Και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να κρατάγανε την παλέτα της αρχής αλλά δεν χαλάστηκα κιόλας. Δεν πιστεύω ότι θα επηρέαζε το σχέδιο αυτό καθεαυτό, ενδεχομένως όμως να κούραζε λιγάκι. Τα opening και ending πάντως είναι καταπληκτικά.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Usagi Drop / Bunny Drop
Started By
iristella
, Jan 11 2011 21:39
156 replies to this topic
Posted 08 July 2011 - 05:07
Mακάρι να συνεχίσει έτσι. Έκανε ίσως την πιο δυνατή αρχή από όλα τα φετινά anime. Απίστευτο πρώτο επεισόδιο με πολύ μεγάλη μεταδοτικότητα σε συναίσθημα. Όπως ειπώθηκε το μεγάλο του ατού είναι ότι δεν πέρασε σε τρομερές υπερβολές και τρικ προκειμένου να συγκινήσει τον θεατή αλλά ήταν κάτι το οποίο έβγαινε αυθόρμητα.
Και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να κρατάγανε την παλέτα της αρχής αλλά δεν χαλάστηκα κιόλας. Δεν πιστεύω ότι θα επηρέαζε το σχέδιο αυτό καθεαυτό, ενδεχομένως όμως να κούραζε λιγάκι. Τα opening και ending πάντως είναι καταπληκτικά.
Spoiler: 1
Posted 08 July 2011 - 05:45
Σχετικα με το ποσο καλο ηταν με καλυψατε.
Απλα δεν μπορω παρα να διαφωνησω σχετικα
Απλα δεν μπορω παρα να διαφωνησω σχετικα
Spoiler:

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 08 July 2011 - 06:42
Spoiler:
Spoiler:
Edited by Hanzo, 08 July 2011 - 07:14.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 08 July 2011 - 07:51
Spoiler:
Spoiler: future manga spoilers
Edited by Kenny, 08 July 2011 - 08:01.
Posted 08 July 2011 - 08:59
Σχετικά με τους συγγενείς...
Spoiler:
Posted 08 July 2011 - 12:49
Ας πω κι εγώ το δικό μου για τους συγγενείς και τον Daikichi.
Spoiler:
Posted 08 July 2011 - 18:36
Πολύ κλάμα το πρώτο... Τι ωραίο που είναι!!!!!
Κι εγώ θα το προτιμούσα στο αρχικό σχέδιο , αλλά δε με ενόχλησε η αλλαγή σε καμία περίπτωση.
Όσο για τους συγγενείς :
Κι εγώ θα το προτιμούσα στο αρχικό σχέδιο , αλλά δε με ενόχλησε η αλλαγή σε καμία περίπτωση.
Όσο για τους συγγενείς :
Spoiler:
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away
Sleep with the devil, the devil will take you away
Posted 08 July 2011 - 18:44
Η αντίδραση των συγγενών είναι αρκετά normal για ιαπωνικά standards, αν θέλετε να το δείτε ρεαλιστικά και όχι σαν ιστοριούλα. Μόνο και μόνο η ύπαρξη της είναι ντροπή για την οικογένεια, όσο άσχημο και να ακούγετε, τους νοιάζει πολύ περισσότερο το τι θα πει ο κόσμος παρά το τι θα απογίνει το μικρό.
Posted 09 July 2011 - 02:35
Καλή αρχή έκανε αυτή η season.
Όπως περίμενα, το επεισόδιο μου έβγαλε το feeling του My girl. αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο. Πολύ συναίσθημα χωρίς πολλή κλάψα = win.
Όπως περίμενα, το επεισόδιο μου έβγαλε το feeling του My girl. αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο. Πολύ συναίσθημα χωρίς πολλή κλάψα = win.

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Spoiler:
Posted 09 July 2011 - 03:54
Δε θα επαναλάβω τα των συγγενών γιατί άμα είναι να λέμε τα ίδια ξανά και ξανά... Αφού όλοι συμφωνούμε.
Προς το παρόν θα κάνω μόνο αυτή τη δήλωση: Επιτέλους μια σειρά της προκοπής.
Προς το παρόν θα κάνω μόνο αυτή τη δήλωση: Επιτέλους μια σειρά της προκοπής.
Posted 09 July 2011 - 17:42
Το πρώτο επεισόδιο δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο!
Το μόνο κακό μέχρι στιγμής είναι ότι θα είναι μάλλον 11 επεισόδια.
Spoiler:
Το μόνο κακό μέχρι στιγμής είναι ότι θα είναι μάλλον 11 επεισόδια.
Posted 12 July 2011 - 19:01
Το ειδα και εγω αλλα δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος εντυπωσιασμός.
Καλο ήταν, αλλα δεν υπήρξε κάτι που να καταφέρει να με αγγίξει ιδιαίτερα, σε συγκρισή τουλάχιστον με το Αnohana πχ, που λογικα θεωρείται κατώτερο.
Τα γραφικά ηταν σχετικά όμορφα όσον αφορά τα τοπία και το κοριτσακι, αλλά η όλη αισθητική της οικογένειας μου φάνηκε πολυ σάπια.
Οχι πως αυτό μετράει ως αρνητικό για τη σειρά, εξάλλου δεν προσπάθησαν να δείξουν και την εικόνα μιας ιδανικής οικογένειας, απλά ολη αυτη την ομορφιά δεν καταλαβαίνω που την είδατε.
Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, καθώς δεν νομίζω να δούμε ιδιαίτερο plot σύντομα, ακόμα κι αν το manga θεωρείται τόσο φοβερό.
Πάντως άμα δεν δω να περνάει κάποια ιδιαίτερα νοήματα για το αληθινό νόημα της οικογένειας και για το τί εστί πατρική αγάπη, δεν νομίζω να εντυπωσιαστώ ή να συγκινηθώ ιδιαίτερα.
Off-topic:Και αφού είδα όλα όσα ήθελα απο τη σεζόν, καταλήγω στο συμπέρασμα οτι περισσότερο απ' όλα μ' αρεσε το κρουασαν.:3
Καλο ήταν, αλλα δεν υπήρξε κάτι που να καταφέρει να με αγγίξει ιδιαίτερα, σε συγκρισή τουλάχιστον με το Αnohana πχ, που λογικα θεωρείται κατώτερο.
Τα γραφικά ηταν σχετικά όμορφα όσον αφορά τα τοπία και το κοριτσακι, αλλά η όλη αισθητική της οικογένειας μου φάνηκε πολυ σάπια.
Οχι πως αυτό μετράει ως αρνητικό για τη σειρά, εξάλλου δεν προσπάθησαν να δείξουν και την εικόνα μιας ιδανικής οικογένειας, απλά ολη αυτη την ομορφιά δεν καταλαβαίνω που την είδατε.
Spoiler:
Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, καθώς δεν νομίζω να δούμε ιδιαίτερο plot σύντομα, ακόμα κι αν το manga θεωρείται τόσο φοβερό.
Πάντως άμα δεν δω να περνάει κάποια ιδιαίτερα νοήματα για το αληθινό νόημα της οικογένειας και για το τί εστί πατρική αγάπη, δεν νομίζω να εντυπωσιαστώ ή να συγκινηθώ ιδιαίτερα.
Off-topic:Και αφού είδα όλα όσα ήθελα απο τη σεζόν, καταλήγω στο συμπέρασμα οτι περισσότερο απ' όλα μ' αρεσε το κρουασαν.:3