Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ultimate Anime Gathering - The North Greece Edition - 26 Φεβρουαρίου

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#31 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 26 February 2011 - 16:48

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα, καιρός να σας εξηγήσω πως θα γίνει η διαδικασία εγγραφής για το καραόκε αλλά και για την εξέλιξη του. Από τις 19:00, που ξεκινάει το Ultimate Anime Gathering, μέχρι τις 21:00, θα βρίσκομαι στο ισόγειο με το τετράδιο στο χέρι αλλά και με την λίστα των τραγουδιών που είναι διαθέσιμα. Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή, αρκεί να έρθει και να μου πει το username (όπως θέλει να τον φωνάξω) και τα κομμάτια που θέλει. Κάθε άτομο δικαιούται 2 κομμάτια. Στις 21:00 κατεβαίνουν στο υπόγειο όσοι έχουν κάνει εγγραφή, όσοι έχουν γνωστούς που τραγουδάνε και όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή με μόνο όριο τον αριθμό των θέσεων (κοντά στις 50 θέσεις). Μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις του υπογείου ξεκινάμε. Μετά από κάποια ώρα θα ζητήσω από τα άτομα που τραγούδησαν πρώτα να αποχωρήσουν για να μπορέσουν να έρθουν καινούργιοι για εγγραφή. Στην είσοδο του υπογείου θα υπάρχει ένα αναλόγιο που θα έχει 2 σετ φωτοτυπιών της λίστας, μία θα υπάρχει στο μπαρ στο ισόγειο και μία θα έχω εγώ.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#32 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 posts

Posted 26 February 2011 - 20:07

τώρα το έμαθα >_> και θα έπαιζε και kpop τώρα??πφφφ...

Posted Image

#33 Synestro史

Synestro史

Never Delay

• Members
  • 71 posts

Posted 27 February 2011 - 15:33

σαν καλο troll Που ειμαι θα πω οτι το παρτυ ηταν απιθανο και ειμαι χαρουμενοςσ που εκανα καταληψη στο καραοκε :)
Posted ImageIm not sharing food :D

#34 hotaru

hotaru

Out and about...

• Members
  • 3 posts

Posted 27 February 2011 - 15:44

το party ήταν τρομερό!τα έσπασε και ευτυχώς μετά το καραόκε εκτός από τα τραγούδια δεν υπήρξαν άλλα θύματα!

#35 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 28 February 2011 - 13:33

Σας ευχαριστούμε όλους για την εκπληκτική βραδιά στο Barrister! Αν και ήταν πρώτη φορά και κάποια από τα πράγματα δεν μας βγήκαν ακριβώς όπως τα είχαμε σκεφτεί, σε γενικές γραμμές όλα κύλισαν επιτυχώς και το Ultimate Anime Gathering σας άρεσε και ήταν επιτυχία!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Cassiel, που υπήρξε πολύτιμη βοήθεια και χάρη σε αυτόν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτήν την εκδήλωση, τους Cosplay Corps που ανέβηκαν από την Αθήνα ειδικά για αυτό το Party, αλλά κυρίως όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!! Ευχαριστούμε!!!

Σύντομα θα σας πούμε λεπτομέρειες για το πως και που θα προμηθευτείτε το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης!

#36 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 28 February 2011 - 15:44

λοιπον.... ωρα κριτικης!
το παρτυ σε γενικα πλαισια ηταν αρκετα καλο και συγχαρητηρια για την προσπαθεια :ureshii:
στα συν:
+ ο χωρος ηταν ασυνιθιστα (σε σχεση με αλλα παρτυ) μεγαλος και ανετος, (βεβαια ηταν λιγο μακρια απο το κεντρο, αλλα ειναι κατανοητο το ποσο δυσκολο ειναι να βρει κανεις μαγαζι, ποσο μαλον για τετοια events)
+ ο κοσμος παντα εχει την ταση να ανεβαινει στον πανω οροφο (οπως και στο κοφιξ) αλλα παρολα αυτα δεν ημασταν σφηνομενοι, ουτε κοντευαμε να πεθανουμε απο την ζεστη και την ασφυξια :Ρ
+ ο εξοπλισμος για τη φωτογραφιση ηταν πολυ καλος και ειχε πολυ ενδιαφερον, ευτιχως δεν υπηρχε προβλημα να τραβηξουμε και οι υπολιποι (γιατι εδω κατι λεγατε για τις 11), οπωτε τραβηξα μερικες τελειες φωτογραφιες (μιας και η φωτογραφικη μου εχει προβλημα στο σκοταδι και το φλασ δεν ειναι οτι καλυτερο)
+ σε αντιθεση με αλλες φορες, υπηρχαν και πολα και καλα cosplay (και η αμηχανια μερικων για τις φωτογραφιες εφυγε μετα
+ το καραοκε αποτι φανηκε ειχε μεγαλη επιτυχια

