:if: μου αρεσε απο την αρχη σαν χαρακτηρας , εμφανιση , εκτος απο οτι θα ηθελα εναν fishman στο crew και ποιος αλλος θα μπορουσε να μπει εκτος απο τον δυνατοτερο fishman που υπαρχει?

ps: πολυ ωραια η θεωρια σου D.Dragon και θα ηταν φοβερο να γινει ετσι οπως λες και να εχουμε μαχη sh με gorousei (ισως στο τελευταιο arc του OP)

Edited by SupG18, 21 September 2011 - 12:45.

Posted Image


#386 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 21 September 2011 - 12:41

Πιστεύω πως με την απαγωγή της Bonney, θα την χρησιμοποιήσουν οι Gorousei για να γυρίσουν στα νιάτα τους και να ξαναγίνουν υπερτούμπανα. Επίσης τους κόβω να ζούνε στο OPVerse από την εποχή του "σβησμένου" αιώνα.
Posted Image

#387 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 21 September 2011 - 12:53

^εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι Gourosei πρεπει να ειναι τουμπανα ...δεν μπορει απλα να είναι ατομα με πολιτκη δυναμη? Λογω χάρη ο Spandam ήταν ο αρχηγός της CP9, δεν ήταν ομως τουμπανο.

#388 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 21 September 2011 - 13:00

Και το σπαθι που εχει ο τυπος που μοιαζει με τον Mahatma Gandhi γιατι το εχει;:hmmm:
Μπααα,μην σου πω οτι λογω της τεραστιας πολιτικης τους δυναμης,θα εχουν βρει τα πιο ψαγμενα και δυνατα φρουτα...Αυτοι φαινονται να ειναι μεγαλη μαφια!

image.jpg


#389 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 21 September 2011 - 13:04

Λογικά για να κυβερνούν όλο τον κόσμο και να τα χώνουν στον Sengoku κάτι θα μπορούν να κάνουν. Μπορεί να μην είναι τίποτα υπερπολεμιστές αλλά και πάλι δεν αποκλείω να έχουν στα χέρια τους αρχαία όπλα και υπερτεχνολογικές άμυνες από τον Vegapunk.
Posted Image

#390 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 21 September 2011 - 14:03

Λογικά για να κυβερνούν όλο τον κόσμο και να τα χώνουν στον Sengoku κάτι θα μπορούν να κάνουν. Μπορεί να μην είναι τίποτα υπερπολεμιστές αλλά και πάλι δεν αποκλείω να έχουν στα χέρια τους αρχαία όπλα και υπερτεχνολογικές άμυνες από τον Vegapunk.


Αλλο αυτο, συμφωνω μαλιστα. Εγω μιλάω να είναι τουμπανα σε στυλ Whitebeard etc