Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Usagi Drop / Bunny Drop
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 20:19
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 10:34
Πάρα πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο.
Spoiler:
Στον κήπο δεν ήταν εκείνη τη στιμγή;

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 22:53
Αναρωτιέμαι μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το manga αν θα συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς ~ Η Rin πάει σχολείο, πάει στο πάρκο, μαγειρεύει, τρώει, κοιμάται~ ή αν θα δείξει και κάτι παραπάνω...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 14 Ιούλιος 2011 - 23:05
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 23:02
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 23:57
Στο δεύτερο επεισόδιο φάνηκε η δύναμη του anime. Όταν διαβάζεις τα αντίστοιχα κεφάλαια στο manga, μπορείς να το κάνεις γρήγορα. Στο anime δεν έχεις αυτήν την άνεση, οπότε νιώθεις το άγχος θέλεις δε θέλεις. Κάτι τέτοια chapters τα είχα θεωρήσει αρκετά minor, στο anime δούλεψε πολύ καλύτερα για μένα το συγκεκριμένο.
ενταξει, το σχεδιο του manga δεν ειναι και απο τα καλυτερα....
δεν ξερω, αυτο το επεισοδιο με καθηλωσε μιας και το παιδι συμπεριφερεται φυσιολογικα. Θα πρεπει να συμβουλευτηκαν ειδικους , δεν φτανει απλα μια μεταφορα του manga για κατι τετοιο.
Ευχομαι να ακολουθησει η σειρα το δρομο της και να μην εχει το manga για τυφλοσουρτη οπως συμβαινει συχνα...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 02:52
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 03:27
Ιδρώτας είναι!ή "ιδρώτας είναι" (ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!!
)
(Αλήθεια, έχει εκδοθεί στα αγγλικά καθόλου ή μπα?)
^_^ Υup, έχει εκδοθεί και στα αγγλικά http://www.bookdepository.com/Bunny-Drop-v-1-Yumi-Unita/9780759531222

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 15:12
"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 18:08
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 19:32
Δεν έχω και πολλά να πω, πέραν του ότι είναι όμορφο από όλες μα όλες τις απόψεις.
Για τους χαρακτήρες τώρα,
Για κάποιο λόγο μου φαίνεται σαν το Hourou Musuko του καλοκαιριού, αλλά μάλλον πολλές φορές καλύτερο.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 20:25
Σε αυτού του τύπου τις σειρές, ο πρωτεύων λόγος που αρέσουν συνήθως είναι επειδή αγγίζουν συναισθηματικά τον κόσμο. Αν για κάποιον δε συμβαίνει αυτό, η σειρά χάνει πάρα πολύ. Οι λόγοι μπορούν να ποικίλουν, αλλά δεν έχει σημασία στην τελική, σε όποιον δεν αρέσει, feed the dropzilla.
Καλά περίπτωση να το dropάρω δεν υπήρχε εξ αρχής, εξάλλου δεν είπα ποτέ οτι δε μου άρεσε.
Απλά οι απαντήσεις των περισσοτέρων μου φανηκάν λες και είχαν προετιμάσει να πουν εκριβως τα ίδια είτε πριν είτε αφού δουν το πρωτο επεισοδιο.
Η σειρά ειναι όντως πολύ όμορφη, απλα εμένα αυό δε μου φάνηκε τόσο εντονα στο πρώτο.
Το δευτερο μπορεί να μην είχε καμια δραματική εξέλιξη, αλλά ήταν μακράν καλύτερο απο το πρώτο.Είναι φανερό πως τώρα πια η σειρά σηκώνει το pace της,και ακόμα κι αν συνεχίσει κάπως έτσι μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν, δε νομίζω πως θα βαρέθω αν εξακολουθήσουν να το παρουσιάζουν καλά.
Κάτι ιδιαίτερο δε μου βρίσκεται να σχολιάσω περα απο το οτι αυτή η Rena είναι άκρως ενοχλητική και με έκανε να φωνάξω στη σκηνη με το τηλεφωνο.
Η Rin με τον Daikichi μου είναι αρκετά συμπαθείς πάντως.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 21:38
Πάντως όλα τα πιτσιρίκια της σειράς είναι πολύ ρεαλιστικά. Όχι σε anime, γενικά δύσκολα τα βρίσκεις αυτό. Και η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά πολύ γλυκιά. Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια μαζί, οπότε δεν μου είναι εύκολο να τα σκεφτώ ξεχωριστά. Όμως το 1ο μου φάνηκε πιο εισαγωγικό, ενώ η σειρά απογειώθηκε στο 2ο.
Θέλω κι άλλο. Και θέλω πάνω από 11 επεισόδια, γμτ.