τα special αξιζουνε οσο η σειρα? να τα πιασω οταν τη τελιωσω? xD
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Usagi Drop / Bunny Drop
Posted 07 February 2012 - 00:22
Posted 07 February 2012 - 09:41
Τα specials αξίζουν αλλά είναι μικρά. Τέλειωσε την σειρά πρώτα καλύτερα. Εγώ τα δυο τελευταία τα έχω κατεβάσει αλλά δεν θέλω να τα δω ακόμα. Δεν μπορώ να το δεχτώ οτι μετά απο αυτά δεν θα έχω να δω επόμενο.
Posted 01 May 2012 - 01:36
Νομίζω από τις κορυφαίες σκηνές είναι η παρακάτω:
Edited by Anakin Skywalker, 01 May 2012 - 01:38.
Posted 09 May 2012 - 19:10
Posted 10 January 2014 - 00:24
αυτό το anime ήταν right in the kokoro!
Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι γιατί και πώς κατέληξα να την κατεβάσω.Έψαχνα για μικρή σειρά να την δω μέχρι να κατέβει η Utena και έπεσα πάνω της. Είναι τόσο γλυκιά και συγκινητική ιστορία ;Α; Το είδα μονομιάς και θα το ξαναέβλεπα άνετα. Έτυχε όμως να διαβάσω spoiler για το τέλος του μάνγκα (τι θέλω και τα πατάω!) και από τότε δε μπορώ να δω τη σειρά με τον ίδιο τρόπο.
Posted 10 January 2014 - 15:26
Έτυχε όμως να διαβάσω spoiler για το τέλος του μάνγκα (τι θέλω και τα πατάω!) και από τότε δε μπορώ να δω τη σειρά με τον ίδιο τρόπο.
I feel you. Εγώ προσποιουμαι ότι πότε δεν υπήρξε συνέχεια και ότι το μάγκα τελειώνει και αυτό εκεί που τελειώνει το ανιμε. Έχω ακούσει από έγκυρες πηγές ότι είναι αρκετά respectful αλλά όσα κεφάλαια διάβασα μου σήκωσαν την τρίχα κάγκελο. Κανότ χαντολ δις.

Posted 17 July 2014 - 10:50
ωσαν πατερας δις, δεν ξερω αν ειμαι προκατειλλημενος επειδή ταυτίστηκα με αρκετές σκηνές, αλλά για μένα είναι το τοπ slice of life anime που έχω δει. απεικόνισε τόσο ρεαλιστικά (σε γενικά πλαίσια) την κατάσταση και πρόσθεσε και το απαραίτητο αλατοπιπερο (χιουμορ και δραμα) για να βγει μια τελεια συνταγή.
δεκτον οτι αν αρχίσεις να ψειριζεις τους χαρακτήρες θα εχεις αρκετές ενστάσεις για το στήσιμό τους, αλλά δεν νομίζω κανένας να θεωρεί τραγικά υπερβολικό το στόρυ. δυστυχώς έχουμε ακούσει πολύ χειρότερες ειδήσεις κακομεταχείρισης και αμέλιας των παιδιών.
καιρό είχα να χαρώ έτσι ανιμεδακι