Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ultimate Anime Gathering - The North Greece Edition - 26 Φεβρουαρίου

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#16 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 16:39

δηλωνω και γω την παρουσια μου :ureshii:
μια ερωτηση μοναχα
αφου το παρτυ ξεκιναει στις 9, γιατι το φοτοσουτινγκ ειναι στις 5?
και αφου το "επαγγελματικο" φοτοσουτινγκ ειναι στις 7:00 γιατι το παρτυ δεν ξεκιναει απο τοτε? δηλαδη στις 2 αυτες ωρες δεν θα παιζετε μουσικη κλπ? θα καθομαστε να βλεπουμε να βγαζει φοτογραφιες ο σπυρος-κ?
(σορυ αν δεν καταλαβα κατι) :nosey:
και τελος παντον το ολο θεμα με την φωτογραφιση στο καφε-μπαρ που θα ειναι ιδιωτικη απο τις 7 μεχρι τις 11 μου ακουγετε καπως, δηλαδη οι υπολιποι "επιδοξοι φωτογραφοι" (οπως το θετει ο κασιελ συχνα :hahaha:) πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 11 μπας και βγαλουμε μεσα στο χωρο καμια καλη φωτογραφια περα απο παρειστικες? δηλαδη νταξυ στο θεμα του καραοκε το κατανοω να υπαρχει μια οργανοση, αλλα στις φωτογραφιες που το προβλημα? τεσπα δεν καιγομαι κιολα απλα αυτα που καταλαβα δεν μου στεκουν..

τεσπα αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως φενονται, λογικα θα προσπαθησω να παραστω στο photoshooting, θα παω για καμια βολτα-φαι και κατα τις 9 στο παρτυ, εκτος και αν αξιζει να παω πιο νωρις στο χωρο του παρτυ..

#17 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 17:00

δηλωνω και γω την παρουσια μου :ureshii:
μια ερωτηση μοναχα
αφου το παρτυ ξεκιναει στις 9, γιατι το φοτοσουτινγκ ειναι στις 5?
και αφου το "επαγγελματικο" φοτοσουτινγκ ειναι στις 7:00 γιατι το παρτυ δεν ξεκιναει απο τοτε? δηλαδη στις 2 αυτες ωρες δεν θα παιζετε μουσικη κλπ? θα καθομαστε να βλεπουμε να βγαζει φοτογραφιες ο σπυρος-κ?
(σορυ αν δεν καταλαβα κατι) :nosey:
και τελος παντον το ολο θεμα με την φωτογραφιση στο καφε-μπαρ που θα ειναι ιδιωτικη απο τις 7 μεχρι τις 11 μου ακουγετε καπως, δηλαδη οι υπολιποι "επιδοξοι φωτογραφοι" (οπως το θετει ο κασιελ συχνα :hahaha:) πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 11 μπας και βγαλουμε μεσα στο χωρο καμια καλη φωτογραφια περα απο παρειστικες? δηλαδη νταξυ στο θεμα του καραοκε το κατανοω να υπαρχει μια οργανοση, αλλα στις φωτογραφιες που το προβλημα? τεσπα δεν καιγομαι κιολα απλα αυτα που καταλαβα δεν μου στεκουν..

τεσπα αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως φενονται, λογικα θα προσπαθησω να παραστω στο photoshooting, θα παω για καμια βολτα-φαι και κατα τις 9 στο παρτυ, εκτος και αν αξιζει να παω πιο νωρις στο χωρο του παρτυ..

No-no-no-παρανόηση!!!

Φυσικά και η φωτογράφιση είναι 100% ΟΚ στο χώρο του μαγαζιού (άσε που κάποιος πρέπει να φωτογραφίζει και το καραόκε :) ) !!! Απλώς οι προβολείς κτλ δε θα είναι διαθέσιμοι πριν τις 11!

