Και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να κρατάγανε την παλέτα της αρχής αλλά δεν χαλάστηκα κιόλας. Δεν πιστεύω ότι θα επηρέαζε το σχέδιο αυτό καθεαυτό, ενδεχομένως όμως να κούραζε λιγάκι. Τα opening και ending πάντως είναι καταπληκτικά.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Usagi Drop / Bunny Drop
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 05:07
Και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να κρατάγανε την παλέτα της αρχής αλλά δεν χαλάστηκα κιόλας. Δεν πιστεύω ότι θα επηρέαζε το σχέδιο αυτό καθεαυτό, ενδεχομένως όμως να κούραζε λιγάκι. Τα opening και ending πάντως είναι καταπληκτικά.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 05:45
Απλα δεν μπορω παρα να διαφωνησω σχετικα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 06:42
Spoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 08 Ιούλιος 2011 - 07:14

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 07:51
Spoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 08 Ιούλιος 2011 - 08:01
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 08:59
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 12:49
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 18:36
Κι εγώ θα το προτιμούσα στο αρχικό σχέδιο , αλλά δε με ενόχλησε η αλλαγή σε καμία περίπτωση.
Όσο για τους συγγενείς :
Sleep with the devil, the devil will take you away
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 18:44
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 02:35
Όπως περίμενα, το επεισόδιο μου έβγαλε το feeling του My girl. αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο. Πολύ συναίσθημα χωρίς πολλή κλάψα = win.

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 03:54
Προς το παρόν θα κάνω μόνο αυτή τη δήλωση: Επιτέλους μια σειρά της προκοπής.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 17:42
Το μόνο κακό μέχρι στιγμής είναι ότι θα είναι μάλλον 11 επεισόδια.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 19:01
Καλο ήταν, αλλα δεν υπήρξε κάτι που να καταφέρει να με αγγίξει ιδιαίτερα, σε συγκρισή τουλάχιστον με το Αnohana πχ, που λογικα θεωρείται κατώτερο.
Τα γραφικά ηταν σχετικά όμορφα όσον αφορά τα τοπία και το κοριτσακι, αλλά η όλη αισθητική της οικογένειας μου φάνηκε πολυ σάπια.
Οχι πως αυτό μετράει ως αρνητικό για τη σειρά, εξάλλου δεν προσπάθησαν να δείξουν και την εικόνα μιας ιδανικής οικογένειας, απλά ολη αυτη την ομορφιά δεν καταλαβαίνω που την είδατε.
Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, καθώς δεν νομίζω να δούμε ιδιαίτερο plot σύντομα, ακόμα κι αν το manga θεωρείται τόσο φοβερό.
Πάντως άμα δεν δω να περνάει κάποια ιδιαίτερα νοήματα για το αληθινό νόημα της οικογένειας και για το τί εστί πατρική αγάπη, δεν νομίζω να εντυπωσιαστώ ή να συγκινηθώ ιδιαίτερα.
Off-topic:Και αφού είδα όλα όσα ήθελα απο τη σεζόν, καταλήγω στο συμπέρασμα οτι περισσότερο απ' όλα μ' αρεσε το κρουασαν.:3