Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)

• Please log in to reply
565 replies to this topic

#106 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 19 February 2011 - 02:52

Εγώ για το crew λέω τον decken , είναι fishman κάτι που λύπει απο το crew + οτι έχει αστείο παρουσιαστικό (4 πόδια? φάτσα άστα να πάνε :madtodeath: ) + οτι ο oda είπε ότι θα είναι παλιός εχθρός και τέλος είναι ο απόγονος IX (ix=9) , ο καινούργιος nakama θα είναι το 9 μέλος (εκτός του luffy πάντα) κάτι που κολάει αρκετά....ποιά μπορεί όμως να είναι η αιτία που θα τον κάνει να μπεί ?:erk:

#107 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 19 February 2011 - 02:55

Λογικα πιστευω οτι ο καινουργιος nakama θα είναι ο Hacchi απο οτι βλεπουμε και στα τελευταια chapter.....τον βρισκουν συνεχεια στον δρομο τους αρα μπορει και να τον παρουν μαζι τους...

#108 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 19 February 2011 - 03:22

Λογικα πιστευω οτι ο καινουργιος nakama θα είναι ο Hacchi απο οτι βλεπουμε και στα τελευταια chapter.....τον βρισκουν συνεχεια στον δρομο τους αρα μπορει και να τον παρουν μαζι τους...

Τον βρησκουν συνεχεια μπροστα τους για να φαει το ξυλο που δεν προοριζεται για κανεναν ωστε να μαθουν οι SH λιγα πραγματα για τον αντιπαλο τους. Αλλα ουτε πιστευω να ειναι καποιος Supernova. Αν ειναι θα πρεπει, οπως ειπατε, να ειναι καποιος που θα τα εχει χασει ολα. Θα μπορουσε να ειναι ο Jinbe. Εγω παντως κλαιω ακομα για τη Hancock...

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#109 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 February 2011 - 03:38

ολοι οι νακαμα μπορει να ειναι αστειοι ...γελοιοι δεν ειναι παντως ...θα ξενερωσω τρελααααα αν γινει ...γιατι θα μιλαμε για ρομποτ χταποδι κοκκαλα ελαφι ...τσιρκο.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#110 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 February 2011 - 04:15

παντως εγω σκεφτομαι την τελευταια μαχη του ζορο. Σε προηγουμενες εχει χασει το αιμα της ζωης του, στην τελευταια???
Μονο στην ιδεα πορωνομαι!!

2po6sfa_jpg.gif

#111 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 February 2011 - 10:24

Εγώ για το crew λέω τον decken , είναι fishman κάτι που λύπει απο το crew + οτι έχει αστείο παρουσιαστικό (4 πόδια? φάτσα άστα να πάνε :madtodeath: ) + οτι ο oda είπε ότι θα είναι παλιός εχθρός και τέλος είναι ο απόγονος IX (ix=9) , ο καινούργιος nakama θα είναι το 9 μέλος (εκτός του luffy πάντα) κάτι που κολάει αρκετά....ποιά μπορεί όμως να είναι η αιτία που θα τον κάνει να μπεί ?:erk:

χμμμμ..δεν το ειχα σκεφτει,καθολου κακη ιδεα...θα προχωρησουν τα chaps και θα δουμε οταν θα ξετυλιγεται ο χαρακτηρας του decken.παντως εγω δεν εχω καταλαβει, ο decken μπορει να κολυμπησει παρολο που εχει φαει φρουτο;;

image.jpg

#112 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 19 February 2011 - 12:45

πολύ έξυπνο!!...μπράβο...αν και δε τον πολυθέλω αλλά θα είναι ο μόνος fisherman που δεν θα μμπορεί να κολυμπήσει:hahaha:

#113 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 February 2011 - 14:29

ενα πραγμα που ειμαι 100% σιγουρος ειναι οτι ο luffy θα μαθει για την αυτοθυσια του zoro(και sanji) με τον κουμα.
Θα δημιουργηθει και θεμα..
Και θυμηθητε σε εκεινο το επεισοδιο τις ατακες των zoro,sanji προς τον Kuma για να τον πεισουν να παρει τη δικια τους ζωη και όχι του λουφυ. Θα γινουν...

Edited by zoro77, 19 February 2011 - 15:07.

2po6sfa_jpg.gif

#114 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 19 February 2011 - 14:37

πολύ έξυπνο!!...μπράβο...αν και δε τον πολυθέλω αλλά θα είναι ο μόνος fisherman που δεν θα μμπορεί να κολυμπήσει:hahaha:

όπως είπε και ο laraska πιο πρίν , σκέτο τσίρκο θα γίνει το crew :hahaha:

Posted Image

#115 otinane1000

otinane1000

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 19 February 2011 - 17:45

ε οχι και ο fishman που δεν μπορει να κολυμπησει να μπει στο πληρωμα.... αν και εδω που τα λεμε μονο αυτος η ο caribou θα ταιριαζαν ... εχουμε εναν σκελετο , τον rudolf , εναν με την χειροτερη μυτη εναν pervert και ολοι τρελοι.. απλα δεν νομιζω οτι θα ειναι χρησιμος.... και αν τελικα γινει αυτος το νεο μελος θα γινει οπως με robin sto alabasta...