στα πλην (προσωπικη μου γνωμη):
- το καραοκε μπορει να αρεσε σε πολους αλλα πιστευω ηταν και αυτο που ψιλοχαλασε το παρτυ (ετσι νομιζω τουλαχιστον μιας και εφυγα νωρις), το υπογειο ηταν πολυ μεγαλο με αποτελεσμα να κατεβει ο περισοτερος κοσμος εκει και μαλιστα να κατσει για πολυ ωρα, ψιλοαδειζοντας το μαγαζι (βεβαια περισοτερη ανεση στον πανω οροφο για φωτογραφιες :tensai:)
- οι μουσικες επιλογες στον προβολεα δεν μου τραβηξαν το ενδιαφερον και επειδη οσο να ναι ξερουμε καποια fangirls ουτε αυτα φανηκαν ιδιετερα ενθουσιασμενα (ενω αλλες φορες φοραμε οτοασπιδες απο τα ουρλιαχτα)

γενικως αυτα :nanana: λοιπον πως φανηκα σαν κριτης? :borednn9:

πιο χαλαρα τωρα, το φωτοσουτινγκ το εξωτερικο ειχε επιτυχια πιστευω (και οπως ειπα αυτο οφειλοταν στα cosplay :riiight: και ευτιχως αυτη τη φορα ειδαμε λιγα ναρουτο-ριλεϊτεντ)
προσωπικα περασα αρκετα καλα (για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα τοσο καλα), λογω λεοφορειων ομως (οικονομικα..) και επειδη ψιλοβαρεθηκα με το ολο στορυ του καραοκε αναγκαστικα να την κανω κατα τις 11:30
τα παιδια απο την αθηνα της cosplay corp ηταν πολυ φιλικα και μαζι με αυτα ειχα την ευκαιρια να γνωρισω μερικα αλλα ατομα :)

τραβηξα μερικες πολυ καλες φωτογραφιες (ετσι νομιζω τουλαχιστον) και κλασσικα πολες "απλες" ή χαβαλεδιαρικες, δυστιχως χαλασε ο υπολογιστης μου και ενω ειχα σκοπο να ανεβαζω πακετα φωτογραφιων επεξεργασμενες θα καθιστερησει ολο αυτο... οριστε οι πρωτες 50-60 που προλαβα να κανω πριν τα τιναξει... λογικα οι υπολιπες εδω θα ανεβουν (θα το γραψω κιολας οταν ειναι..)
http://www.facebook.com/album.php?aid=2112368&id=1347410630&l=c69cae99c7
οποιος μπορει ας κανει ταγκς κλπ για να βρεθουμε και μεσω fb και να ξερουμε ποιος ειναι ποιος αλλα και για να βρουν πολα ατομα τις φωτογραφιες
καποια στιγμη ισως τις ανεβασω και στο megaupload σε υψηλη αναλυση (για καποιους καμμενους @κασιελ δεν σε ξεχνω, αλλα οι καταστασεις..)
αυταααααα

α και το meeting ηταν αρκετα καλο (ελεγα οτι δεν θα παω αλλα τελκα τα καταφερα), αυτη τη φορα δεν καθισα με τις συνηθισμενες παρεες αλλα ειχα την τιμη να ειμαι με τον κεννυ και να γνωρισω την ζουρα :Ρ (γνωστοι απο το φορουμ)

Edited by matassos, 28 February 2011 - 15:58.

