Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Usagi Drop / Bunny Drop

• Please log in to reply
156 replies to this topic

#61 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 13:56

Από τη συμπεριφορά της Rin συμπεραίνω πως ο παππούς της φερόταν σαν να ήταν μεγάλη, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Μιας και αναφέρθηκε η Reina, δε σας θυμίζει λίγο τη:
Spoiler:

#62 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 15:19

Όταν διαβάζεις τα αντίστοιχα κεφάλαια στο manga, μπορείς να το κάνεις γρήγορα. Στο anime δεν έχεις αυτήν την άνεση, οπότε νιώθεις το άγχος θέλεις δε θέλεις. Κάτι τέτοια chapters τα είχα θεωρήσει αρκετά minor, στο anime δούλεψε πολύ καλύτερα για μένα το συγκεκριμένο.

Αυτό το ένιωσα και εγώ. Μου αρέσει που τους δίνει τη βαρύτητα που τους πρέπει.

Πάρα πολύ γλυκό και το 2ο, ακολουθεί όμορφα και αργά το manga. Άντε και στο επόμενο επεισόδιο να φτάσει τη μέση του 1ου volume XD
Η Rena μόνο με ενοχλεί, γιατί είναι εντελώς καρικατούρα ενοχλητικού κακομαθημένου. Οκ, η Rin είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά μπροστά στο άλλο το ξεστριγκλιασμένο φαίνεται σαν αγγελούδι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 21:36

Μ'αρέσει που στην αρχή είχα second thoughts, να το δω....να μην το δω....Ευχαριστώ κορίτσια που τελικά με πείσατε να το δω. Θα είχει περάσει η σεζόν και δεν θα είχα πάρει χαμπάρι. Είναι όντως από το πιο γλυκά anime που έχω δει εδώ και πολυυυυύ καιρό. Γλυκό, μελαγχολικό, ρεαλιστικό και με ιδιαίτερο τρόπο χαριτωμένο.

Κι εμένα στο πρώτο επεισόδιο λίγο έλειψε να με πάρουν τα ζουμιά σε διάφορες σκηνές :nanana:. Και το δεύτερο κύλησε πολύ όμορφα, με καλό character development, με ωραίους ρυθμούς που δεν κουράζουν, και γενικά με μια ατμόσφαιρα πολύ γούτσου. Μου άρεσε επίσης που οι περισσότεροι που το έχουμε δει, έχουμε μπει μέσα στην ιστορία και έχουμε σκεφτεί αρκετά σοβαρά το τι θα κάναμε αν τύχαινε κάτι τέτοιο.

#64 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2011 - 19:40

Χαχαχα! Μου αρέσει πολύ!!! Εκτός του ότι το πάει ρεαλιστικά με κερδίζει ακόμα περισσότερο με τις αστείες σκηνές του, όπως η τελευταία του δεύτερου επεισοδίου! Χιχι!

#65 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2011 - 04:05

Βγήκε και το 3ο επεισόδιο και η σειρά συνεχίζει δυνατά. Πιστεύω ότι μαζί με το Wandering Son είναι χαλαρά οι καλύτερες σειρές της χρονιάς.

Spoiler: 3

#66 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 00:02

yar, i fucking adore this series, ειναι απλως γ*μ*τη απο ολες τις σκοπιες.

Spoiler: @iri

#67 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2011 - 10:20

This anime restores my faith to humanity :if:

Αρκετά συγκινητικό και πολύ ρεαλιστικό το τρίτο επεισόδιο...

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#68 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2011 - 05:14

Γιατί σε κάθε μα κάθε του επεισόδιο νιώθω τόσο όμορφα. Θέλω κι εγώ να βγάλω βόλτα τη Ριν.

Πολύ ωραία πράματα, σε κάνει να νιώθεις μια μόνιμη ζεστασιά, ενώ σιγά σιγά σκαλίζει προσεχτικά και αρκετά σωστά μέχρι τώρα τα αναμενόμενα προβλήματα της όλης "κατάστασης". Το μόνο παράπονό μου είναι πως έδωσαν πολύ δυνατό χιντ
Spoiler:

Αλλά οκ, χαζομάρες νά΄χουμε να λέμε.

Εξελίξεις και στο επόμενο με τη νίτζα μέηντ.

HnH5aB0.jpg

#69 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2011 - 22:55

This anime restores my faith to humanity :if:

me too.
Spoiler:

Δέν έχω δει πολλά άνιμε αλλά μπορώ να πω οτι αυτό είναι το πιο ανθρώπινο που έχω δει.

#70 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 19:32

Εξελίξεις και στο επόμενο με τη νίτζα μέηντ.

I loled hard :P

Spoiler:

Σπάστηκα όμως που μας άφησαν με cliffhanger!

xbJ3b2w.jpeg

#71 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 20:01

Ορίστε και μια σειρά που έχει φτάσει στο 4ο επεισόδιο κι έχει κρατήσει επίπεδο!!!
Spoiler:

#72 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2011 - 15:48

Spoiler:

#73 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 11:40

Spoiler: ^

HnH5aB0.jpg

#74 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 18:15

Προφανώς και γονιός είναι αυτός που σε μεγαλώνει.
Spoiler:

#75 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 01:21

Το τελευταίο όντως μοιάζει με τρυπούλα, αλλά λεπτομέρειες, δεν πτοούμαστε.

HnH5aB0.jpg