Όσο για το άλλο που λες με τις 7-9, ο Λαμπροκράτης θα παίζει από τις 7 άλλη μουσική (j-pop, k-pop, όπως γράφει και στο κεντρικό ποστ). Αλλά το anime (εντελώς anime) πρόγραμμα αρχίζει κατά τις 9 (και κάτι).
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#18 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 17:06

Επίσης Σπύρο η εσωτερική φωτογράφιση δεν αρχίζει στις 9 σωστά αλλά από της 7 έτσι δεν είναι;Εφόσον γράφει ότι από τις 7 θα δηλώνετε αλλά και θα φωτογραφίζετε.Ή λάθος το κατάλαβα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#19 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 17:53

Απορώ γιατί μπερδευόμαστε! Μήπως δεν πρέπει να τα γράφω τόσο αναλυτικά σε ένα post, για να μην βαριόσαστε να τα διαβάσετε όλα; :hahaha:

Λοιπόν:
Εν αρχή έχουμε το 11ο Cosplay pre-photoshooting! Αυτό είναι μία παράδοση της Θεσσαλονίκης, που ξεκινά στις 17.00 και είναι κάτι ανεξάρτητο από το ποιος κάνει μετά πάρτι!

Το Ultimate Anime Gathering ανοίγει τις "πόρτες" από τις 19.00.
Από εκείνη την ώρα, έως και περίπου τις 21.30, στον κύριο όροφο του Event θα παρουσιάζεται ένα J-pop / K-pop music videomix (όλα τα hits θα ακουστούν στα dance rmx τους).

Αντίστοιχα, από τις 19.00 έως και τις 21.00, θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι να συνεννοούνται με τον Κλειδοκράτορα για το Karaoke, επιλέγοντας τα τραγούδια που θέλουν να πουν, από την λίστα που έχουμε έτοιμη για το πάρτι. Ταυτόχρονα θα πάρουν και σειρά προτεραιότητας! Το karaoke ξεκινά περίπου στις 21.00 και κρατάει έως και περίπου τα μεσάνυχτα. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να πουν δύο τραγούδια.
Όταν ξεκινήσει το karaoke, αν υπάρχει ακόμα ελεύθερος χρόνος για συμμετοχή, θα μπορούν να προστεθούν και άλλοι, πάλι με σειρά προτεραιότητας.
Την ίδια ώρα, 19.00 έως και 21.00, θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι cosplayers να δηλώνουν συμμετοχή για το photoshooting. Μόλις o SpirosK τελειώσει με την καταγραφή τους, με σειρά προτεραιότητας, θα ξεκινήσει την φωτογράφιση! Αυτή θα κρατήσει έως περίπου και τις 23.00. Μετά ο χώρος της φωτογράφισης θα ανοίξει και για να φωτογραφηθούν οι Cosplayers από τους φίλους τους ή και άλλους φωτογράφους του πάρτι.

Λίγο μετά από τις 21.30, λίγο μετά που θα έχει ξεκινήσει το Karaoke, ξεκινά και το Anime Videomix στο ισόγειο! Από τις 21.30 μέχρι και την ώρα που το Karaoke ολοκληρώνεται, το πρόγραμμα θα αποτελείτε από OPs και EDs σύγχρονων Anime. Με το που ολοκληρώνεται το Karaoke (μετά τα μεσάνυχτα), ξεκινά το "All Time Classics Videomix", με όλα τα γνωστά anime OPs/ EDs που μεγαλώσαμε.

Την επόμενη μέρα, στις 18.30, έχουμε ραντεβού όλο για καφέ :-)

#20 Synestro史

Synestro史

Never Delay

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 18:06

επισης κερναω μπουγατσα και κανονικο σουβλακι να μαθενετε σιγα σιγα
Δημοσιευμένη  εικόναIm not sharing food :D

#21 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 18:26

Αν κερνάς no problem! Λεφτά μην ζητάς μόνο, γιατί δεν υπάρχει μία! xD

Επί της ευκαιρίας, για την φωτογράφιση, μάλλον δεν το καταλάβετε καλά:
Φυσικά και μπορείτε να βγάζετε όσες φωτογραφίες θέλετε στο πάρτι μεταξύ σας! Όλες τις ώρες και όλες τις στιγμές!

Αυτό που κάνουμε εμείς, είναι ότι ένας χώρος του Barrister στο πατάρι, μετατρέπετε σε κανονικό φωτογραφικό Studio, με επαγγελματικό φωτισμό, τριποδες, μηχανή, κλπ! Εκεί θα ανεβαίνουν οι Cosplayers, για επαγγελματική φωτογράφιση από τον επίσημο φωτογράφο / συνδιοργανωτή του Ultimate Anime Gathering!
Και όταν τελειώσει την επαγγελματική του φωτογράφιση, αυτός ο χώρος ανοίγει για να ανέβουν επάνω και οι υπόλοιποι φωτογράφοι και να τον χρησιμοποιήσουν και αυτοί!