#37 KoMuro-_^

KoMuro-_^

日本のスレーブ

• Members
  • 10 posts

Posted 28 February 2011 - 16:30

+ το καραοκε αποτι φανηκε ειχε μεγαλη επιτυχια

στα πλην (προσωπικη μου γνωμη):
- το καραοκε μπορει να αρεσε σε πολους αλλα πιστευω ηταν και αυτο που ψιλοχαλασε το παρτυ (ετσι νομιζω τουλαχιστον μιας και εφυγα νωρις), το υπογειο ηταν πολυ μεγαλο με αποτελεσμα να κατεβει ο περισοτερος κοσμος εκει και μαλιστα να κατσει για πολυ ωρα, ψιλοαδειζοντας το μαγαζι (βεβαια περισοτερη ανεση στον πανω οροφο για φωτογραφιες :tensai:)

θα συμφωνήσω απόλυτα με τν κριτική σ,απλός θα ήθελα να επισημάνω ένα λάθος
π τ παρατήρησα επιδή ανεβοκατέβαινα συχνά στο καραόκε κ στον υπόλοιπο χώρο...τ μαγαζί ΉΤΑΝ ΠΎΧΤΡΑΑΑ !!!xD

γενικότερα πλ ωραίο παρτυ συνχαρητήρια στσ διοργανωτές!!!
regards

Posted Image

Despite the situation I was in,
I was still feeling great.
Because after all this battle,
I was still alive.
--Pinky piry kenma!--

#38 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 February 2011 - 16:58

Οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες αυτου του παρτυ που ανεβηκαν απο την Αθηνα για να μας προσφερουν ενα υπεροχο Cosplay Party στη Θεσσαλονικη. Ολα ηταν πολυ καλα οργανωμενα, ο χωρος αψογος, η ενταση της μουσικης στο τελειο επιπεδο, και ο ειδικα διαμορφωμενος χωρος της φωτογραφισης στον πανω οροφο ηταν αναπαντεχα βολικος! Επισης ηταν το πρωτο σοβαρο Ιαπωνικο καραοκε της πολης και σαν εμπειρια ηταν απλα κορυφαια, ολοι πιστευω σπασαμε παρα πολλη πλακα (και τυμπανα :bleh:). Τα θερμα μας συγχαρητηρια, παιδια :)

Στο παρτυ ηρθε πολυς κοσμος, συμπεριλαμβανομενων πολλων καινουριων ατομων που φανηκε να ευχαριστηθηκαν το παρτυ, και ολοι οσοι γνωρισα αποδειχθηκαν παιδια με κεφι και διαθεση - ελπιζω να σας ξαναδουμε και σε επομενα παρτυ (ειδικα το διδυμο απο Sugo Chara, ξερετε εσεις :orly: - ενω το διδυμο απο Death Note σας θεωρω δεδομενους ηδη επειδη ξερω οτι θα ερθετε σιγουρα... και ξερω οτι τωρα σκεφτεστε "σωστο κι αυτο" :hahaha:).

Τα cosplay ηταν το μεγαλο ατου αυτου του παρτυ αφου ηταν σε ασυνηθιστα υψηλα επιπεδα, με τον Iron Man και τον Gold D.Roger να ξεχωριζουν με διαφορα στηθους - το πρωτο με την απιστευτη ευρεσιτεχνια και επιβλητικοτητα (ποσο μαλλον που ακομα και χωρις μασκα εμοιαζε ιδιος ο Τονυ Σταρκ!) , ενω το δευτερο με τη φοβερη ακριβεια και προσοχη στη λεπτομερεια. Αλλα υπηρχαν και αλλα πολυ πετυχημενα cosplays, οπως ο Buggy, ο Vampire Hunter D, η Αmu, o Ash Ketchum (που να χαμογελουσε και καμια φορα κιολας!) ,το ζευγαρι του Vampire Knight, η χαρακτηρας που εκανε η any_yachiru_chan και ξεχναω πως λεγοταν κτλ κτλ κτλ. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που εκαναν τοσες αξιολογες προσπαθειες και εδωσαν εναν αλλον αερα σε αυτο το παρτυ :)

ΥΓ: Φωτογραφιες ευελπιστω να ανεβασω μεσα στις επομενες μερες πριν ληξει η αδεια μου απο το στρατο που μολις ξεκινησε.
Posted Image

#39 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 28 February 2011 - 18:39

Ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια!
Το μαγαζί ήταν όντως μεγάλο και άνετο, ίσως και λίγο μεγαλύτερο από ότι χρειαζόμασταν τελικά! Μαζεύτηκε πολύς κόσμος (κάποιοι μας είπαν ότι πρέπει να ήταν ο περισσότερος κόσμος σε anime party ever), αλλά χάνονταν όλοι αυτοί εκεί μέσα!!!

