(εκτος αν δειχνει Sayonara Zetsubou Sensei το πρωι και τα καλα το βραδυ) .
> implying that SZS is not one of the good anime
Bασικά αν παιζόταν ποτέ στην ελληνική TV θα έκανα party αλλά πού τέτοια τύχη.

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 01:41
(εκτος αν δειχνει Sayonara Zetsubou Sensei το πρωι και τα καλα το βραδυ) .
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 16:44
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 19:49
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 15:42
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 17:21
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 17:42
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 17:56
Εισαι σωστος σε οσα εγραψες.Εγω που ειμαι απο την γενια του 94 εχω παρατηρησει πολλες φορες ατομα που αρχιζουν να βλεπουν anime μονο και μονο απο το one piece που επαιζαν παλια.Οσο για το κοψιμο απο το ΕΣΡ διαβασα προσφατα σε ενα αρθρο οτι το ειχαν αγορασει παρανομα στο alter και γι αυτο το εκοψαν[δεν παιρνω ορκο οτι ειναι αληθεια]πιστευω αρα οτι τα ανιμε σαν κουλτουρα ειναι κατι που μεγαλωνει στην ελλαδα, και χαιρομαι παρα πολυ για αυτο
το συμπερασμα ειναι οτι το αν παιζονται ανιμε στην τηλεοραση τελικα εχει τεραστια επιρροη στο αν θα μεγαλωσει το ειδος στην χωρα. και δυστυχως σε αυτη τη χωρα μονο σαν παιδικο μπορει να παιξει. ελπιζω αρα να δουμε καποιο αλλο μεγαλο ανιμε να παιζεται στην τηλεοραση. αλλα πιστευω οτι ο σπορος που φυτευτηκε απο το ΟΡ εχει κανει πολυ δουλεια. κατι που εχει να κανει με κουλτουρα μεταφερεται κυριως απο στομα σε στομα, απο φιλο σε φιλο. Και οταν μια χρονια εχει τοσο κοσμο που βλεπει ανιμε, αυτο σημαινει οτι αυτοι θα το περασουν και στους νεοτερους (συνηθως οι επιρροες πανε απο τους μεγαλυτερους στους μικροτερους).
Η Ελλαδα ειναι πισω σχετικα με τα ανιμε : Γεγονος.
Ειναι κακο ? Οχι. Δεν αναγκαζουμε κανεναν να δει. Δηλαδη, ρε παιδια μη το παρουσιαζετε σαν να ειναι κατι κακο που η Ελλαδα ειναι πισω στα ανιμε. Οπως και να το κανουμε ειμαστε γκετο.
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 18:13
Η Ελλαδα ειναι πισω σχετικα με τα ανιμε : Γεγονος.
Ειναι κακο ? Οχι. Δεν αναγκαζουμε κανεναν να δει. Δηλαδη, ρε παιδια μη το παρουσιαζετε σαν να ειναι κατι κακο που η Ελλαδα ειναι πισω στα ανιμε. Οπως και να το κανουμε ειμαστε γκετο.
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 18:21
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 07:41
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 17:32
ox exo τα σιμπτοματαΚαι κατι επικαιρο.
Οταν μπορεις να αναγνωρισεις ολα τα ανιμε που φαινοταν στο background του ΟΛΑ 11.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 19:26
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 20:22
ρε παιδια μιας και δεν βλεπω ΟΛΑ παιζει να ποσταρετε το bgrnd?
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 21:21
Το παρατηρησα και εγω το background κατα τυχη...Και ξεχωρizan Hellsing και zombie loan.Καλα ποσο καμενος ειναι ο Περης με τα anime??
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 21:24