Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)

• Please log in to reply
565 replies to this topic

#346 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 posts

Posted 18 July 2011 - 04:06

Λολα???

#347 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 18 July 2011 - 10:34

Λολα???

Η άσχημη που έτρωγε Χ από όλους όσους ζήταγε γάμο .... ( στο arc με το Moriah )

Posted Image

#348 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 18 July 2011 - 22:11

στσανταρ ειναι κορη της αλλιως πως βρεθηκε λιγο πριν το νιου γουορλντ η νουμπ;

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#349 Irlandos

Irlandos

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 July 2011 - 14:53

Εγώ σκέφτηκα κάτι άλλο όσον αφορά την πρόβλεψη της madam shirley ότι ο λούφυ θα καταστρέψει το νησί. Για να το κάνει αυτό πρέπει ν παλαβώσει αρκέτα κ λέω μήπως θα έχουμε κανένα απρόοπτο θάνατο;;; :hmmm:

#350 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 29 July 2011 - 14:27

παλι θανατο ??? δεν θα αντέξει το παιδί
εγω λεω μηπως έχει να κανει με το να σωσει το...υπογειο νησι ..και αυτο έχει να κάνει με την ...βαρκούλα του Νώε? λεω γω μηπως ..
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#351 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 29 July 2011 - 16:53

Εγώ σκέφτηκα κάτι άλλο όσον αφορά την πρόβλεψη της madam shirley ότι ο λούφυ θα καταστρέψει το νησί. Για να το κάνει αυτό πρέπει ν παλαβώσει αρκέτα κ λέω μήπως θα έχουμε κανένα απρόοπτο θάνατο;;; :hmmm:

Ναι ναι να ψωφισει ο Zoro :kill4u:

Posted Image

#352 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 July 2011 - 20:27

Περιμενω σαν τρελος την στιγμη που οι 3 emberors θα εχουν μια συναντηση,για να αποφασησουν ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του Whitebeard.:wooi2:

#353 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 July 2011 - 20:34

Δεν νομίζω να γίνεται καμία συνάντηση, μάλλον αυτόματα αποφασίζεται ανάλογα με το ποιός έχει την περισσότερη δύναμη και επιρροή στα νησιά... εκτός αυτού έχει είδη βγει ο 4ος...
Posted Image

#354 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 July 2011 - 20:52

Οχι εγω θελω συναντηση!!:madtodeath:

#355 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 29 July 2011 - 22:06

Εγώ θέλω να δω την Shirahoshi στο πλήρωμα και την μάχη Shirahoshi και Sea Kings vs San Juan Wolf :D Τιτανομαχία στην κυριολεξία.

#356 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 30 July 2011 - 19:35

εγω θελω να δω τον luffy να κανει king's haki και να πεταει και τους 100.000 στρατιωτες του hodi κατω :kakaka:

Posted Image

#357 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 11 August 2011 - 21:28

ευελπιστώ ύστερα από την εικόνα με τους άρχοντες παιδάκια ο Oda σρην τελευταία τους μάζη να μας δειξει κάτι από το παρελθόν τους γιατί φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα (ειδικά BB και MIhawk)

#358 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 29 August 2011 - 14:11

μου λειψε αυτο το Thread:P

Λοιπον εχω δυο προβλεψεις.
Μια ειναι για τον coby. Ο coby πιστευω σε αυτα τα δυο χρονια εκτος του οτι δυναμωσε, υπαρχει η μεγαλη πιθανοτητα να νικησε κανα καλο πειρατη. Πιστευω ενα supernova, ή εναν καλο new wolrd pirate. Ετσι θα πηρε και καμια προαγωγη.

Η αλλη ειναι πολυ μελλοντικη. Αφορα τον kaidou.
Οταν με το καλο ο luffy παλεψει τον Kaidou(μακαρι:angell:), τοτε θα προσθεσει στο πληρωμα του εναν καπετανιο. To σκεπτικο μου στηριζεται στο γεγονος οτι o Kaidou απο τα λιγα που ξερουμε, οταν πολεμαει με εναν πειρατη, σκοτωνει ολο το πληρωμα του αλλα αφηνει μονο τον καπετανιο να ζησει. Οταν πεσει λοιπον στον λουφα, πιστευω θα υπαρχει στο αρκ ενας ο οποιος θα χει πεσει θυμα του kaidou. Μολις ο λουφυ τον νικησει, τοτε ο καπετανιος θα ξαναβρει την αγαπη για την πειρατικη ζωη στο προσωπο ομως ενος αλλου καπετανιου:D

Υ.Γ Σιγουρα ενας που χει αναμετρηθει με τον Kaidou ειναι ο Moria ο οποιος εχασε ολο το πληρωμα του και εμεινε ο μονος ζωντανος. Αλλος που ενδεχεται να χει πολεμεσει και να μην το ξερουμε ειναι ο x-Drake.
Υ.Γ2 Ειχε αναφερθει εδω (απο τον D.Dragon νομιζω) η θεωρια οτι μολις σκοτωνε το πληρωμα ο Kaidou, εκεινος εκανε πληγες στον καπετανιο θυμα που εμενε ζωντανος. (στο πηγουνι). Πιστευω ειναι πολυ βασιμη θεωρια και ισως ο αριθμος των πληγων στονπηγουνι να δηλωνει και τον αριθμο των νακαμα που πεθαναν. Ετσι ο μορια που εχασε το πληρωμα του εχει πολλες πληγες, ενω ο x-Drake μια.(δεν ξερουμε για το παρελθον του)

2po6sfa_jpg.gif

#359 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 29 August 2011 - 16:14

Ο Drake είχε την ουλή από το Sabaody και ίσως από πιο πριν. Πριν γίνει πειρατής ήταν Marine με τον βαθμό του Rear Admiral. Θεωρώ οτί οι ουλές είναι άσχετο με το ότι ο Kaidou είναι ο κλασσικός κακός χασάπης με δύναμη. Επίσης ο Drake έχει ειπωθεί οτί είναι ένας από τους δύο Supernovas της γενιάς του Luffy (μαζί με τον Kidd) που έχει κερδίσει την θέση του στο New World σαν αναγνωρίσιμος πειρατής. Εάν έχανε από τον Kaidou θα ήταν απλώς άλλο ένα θύμα του που θα ήταν ανάξιο αναφοράς. Πιστεύω πως μέχρι τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση με τον Kaidou και ίσως να έχει γίνει διάσημος επειδή ήταν ο μόνος που είχε τα ....νεύρα να του πάει κόντρα. Ίσως βέβαια να του σκότωσε κάποιο nakama όσο ήταν Marine, αλλά με το επίπεδο δύναμης που είχε όταν έφτασε στο Sabaody, αμφιβάλλω αν είχε πατήσει ποτέ στο New World.

Πιστεύω οτί ο Drake θα παίξει βασικό ρόλο στην ήττα του Kaidou, όταν, όποτε και αν γίνει (για την ιστορία, δεν ξέρουμε τίποτα για τον Kaidou ακόμα. Μπορεί να αποδειχθεί οτί είναι επαναστατικός οικολόγος και ότι ήθελε να σταματήσει τον πόλεμο λόγω της καταστροφής που προκάλεσε στην φύση. Τον Moria τον ξυλοφόρτωσε γιατί αποψίλωσε ένα ολόκληρο δάσος για να κάνει zombie τα δέντρα) /trollmodeoff αλλά είμαι σοβαρός. Μπορεί να αποδειχτει το One Piece equivalent του Αλαφούζου, ποτέ δεν ξέρεις, από την στιγμή που δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για αυτόν.

Ο Coby, πέρα το οτί πιστεύω οτί θα είναι ο τελικός antagonist της σειράς, πιστεύω οτί θα γίνει o Garp της γενιάς του, με τον Smoker να γίνεται ο αντίστοιχος Sengoku.

Και στην τελευταία σκηνή της σειράς ο εγγονός του Coby σαλπάρει ώστε να γίνει ο επόμενος Pirate King στα χνάρια του δικού μας Pirate King...

#360 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 29 August 2011 - 16:25

Θα αναφέρω κι εγώ τη δική μου πραγματικά αβάσιμη θεωρία. Σύμφωνα με τη γοητευτική σκέψη που 'χω στο νου -το One Piece μάλιστα είναι λίαν ρομαντικό:himitsu:- ο Mihawk υπήρξε noble! Έχει μάλιστα ένα κοινό σημείο με τον Zoro: αποφάσισε να γίνει πιο δυνατός για χάρη μιας γυναίκας!
Όλα αυτά βέβαια αποτελούν τουλάχιστον ανεδαφκές εικασίες. Οψόμεθα...

Edited by Pirate Luffy, 29 August 2011 - 16:26.
Διόρθωση

Posted Image