Επίσης, η διαμόρφωση του χώρου που κάναμε στο ισόγειο, αποδείχτηκε τελικά κάπως ανεπιτυχής, με την έννοια ότι μπροστά δεν ακούγονταν σχεδόν καθόλου η μουσική αλλά και δεν είχε πουθενά να κάτσεις! Αυτό συνέβη, διότι αφήσαμε ηθελημένα έναν χώρο μπροστά από τον βιντεοπροβολέα, αρκετά μεγάλο, για χορό. Τελικά όμως, δεν καθόταν κανείς εκεί! Όλοι καθόντουσαν 8 μέτρα πίσω (!) στο βάθος του μαγαζιού, που ακούγονταν καθαρά η μουσική και όσοι δοκίμασαν να έρθουν μπροστά ή για να κάτσουν ή για να χορέψουν, επειδή δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου ο ήχος ή και γιατί εκεί συγκεκριμένα δεν είχε κόσμο, μετά από λίγο έφευγαν!

Για την μουσική, είχαμε πει ότι θα ήταν anime: Ούτε Visual K, ούτε J-Rock! Μόνο anime! Λογικό λοιπόν, τα fangirls και boys να μην ικανοποιηθούν, καθότι ήταν κάτι τελείως διαφορετικό - ίσως και αδιάφορο - για τα γούστα τους! Ωστόσο, στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται τόσα και τόσα πάρτι από διάφορες ομάδες με J-Rock και Visual K περιεχόμενο! Επομένως θα έχουν πολλές ευκαιρίες, να εκδηλώσουν την απερίφραστη αγάπη τους για τα idol τους!

Έπαιξα βέβαια και χορευτική μουσική, K-pop / J-pop από πολύ νωρίς (από τις 19.00 έως και τις 21.30) που είναι λογικό στους Visual Kei/ J-Rock/metal fans να είναι αδιάφορη. Τουλάχιστον από ότι μου είπαν αρκετοί (ρωτούσα συνέχεια), δεν τους ήταν ενοχλητική! Σε αρκετούς μάλιστα, μετά το πρώτο "πολιτισμικό" σοκ, άρεσε!
Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τις Rock προτιμήσεις της, αλλά εμείς κρίναμε ότι άξιζε να ακουστεί, έστω και σε ένα πάρτι και αυτή η μουσική εκδοχή της νοτιοανατολικής Ασίας, που δεν είχε έως σήμερα παρουσιαστεί ιδιαίτερα! Νέα ακούσματα από εξωτικές (για εμάς) χώρες, τις οποίες βέβαια γνωρίζουμε εξαιτίας των anime!

Υπήρξε επίσης ένα θέμα με τα γούστα στην anime μουσική, που δεν είναι ίδια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης! Στην Αθήνα τα Mecha και τα παλαιά OP/EDs είναι δημοφιλή: Στην Θεσσαλονίκη, θέλουν anime από την τελευταία δεκαετία κυρίως! Επίσης, το πρόγραμμα ήταν 8άωρο, αλλά ο κόσμος έφυγε τραγικά νωρίς από το μαγαζί, γιατί πήγαν σε άλλα πάρτι που ήταν ο καθένας καλεσμένος (καρναβάλι έχουμε άλλωστε) ή έμενε μακρυά. Αν το ξέραμε αυτό, το πρόγραμμα με την anime μουσική θα ήταν προσαρμοσμένο πολύ καλύτερα, ώστε να μην έχει fillers από λιγότερο γνωστούς anime τίτλους. Επίσης από την επόμενη φορά (αν καταφέρουμε να ξανακάνουμε πάρτι στην Θεσσαλονίκη), θα φροντίσουμε να έχουμε καρέκλες για να κάθετε ο κόσμος μπροστά στην οθόνη και να μην πηγαίνει στο πίσω μέρος του μαγαζιού για να τις βρει, όπως έγινε τώρα.