Τώρα στο υπόλοιπο χώρο του πάρτι, φωτογραφίες βγάζει όποιος θέλει, ελεύθερα! Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός! Φέρτε τις μηχανές σας και τραβάτε αβέρτα, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!

#22 Sh4dowmaN

Sh4dowmaN

Renzor

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 22:33

μιλάτε για διαφορα φωτογραφίσεις karaoke και τέτοια
εγώ που δεν θέλω να πάρω μέρος και θέλω απλά να έρθω να αράξω με το ποτό μου στο υπέροχο κλίμα που θα επικρατεί τι ώρα λέτε να έρθω?
(ρωτάω γιατί δεν ξέρω τον χώρο και λέτε για διαφορετικούς χώρους και τέτοια και έχω μπερδευτεί λιγάκι)
FUKOU-DA:uhh:Δημοσιευμένη  εικόνα

#23 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 22:59

Από τις 7 και μετά ανοίγουμε και σας περιμένουμε. Ο καθένας/Η καθεμια έρχεται ότι ώρα έρχεται και κάνει το κλίμα υπέροχο με τον τρόπο του/της.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#24 Hearts

Hearts

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2011 - 03:06

μιλάτε για διαφορα φωτογραφίσεις karaoke και τέτοια
εγώ που δεν θέλω να πάρω μέρος και θέλω απλά να έρθω να αράξω με το ποτό μου στο υπέροχο κλίμα που θα επικρατεί τι ώρα λέτε να έρθω?
(ρωτάω γιατί δεν ξέρω τον χώρο και λέτε για διαφορετικούς χώρους και τέτοια και έχω μπερδευτεί λιγάκι)

Απο την εμπειρια μου, ελα κατα τις 8:30-9 για να εχει φτιαχτει κανενα κλιμα.

#25 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2011 - 22:55

ελπιζω στο κανονικο playlist (οχι του καραοκε) να περιεχονται τα γνωστα αγνωστα (που αποτι ειδα υπαρχουν στη λιστα του καραοκε ) ελληνικα οπενινγκς, καραμελντασνεν και τα κλασσικα σουνεν οπ :himitsu:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 25 Φεβρουάριος 2011 - 23:20

#26 Hearts

Hearts

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 02:10

καραμελντασνεν :himitsu:

Ναι πρεπει. Θα ξεκινησεις ομως πρωτος τον χορο? ;)

#27 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 09:11

Ναι πρεπει. Θα ξεκινησεις ομως πρωτος τον χορο? ;)

το τραινακι ποιος το ειχε ξεκινησει στο προηγουμενο? :borednn9:

#28 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 12:38

Είμαστε Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή το πρωί! Φτιάξαμε τον χώρο του καραόκε στο υπόγειο και ετοιμάζουμε σήμερα τον χώρο στον κύριο χώρο και για την φωτογράφιση! Ο χώρος του καραοκε είναι καταπληκτικός, ενώ και ο χώρος που θα γίνει η φωτογράφιση, αρκετά άνετος! Γενικά το Barrister είναι αρκετά καλό μαγαζί για τέτοια event και έχει και καλό ήχο!
Χθες βράδυ πήγαμε και Figaro, που ήθελα να πάω να την δω χρόνια! Πολύ ωραία και εκεί, τέτοια μαγαζιά πλέον στην Ελλάδα σπανίζουν!

Τα ελληνικά ΟP δεν τα έχω στο πρόγραμμα, γιατί δεν έχουν καθόλου καλό ήχο! Όλα όμως τα έχουμε στο καραοκε!

Καλό μας πάρτι απόψε και βγάλτε όλοι ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες!!!

#29 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 13:28

Χθες βράδυ πήγαμε και Figaro, που ήθελα να πάω να την δω χρόνια!

Με τον Kleido μαζί? Και δεν έλιωσε!? ;)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#30 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 14:14

Πήγαμε να φάμε νωρίτερα, επομένως είχε κάνει power up! Άντεξε κανένα δυομισάρι ώρες!!!
Εγώ υπέφερα λίγο, γιατί φαϊ και χορός δεν πάνε μαζί. Από τις 2.30 ώρες που κάτσαμε, άντε να κατάφερα να χορέψω μόνο τις 2! :hahaha: