Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Usagi Drop / Bunny Drop

• Please log in to reply
156 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 January 2011 - 21:39

Posted Image
うさぎドロップ

Posted Image

Και επειδή τα καλά νέα καλό είναι να λέγονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα με πραγματικά μεγαλη χαρά (τόσο μεγάλη που κόντεψα να πάθω συγκοπή όταν το είδα) ανακοινώνω ότι η Production I.G θα μεταφέρει το εν λόγω manga της Yumi Unita σε anime σειρά το επερχόμενο καλοκαίρι στις 7 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία josei slice of life σειρά που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την κωμωδία και το δράμα.

Ο τριαντάχρονος εργένης Daikichi επιστρεφει σπίτι του από την κηδεία του παππού του για να ανακαλύψει ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Rin στον κήπo του. Η Rin είναι η εξάχρονη νόθα κόρη του συγχωρεμένου και ο Daikichi αποφασίζει να άναλάβει την φροντίδα της όταν κανείς από την οικογένεια δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει την ευθύνη.

Από το manga έχω διαβάσει λίγο αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι σου βγάζει αυτό το γλυκόπικρο και τρυφερό συναίσθημα που λίγες σειρές μπορούν να προκαλέσουν στον αναγνώστη. Αυτό συνδυασμένο με την μαγευτική δουλειά στον τεχνικό τομέα που η Production I.G είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα προσφέρει μας κάνει να ελπίζουμε σε ένα από τα καλύτερα anime της επόμενης χρονιάς.

Το manga επίσης αποτέλεσε την βάση για μια live action μεταφορά.

~Trailer~

Youtube Video

~Αnidb~

~ANN 1/2~
~Official Page~

Posted Image

Edited by iristella, 10 June 2011 - 15:06.
PV added

#2 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 January 2011 - 21:48

I am SO watching this!

Φαίνεται πανέμορφο <33333333

Μια απορία έχω μόνο...Γιατί βγάζουν όλες τις μπούρδες το χειμώνα και αφήνουν τα καλά για άνοιξη/καλοκαίρι? Δεν μας λυπούνται καθόλου? Τ____Τ

Spoiler:

Edited by mono, 11 January 2011 - 22:12.

xbJ3b2w.jpeg

#3 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 January 2011 - 21:50

Μου είχε φανεί ενδιαφέρον όταν διάβασα στο ANN για την επικείμενη μεταφορά, πήγα να ελέγξω το manga και τελικά διάβασα και τα 33 κεφάλαια που έχουν μεταφράστει μαζί.

Οπότε ναι, είναι αρκετά καλό και όλα δείχνουν πως έτσι θα γίνει και με το anime. Ελαφρώς γλυκόπικρο όντως, αλλά heart-warming.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το manga δε μένει στο αρχικό setting, καθώς έχουμε ένα timeskip 10 ετών. Το πρώτο part νομίζω πως άνετα χωράει σε 13 επεισόδια.

#4 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 January 2011 - 21:54

ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ θανάσιμα και απεριόριστα που πήρες αυτό το θρεντ.
Από την άλλη, ποιά είμαι εγώ και μιλάω, αφού μόλις τώρα ανακάλυψα ότι θα γίνει anime και έχω σκατοχαρεί!!

Για το μάνγκα απλά δεν έχω λόγια. Είναι υπέροχο, φοβεροτρόμερο, καλογραμμένο, καλαίσθητο και με τρομερό χιούμορ και ευαισθησία. Το ένα δέκατο από αυτά να καταφέρει η σειρά και θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα ανιμέ της χρονιάς (πράγμα που δε λέει και πολλά αν σκεφτείς τι συναγωνίζεται, αλλά τέεελος πάντων..).

Το μόνο που με προβληματίζει είναι, απ' ότι θυμάμαι, ότι το μάνγκα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Βέβαια σε κάποια φάση υπάρχει
Spoiler:
οπότε φαντάζομαι ότι η σειρά, τουλάχιστον η 1η της σεζόν, θα τελειώσει κάπου εκεί.

Ελπίζω να το προσέξουν ιδιαιτέρως. Βέβαια Production I.G. είναι αυτή, οπότε είμαι καλυμμένη τουλάχιστον στον τεχνικό τομέα.

Ανυπομονώ!
Α, και σε μισώ.
Μην ξεχνιόμαστε.

Posted Image

#5 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 15 January 2011 - 11:16

Κι άλλος πατέρας που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει ικρή κόρη που πρέπει να φροντίσει? :hahaha:

Πάντως γλυκούλι φαίνεται. Αν έχει τα ίδια επίπεδα γλύκας με το My Girl (Sahara Mizu), θα το δω σίγουρα. :)

15fkk04.jpg

#6 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 23 March 2011 - 12:44

Διαβάζω τώρα το manga, είναι πολύ όμορφο. Μάλιστα τελειώνει σύντομα. Γενικά θα το περιέγραφα ως μια slice of life σειρά καθώς επικεντρώνεται στην καθημερινότητα των 2 πρωταγωνιστών και στα μαθήματα ζωής που παίρνει ο Daikichi μεγαλώνοντας τη Rin.

Η Production I.G το χει ρίξει στα shoujo/josei τώρα τελευταία ή μου φαίνεται;

Κι εγώ νομίζω πως θα μεταφέρουν μόνο το πρώτο part του manga, μέχρι το ch. 25 δηλαδή περίπου.

#7 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 23 March 2011 - 17:34

σκεφτομαι να το αρχισω και εγω. φαινεται αρκετα ενδιαφερον και αν γινεται να μου στειλει καποιος λινκ με πμ απο που μπορω να το κατεβασω. :blingeye2:

#8 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 March 2011 - 17:36

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Υπομονή μέχρι το καλοκαιράκι.

#9 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 March 2011 - 17:36

Εχεμ...Το anime εννοείς? Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα...Κάπου το καλοκαίρι το περιμένουμε.

Αν εννοείς το manga κατέβασε από εδώ

xbJ3b2w.jpeg

#10 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 23 March 2011 - 20:21

ωραιο μου φαινεται,το ψαξα λιγο..παντα μαρεσαν τετιου ειδουσ ανιμε

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#11 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 June 2011 - 08:59

First promo out.

http://www.usagi-drop.tv/09spe/index.html

Can't wait to watch this (when finished)...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#12 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 June 2011 - 09:48

Λιτό, χωρίς πολλά φρου φρου και ωραία παστελ χρώματα. Νομίζω θα μας δροσίσει λίγο το καλοκαίρι :3

xbJ3b2w.jpeg

#13 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 10 June 2011 - 14:59

7 Iουλίου? Ελπίζω να αντέξω χωρίς να ψάξω για το manga T^T.

p.s.: πολύ μικρό το πιτσιρίκι για κόρη του ηλικιωμένου. Τόσο τούμπανο ήταν αυτός ο παππούς?

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#14 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2011 - 15:08

Promo added στο Opening post (thanks Dante80 for the find). Φωνάζει Production IG από δέκα χιλιόμετρα μακριά και φαίνεται πανέμορφο. Το ιδανικό θα ήταν όντως να το δω completed αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθώ. Ήδη κρατιέμαι με χίλια ζόρια να μην διαβάσω το manga.

#15 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 June 2011 - 15:19

7 Iουλίου? Ελπίζω να αντέξω χωρίς να ψάξω για το manga T^T.

p.s.: πολύ μικρό το πιτσιρίκι για κόρη του ηλικιωμένου. Τόσο τούμπανο ήταν αυτός ο παππούς?

Old sperm die hard. :thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.