Για το θέμα του καραόκε θα μιλήσει αναλυτικά ο Κλειδοκράτορας. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι δεν έγινε όπως το είχαμε εμείς σκεφτεί και σχεδιάσει!
Η ιδέα ήταν να κατεβεί ο κόσμος σε ομάδες των 40 ατόμων κάτω και να εναλλάσσετε! Ωστόσο από το μεγάλο σας ενθουσιασμό, κατεβήκατε όλοι κάτω να δείτε πως γίνεται το καραόκε και μετά δεν ανεβήκατε επάνω στο μισάωρο όπως γίνονταν στην Αθήνα. Επειδή είχε χώρο και άπλα, καθίσατε πολύ περισσότερο! Αυτό είχε όντως αντίκτυπο στον κύριο χώρο του πάρτι, που σε συνδυασμό με την συνήθειά να πιάνετε πατάρι, κάπου δημιούργησε θέμα στο ισόγειο! Και πάλι όμως, στον κύριο χώρο είχε καμία 35αριά άτομα, με εξαίρεση μπροστά εκεί που ήμουν εγώ με τον βιντεοπροβολέα.

Τέλος, υπήρξαν και κάποια άλλα θεματάκια που μας ξεφύγανε, αλλά εντάξει, αλλά πρώτη φορά ήταν, η άγνοιά μας για την ώρα μας δικαιολογεί και ελπίζουμε στο μέλλον, αφού τώρα ξέρουμε καλύτερα, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα!

Edited by Labrokratis, 28 February 2011 - 19:10.

#40 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 28 February 2011 - 21:43

η χαρακτηρας που εκανε η any_yachiru_chan και ξεχναω πως λεγοταν κτλ κτλ κτλ.

erza scarlet από fairy tail ~!!! :unlucky: γιατί κάνω πάντα χαρακτήρες που ξέρουν λίγοι.. :deadga6:

όπως και να χει..~! πίσω στο θέμα.. ένα μεγάλο ευχαριστώ απο μένα που μπήκατε σε όλη αυτήν την διαδικασια !!
ας μην εθελοτυφλούμε!!
το παρτυ είχε όντως επιτυχία!! όλοι διασκέδασαν στο καραοκε.. ο κόσμος αρκετός..
τα κοσπλει πολλά και σε ανώτατα επίπεδα με την παρουσία παιδιων απο αθήνα αλλά φυσικά και των υπόλοιπων γνωστών φανατικών κοσπειερ απο Θεσσαλονίκη ! :riiight: ο χώρος πολύ καλός..
για πρώτη φορά νομίζω πως έγινε η καλύτερη δυνατή προσπάθεια!
και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους φωτογράφους!! :congrats:

πολύ ωραία η ατμόσφαιρα..~!! το σημαντικότερο!

και για να λέμε και του στραβου το δίκιο το μόνο παράπονο μου ήταν η μουσική..
δεν θα είχε ροκ.. ναι φυσικά.. αλλά και απο την j-pop περίμενα ίσως κατι της παραπάνω μωρέ !!

αυτά πάνω κάτω..!!! ελπίζουμε να μας ξανάρθετε!

#41 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 28 February 2011 - 22:51

Τι ώρα ήρθες καλέ και δεν άκουσες αρκετή J-pop / K-pop;;; Από τις 19.00 έως και τις 21.30, μόνο J-pop / K-pop έπαιζε! Μιλάμε για δυόμιση ώρες non-stop!!!
Μετά εντάξει, είπαμε anime! Αν ξέραμε ότι θα ξεκινούσατε να φεύγετε από το πάρτι από τις 11 για να προλάβετε λεωφορεία ή για να πάτε σε άλλα πάρτι που είσασταν καλεσμένοι, θα παίζαμε όλα τα γνωστά από νωρίς! Εκεί την πατήσαμε λίγο εμείς, είχαμε αφήσει όλα τα "καλά" για μετά το Karaoke!
Τώρα όμως ξέρουμε! Από το επόμενο πάρτι θα είναι όλα καλύτερα, πιο προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Θεσσαλονίκης, promise!!! :-)

#42 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 01 March 2011 - 00:03

Ένα είναι το ερώτημα:

ο Kleido μπουγάτσα με τι μέσα έφαγε?
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#43 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 01 March 2011 - 00:04

Μπροστά μου μια φορά με κρέμα!
Αλλά παράγγειλα εγώ! :tensai:

#44 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 01 March 2011 - 01:28

Να ευχαριστήσω κι εγώ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ειδικά στο photoshooting στο Λευκό Πύργο (που αποδείχτηκε απρόσμενα καλό μέρος για photoshootings, συνδυάζοντας πολλά πράγματα, είστε πολύ τυχεροί που το έχετε!!).

