Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anohana (Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai)

• Please log in to reply
177 replies to this topic

#91 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 June 2011 - 22:12

Μπα, ούτε εμένα με συγκινεί όπως έκανε ας πούμε το Clannad, αλλά απολαμβάνω τους χαρακτήρες και τα themes της ενηλικίωσης κτλ. Δεν το θεωρώ αναγκαίο να με συγκινεί και δε νομίζω να το κάνει κιόλας η συγκεκριμένη σειρά αν το προσπαθήσει μέσω της Menma, δε με έχει συναρπάσει ο χαρακτήρας της.

Ας πάρω αφορμή αυτό για να πω κάτι: νομίζω ότι, όπως και στα περισσότερα anime, δε γνωρίζουν και πολύ καλά το νόημα και τη σημασία της διακριτικότητας και το χάνουν λίγο στις συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές επειδή τις κάνουν υπερβολικές, όπως στο 8 στο σπίτι της Menma ή στο τετ-α-τετ στη δουλειά. Όλο φωνές και κακό. Δικαιολογημένα θα πει κάποιος βάσει σεναρίου, αλλά εντάξει, εγώ προτιμώ στιλ Cross Game και Wandering Son.

#92 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 June 2011 - 22:31

Τι λέει; :P

Λέει ότι η ποιότητα πέφτει προφανώς :P
Πού είναι το tatami, house of five leaves της φετινής χρονιάς; Στα μισά είμαστε ακόμα, αλλά και από αυτά που έχουν ανακοινωθεί δε βλέπω χαΐρι (με εξαίρεση το bunny drop). To να είναι το καλύτερο (ή ένα από τα καλύτερα έστω) animu της χρονιάς (so far) ένα καλό, αλλά όχι πολύ καλό anime θα έπρεπε να σου λέει αρκετά.

Posted Image

#93 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 June 2011 - 22:39

Oκ, σε αυτό συμφωνώ, λείπει ένα πολύ καλό anime αλλά αντί αυτού έχουμε αρκετά σκέτο καλά ή ευχάριστα. Κάτι που είχε ένα χρόνο να γίνει, και πάλι όχι σε τέτοιο βαθμό.

Το Wandering Son της προηγούμενης σεζόν πάντως θα έλεγα ότι είναι από τα πολύ καλά, καλλιεργήθηκε μέσα μου περισσότερο από τότε που τέλειωσε.

#94 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 04 June 2011 - 15:06

H αληθεια ειναι πως εχει γινει λιγο ανιαρο.Οι χαρακτηρες εχουν αρχισει να γινονται πολυ επαναλαμβανομενοι το δραμα εγινε μελοδραμα και ετσι οπως το κανανε i could not care less about menma's wish.Κριμα παντως γιατι ειχε potential.

Kαι τα υπολειπα φετινα ανιμε ετσι ειναι ρε παιδια???:hmmm:

sc5bab.jpg

#95 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 June 2011 - 16:19

Βασικα τα υπολοιπα της σεζον (με εξαιρεση το Hyuge Mono και τις κομμωδιες) ειναι κατα τη γνωμμη μου πολυ χειροτερα.Βεβαια εμενα σα σεζον δε με χαλασε καθολου, παρολο που αν δεν ειχα ελευθερο χρονο και δεν ηταν on going δε θα εβλεπα σχεδον καμια απο τις τωρινες σειρες.
Μπορει κανενα να μην ειναι τελειο, αλλα πιστευω πως δυσκολα θα ξαναδουμε τοσο καλη σεζον.

Οσο για το πιο προσφατο επεισοδιο, ηταν οντως λιγακι ανιαρο.
Spoiler:

Επεισης Putin δε νομιζω να εισαι ο μονος.
Καταλαβαινω αυτο που λες, αλλα σε καποια σημεια εμενα οντως εχει καταφερει να με συγκινησει.

Edited by Kamui, 10 June 2011 - 14:07.

O6rrvsU.jpg

#96 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 05 June 2011 - 01:08

Ενω ξεκινησε για μενα απο τα πιο ενδιαφεροντα της σαιζον, τελευταια απλα το βαριεμαι. Το δραμα απλα δεν με αγγιζει τοσο πλεον οσο στα πρωτα επεισοδια. Και καποιοι χαρακτηρες ενω θα επρεπε να ηταν main εξελιχθηκαν σε sidekicks. Οπως και καποια αλλα anime της σαιζον που ξεκινησαν υποσχομενα πολλα, επεσαν αρκετα (οπως το "C", λεω εγω τωρα).

#97 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 June 2011 - 13:53

Oh well, διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, εντός εκτός και επί τα αυτά με τα τελευταία posts :P

Η σειρά δεν είναι καθόλου βαρετή, ίσα ίσα έχει έναν πολύ καλό ρυθμό και εξελίσσεται συνεχώς. Καταλαβαίνω ότι ίσως για κάποιους το slice of life πέφτει κάπως βαρύ αφού δεν υπάρχουν συνεχώς συνταρακτικές εξελίξεις και το δράμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά διακριτικό αλλά δεν λες με τίποτα ότι η σειρά στέκεται κατώτερη των προσδοκιών της.

Το 8 ήταν από τα καλύτερα επεισόδια και εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ...

Spoiler:

Δυστυχώς παρόλο που ήλπιζα για περισσότερα η σειρά θα έχει μόνο 11 επεισόδια από ότι φαίνεται :(

xbJ3b2w.jpeg

#98 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 10 June 2011 - 20:00

Κι εμένα μόνο βαρετή δε μου φαίνεται !

Είναι η μόνη σειρά της σεζόν που με κάνει να κατεβάσω το επεισόδιο τη μέρα που βγαίνει :D

Κρίμα που είναι μόνο 11, από την άλλη βέβαια θα έχουμε γρήγορες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

8:
Spoiler:

9:

Spoiler:

Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#99 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 10 June 2011 - 22:16

Spoiler: Μάλλον το αγαπημένο μου επεισόδιο μέχρι στιγμής, take 2

Α, κατεβάστε και το ED single, πολύ όμορφο. Στο tv version κόβουν και την απίστευτη φωνή της Saori σε σημεία, ακόμα και μόνο γι' αυτή αξίζει.

HnH5aB0.jpg

#100 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 June 2011 - 23:16

Spoiler: 9

#101 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 June 2011 - 00:45

Νομίζω ότι αυτή η σειρά πραγματικά θα απογειωνόταν αν σταματούσαν όλοι να ασχολούνται με την Menma και έδειχνε περισσότερη αληλεπίδραση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Αν είχαμε μπροστά μας μερικά ακόμα επεισόδια δεν θα πείραζε τόσο αλλά μιας και έχουμε μόνο δύο είναι λίγο κρίμα...

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#102 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 June 2011 - 10:31

Spoiler: ep 9

#103 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 June 2011 - 10:57

Spoiler:

Γενικώς βρισκόμαστε κοντά στο σημείο που θα δούμε που το πάει τελικά αυτή η σειρά.
phmava.php

#104 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 June 2011 - 05:16

Spoiler:

Posted Image

#105 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