#116 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 20 February 2011 - 14:52

τωρα που ειδα το επεισοδιο με τον coby σκεφτηκα οτι στα οραματα που ειδε(ξερουμε στο μανγκα οτι τα ειδε λογω haki) θα ειδε και τον εμδεχομενο θανατο του luffy..Ισως με αυτη την παρεμβαση να τον εσωσε..

2po6sfa_jpg.gif

#117 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 20 February 2011 - 15:22

τωρα που ειδα το επεισοδιο με τον coby σκεφτηκα οτι στα οραματα που ειδε(ξερουμε στο μανγκα οτι τα ειδε λογω haki) θα ειδε και τον εμδεχομενο θανατο του luffy..Ισως με αυτη την παρεμβαση να τον εσωσε..

Ο coby δεν βλέπει οράματα , έχει το haki που είχαν ο enel , οι priest και η μικρή στο sky island.

Δηλαδή μπορεί ανα πασα στιγμή να ξέρει πόσοι βρίσκονται σε μια σιγκεκριμένη περιοχή (ανάλογα το master που το έχει) και κάθε φορά που κάποιος πεθαίνει το καταλαβένει γιατί "χάνετε" μια "φωνή" ,η κάθε "φωνή" αντιπροσωπέυει κάποιον.Τι θέλω να πω , οτι αν ο luffy ιταν να πεθάνει δεν θα το καταλάβενε αλλα θα την στιγμή που θα πέθαινε θα χανόταν η "φωνή" και θα το αντιλαμβανόταν ακόμα και ας μην τον είχε στο οπτικό πέδιο του.

Posted Image

#118 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 20 February 2011 - 15:28

Ο coby δεν βλέπει οράματα , έχει το haki που είχαν ο enel , οι priest και η μικρή στο sky island.

Δηλαδή μπορεί ανα πασα στιγμή να ξέρει πόσοι βρίσκονται σε μια σιγκεκριμένη περιοχή (ανάλογα το master που το έχει) και κάθε φορά που κάποιος πεθαίνει το καταλαβένει γιατί "χάνετε" μια "φωνή" ,η κάθε "φωνή" αντιπροσωπέυει κάποιον.Τι θέλω να πω , οτι αν ο luffy ιταν να πεθάνει δεν θα το καταλάβενε αλλα θα την στιγμή που θα πέθαινε θα χανόταν η "φωνή" και θα το αντιλαμβανόταν ακόμα και ας μην τον είχε στο οπτικό πέδιο του.

Ισως λαθος λεξη το οραμα που χρησιμοποιησα.
Ομως αυτος που εχει χακι μπορει να αλλαξει αυτο που ειδε χαρη στο χακι του. Π.χ θυμησου τον λουφυ οταν εκανε jet bazooka στον mihawk ειδε σε ''οραμα''οτι θα του κοψει τα χερια. Τοτε την πηρε πισω την επιθεση και σωθηκε. Αυτο ηταν haki..

2po6sfa_jpg.gif

#119 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 20 February 2011 - 15:34

Βασικά ίσως να μην ήταν και haki , αλλά ανθρώπινη λογική....σκέφτηκε απλά πως ο mihawk είχε το πλεονέκτημα εναντίον του και ότι άμα έκανε τη συγκεκριμένη επίθεση , τα χέρια του θα ήταν εύκολος στόχος...

PS: Btw τη συγκεκριμένη μορφή haki θα ήθελα ο coby να την έχει εξελίξει περισσότερο από τον Luffy...γιατί φαίνεται πως ο οda προορίζει το Coby για "μεγάλα" πράγματα....ε σωστό θα ήταν σε κάποιο τομέα να ξεπερνά το Luffy......
Posted Image

#120 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 20 February 2011 - 15:36

Ισως λαθος λεξη το οραμα που χρησιμοποιησα.
Ομως αυτος που εχει χακι μπορει να αλλαξει αυτο που ειδε χαρη στο χακι του. Π.χ θυμησου τον λουφυ οταν εκανε jet bazooka στον mihawk ειδε σε ''οραμα''οτι θα του κοψει τα χερια. Τοτε την πηρε πισω την επιθεση και σωθηκε. Αυτο ηταν haki..

Εγώ δεν νομίζω οτι ήταν χακι αυτό , απλά οτι ενέργησε λογικά ο luffy.Βασικά μπορείς αν θες να βρείς παντού χρήση χακι οποτε δεν μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι , μπορεί να έχεις δίκιο πάντως.

Απλά σκέψου οτι ο enel που είχε το καλύτερο χακι αυτού του είδους (λόγο του φρούτου του που τον βοηθούσε) έπεσε εξω στην προβλεψή του για το πόσοι θα ζήσουν και απλά τους σκότωνε ώστε να φτασουν στο τέλος τον αριθμό που είχε πει.Άρα σίγουρα δεν βλέπουν οράματα

Posted Image