Λεπτομέρειες για τις φωτογραφίες, σύντομα. :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#45 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 03 March 2011 - 02:24

Τι να πω και γω εκτός από τα ίδια:);

Κάλιστα ήταν το μεγαλύτερο πάρτι σαν είδος στην πόλη και όσον αφορά την προσέλευση στα μεγαλύτερα επίσης.Η επαγγελματική δουλειά των παιδιών ξεχώριζε, όπως άλλωστε ήταν και ο σκοπός εξαρχής.Τα cosplays λόγου πάρτι,εποχής και προσέλευσης από παιδιών από την Αθήνα ήταν συγκριτικά με τις προηγούμενες φορές πολυπληθές,διαφορετικά και φυσικά ποιοτικά.Αρνητικά από το πάρτι δεν έχω.Το μόνο 'πρόβλημα' που υπήρχε ήταν ότι επειδή το μαγαζί ήταν τεράστιο, ορισμένες φορές έπρεπε να ψάχνεις τον άλλο σε 3 ορόφους :hahaha:.Με έπιασε και ένας πονοκέφαλος στην πορεία προς το τέλος του καραόκε και μου χάλασε κάπως η διάθεση, οπότε όσοι με είδαν έτσι μην απορείτε, έτυχε. Ο Kleidokrator στο τέλος όμως έδωσε ρεσιτάλ με το ελληνικό opening του Candy Candy που θύμιζε μπουζούκια με anime επιρροές και σκάσαμε όλοι καταλλήλως στα γέλια:hahaha:

Το εξωτερικό shooting είχε απερίγραπτη επιτυχία, καθώς ποτέ δεν θυμάμαι να μαζεύτηκαν τόσα cosplays αλλά και κόσμος γενικά.Θα διαφωνήσω σχετικά με τον καιρό γιατί εγώ προσωπικά μετά το editing θεωρώ ότι παίζει να έχουν βγει από τις καλύτερες φώτο που έτυχε να έχω στην κατοχή μου. Από την άλλη όσο και να επιμένετε ότι θα βρέξει το είπα και θα το ξαναλέω,σε anime related events -δεν- θα βρέξει:hahaha:!Τόσα χρόνια δεν το έκανε.Έχουμε την τύχη με το μέρος μας όσο εναντίον να δείχνει ο καιρός ως να έρθει η στιγμή:).Σύντομα θα ανέβουν στο θέμα του photoshooting οι φώτος από την μεριά μου και περιμένω το ίδιο και από τα άλλα παιδιά παρακαλώ γιατί ήμασταν 8 φωτογράφοι και μιλάμε για μερικές χιλιάδες φωτογραφίες εδώ πέρα;).Ρίξτε τις μια ματιά.Εγώ τι λάτρεψα:lovulovu:.

Σχετικά με τις φώτο μου από το πάρτι και ορισμένα βίντεο του καραόκε (προσφορά της Animefrick), θα ανέβουν το μεσημέρι στο παρόν θέμα.Επειδή όμως η μπαταρία μου τέλειωσε προς το τέλος του εξωτερικού photoshooting και επειδή η επαναφόρτιση της και το καραόκε κράτησαν για το μεγαλύτερο μέρος του πάρτι,δεν κατάφερα να έχω ανάμεσα σε αυτές και στιγμιότυπα του εσωτερικού photoshooting ή του καραόκε.Αυτό το κενό ξέρω ότι το έχουν καλύψει άριστα οι περισσότεροι από τους φωτογράφους οπότε όλα μια χαρά:wooi2:.

Ελπίζω μελλοντικά να δούμε ξανά κάτι ανάλογο εδώ πάνω σε πιο προσαρμοσμένη μορφή όπως είπαν τα παιδιά και να περάσουμε ακόμα πιο τέλεια:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail